Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Állítólag bejelentkeztünk Hardy-ért! Remélem ez nem csak egy alaptalan hír. Nem nagyon ugráltak érte, szerintem nem kerülhet sokba úgy, hogy gyakorlatilag bármikor elmeszelhetik. Reggie, most kell megmutatni, hogy a Raiders-ben annak is van helye, akinek második(utolsó) esélyt kell adni.Ellenben Hardy-nak nagyon örülnék, én öltözői balhéiról nem hallottam, csak otthoniról, szóval ha csak szigorúan a játék szempontjából vizsgáljuk, akkor már nem olyan nagy kockázat - kivéve, ha Godell rajta akar példát statuálni, bár szerintem 1 év kihagyás épp elég bünti volt neki.
Hardy és Bowe esetleges megszerzésével RM nagyot változtathat a saját és a csapat megítélésén!peterbadbone
Chekwa-t leigazolta a Pats - érdekes...
több mint 11 éve
Nem tudom mit lattok Bowe-ba, az elmúlt 2 szezonja elég pocsék volt, de azóta, ami persze nem feltétlen csak az ő hibája, hanem a KC-é is, legjobb esetben is 2. WR jelenleg.
több mint 11 éve
Állítólag bejelentkeztünk Hardy-ért! Remélem ez nem csak egy alaptalan hír. Nem nagyon ugráltak érte, szerintem nem kerülhet sokba úgy, hogy gyakorlatilag bármikor elmeszelhetik. Reggie, most kell megmutatni, hogy a Raiders-ben annak is van helye, akinek második(utolsó) esélyt kell adni. Hardy és Bowe esetleges megszerzésével RM nagyot változtathat a saját és a csapat megítélésén!
több mint 11 éve
Bowe-t kivágták,én örülnék neki,ha jönne...
több mint 11 éve
Watson megmondja a frankót:Menelik Watson @MenelikWatson
Still not sure why people are sleeping on the Murray we have. @LataviusM if they're going to sleep... Let's make it a nightmare.
azok az RB-k meg, akik árfelverőnek használják a Raiderst, menjenek a fenébe.
built for this shit
több mint 11 éve
Leigazoltunk egy James Dockery nevű CB-t is xD Ex-Panther, de komoly játékidőt sose kapott...ST playának hozzuk vajon?
Ez már a komolyabb igazolások végét jelzi?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
kezd egyre jobban tetszeni a Dan Williams igazolás:An anonymous head coach tells NBC Washington that "teams are afraid to sign" free agent DT Terrance Knighton because he's out of shape.
built for this shit
több mint 11 éve
Max vmi hátsóbb körös dologra gondoltam, ha elég "kétségbeesett" a NO front office.Evan Silva @evansilva 1m1 minute agojó játékos, de nem igazán tetszene, ha tradelnénk érte. viszont Dwayne Bowe-t kivágják ma. őt szívesebben látnám, ideje lenne már egy WR1-et igazolni.deyell
Wow. RT @NBCdianna New Orleans is trying to trade wide receiver Kenny Still per sources #Saints
Ártól függ persze, de remélem legalább megpróbáljuk a dolgot...Rolni
Bowe-t említettem már én is, sztem is jó ötlet lenne a megszerzése. Tudna tőle tanulni Streater sokat és egy komoly fizikális elkapó lenne aki sztem passzol a sémába (jól tud blokkolni is) és Carr mentalitásához (szereti megjátszató labdákkal megbízni a szélső magas elkapóit).
Hudson és az esély, h a KC orra alá dörgöljön (ha akar) segíthet a recruit-nél.
Ha érkezik is Bowe egy igazi speedsterre még nagy szükség lenne sztem az elkapó gárdába. De az már lehet akkor 2.-3. körös arc is...
több mint 11 éve
Evan Silva @evansilva 1m1 minute agojó játékos, de nem igazán tetszene, ha tradelnénk érte. viszont Dwayne Bowe-t kivágják ma. őt szívesebben látnám, ideje lenne már egy WR1-et igazolni.
