Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
szeretnénk mi itt olyan szarul élni, mint ők ott a hanyatló Kaliforniában.De amúgy kurva sokat adóznak az amcsik, Kaliforniában pl egy 1 200 000 USD kereső a fizetésének 46,8% viszi haza. Texasban, Floridában vagy Tennesseeben ugyanez a szám 56,46%. A különbség éves szinten több mint 115 ezer USD.BruceÉs emellett még fizetős az egészségügy és a felsőoktatás is...megsincs kolbászból a kerítés? 😊Rolni
több mint 11 éve
De amúgy kurva sokat adóznak az amcsik, Kaliforniában pl egy 1 200 000 USD kereső a fizetésének 46,8% viszi haza. Texasban, Floridában vagy Tennesseeben ugyanez a szám 56,46%. A különbség éves szinten több mint 115 ezer USD.BruceÉs emellett még fizetős az egészségügy és a felsőoktatás is...megsincs kolbászból a kerítés? 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
De amúgy kurva sokat adóznak az amcsik, Kaliforniában pl egy 1 200 000 USD kereső a fizetésének 46,8% viszi haza. Texasban, Floridában vagy Tennesseeben ugyanez a szám 56,46%. A különbség éves szinten több mint 115 ezer USD.
több mint 11 éve
a Kaliforniából való elköltözés a ligának sem érdeke, épp ellenkezőleg, most, hogy toboroznak csapatokat Los Angelesbe, és úgy tűnik, a Rams jön is. San Antonio sztem nem opció, még ha egész jó is a stadionjuk. egyszerűbb lenne a cap differenciálása, ha már az adókkal ugyanez a helyzet.Erre való a költözés, mehettünk volna San Antonioba, ahol nincs + jövedelemadó. Mert egyébként mindenhol van jövedelemadó, csak Kaliforniában a magasabb jövedelműekre plusz adó van kivetve (az amfocisok meg mind a magasabb kulcsba esnek)BruceMégis itt van a legtöbb csapat, meg Floridában.Brucemert itt él a legtöbb ember az államok közül, meg Texasban. de az igazolásokat tekintve a kaliforniai csapatok versenyhátrányban vannak a magasabb adók miatt, lásd a Rolni által belinkelt cikket. ezért kéne a differenciált capdeyell
built for this shit
több mint 11 éve
Erre való a költözés, mehettünk volna San Antonioba, ahol nincs + jövedelemadó. Mert egyébként mindenhol van jövedelemadó, csak Kaliforniában a magasabb jövedelműekre plusz adó van kivetve (az amfocisok meg mind a magasabb kulcsba esnek)Mégis itt van a legtöbb csapat, meg Floridában.Brucemert itt él a legtöbb ember az államok közül, meg Texasban. de az igazolásokat tekintve a kaliforniai csapatok versenyhátrányban vannak a magasabb adók miatt, lásd a Rolni által belinkelt cikket. ezért kéne a differenciált capdeyell
több mint 11 éve
Mégis itt van a legtöbb csapat, meg Floridában.Brucemert itt él a legtöbb ember az államok közül, meg Texasban. de az igazolásokat tekintve a kaliforniai csapatok versenyhátrányban vannak a magasabb adók miatt, lásd a Rolni által belinkelt cikket. ezért kéne a differenciált cap
built for this shit
több mint 11 éve
Mégis itt van a legtöbb csapat, meg Floridában.mweb.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25091772/agents-take-why-ndamukongs-suhs-team-choice-could-come-down-to-taxesezt valahogyan be kéne számítani a fizetési sapkába, mert nem igazságos az a cap megállapításánál, hogy több államban egyáltalán nincs jövedelemadó, Kaliforniában meg $13,3%.deyell
Adók nem kedveznek...Rolni
több mint 11 éve
mweb.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25091772/agents-take-why-ndamukongs-suhs-team-choice-could-come-down-to-taxesezt valahogyan be kéne számítani a fizetési sapkába, mert nem igazságos az a cap megállapításánál, hogy több államban egyáltalán nincs jövedelemadó, Kaliforniában meg 13,3%.
built for this shit
több mint 11 éve
