Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Greg Hardy - DL - Free AgentRaiders owner Mark Davis denied his team is interested in free agent DE Greg Hardy.
Davis called reports Oakland was interested in Hardy "false, falser and falsest." Davis has come out strong against perpetrators of domestic violence in the past, and though Hardy's charges were dropped on appeal, it would feel disingenuous for the Raiders to add someone with Hardy's background. Despite his off-field concerns, Hardy is easily the best remaining edge defender on the market.
több mint 11 éve
Back up iranyitonak és Musgrave rendszerét ismerő betanitast segítő elemnek...ez lehet amúgy Schaub utilapuja isPonder 1 évre aláír.BekiMi a fasznak????????gaben
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN 7 p7 perccel ezelőttEz hogy? 😀 😀Egy picit részletesebb infó:The Raiders gave Nate Allen a four-year, $23 million deal with $11.8 million guaranteedHighlanderhasonlót kapott Searcy is a Titanstől, utóbbi mintha jobb lenne.deyell
Nate Allen Raiders deal: 4-yr, $23M, $11.8M gtd, $4M bonus, salaries $2.9M, $4.9M, $5.85M, $4.85M, 2015 base full gtdHighlander
A negyedét sem éri 😀Hulkeinstein
Raiders be like, "Aw, sh*t, we gotta spend all this money SOMEWHERE..."
több mint 11 éve
Ez hogy? 😀 😀Egy picit részletesebb infó:The Raiders gave Nate Allen a four-year, $23 million deal with $11.8 million guaranteedHighlanderhasonlót kapott Searcy is a Titanstől, utóbbi mintha jobb lenne.deyell
Nate Allen Raiders deal: 4-yr, $23M, $11.8M gtd, $4M bonus, salaries $2.9M, $4.9M, $5.85M, $4.85M, 2015 base full gtdHighlander
A negyedét sem éri 😀
több mint 11 éve
Ponder 1 évre aláír.BekiMi a fasznak????????
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Egy picit részletesebb infó:The Raiders gave Nate Allen a four-year, $23 million deal with $11.8 million guaranteedHighlanderhasonlót kapott Searcy is a Titanstől, utóbbi mintha jobb lenne.deyell
Nate Allen Raiders deal: 4-yr, $23M, $11.8M gtd, $4M bonus, salaries $2.9M, $4.9M, $5.85M, $4.85M, 2015 base full gtd
több mint 11 éve
The Raiders gave Nate Allen a four-year, $23 million deal with $11.8 million guaranteedHighlanderhasonlót kapott Searcy is a Titanstől, utóbbi mintha jobb lenne.
built for this shit
több mint 11 éve
The Raiders gave Nate Allen a four-year, $23 million deal with $11.8 million guaranteed
több mint 11 éve
Dan Williams és Nate Allen is kvázi 2 évre van garantálva...
több mint 11 éve
Ha végre repül Schaub, akkor felőlem.Ponder 1 évre aláír.Bekina hát nem hiába mondják, hogy a péntek az Reggie napja.deyell
több mint 11 éve
Ponder 1 évre aláír.Bekina hát nem hiába mondják, hogy a péntek az Reggie napja.
built for this shit
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ponder 1 évre aláír.
több mint 11 éve
Schaub cut?Amadeus91nem. ő a franchise holder.
built for this shit
több mint 11 éve
Schaub cut?
több mint 11 éve
na?nincs ebben semmi meglepő, új OC, új rendszert kell megtanulni, ebben segíthet Ponder Carrnak. ugyanez volt a helyzet, amikor Leinartot igazolták le, hogy segítsen Palmernek elsajátítani a WCO-t.
fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/11046195_851001414958912_3593095526263818802_n.png?oh=593e2c3196fac0ac839965d787ea423e&oe=55B56785&__gda__=1433461593_c415703d0d79bcef42bc8d9fd701d212
Megint összeállhat Musgrave és Ponder páratlan duója! 😀KmetyG
built for this shit
több mint 11 éve
na?
