Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Curtis Lofton anyone?Rolni
jöhet
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Curtis Lofton anyone?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fowler/Williams lehet a kiszemelt. úgy számolnak szerintem, hogy Winston, Marcsi, Jax, és aki nekünk jut.Amadeus91
Ha Winston és Mariota lesz az első kettő, akkor Leonard Williams lesz a 3.iktriad
nem. elviszitek Vic Beasleyt LEO posztra, és jól van az úgy. 1/4 Williamsdeyell
A Clemson pass rusherek sose válnak be. 😀 És különben is van már a kereten egy (Andre 'Windmill' Branch). Vigyétek ti Beasleyt! Mi visszük LEOnard Williamst 😀
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 399 — Sworn to the Dark
Fowler/Williams lehet a kiszemelt. úgy számolnak szerintem, hogy Winston, Marcsi, Jax, és aki nekünk jut.Amadeus91
Ha Winston és Mariota lesz az első kettő, akkor Leonard Williams lesz a 3.iktriad
nem. elviszitek Vic Beasleyt LEO posztra, és jól van az úgy. 1/4 Williams

built for this shit

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Winston és Mariota lesz az első kettő, akkor Leonard Williams lesz a 3.
több mint 11 éve
Knighton, Iupati, Gresham, Searcy és talán Cameron, Foster van képben a Raidersnél a különböző hírek szerint.

de miért nem szólnak a hírek egy edge rusherről sem? ők érdeklődtek, a Raiders nem:

G Hardy - Bengals?
B Orakpo - Falcons
J Sheard - Bengals, Patriots, Seahawks, Buccaneers
B Graham - Eagleshez vissza
J Worilds - Titans, Eagles?
D Morgan - Titans
A Clayborn - Dallas, Vikings, New York Giants, Seahawks
T Cole - Browns, Colts, Cardinalsdeyell
Orakpo íránt mi és a Cards is érdeklőd(t)ünk.

Mellesleg lehet nektek is érik a pass rusher draft 1/4re.iktriad
Fowler/Williams lehet a kiszemelt. úgy számolnak szerintem, hogy Winston, Marcsi, Jax, és aki nekünk jut.
több mint 11 éve
Knighton, Iupati, Gresham, Searcy és talán Cameron, Foster van képben a Raidersnél a különböző hírek szerint.

de miért nem szólnak a hírek egy edge rusherről sem? ők érdeklődtek, a Raiders nem:

G Hardy - Bengals?
B Orakpo - Falcons
D Morgan - Titans
T Cole - Browns, Colts, Cardinalsdeyell
Orakpo íránt mi és a Cards is érdeklőd(t)ünk.

Mellesleg lehet nektek is érik a pass rusher draft 1/4re.
több mint 11 éve

G Hardy - Bengals?
B Orakpo - Falcons
D Morgan - Titans
T Cole - Browns, Colts, Cardinals

built for this shit

több mint 11 éve
Brandon Graham marad Eagle...csak Hardy marad már opciónakRolni
Meg Orakpo.iktriad
amikor egészséges.
több mint 11 éve
Brandon Graham marad Eagle...csak Hardy marad már opciónakRolni
Meg Orakpo.
több mint 11 éve
Brandon Graham marad Eagle...csak Hardy marad már opciónak

több mint 11 éve
Remélem Pot Roast ide ír majd alá. Jack keze alatt különösen hatékony lesz.
több mint 11 éve
Pár esti tweet 😊

Chandler Miller @CM_Draft · 15m 15 minutes ago
#Raiders have basically locked up Rodney Hudson and Terrance Knighton, in hot pursuit of Mike Iupati. Notice a trend?

Nick Ragsdale @NFLCrystalBall · 8m 8 minutes ago
Well, scratch another one, #Colts fans. Hearing that Terrance "Pot Roast" Knighton will play for the #Raiders next season. #NFL #FreeAgency

Vic Tafur ‏@VicTafur 1m1 minute ago
Hearing Knighton close but don’t have it being done yet. #Raiders #nomorePotRoastpuns

Pro Football Focus ‏@PFF 23m23 minutes ago
Over the last 2 seasons, only Nick Mangold has a higher Pass Blocking Efficiency rate than Rodney Hudson. #Raiders

több mint 11 éve
Amúgy, ha a Jags viszi el Odrick-et jó eséllyel akkor sem viszik el Leo Williams-t ha bennmarad...ez nem lenne éppen rossz nekünk 😊Rolni
Miért ne? Szerintem ő tipikusan az a játékos, aki bárhol hatékony tud lenni a DLineban. Szerintem továbbra is ő az 1. számú célpontunk a drafton 1/3ra.