Szerintem meg de. Szvsz hasznosabb mint Nelson. Ő nem az a fajta elkapó akivel tele van a highlight videó, ő az a fajta elkapó aki megszámlálhatatlanszor húzza ki a csapatot a szarból. Mindenki mondjon le ha elengedjük...Nem ér ennyitAmadeus91Kíváncsi leszek mikor jön majd az első már számokat is tartalmazó hír Fa-ről. Valamint, hogy melyik posztal kezdi RM az erősítéstCubeheadhírféleség
The #Raiders are set to offer Randall Cobb a deal that pays him $11M per season
(Per @PackerReport)deyell
több mint 11 éve
mweb.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25091772/agents-take-why-ndamukongs-suhs-team-choice-could-come-down-to-taxesvalamiből fel kellett húzni Orange County-t.
több mint 11 éve
mweb.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25091772/agents-take-why-ndamukongs-suhs-team-choice-could-come-down-to-taxesAdók nem kedveznek...
több mint 11 éve
Én valahol azt olvastam (talán empty írta), hogy Cobb csak olyan csapathoz megy el, ahol jó QB dobál neki és pass heavy offense van. Ha aláír hozzánk, akkor végérvényesen bebizonyosodik, hogy jó QB-nk van. 😀BruceIgen én írtam. Arra alapoztam h a Kentuckys évei alatt nem igazán lájkolta h csapata legjobban passzoló játékosa az ő maga. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ilyen kaliberű játékosokat még nem volt alkalmunk szerződtetni, de szerintem ezeket a játékosokat nem lehet levadászni egy, ha teljesítessz keresel fizuval. Nekik kőkeményen ki kell tenni az asztalra a pénzkötegeket és mosolyogni kell, miközben átszámolja és zsebreteszi. Suh azt hiszem ki is jelentette, hogy top garantált $ kell neki. Cobb első számú elkapó fizut kér, pedig egy Golden Tate szerű fizu illetné meg $6M/év talán egy kicsivel több, de nem 11! Ettől függetlenül rá kell repülni mindkettőre. Persze okos szerződést még velük, ilyen igények mellett is lehet kötni. Vissza kell kerülnünk az ügynökök listájára és nem abba az oszlopba amire az van írva, hogy balek! Ehhez zsebbe kell nyúlni kőkeményen, hogy jöjjenek az eredmények!
több mint 11 éve
Én nem bánom ha túlfizetünk pár playát, hogy idejöjjön csak cserébe tudjunk jól kiszállni a szerződésekből ha ne adja az ég itt bénáznának. Woodley akármekkora mellényúlás is volt azért most jó, hogy kitudjuk vágni DM nélkül. RM-nek tartsa meg az isten ezt a jó szokását.
több mint 11 éve
Én valahol azt olvastam (talán empty írta), hogy Cobb csak olyan csapathoz megy el, ahol jó QB dobál neki és pass heavy offense van. Ha aláír hozzánk, akkor végérvényesen bebizonyosodik, hogy jó QB-nk van. 😀
több mint 11 éve
Szerintem sem, deNem ér ennyitAmadeus91Kíváncsi leszek mikor jön majd az első már számokat is tartalmazó hír Fa-ről. Valamint, hogy melyik posztal kezdi RM az erősítéstCubeheadhírféleség
ha egy front loaded deal-t kap, ami elég valószínű és idén valamint jövőre esik a komoly túlfizetés (ezt várom a nagy szerződéseknél, hiszen addig még nem lesz saját draftolt emberünk mega deal igénnyel), akkor lehet vállalható a dolog.
Inkább fiatal posztjukon nagyon jó\elit embereket fizessünk túl, mint sok középszerű, gyengülő embert...
Cobb, Hudson és ugye Suh neve mellett mindig ott vagyunk...meglássuk mi lesz az álmainkból 😊
több mint 11 éve
Nem ér ennyitKíváncsi leszek mikor jön majd az első már számokat is tartalmazó hír Fa-ről. Valamint, hogy melyik posztal kezdi RM az erősítéstCubeheadhírféleség
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek mikor jön majd az első már számokat is tartalmazó hír Fa-ről. Valamint, hogy melyik posztal kezdi RM az erősítéstCubeheadhírféleség
(Per @PackerReport)
built for this shit
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek mikor jön majd az első már számokat is tartalmazó hír Fa-ről. Valamint, hogy melyik posztal kezdi RM az erősítést