Megint összeállhat Musgrave és Ponder páratlan duója! 😀
több mint 11 éve
League source: Raiders have not discussed signing Greg Hardy (Bill Williamson)There has been no contact between Raiders and Greg Hardy. (Jerry McDonald )
Sources also say that after a long courtship, talks between Raiders and TE Jermaine Gresham “are dead for now” (Vic Tafur)
built for this shit
több mint 11 éve
JJ mindig is szerette volna, csak kihúztuk előtte a drafton. Ha komolyan veszi ezt az új lehetőségét, akkor lehet benne egy-két jó szezon.DMC-> CowboysAz Ő szempontjából a legjobb helyre került sztem. Nagyon kíváncsi leszek rá!Rolni
Nem szeretem őket, de legalább lesz előtte egy normális fal. Drukkolok neki!TST
Én Hardy-val kapcsolatban csak azért bizakodom, mert jó játékost olcsón megszerezni, lehetőséget adva neki, hogy újrakezdje, ez jó megítéléshez vezethet(ha sikerül). Igaz, hogy eddig csak a draft végén vállaltuk be a tehetségesnek tűnő, de nem egyszerű multtal rendelkező arcokat, de szerintem nem zárkózunk el annyira a kicsit problémás arcoktól. Az biztos, hogy RM-ék olyan játékosokat akarnak, akik szeretnek játszani, edzeni, ha Hardy ilyen, akkor komolynak lehet venni az érdeklődésünket.
Én Bowe-ot jobb játékosnak tartom, mint ahogy az utóbbi időben használták. Írtátok, hogy itt jobban illene a rendszerbe és én is így gondolom. Furcsállom, hogy egyenlőre nem kerestük meg.
több mint 11 éve
DMC-> CowboysAz Ő szempontjából a legjobb helyre került sztem. Nagyon kíváncsi leszek rá!
Nem szeretem őket, de legalább lesz előtte egy normális fal. Drukkolok neki!TST
több mint 11 éve
DMC-> CowboysNem szeretem őket, de legalább lesz előtte egy normális fal. Drukkolok neki!
több mint 11 éve
mondjuk az tény, hogy Mark Davis eddig gyakran szólalt fel a családon belüli erőszak ellen, és támogatta a Biletnikoff-alapítványt (Biletnikoff lányát a barátja fojtotta meg, azután hozta létre). az még megemlítendő, hogy a Hardy iránti érdeklődésről a Raiders beat writerek korábban nem tudtak, hanem az országos média hozta le, akik összeboronálták Suh-t, Cobbot, D. Murrayt meg még ki tudja ki mást a Raidersszel. sztem csak Tafurékra lehet hallgatni az igazolásokat tekintve. mivel nem tőlük származik, gyanítom, hogy a Hardy pletykából sem lesz semmi.
built for this shit
több mint 11 éve
Elég komoly párost alkotnának Mackel. Szerintem lazán produktívabbak lennének mint V. Millerék Denverbenutánaolvastam, és valószínűleg nem kamu az érdeklődés Hardy iránt, több megbízható forrás is megerősítette. de ahogy Mike Garafolo írja, 6 csapat van érte versenyben. Jordan Schultz (Huffington Post) nem tudom, mennyire megbízható, szerinte 60%, hogy Oaklandbe igazol, de én már mindenhol az ügynökök ténykedését látom a háttérben.Vele én nagyon szívesen megprobalkoznek! Olyan deal legyen ami prove it jellegű és long term opciós is!!Rolni
az biztos, hogy Hardy 2 meccsre minimum el lesz tiltva a következő szezonban. talán az öltözőben nem lesz gond, vannak erős személyiségek, Tuck, Woodson, Carr. kérdés, hogy off the field mit művel majd. de inkább ő legyen az öltözőben, mint Harvin.deyell

több mint 11 éve
utánaolvastam, és valószínűleg nem kamu az érdeklődés Hardy iránt, több megbízható forrás is megerősítette. de ahogy Mike Garafolo írja, 6 csapat van érte versenyben. Jordan Schultz (Huffington Post) nem tudom, mennyire megbízható, szerinte 60%, hogy Oaklandbe igazol, de én már mindenhol az ügynökök ténykedését látom a háttérben.Vele én nagyon szívesen megprobalkoznek! Olyan deal legyen ami prove it jellegű és long term opciós is!!
az biztos, hogy Hardy 2 meccsre minimum el lesz tiltva a következő szezonban. talán az öltözőben nem lesz gond, vannak erős személyiségek, Tuck, Woodson, Carr. kérdés, hogy off the field mit művel majd. de inkább ő legyen az öltözőben, mint Harvin.deyell
több mint 11 éve
utánaolvastam, és valószínűleg nem kamu az érdeklődés Hardy iránt, több megbízható forrás is megerősítette. de ahogy Mike Garafolo írja, 6 csapat van érte versenyben. Jordan Schultz (Huffington Post) nem tudom, mennyire megbízható, szerinte 60%, hogy Oaklandbe igazol, de én már mindenhol az ügynökök ténykedését látom a háttérben.az biztos, hogy Hardy 2 meccsre minimum el lesz tiltva a következő szezonban. talán az öltözőben nem lesz gond, vannak erős személyiségek, Tuck, Woodson, Carr. kérdés, hogy off the field mit művel majd. de inkább ő legyen az öltözőben, mint Harvin.
built for this shit