Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
azt mondják, hogy Lee Smith igen prímán blokkol.sutianapigaz-e?
built for this shit
több mint 11 éve
Reconfirming my earlier report by more sources in Oakland, Raiders passing on Pot Roast.Talked to someone close to Broncos front office last season, there are BIG concerns over Terrance Knighton's weight. Even Raiders passed.
Viszont állítólag D.Murray iránt érdeklődünk...Rolni
RandyScottESPN
több mint 11 éve
Szinte látom, ahogy Kalifa blokkol neki. 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Reconfirming my earlier report by more sources in Oakland, Raiders passing on Pot Roast.Viszont állítólag D.Murray iránt érdeklődünk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff The #Raiders are in on the DeMarco Murray sweepstakes, per source
több mint 11 éve
Hozzánemértő???Remélem kihagyjuk... kevés ennyire unszimpatikus játékos van a ligában. Én inkább Bowe-t környékezném meg, ha kivágja a KC. Szerintem ő igazi Reggie féle elkapó.peterbadboneMost, hogy Harvin ki lett vágva meg lehetne kínálni egy szerződésselBenciÁllítólag megyünk is ráAmadeus91
Ha ebben a kiárusításban sem szerzünk normális játékosokat takarodjon mindenki.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
"Lee Smith got 3 million a year, blocking TE."
he?!Amadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
3 hájheggyel bombázzuk a szaros O-Linejaikat! 😀
több mint 11 éve
DL klasszikusan az a csapategység, ahova nem lehet elég embered. Pár éve Zimmer Cincyben csinált folyamatosan rotáló védelmet, azt hiszem voltak ők még top1 D# is pár fordulón át.Jelly-vel mi lesz szted halló?! 😊Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.TSTA Knighton-Williams páros nem lenne kutya ilyen szempontból.Amadeus91
Vagy Williams vagy Knighton sztem.Rolni
több mint 11 éve
Jelly-vel mi lesz szted halló?! 😊Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.TSTA Knighton-Williams páros nem lenne kutya ilyen szempontból.Amadeus91
Vagy Williams vagy Knighton sztem.
több mint 11 éve
Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.TSTA Knighton-Williams páros nem lenne kutya ilyen szempontból.
több mint 11 éve
Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.
több mint 11 éve
Vic Tafur @VicTafur 8m8 minutes agohelyes-helyes
Not final yet, but those involved expect DT Terrance "Pot Roast" Knighton and TE Jermaine Gresham to be #Raiders today as well
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 7m7 minutes ago
#Raiders will have DT Dan Williams & LB Curtis Lofton visit today.Rolni
több mint 11 éve
Pot Roast jo fogas lehet.Kepessegekben Hresham is remek jatekos csak alulteljesito.
több mint 11 éve
Vic Tafur @VicTafur 8m8 minutes agoNot final yet, but those involved expect DT Terrance "Pot Roast" Knighton and TE Jermaine Gresham to be #Raiders today as well
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 7m7 minutes ago
#Raiders will have DT Dan Williams & LB Curtis Lofton visit today.
Vic Tafur @VicTafur 3m3 minutes ago
Gresham, DT Dan Williams and LB Curtis Lofton visiting #Raiders later today
több mint 11 éve
Blokkoló TE inkább mindkettő:Adam Schefter @AdamSchefter 9m9 minutes ago
Raiders + TEs: former Bills TE Lee Smith expected to join Oakland, per sources. Bengals TE Jermaine Gresham expected to visit Oakland today.
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 10m10 minutes agoI'm told the the #Raiders are actively pursuing Curtis Lofton who was released yesterday by the Saints
futás ellen ő lesz az MLB pass ellen Smith?? 😊
több mint 11 éve
Van elég needünk,erre jön Smith,csak így tovább... :/
több mint 11 éve
Former Super Bowl MVP and Seahawks LB Malcolm Smith has reached agreement with the Oakland Raiders, per sources.Optimális esetben egyik sem 😊
meglátjuk, hogy ő, vagy Sio lesz a Miki.Amadeus91
több mint 11 éve
Former Super Bowl MVP and Seahawks LB Malcolm Smith has reached agreement with the Oakland Raiders, per sources.meglátjuk, hogy ő, vagy Sio lesz a Miki.
több mint 11 éve
Az megvan, hogy felrobbant a piac, mindenki bizniszel, csak mi kussolunk itt magunkban? 😀#sameoldraiders
több mint 11 éve
Remélem kihagyjuk... kevés ennyire unszimpatikus játékos van a ligában. Én inkább Bowe-t környékezném meg, ha kivágja a KC. Szerintem ő igazi Reggie féle elkapó.Most, hogy Harvin ki lett vágva meg lehetne kínálni egy szerződésselBenciÁllítólag megyünk is ráAmadeus91
több mint 11 éve
Oroszlánkirályból idézve :-PTyvon Branch -> Chiefs :#deyellSzarjon gecitAmadeus91
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Woodley ---> ArizonaSzerintem nekik elég, ha itt játszott. Shaughnessy, Palmer, Kelly, Veldheer, stb... és Wiz is szóba került már náluk. Csodálom, hogy Branch nem ott kötött ki.
Nem tudtam, hogy ekkora a baj a sivatagban.Amadeus91