Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
A Woodley cut és az MJD visszavonulás 7+M megtakarítást jelent.Remélem MJD megtalalja a szamitasait foci után, az egyik kedvenc futom volt sokáig, sajnos mire ideert elfogyott...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve

belendültünk: MJD visszavonul | úgyfest |
twitter.com/Jones_Drew32?original_referer=https%3A%2F%2Fraiderforums.com%2Fviewtopic.php%3Ff%3D3%26t%3D5162&tw_i=573600361027522560&tw_p=tweetembed
több mint 11 éve
One potential free agent off market: Bengals and MLB Rey Maualuga reached agreement on a 3-year deal, per source.Hawk time?
több mint 11 éve
Raiders announced they officially released LB LaMarr Woodley.tschőőő Wúgyli
több mint 11 éve
Aztán eltolják egy-pár meccsre, nem hiazem, hogy sok dobása van Gudellnél...Mi bajod van Suh-al? Seggem a földhöz verdesném, ha sikerülne ide hozni!RolniAdam Schefter szerint a Raiders inkább Cobbot és J. Thomast igazolná le, mint Suht, ezt mondta az ESPN-en.meg Suh-tól!!!!
csak Thomastól mentsen meg minket a jó Isten.deyell
Cobb viszont egész jó fogás lennegaben

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mi bajod van Suh-al? Seggem a földhöz verdesném, ha sikerülne ide hozni!Adam Schefter szerint a Raiders inkább Cobbot és J. Thomast igazolná le, mint Suht, ezt mondta az ESPN-en.meg Suh-tól!!!!
több mint 11 éve
Suhtól miért? végre jönne egy impact player?Adam Schefter szerint a Raiders inkább Cobbot és J. Thomast igazolná le, mint Suht, ezt mondta az ESPN-en.meg Suh-tól!!!!
built for this shit
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Adam Schefter szerint a Raiders inkább Cobbot és J. Thomast igazolná le, mint Suht, ezt mondta az ESPN-en.meg Suh-tól!!!!
Cobb viszont egész jó fogás lenne
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Annyra bírom, h ilyenkor már mindenki összevissza írogat mindent 😀Aztán ha igazolunk vmkit (nyílván fogunk) rögtön jöhet vele, h megmondta 😊 az nem számít, h minden FA kapcsán elmondta 😊
Chris Myers ZBS OC, öreg is nem érteném a dolgot...
több mint 11 éve
a Fox Sports meg azt írja, hogy Reggie-nek nem kell sem Wisniewski, sem Hudson, hanem jó lesz a 34 éves Chris Myers (Texans vágta ki).deyellMi leszünk az nfl Milanja.....
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
SiriusXM NFL Radio @SiriusXMNFL 1 min1 minute ago Fordítás megtekintéseAccording to @MikeSilver the @RAIDERS are planning on bringing in Free Agent Ndamukong Suh for a visit next week.
több mint 11 éve
a Fox Sports meg azt írja, hogy Reggie-nek nem kell sem Wisniewski, sem Hudson, hanem jó lesz a 34 éves Chris Myers (Texans vágta ki).
built for this shit
több mint 11 éve
Adam Schefter szerint a Raiders inkább Cobbot és J. Thomast igazolná le, mint Suht, ezt mondta az ESPN-en.ennyire bízunk benne, hogy benn lesz Williams?! ....
több mint 11 éve
Adam Schefter szerint a Raiders inkább Cobbot és J. Thomast igazolná le, mint Suht, ezt mondta az ESPN-en.csak Thomastól mentsen meg minket a jó Isten.
built for this shit
több mint 11 éve
Sztem se igazán jó fit, de nagyon mondogatják...Ez így 6+ millió és így már érthető a Hudson érdeklődésünk. Ha Wiz 6M-ért nem marad teljesen logikus lenne a jobb Hudson-t 7M környékével (ezt lehet olvasni) megkínálni.Rolni(Hudson szvsz nem fit ide)empty taxi
több mint 11 éve
Ez így 6+ millió és így már érthető a Hudson érdeklődésünk. Ha Wiz 6M-ért nem marad teljesen logikus lenne a jobb Hudson-t 7M környékével (ezt lehet olvasni) megkínálni.Rolni(Hudson szvsz nem fit ide)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Úgy fog járni mint DMC anno, hogy nemet mondott egy korrekt szerződésre (ez itt több mint korrekt), majd jön a pofára esés, amikor ennek a töredékét fogja kapni.
több mint 11 éve
Fogalmam sincs, azt se tudom mennyire megbízható a "forrás" csak belefutottam gondoltam bedobom...Rolniitt megnézhetőek Darren Connolly IV egykori (tavalyi) tweetjei, csak egy nevetésért:
favstar.fm/users/dconnollynfl
ahogy látható, majdnem minden akkori free agentet összeboronált a Raidersszel. eltalált ezt azt, de a DeSean Jackson Oaklandbe igazol vonalat nagyon erőltette, amivel csúnyán felsült, majd törölte az accountját. nem tudom, hogy ő áll-e draft bites mögött, a stílusából ítélve lehetséges, bár az új acc kevésbé magabiztosan nyomja az "inszájder infókat"
built for this shit
több mint 11 éve
Fogalmam sincs, azt se tudom mennyire megbízható a "forrás" csak belefutottam gondoltam bedobom...Érdekes:ez a forma nem a Darren Connolly IV új accounttal? gyanús.deyell
NFL_DRAFT_Bites @NFLDraftBites
· 3m 3 minutes ago
VERY Interesting Raiders Note.. Stefen is family but he's being unrealistic. Prepared move ahead without him unless takes the generous offer
· 3m 3 minutes ago
Offer on Table to Wiz is 6 Yrs 37.1 M w/ 12-15 M guaranteed. Both the guarantee & AAV are major sticking points to a dealRolni
több mint 11 éve
Érdekes:ez a forma nem a Darren Connolly IV új accounttal? gyanús.
· 3m 3 minutes ago
VERY Interesting Raiders Note.. Stefen is family but he's being unrealistic. Prepared move ahead without him unless takes the generous offer
· 3m 3 minutes ago
Offer on Table to Wiz is 6 Yrs 37.1 M w/ 12-15 M guaranteed. Both the guarantee & AAV are major sticking points to a dealRolni
built for this shit
több mint 11 éve
Ha ez igaz, akkor ez nálam WTF?!?!Érdekes:Lol. Mennyit akar még?Amadeus91
· 3m 3 minutes ago
· 3m 3 minutes ago
Remélem Steve jól nyakon bassza és észhez tér. Ettől többet kizártnak tartom, h kapjon máshol...azt tudom ebből elképzelni, h le akar lépni és mondott egy irreális összeget, ha azt mégis megadják akkor marad csak a lóvé miatt...csalódás ez egy ilyen "gyökerekkel" rendelkező arctól...
Ez így 6+ millió és így már érthető a Hudson érdeklődésünk. Ha Wiz 6M-ért nem marad teljesen logikus lenne a jobb Hudson-t 7M környékével (ezt lehet olvasni) megkínálni.
több mint 11 éve
Érdekes:Lol. Mennyit akar még?
· 3m 3 minutes ago
· 3m 3 minutes ago
több mint 11 éve
Érdekes:NFL_DRAFT_Bites @NFLDraftBites
· 3m 3 minutes ago
· 3m 3 minutes ago
Offer on Table to Wiz is 6 Yrs 37.1 M w/ 12-15 M guaranteed. Both the guarantee & AAV are major sticking points to a deal