Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Rohadt kíváncsi leszek, hogy kik fognak jönni hozzánk az FA-ról, mert már annyi név be lett itt a fórumon dobva, hogy azt se tudom mi van... 😀
több mint 11 éve
Kezdik a Miami-t nagyon mondogatni Suh-val kapcsolatban...ha ők viszik, akkor viszont gondolnám, h Jared Odrick elérhető lesz számunkra...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
természetesen, ezért lenne olcsóbb. de Musgrave ki tudta hozni belőle a maximumot, más edző eddig nem volt erre képes.Percy Harvint hamarosan kivágja a Jets a hírek szerint. le lehetne igazolni, a Musgrave-kapcsolat révén, olcsóbb lenne, mint Cobb.deyellAzért nem egyszint a két srác a pályán és Harvin egy locker room mérgező is a hírek szerint...Rolni
built for this shit
több mint 11 éve
Percy Harvint hamarosan kivágja a Jets a hírek szerint. le lehetne igazolni, a Musgrave-kapcsolat révén, olcsóbb lenne, mint Cobb.deyellAzért nem egyszint a két srác a pályán és Harvin egy locker room mérgező is a hírek szerint...
több mint 11 éve
Játszunk el a gondolattal, hogy van egy Tuck-Knighton-Suh fal, és kell még valaki. Gregory? 2.körben meg mlb?Amadeus91White és mlb a 2ik körben.
A DE posztra meg megpróbálnám megszerezni Hardyt vagy Grahamat. Ga egyik sem jön össze akkor pedig 4-5ik körben hoznék projekt DEt meg leigazolnám mentornak T. Colet 😉

több mint 11 éve
Játszunk el a gondolattal, hogy van egy Tuck-Knighton-Suh fal, és kell még valaki. Gregory? 2.körben meg mlb?
több mint 11 éve
korábbi kezdő Raiders DT került a piacra.Chiefs cut defensive tackle Vance Walker
built for this shit
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/3/6/8162359/report-stefen-wisniewski-will-not-be-back-with-oakland-raidersFasza 😕
Wisniewski ennyi voltAmadeus91

több mint 11 éve
Percy Harvint hamarosan kivágja a Jets a hírek szerint. le lehetne igazolni, a Musgrave-kapcsolat révén, olcsóbb lenne, mint Cobb.
built for this shit
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/3/6/8162359/report-stefen-wisniewski-will-not-be-back-with-oakland-raidersWisniewski ennyi volt
több mint 11 éve
Hudson idén is PBSt játszott, és egyik legjobb center lett.Nekem nem volt meg, h ti idén PBS-t toltatok...akkor mondjuk érthető ha rárepülünk, de nálam ugyanennyire jó ötlet Wiz megtartása. Mindkettő fiatal, ígéretes jövőjű OC sztem.
Myers ZB inkább. Neki a kora nem gond, a rúgókat nem számítva, a center a légidősebb poszt. És egyben legtövább tart beletanulni. Ezért mondtan, hogy Wizt most eladni hülyeség.ulpianus
több mint 11 éve
Hudson idén is PBSt játszott, és egyik legjobb center lett.Myers ZB inkább. Neki a kora nem gond, a rúgókat nem számítva, a center a légidősebb poszt. És egyben legtövább tart beletanulni. Ezért mondtan, hogy Wizt most eladni hülyeség.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Suh a legnagyobb kívánalmam értelemszerűen nekem is.Cobb persze, h jöhet, majd nem nézünk rá a fizujára az első pár évben és kész 😊. Amúgy őt a 3WR-es felállásoknál be kell majd hozni slotba, onnan gyilkos.
Én továbbra is Hardy-t szeretném megcsípni, vmi okos, ha elmeszelnek könnyen kiszálhatunk kitétellel. Fiatal iszonyat jó RDE. Ilyen se kerül piacra, ha nem hülye 😊
Ha ő nem elérhető vagy nem merjük vállalni a rizikót vagy tököm tudja, akkor én Brandon Graham-at szeretném látni nem Hughes-t. Hughes nekem lufi, félnék tőle nagyon...
Knighton lehet opció, de Jelly jelenléte nem teszi égetővé a dolgot. Ha Suh nem opció, akkor érdemes lehet elhozni és csinálni egy brutál base interiort futás ellen, de akkor meg nagyon kell egy Hardy\Graham vagy 1\4-re Fowler mondjuk...
Center kérdés is érdekes lehet még. Ha Wiz piacon rájön, h ez a 6M nagyon a plafon számára lehet visszatáncol, de Hudson is érdekes lenne, mert egyfelől ZBS srác és mi PBS-ben gondolkodunk, de ha Musgrave valóban sok no huddle-t, up-tempo dolgot akar futtatni, arra meg jó lehetne.
Justin Blalock lehet még egy szolid 30+-os igazolás sztem. Atlanta vált a ZBS-re ezért ott missfit lett, de ide illene, Tice jól ismeri...
1 hét múlva remélhetőleg már sokkal okosabbak leszünk...
több mint 11 éve
produktív, fiatalvan értelmes 4-3de a piacon egyáltalán, most, hogy JPP múltidő?Amadeus91Attól függ h mit értesz értelmes alatt. Ha a játékát akk Hardy (ha a szellemi képességet akk nem), de Hughes is kezdőszint, ill. ha Tuck/Woodley-féle rutinos arcot keresne RM akk nem kizárt h Osi Umenyiora, Dwight Freeney,Trent Cole, John Abraham, Anthony Spencer vagy Shaun Phillips is szóba kerül.empty taxi
Hardy ugye karakter téren problémás, Hughes szerintem lutri, bár ha Mario Williams ilyen jó hatással volt rá, akkor lehet Suh mellett is menne neki.
Lehet draftolni kéne....
több mint 11 éve
van értelmes 4-3de a piacon egyáltalán, most, hogy JPP múltidő?Amadeus91Attól függ h mit értesz értelmes alatt. Ha a játékát akk Hardy (ha a szellemi képességet akk nem), de Hughes is kezdőszint, ill. ha Tuck/Woodley-féle rutinos arcot keresne RM akk nem kizárt h Osi Umenyiora, Dwight Freeney,Trent Cole, John Abraham, Anthony Spencer vagy Shaun Phillips is szóba kerül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hardy, Graham. De azt is eltudnám képzelni ha ez a kettős középre összejön, hogy húzunk drafton egy project de-t aki mayowa-val rotálva használnánk első évében és második körben pedig beujjítanánk egy jó Mlb-t drafton idén. S akkor egyedül az rde poszt lenne ami kicsit kilóg a front7ből átmenetilegmagunk alá is szarnánk egy olyan front7-től, hogyaszongya: Tuck, Knighton, Suh, Mack, Sio.... egy imba LDE, meg egy MLB, és elég elit közeli élmény lenne.Suh és Knighton kettős középen elég combos lenne 😉Cubeheadneha csak kapkodom a fejem a hireken meg a pletykakonJT felejtős. Suh, Knighton, Cobb, Boling, R. Moore ötös fogat minőségi lépés lenne. Hogy 4-3-as DE honnan lesz, az meg jó kérdés.Amadeus91
en szivesen latnam Cobb-ot, Suh-t és J. Thomast is egy az utobbi evekhez hasonlatos frontloaded deal-el, amibol konnyu dm nelkul kiugrani. Bar Suh eseteben ez valszeg nem annyira lehet opcio, oda tobb kellhet.Pari
van értelmes 4-3de a piacon egyáltalán, most, hogy JPP múltidő?Amadeus91

