Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Amúgy vicces, h decemberben meg mind kb azt mondtuk, h Suh esélytelen és Cobb simán marad GB-ben...2 hónap média hype train miatt elhittuk, h mégis lehet esélyünk náluk és most le vagyunk törve, mint a bili füle...várjuk ki a végét!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Mason Foster amúgy sztem jó pick up lenne
több mint 11 éve
Àllítólag Gresham és Hudson mellett Mason Foster a big target.megvan honnan jött elő Foster neve, Reece megpróbálja recruitolni twitteren.
Ilyen esküszöm nincs e világon.Amadeus91
Mason_Foster @Mason_Foster 1 hr
What's good team @CelReece45 how you livin big bruh
Marcel Reece @CelReece45 6 perccel ezelőtt
Dawg @Mason_Foster you know me...on the constant grind. What u got goin? U ready?
built for this shit
több mint 11 éve
Knighton egyre több csapat àltal van kergetve pl. Cincy.Àllítólag Gresham és Hudson mellett Mason Foster a big target.Knighton és Searcy nevét is írják a Raidershez, mint fő érdeklő, több helyen lehet olvasni, ESPN, ProFootballTalk stb. Foster nevét még nem láttam viszontdeyell
több mint 11 éve
Àllítólag Gresham és Hudson mellett Mason Foster a big target.Knighton és Searcy nevét is írják a Raidershez, mint fő érdeklő, több helyen lehet olvasni, ESPN, ProFootballTalk stb. Foster nevét még nem láttam viszont
built for this shit
több mint 11 éve
Àllítólag Gresham és Hudson mellett Mason Foster a big target. Ilyen esküszöm nincs e világon.
több mint 11 éve
Raiders don't want to whiff on the first wave of free agency, continue to make a strong push for C Rodney Hudson. KC not out yet, though.nem is nagy nevek kellenek, hanem jó játékosok, Hudson a no 1. center a piacon, jól kezdődne a free agency, ha őt megszerezné Reggie. Gresham mondjuk annyira nem nagy szám, klasszikus alulteljesítő.
Úgy látszik nem nagyon akartok nagy neveket.Hulkeinstein
built for this shit
több mint 11 éve
Raiders don't want to whiff on the first wave of free agency, continue to make a strong push for C Rodney Hudson. KC not out yet, though.Úgy látszik nem nagyon akartok nagy neveket.
több mint 11 éve
Hogy lesz így elköltve a cap space azt nem tudom...minenki iszonyat front loaded dealt kap majd??
több mint 11 éve
Oakland alert. Finally. With TE options drying up #Raiders will target Jermaine Gresham. #Browns looking, too.
több mint 11 éve
Csak ne azt, h őket is más viszi... 😊Jó lenne végre rólunk is hallani valamitAmadeus91Wishfull thinking my friend 😊RolniKnighton, Moore, Franklin, Harvin...talán őket föl tudjuk szedni...RolniLemaradt Hardy/Graham valamelyike szerintem.Cubehead
több mint 11 éve
Jó lenne végre rólunk is hallani valamitWishfull thinking my friend 😊RolniKnighton, Moore, Franklin, Harvin...talán őket föl tudjuk szedni...RolniLemaradt Hardy/Graham valamelyike szerintem.Cubehead
több mint 11 éve
Wishfull thinking my friend 😊Knighton, Moore, Franklin, Harvin...talán őket föl tudjuk szedni...RolniLemaradt Hardy/Graham valamelyike szerintem.Cubehead
több mint 11 éve
Knighton, Moore, Franklin, Harvin...talán őket föl tudjuk szedni...RolniLemaradt Hardy/Graham valamelyike szerintem.

több mint 11 éve
Knighton, Moore, Franklin, Harvin...talán őket föl tudjuk szedni...
több mint 11 éve
Charles Robinsonhuhh! ettől megmenekültünk, hála a jóságos Istennek, hogy nem ide igazolt J. Thomas, legalább egy jó hír is van ma.Odrickot mi is szeretnék.Suh aus.Terrance Knighton, Jared Odrick, Stephen Paea, Dan Williams, Corey Peters, Karl Klug
Remélem akkor legalább több kezdő fog jönniAmadeus91
lehet még válogatni.deyell
Ja és úgy tűnik Julius Thomas alá fog írni hozzánk.iktriad
de akkor Odrick jöhet ide.deyell
Multiple NFL sources: Ndamukong Suh deal imminent w/ Dolphins, Jaguars are turning their attention to Jared Odrick. Good shot to get him.
több mint 11 éve
huhh! ettől megmenekültünk, hála a jóságos Istennek, hogy nem ide igazolt J. Thomas, legalább egy jó hír is van ma.Odrickot mi is szeretnék.Suh aus.Terrance Knighton, Jared Odrick, Stephen Paea, Dan Williams, Corey Peters, Karl Klug
Ja és úgy tűnik Julius Thomas alá fog írni hozzánk.iktriad
akkor jöhet Odrick.
built for this shit
több mint 11 éve
Odrickot mi is szeretnék.Suh aus.Terrance Knighton, Jared Odrick, Stephen Paea, Dan Williams, Corey Peters, Karl Klug
Ja és úgy tűnik Julius Thomas alá fog írni hozzánk.
több mint 11 éve
Suh aus.Terrance Knighton, Jared Odrick, Stephen Paea, Dan Williams, Corey Peters, Karl Klug
lehet még válogatni.
built for this shit
több mint 11 éve
Csak rossz napom vanAmadeus91Olvass egy kis Bild am Sonntagot, hátha attól felvidulsz! 😀
És szerintem pl Knighton biztos itt fog kikötni JDR miatt. Az már egy minőségi szerzemény lenne. Jermaine Gresham sem lenne rossz TE poszton.
több mint 11 éve
Csak rossz napom vanNe tegyünk már úgy, mintha RM-en múlna ez csak és kizárólag...RolniEgy ilyen idióta mint McKenzie akkor se tudna leigazolni egy Suht, ha csak mi lennénk a ligában.Amadeus91Tegnap írta ezt Pete Prisco twitteren:Cobb kiesett, Harvin, Maclin felkészül...Megint el lesz baszva az egész....Amadeus91
Vhol közben már azt olvastam, ha Suh-Miami házasság is megvan már...Odrick, Kinghton felkészül...Rolni
What if you are a team like Jacksonville or Oakland with money to burn and nobody to sign?Hm...iktriad
több mint 11 éve
Ne tegyünk már úgy, mintha RM-en múlna ez csak és kizárólag...Egy ilyen idióta mint McKenzie akkor se tudna leigazolni egy Suht, ha csak mi lennénk a ligában.Amadeus91Tegnap írta ezt Pete Prisco twitteren:Cobb kiesett, Harvin, Maclin felkészül...Megint el lesz baszva az egész....Amadeus91
Vhol közben már azt olvastam, ha Suh-Miami házasság is megvan már...Odrick, Kinghton felkészül...Rolni
What if you are a team like Jacksonville or Oakland with money to burn and nobody to sign?Hm...iktriad
több mint 11 éve
ezért tartottuk meg Schaubot pont. no worries.Tegnap írta ezt Pete Prisco twitteren:Cobb kiesett, Harvin, Maclin felkészül...Megint el lesz baszva az egész....Amadeus91
built for this shit