több mint 11 éve
több mint 11 éve
kikerült a piacra, egy másik, legendás DT is. Még mindig sikítok ezen az emberen.
több mint 11 éve
Raiders edzők amikor még spílerek voltak (összesen 102 év tapasztalat játékosként)Jack Del Rio (1985 - 1995)

Bill Musgrave (1991 - 1996)

Ken Norton, Jr. (1988 - 2000)

Mike Tice (1981 - 1995) - OL coach

Bernie Parmalee (1992 - 2000) - RB coach

Rob Moore (1990 - 1999) NFL Receiving Yards Leader (1997) - WR coach

Jethro Franklin (1989) - DL coach

Sam Anno (1987 - 1993) - defensive assistant

Marcus Robertson (1991 - 2002) - DB coach

Rod Woodson (1987 - 2003) - DB assistant
built for this shit
több mint 11 éve
Mayock legfrissebb TOP5-ös listái: Ami érdekes lehet számunkra:
WR poszton továbbra is White az első nála Cooper a 2. 1\4-nél szóba kerülhet a TOP WR ugyebár
Breshad Perriman már megosztott 5. helyen, így ha nem viszünk elsőbe WR-t, lehet már rá se lesz esélyünk a 2. elején, ahogy Strong-ra és DGB-re sem.
Belső falemberek között Erving már a 2., Tomlinson a 3. Ők így a 2. körös picknél lehetnek játékban, míg Cann és Jackson esetleg a 3. körben.
Williams továbbra is a top interior DL.
Fowler a legjobb edge rusher-e, de meglepő módon a combine-t kihagyó Ray a 2. és Gregory csak a 4.
MLB-k között Kendricks a 2., Anthony a 3. már, így rájuk vszeg a 2. kört kéne ellőni, de Perryman esetleg benn lehet 3. elejére így, bár nem hiszem...
Jelenlegi helyzetünkben bízva egy erős FA szezonban (DT, DE, C, MLB posztokon erősítés és máshol depth) egy ilyennel ki lennék békélve:
1\4: TOP WR
Kevin White tűnik egyre több helyen az első számúnak, így most őt írom ide.
2. kör: TOP elérhető ILB
Kendricks vagy Anthony a jelenlegiek alapján. Egy Nate Irving FA pick up esetén nem kell rögtön mélyvízbe vágni a fiatalt, ha nincs készen. Írok egy Eric Kendricks-et most
3. kör: Legjobb OG
Jackson (RG) vagy Cann (LG) érkezése esetén lenne egy fiatal ígéretes OG párosunk. Tre Jackson-t írom, aki RG volt egyetemen, így Gabe maradhat LG és senkinek nincs oldalváltása. Ha közéjük FA-n érkezik egy Hudson mondjuk akkor évekre megoldott lehet a belső OL.
4.-7. kör: depth ahova épp BPA érkezik
több mint 11 éve
találtam egy előrelépést a 2013-ashoz képest: Marquette King már nem poor.Condo mondjuk mitől lett belowe average nem tudom 😊
deyell
több mint 11 éve
Én is így látom. Suh olyan kaliber aki kis túlzással nekünk most bármit megérne.Cobb szinten nem kapott taget, de állítólag 12M-ra értékeli magat...Annyit azért slot WR nem érhet sztem...Rolnimindegyik ismertebb FA túlértékeli magát. de ami szomorúbb, hogy meg is fogják kapni az irreálisan nagy pénzt valamelyik csapattól, ebben támogatja őket a cap folyamatos, jelentős emelése. én speciel elfogadnám, ha egy Suh-féle játékost fizetnénk túl, aki egy ritka tehetség. Cobbot meg igazolja le más $10+ millióért.deyell
Cobb egyszerűen nem tud akkora impactot letenni, h érjen annyit. Ő közel sem domináns #1WR...
deyell