Wow. RT @NBCdianna New Orleans is trying to trade wide receiver Kenny Still per sources #Saints
Ártól függ persze, de remélem legalább megpróbáljuk a dolgot...Rolni
built for this shit
több mint 11 éve
Nate Alllen -> RaidersHát igen én is furcsállom a dolgot, de pont amiatt bizakodó vagyok, h JDR a HCnk akinél jobban kevesen ismerik a piacon Rahim Moore-t...az is érdekes, h sem a Broncos sem a Bears (Fox) nem mozdult rá, pedig fiatal is és mi laikusok jónak gondoljuk...
Rahim Moore -> Texans
most valaki magyarázza el pls, hogy miért jobb Nate "toast" Allen, mint R. Moore. igen, biztos jó a döntés, mert Del Rio ismeri utóbbit közelről, de valami magyarázatra kíváncsi lennék, hogy konkrétan miben is.deyell
Meglássuk mi lesz ebből.
Vic Tafur @VicTafur 2m2 minutes ago
If Marcus Robertson likes Nate Allen then that’s enough for me to keep an open mind. #Raiders
Ebben is van vmi...
Evan Silva @evansilva 1m1 minute ago
Ártól függ persze, de remélem legalább megpróbáljuk a dolgot...
Andrew Brandt @adbrandt 3m3 minutes ago
Hmm. RT @AdamSchefter: DeMarco Murray's deal with Eagles expected to be 5 years, $42M, incl $21 million guaranteed, per @mortreport and I.
Na ezt örülök, h nem tőlünk kapja...
több mint 11 éve
Hát Allen a jó munkásember és a pocsék között szokott ingázni ....de ugye Chung is botrány volt nálunk szóval van remény
több mint 11 éve
Nate Alllen -> RaidersRahim Moore -> Texans
most valaki magyarázza el pls, hogy miért jobb Nate "toast" Allen, mint R. Moore. igen, biztos jó a döntés, mert Del Rio ismeri utóbbit közelről, de valami magyarázatra kíváncsi lennék, hogy konkrétan miben is.
built for this shit
több mint 11 éve
Hudson's cap number this year is $13 million. Hudson currently accounting for 21.9 percent of offensive salary cap and 12.8 percent of total team cap.
built for this shit
több mint 11 éve
A Phins - Raiders meccset a felesegemmel neztuk meg.Mar a tailgaten imadta a Raiderst, minimm egy sapkat kovetelt tolem.
En Warren Sapp mezben mentem, azt mindket csapat utalja. 😊
A meccs elott lenyomtak egy dokumentum filmet az oregrol, mondtam is az asszonynak, na ezt az embert nagyon nezd meg, parszor elhangzott a Just win baby.
Azota az asszonynak van meze, sala, sapkai a Raiderstol, kisse megfogta a dolog, ha valaki amerikai focirol beszel, o a legvermesebb szurkolo.
Ajanlom a modszert masnak is.
több mint 11 éve
Latod ez mindig igaz lesz 😊hogy miért nem igazolunk nagy neveket azon kívül, hogy évek óta gyenge a csapat, és magasak az adók:Na ja MD a tulajok között kb olyan, mint mi vmi nyugati rokonnál 😊
"Owner Mark Davis's liquidity is always under question, and he has a decrepit stadium with the lowest revenue streams in the league. He also has difficulty funding contracts, considering whatever a team gives a player in "fully guaranteed" money must be put in escrow, in full, after the signing. So $60M fully guaranteed to land Ndamukong Suh means stroking a $60M check in real time. That's a real conundrum when the only possible lure the Raiders could have to a top free agent would be more money than anyone else could offer."deyell
De ha sikerül rendezni a stadion helyzetet és a csapat elkezdene nyerni ez is fordulna...a stadion helyzet rendezésében is sokat segít, ha a csapat erős, jól szerepel, tehát megint az van, h Al Davisnek van igaza:
Just Win, Baby!!Rolni
több mint 11 éve
Allen? Ballhawk safetykent lett draftolva. FS a lelkem, de aztan Phillyben SS lett.Egy nagyon intelligens srac de vannak problemai pl a szerelessel egy az egyben,
Atlagos safetynek szerintem oke. Es itt egy atlagos mar upgrade lenne safety poszton.
