Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Hát nem tudom. Elnézve a prospecteket szerintem hiába nagy a kínálat nincs igazán kiemelkedő edge playa. Egyedül L Williams de ő ugye 3tchnik lenne nálunk azaz interior lineman. Ami ugyan úgy elkél de nekünk sokkal inkább egy igazi RDE-re lenne szükségünk. Szóval szvsz BPA alapon inkább WR húzással járnánk jól.

1; WR
2; MLB
3; RG / Project DE
4; Project DE / RG
5; HB / DB
6; DB / HB
7; bármilyen poszt ahol BPA alapon még találni valakit akiben van fantáziaCubehead
Ezzel az a baj, h nem lesz pass rush megint...ha nincs FA megoldás akkor kurva korán kell a drafton egy edge srác sztem...én el tudnám képzelni Fowler-t simán RDE posztra, ha belül van egy masszív run stopping duo.Rolni
Igen tisztában vagyok vele,hogy egy project de és Mayowa kevés lenne. Ellenben fölös needre húzni ha nincs megfelelő prospect. Mondjuk Flowers talán okés de nem érzem,hogy ő lenne a következő JPP,Wake,Hardy,Stb
Míg Carrnak is kell a segítség és oda meg tudnánk playát.
De majd meglátjuk. Minden esetre 1/4nél én azt mondom,hogy White vagy Williams esetleg Flowers vagy trade ha van kivel.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Hát nem tudom. Elnézve a prospecteket szerintem hiába nagy a kínálat nincs igazán kiemelkedő edge playa. Egyedül L Williams de ő ugye 3tchnik lenne nálunk azaz interior lineman. Ami ugyan úgy elkél de nekünk sokkal inkább egy igazi RDE-re lenne szükségünk. Szóval szvsz BPA alapon inkább WR húzással járnánk jól.

1; WR
2; MLB
3; RG / Project DE
4; Project DE / RG
5; HB / DB
6; DB / HB
7; bármilyen poszt ahol BPA alapon még találni valakit akiben van fantáziaCubehead
Ezzel az a baj, h nem lesz pass rush megint...ha nincs FA megoldás akkor kurva korán kell a drafton egy edge srác sztem...én el tudnám képzelni Fowler-t simán RDE posztra, ha belül van egy masszív run stopping duo.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Malcolm Smithről több helyen is írják, hogy megvan az agya az mlb poszthoz. Oda fog jönni.

Edit: játszott Seattleben mlb-t.Amadeus91
sose
wagner játszott, ha ő sérült volt akkor wrigth, 1-2x brock coylebraxa88
Rémlik pedig, begró jelleggel
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Malcolm Smithről több helyen is írják, hogy megvan az agya az mlb poszthoz. Oda fog jönni.

Edit: játszott Seattleben mlb-t.Amadeus91
sose
wagner játszott, ha ő sérült volt akkor wrigth, 1-2x brock coyle
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Smithszel mit akartok? Sio Moore jobb, MLBnek kevésbraxa88
én sem nagyon értem, minek egy második számú WLB, amikor kezdő MLB meg nincs. de leginkább az zavar, hogy van viszonylag sok használható edge rusher a piacon, és nem jelentkeztünk be egyikért sem. a végén lesz belőle egy Brooks Reeddeyell
Kikre gondolsz?

Graham, Hughes maradtak csapataiknál végül, JPP közelébe sem került a piacnak...
Pernell ment a Bearshez komoly pénzen és azért Ő sztem komoly kérdés lett volna nálunk, mint 4-3RDE...
Hardy kapcsán vmelyik beatwriterünk írta, h a jogi ügye miatt nem hiszi, h RM rámenne...
Orakpo folyton sérült utóbbi években, nem tudom nem Woodley 2.0 lenne-e...
Worlids 3-4OLB only sztem és annak sem félelmetes azért

Sajnos nem nagyon látom a megoldást FA poszton...Derrick Morgan lehetne talán a legjobb esélyünk vagy ugye a Hardy rizikó...

Eddigiek alapján nekem az az érdekes, h a WR és pass rusher, mint top need abszolút nincs kezelve még említés szinten sem...Cobb-al kapcsolatban voltak ugye pletykák, de az is hamvába halt...Rolni
Shearddeyell
Tényleg őt kihagytam...vszeg azért, mert olvastam, h sokan kerülgetik csak mi nem...

Lehet ennyire beleestek már a drafton pár edge emberkébe és onnan jön majd első körben a megoldás?
Akkor meg azért jó lenne WR-t szerezni esetleg...vagy az lesz a 2. körös pick? 😊

1. EDGE
2. WR
3. MLB\OG
4. OG\MLB
5. WR\DB\HB
6. WR\DB\HB
7. WR\DB\HBRolni

1; WR
2; MLB
3; RG / Project DE
4; Project DE / RG
5; HB / DB
6; DB / HB
7; bármilyen poszt ahol BPA alapon még találni valakit akiben van fantázia

több mint 11 éve

Edit: játszott Seattleben mlb-t.
több mint 11 éve
én sem nagyon értem, minek egy második számú WLB, amikor kezdő MLB meg nincs. de leginkább az zavar, hogy van viszonylag sok használható edge rusher a piacon, és nem jelentkeztünk be egyikért sem. a végén lesz belőle egy Brooks Reeddeyell
Kikre gondolsz?

Graham, Hughes maradtak csapataiknál végül, JPP közelébe sem került a piacnak...
Pernell ment a Bearshez komoly pénzen és azért Ő sztem komoly kérdés lett volna nálunk, mint 4-3RDE...
Hardy kapcsán vmelyik beatwriterünk írta, h a jogi ügye miatt nem hiszi, h RM rámenne...