több mint 11 éve
magunk alá is szarnánk egy olyan front7-től, hogyaszongya: Tuck, Knighton, Suh, Mack, Sio.... egy imba LDE, meg egy MLB, és elég elit közeli élmény lenne.Suh és Knighton kettős középen elég combos lenne 😉Cubeheadneha csak kapkodom a fejem a hireken meg a pletykakonJT felejtős. Suh, Knighton, Cobb, Boling, R. Moore ötös fogat minőségi lépés lenne. Hogy 4-3-as DE honnan lesz, az meg jó kérdés.Amadeus91
en szivesen latnam Cobb-ot, Suh-t és J. Thomast is egy az utobbi evekhez hasonlatos frontloaded deal-el, amibol konnyu dm nelkul kiugrani. Bar Suh eseteben ez valszeg nem annyira lehet opcio, oda tobb kellhet.Pari
van értelmes 4-3de a piacon egyáltalán, most, hogy JPP múltidő?
több mint 11 éve
Suh és Knighton kettős középen elég combos lenne 😉neha csak kapkodom a fejem a hireken meg a pletykakonJT felejtős. Suh, Knighton, Cobb, Boling, R. Moore ötös fogat minőségi lépés lenne. Hogy 4-3-as DE honnan lesz, az meg jó kérdés.Amadeus91

több mint 11 éve
neha csak kapkodom a fejem a hireken meg a pletykakonCobb-t és Suh-t én is szívesen látnám. Suh-nál fixen kell egy szép nagy garantált rész. Amit mondjuk a tehetsége indokol is. Én inkább amit Nála mindenképpen beleépítenék az a pályára lépés megléte. Talán ellensúlyozná a túlzott renitens viselkedését ha olyan opcionk van,hogy eltiltás idején nem fizetünk neki ki x összeget.
S ha már Cobb. Szívesen látnám nálunk ezt a wr corpot. Szerintem nem egy secondary-nek okozna gondott. #1(x) White/Streater #2(z) Cobb/ Holmes vagy Butler és #3(w) Jones/Butler vagy Holmes

több mint 11 éve
neha csak kapkodom a fejem a hireken meg a pletykakonJT felejtős. Suh, Knighton, Cobb, Boling, R. Moore ötös fogat minőségi lépés lenne. Hogy 4-3-as DE honnan lesz, az meg jó kérdés.
több mint 11 éve
neha csak kapkodom a fejem a hireken meg a pletykakonen szivesen latnam Cobb-ot, Suh-t és J. Thomast is egy az utobbi evekhez hasonlatos frontloaded deal-el, amibol konnyu dm nelkul kiugrani. Bar Suh eseteben ez valszeg nem annyira lehet opcio, oda tobb kellhet.
több mint 11 éve
Vagy andré johnsonpeachSchaubbal reunion, az kell ide 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
Vagy andré johnson
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Bowe-t árulja a KC, állítólag ha nem sikerül elcserélni, kivágják. Én elgondolkodnék egy cserén RM helyében, mert lehet ez az éve nem sikerült jól, de baromi jó játékos. Kérdés, hogy a KC mit szeretne érte kapni? FA-n tuti rengeteg kérője lesz.peterbadboneCsopriválisnak szvsz felárat kéne fizetni Bowe-ért, ha már veterán WR-ért trade szvsz Brandon Marshall ésszerűbb lenne.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Bowe-t árulja a KC, állítólag ha nem sikerül elcserélni, kivágják. Én elgondolkodnék egy cserén RM helyében, mert lehet ez az éve nem sikerült jól, de baromi jó játékos. Kérdés, hogy a KC mit szeretne érte kapni? FA-n tuti rengeteg kérője lesz.