USF powa.
több mint 11 éve
Ki kéne írni a hivatalosra "we won't sign XY" egyből zuhanna az árNéhányan mondogatják, hogy mivel Ryan Matthews még nem írt alá Philyben, ezért ha Murray végül ott köt ki, lehet ő meg idejön.tehát még egy játékos, akinek az ügynöke fel akarja verni az árát erre használva a Raiderst. unalmas már nagyondeyell
Worth noting: The Oakland Raiders have always been high on Ryan Mathews.(Rapoport)iktriad
több mint 11 éve
Néhányan mondogatják, hogy mivel Ryan Matthews még nem írt alá Philyben, ezért ha Murray végül ott köt ki, lehet ő meg idejön.tehát még egy játékos, akinek az ügynöke fel akarja verni az árát erre használva a Raiderst. unalmas már nagyon
Worth noting: The Oakland Raiders have always been high on Ryan Mathews.(Rapoport)iktriad
built for this shit
több mint 11 éve
Néhányan mondogatják, hogy mivel Ryan Matthews még nem írt alá Philyben, ezért ha Murray végül ott köt ki, lehet ő meg idejön.Worth noting: The Oakland Raiders have always been high on Ryan Mathews.(Rapoport)
több mint 11 éve
Ránéztem Evan Silva FA listájára, h kiket lehet még érdemes megnézni: www.rotoworld.com/articles/nfl/51589/309/2015-nfl-free-agentsRolniRolando?😊
több mint 11 éve
Nate Allen lehet a következő igazolás (meh)Nem kamáznád?
deyell
Nem nagyon vagyok vele képben...
Találtam egy cikket vmi eagles-es blogon: insidetheiggles.com/2015/02/27/philadelphia-eagles-five-ways-fix-secondary/
Safety Nate Allen wasn’t as bad as a lot of people think, he was an average safety but nothing special.
Átlagos FS jobb napjain ha jól értelmezem. Ha nem fixen vett kezdőként érkezne, hanem mondjuk versenybe Ross-al vagy más fiatallal, akár friss draftolttal akkor nem lenne gondom ezzel. Rahim Moore elsőre nekem jobb megoldásnak tűnik, de vmiért nem mozdultunk eddig rá, pedig aztán JDR biztos lobbyzna, ha annyira sokra értékelné...
több mint 11 éve
Nate Allen lehet a következő igazolás (meh)
built for this shit
több mint 11 éve
Ránéztem Evan Silva FA listájára, h kiket lehet még érdemes megnézni: www.rotoworld.com/articles/nfl/51589/309/2015-nfl-free-agentsQB:
Nem igazán látok olyan emberkét aki a Schaub-McGloin párosra túl nagy veszélyt jelenthetne...
RB:
D.Murray nemsokára aláír vhova. Ha nem ide nem baj én kicsit amúgy is tartok tőle.
Stevan Ridley megérhet egy vizitet. Ha a sérülése rendbe jött vagy TCig rendbejön megérhet egy próbát Murray és Helu mellé sztem.
WR:
Komoly név, megoldás nem nagyon van a piacon sztem. S.Johnson vagy Kenny Britt érhet meg egy vizitet. Percy Harvin lehetne jó megoldás, de komoly kérdés a hozzáállása, stílusa, mert ahogy már írtam ezzel nem illik bele a RM féle FA igazolási politikába.
Dwayne Bowe lehet majd még érdekes, ha kiteszi a Chiefs.
TE:
Jermain Gresham lóg a levegőben ugyebár.
Jordan Cameron lehet opció, de az agyrázkódásai elég elrettentőek lehetnek.