Közben kiderült Odrick Bryant posztjára jön, nem DTnek, szóval Leonard Williams továbbra is képben van nálunk.iktriad
Ne mond már nekem, h Williams 4-3D-be RDEnek való lenne...Ha viszitek akkor 3tech DTnek viszitek, amire ott van Marks...ettől lehet vinni és használni, de sztem (simán jobban látod a needjeiteket és elhiszem, ha DT szted nagyobb need) nektek jobban kéne LEO\EDGE rusher mint DT...Rolni
Egyrészt Marks ACLből épül fel, másrészt ha van lehetőséged arra, hogy egy ilyen tehetséget elhozz, akkor el kell hozni.
Nem mellesleg Caldwell azt mondta januárban, hogy úgy akar nekimenni a draftnak, hogy BPAzon már az 1. körben is, akkor is, ha azon a poszton van egy minőségi kezdője.
több mint 11 éve
Amúgy, ha a Jags viszi el Odrick-et jó eséllyel akkor sem viszik el Leo Williams-t ha bennmarad...ez nem lenne éppen rossz nekünk 😊Rolni
Miért ne? Szerintem ő tipikusan az a játékos, aki bárhol hatékony tud lenni a DLineban. Szerintem továbbra is ő az 1. számú célpontunk a drafton 1/3ra.

Közben kiderült Odrick Bryant posztjára jön, nem DTnek, szóval Leonard Williams továbbra is képben van nálunk.iktriad
Ne mond már nekem, h Williams 4-3D-be RDEnek való lenne...Ha viszitek akkor 3tech DTnek viszitek, amire ott van Marks...ettől lehet vinni és használni, de sztem (simán jobban látod a needjeiteket és elhiszem, ha DT szted nagyobb need) nektek jobban kéne LEO\EDGE rusher mint DT...

több mint 11 éve
Egyik forrás szerint Knighton close de még nem done, másik szerint nem close....
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Browner-t lehet kiteszi a Pats, ha megtörténik remélem képben leszünk. Igaz nem fiatal, de jó CB. Amúgy is kicsit csöndes a DB piac. Nálunk Searcy-n kívül merült fel más név?

Hardy körül sem nyüzsögnek a csapatok... ő elérhető már, vagy még mindig eltiltotként kezelik?

Graham sincs nálunk képben. Marad Eagle vagy Giant lesz.

Boling a Vikingek felé tart, Zimmer után. Iupati vagy RG draft.

Shaun Hill (Rams csere QB) után érdeklődünk.

több mint 11 éve

Közben kiderült Odrick Bryant posztjára jön, nem DTnek, szóval Leonard Williams továbbra is képben van nálunk.
több mint 11 éve
ProFootballTalk ‏@ProFootbaIITaIk 12h12 hours ago
The #Jets and Mike Iupati have agreed to a 4 year, $30 mil contract with approx. $22 million guaranteed, sources tell PFT.

Na akkor vszeg draftról érkezik majd az OGnk.Rolni
fake account, ahogy Beki írja

built for this shit

több mint 11 éve
The #Jets and Mike Iupati have agreed to a 4 year, $30 mil contract with approx. $22 million guaranteed, sources tell PFT.

Vagy Boling ( ha rámegyünk)Amadeus91
Igen Ő még lehet képben, bár sehol nem olvastam még érdeklődést sem vele kapcsolatban...Rolni
Ő nagyon a radar alatt van, pedig jó srác. Carpenter lehetne még opció, nagydarab nigger, pont beférne méretben Howard mellé.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Nekem ez egy fake accountnak tűnik. :/
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
"Very good player, very smart, was the leader of the OL & the offense in KC"

NFL coach who had worked w/ new #Raiders C Rodney Hudsondeyell
A falat sem vezette, de mondjuk. Az offenset pedig nyivan nem. Sokadik ember volt o ahhoz.
Ellenben valoban intelligens, illetve tankonyvbeillo a blokktechnikaja (ezert jo minden rendszerben). Nem eronyero, egy hustorony egyenes eltolasat egy az egyben nem oldja meg. Serulekeny kicsit, mas kerdes nincs nala. A hozzaallasaval sosem volt gond. Sztem nem fog leereszteni, ettol nem tartok.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-dolphins-dt-jared-odrick-agrees-to-terms-with-jacksonville-20150309-story.html

akkor Knighton felkészülhet

több mint 11 éve

Vagy Boling ( ha rámegyünk)Amadeus91
Igen Ő még lehet képben, bár sehol nem olvastam még érdeklődést sem vele kapcsolatban...

több mint 11 éve

Vagy Boling ( ha rámegyünk)