Sajnos nem nagyon látom a megoldást FA poszton...Derrick Morgan lehetne talán a legjobb esélyünk vagy ugye a Hardy rizikó...

Eddigiek alapján nekem az az érdekes, h a WR és pass rusher, mint top need abszolút nincs kezelve még említés szinten sem...Cobb-al kapcsolatban voltak ugye pletykák, de az is hamvába halt...Rolni
Shearddeyell
Tényleg őt kihagytam...vszeg azért, mert olvastam, h sokan kerülgetik csak mi nem...

Lehet ennyire beleestek már a drafton pár edge emberkébe és onnan jön majd első körben a megoldás?
Akkor meg azért jó lenne WR-t szerezni esetleg...vagy az lesz a 2. körös pick? 😊

1. EDGE
2. WR
3. MLB\OG
4. OG\MLB
5. WR\DB\HB
6. WR\DB\HB
7. WR\DB\HB

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 399 — Sworn to the Dark
Kikre gondolsz?

Sheard

built for this shit

több mint 11 éve
Kikre gondolsz?

Eddigiek alapján nekem az az érdekes, h a WR és pass rusher, mint top need abszolút nincs kezelve még említés szinten sem...Cobb-al kapcsolatban voltak ugye pletykák, de az is hamvába halt...

több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 180 — WHO DAT!!!!
Curtis Lofton anyone?Rolni
2-down LB.empty taxi
miért lenne az? csávókám nem hiányzott kb egy snapről sem 7 éve alatt.

több mint 11 éve
én sem nagyon értem, minek egy második számú WLB, amikor kezdő MLB meg nincs. de leginkább az zavar, hogy van viszonylag sok használható edge rusher a piacon, és nem jelentkeztünk be egyikért sem. a végén lesz belőle egy Brooks Reed

built for this shit

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Smithszel mit akartok? Sio Moore jobb, MLBnek kevés
több mint 11 éve
T.Knitghton mögött Dan Williams AZ NT lehet a fall back option tweetek alapján...érdekes ez a nagy push NT-ért...vagy nem bíznak Jelly-ben vagy komoly NT rotációt akarnak vagy esetleg a base felállást belül két run stopper szörnnyel képzelik el...

több mint 11 éve
Itt  oak.scout.com/story/1525578-sources-raiders-to-sign-lb-malcolm-smith Malcolm Smith leigazolását tényként hozzák kb...

Nem tudom milyen posztra érkezne vannak akik coverage MLBnek látják a brutál Knighton-Jelly DT páros mögött pl...Rolni
Csávókám 226 font, előbb lesz Sio Moore MLB, mint ő.empty taxi
Én is így látom, de kinn vannak akik nagyon írják, h milyen király cover MLB lehetne...

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Itt  oak.scout.com/story/1525578-sources-raiders-to-sign-lb-malcolm-smith Malcolm Smith leigazolását tényként hozzák kb...

Nem tudom milyen posztra érkezne vannak akik coverage MLBnek látják a brutál Knighton-Jelly DT páros mögött pl...Rolni
Csávókám 226 font, előbb lesz Sio Moore MLB, mint ő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

Nem tudom milyen posztra érkezne vannak akik coverage MLBnek látják a brutál Knighton-Jelly DT páros mögött pl...

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
jaj,jaj csak kapkodom a fejem...egyelore befoltoztunk egy lukat amit magunknak csinaltunk, megha upgrade is, illetve biztato jelek vannak Knighton fele, de ezen kivul nem jeleskedunk az FA piacon ismet...a jags "tolja" azt amit nekunk kene (bar meg nem vagyunk lemaradva...mondjuk annak se vagyok hive, hogy orbba szajba leigazoljunk mindent es mindenkit, 2-3 izomos FA igazolasnal (es egy jo draftnal) nem kell tobb kulonben ugy jarhatunk mint az eagles 4 eve (asszem ok voltak akik letaroltak akkor az FA piacot?)
több mint 11 éve
2-down LB.empty taxi
Burrishez képest az is előrelépés.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
2-down LB.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
49ers free-agent G Mike Iupati has told people he plans to sign with the Arizona Cardinals, per sources. Iupati vs. SF DT Darnell Dockett.

shit.
több mint 11 éve
King után nem hiszem, h kapkodnanak, ill tudunk matchelni bármit 😊

Mays USC-n dolgozott Nortonnal ugye?Rolni
asszem

több mint 11 éve
King után nem hiszem, h kapkodnanak, ill tudunk matchelni bármit 😊

Mays USC-n dolgozott Nortonnal ugye?

több mint 11 éve
Chekwa és Sheets nem kapott tendert.

www.silverandblackpride.com/2015/3/9/8177981/oakland-raiders-issue-more-rfa-tenders-leave-chimdi-chekwa-kory-sheets-untendered

meglep, hogy King nem kapott normális szerződést.

profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/08/several-teams-interested-in-taylor-mays/

Boxban nem lenne rossz, meg depth-nek SS-be.
több mint 11 éve
mondok mást. Will Hill a legalacsonyabb tendert kapta a Ravenstől. 25 éves free safety, kapna tőlünk egy zsírosabb ajánlatot, nem tudnák matchelni.deyell
Sok neki az off-field ugye RMnek sztem, de érdekes lenne!

több mint 11 éve
mondok mást. Will Hill a legalacsonyabb tendert kapta a Ravenstől. 25 éves free safety, kapna tőlünk egy zsírosabb ajánlatot, nem tudnák matchelni.

built for this shit