OT:
Nem nagyon van piacon olyan aki upgrade lehetne jelenleg.
OG:
Justin Blalock lehet olyan veterán depth aki iránt mutatunk majd később érdeklődést sztem.
Esetleg még Gabe Carimi érkezhet depthnek.
OC már nem kell 😊
DT:
3tech playa még kell a keretbe az biztos. Jó eséllyel drafton érkezik majd, de azt is el tudom képzelni, h A.Smith-et lecseréljük egy veteránra és majd az új ember mellé érkezik a fiatal segítség.
Randy Starks szerintem megérne egy vizitet és ha Nick Fairley piaca ennyire lassú, akkor lehet lassan ő is elérhető lenne jó értéken vmi prove it deal-re.
RDE\EDGE:
Jelenleg ez a legnagyobb need a csapatban sztem.
Greg Hardy lenne az ideális jelölt nálam, de ugye még azt sem tudni lesz-e eltiltása, illetve RM-nek lehet sok a balhéja.
Derrick Morgan megérhet egy vizitet sztem.
ILB:
Sikerült Loftonnal rövidtávon orvosolni a területet, de ha lesz jó értéken elérhető emberke még mögé ne fogjuk vissza magunkat, legfeljebb drafton mégkevésbé lesz need a poszt.
Nate Irving adja magát JDR miatt, persze, ha nem hozzuk az meg elég beszédes.
Jamari Lattimore olyan emberke aki több LB posztra is bevethető csere lenne, érdemes lehet ránézni.
Mason Foster kapcsán nagy a csend, ennyire nem rossz sztem.
OLB:
Phillip Wheeler vissza SLB cserének bagóért?? Leginkább viccnek szánom csak, de teljesen nem lepődnék meg rajta, nálunk kifejezetten jó volt anno.
CB:
Tramon Williams szóba kerülhet, mint veterán corner szerintem.
Robert McClain nickel CB szerepre, ha komolyan gondoljuk a TJ szélre kezdőnek dolgot megérhet egy interjút.
S:
Nate Allen lóg a levegőbe ugye.
Rahim Moore körül gyanúsan nagy a csönd. Azt hittem mi is rászállunk majd elég hamar, de eddig semmi hír. Ezen azért továbbra sem lepődnék meg.
Taylor Mays lehet még esetleg box SS szerepre fit, de csak sztem majd a FA vége felé
több mint 11 éve
hogy miért nem igazolunk nagy neveket azon kívül, hogy évek óta gyenge a csapat, és magasak az adók:Na ja MD a tulajok között kb olyan, mint mi vmi nyugati rokonnál 😊
"Owner Mark Davis's liquidity is always under question, and he has a decrepit stadium with the lowest revenue streams in the league. He also has difficulty funding contracts, considering whatever a team gives a player in "fully guaranteed" money must be put in escrow, in full, after the signing. So $60M fully guaranteed to land Ndamukong Suh means stroking a $60M check in real time. That's a real conundrum when the only possible lure the Raiders could have to a top free agent would be more money than anyone else could offer."deyell
De ha sikerül rendezni a stadion helyzetet és a csapat elkezdene nyerni ez is fordulna...a stadion helyzet rendezésében is sokat segít, ha a csapat erős, jól szerepel, tehát megint az van, h Al Davisnek van igaza:
Just Win, Baby!!
több mint 11 éve
hogy miért nem igazolunk nagy neveket azon kívül, hogy évek óta gyenge a csapat, és magasak az adók:"Owner Mark Davis's liquidity is always under question, and he has a decrepit stadium with the lowest revenue streams in the league. He also has difficulty funding contracts, considering whatever a team gives a player in "fully guaranteed" money must be put in escrow, in full, after the signing. So $60M fully guaranteed to land Ndamukong Suh means stroking a $60M check in real time. That's a real conundrum when the only possible lure the Raiders could have to a top free agent would be more money than anyone else could offer."
built for this shit