Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Kor eddig sem nagyon zavarta RM-et...Jahri Evans es Ben Grubb is utcára kerül, ha minden igaz...nem tudom milyenek voltak tavaly, azt se, h mennyi idősek (telon vok) de egy ranezest megerhetnek...RolniEvans 32, Grubbs 31 lesz idén.empty taxi
RGben stop gapnek a feltételezhetően fiatal OC mellé és egy projekt OG elé, ha tudnak még jó szinten focizni simán jöhetne vmelyik...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Jahri Evans es Ben Grubb is utcára kerül, ha minden igaz...nem tudom milyenek voltak tavaly, azt se, h mennyi idősek (telon vok) de egy ranezest megerhetnek...RolniEvans 32, Grubbs 31 lesz idén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Kobájnra gondoltam 😀balazs799

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Jahri Evans es Ben Grubb is utcára kerül, ha minden igaz...nem tudom milyenek voltak tavaly, azt se, h mennyi idősek (telon vok) de egy ranezest megerhetnek...
több mint 11 éve
Az mondjuk nem szerény...Ellenben Pernell McPhee-t be lehet tenni, ha még nem lenne ott. Izgalmas méret, sokoldalúság és komoly produktum csereként. Lehet kész a kezdő szerepre?RolniNFL sources tell the Baltimore Sun that free agent OLB Pernell McPhee is expected to command $8-$10M per season.
ezek az igények...deyell
Másfelől, ha a vezetőség úgy érzi, h Ő a legjobb elérhető pass rusher opciónk és fog tudni kezdő RDE-ként\LEO-ként (hívja mindenki ahogy akarja) 10 sack környékén teljesíteni, akkor tessék egy front loaded deal-el megkínálni, mert hely, pénz van rá bőven...
Másik oldalon meg ott van az, h egy erős Dből érkezik és Suggs vagy Dumerville volt a váltótársa többnyire, nélkülük, mint fő siettető kérdés mit tud és emiatt azért komoly rizikó lenne a dologban...
Én sokkal inkább vállalnám a rizikót Hardy-val vmi 1+1 vagy 1+2 éves deal-en kevés garantált tartalommal...
több mint 11 éve
Ellenben Pernell McPhee-t be lehet tenni, ha még nem lenne ott. Izgalmas méret, sokoldalúság és komoly produktum csereként. Lehet kész a kezdő szerepre?RolniNFL sources tell the Baltimore Sun that free agent OLB Pernell McPhee is expected to command $8-$10M per season.
ezek az igények...
built for this shit
több mint 11 éve
Na JPP-t ki lehet húzni a kívánság listákról: Adam Schefter @AdamSchefter 3h3 hours ago
Giants will use their franchise tag on DE Jason Pierre-Paul if the two sides fail to reach a long-term deal by March 2, per team source.
Ellenben Pernell McPhee-t be lehet tenni, ha még nem lenne ott. Izgalmas méret, sokoldalúság és komoly produktum csereként. Lehet kész a kezdő szerepre?
Aaron Wilson @RavensInsider 2h2 hours ago
Pass rusher Pernell McPhee expected to leave Ravens, cash in as a free agent
Greg Hardy, Brandon Graham és Pernell McPhee az én RDE listám FA-re...
Érdekes lesz az FA szakasz, mert ha valamelyik WR van a BPA lista elején RM-éknél, akkor nagyon erőset kell nyomni egy pass rusherért a piacon...
több mint 11 éve
Oh tényleg köszi, végülis átimportálva exelbe meg is tudom csinálni a posztokra való leosztását, hogy ne így összeömlesztve legyenek.Camp# oszlop...empty taxiLehet, hogy bennem van a hiba, de én ebből még mindig nem találtam meg azt, hogy a srácok trikóján hanyas szám van. 😀Kobájnra gondoltam 😀balazs799Akk fogalmazz 1értelműbben 😛
www.nflcombine.net/players/official-invite-list/empty taxi
Azt akarom megtudni, mert a trikójuk hátán a nevüket nem mindig lehet elolvasni, vagy látni se, és némelyik bemutató alatt nem írják ki ott alul se a nevük. De nem gond, túlélem az infó nélkül
Köszönöm azért a próbálkozásokat! 😊balazs799
Köszönöm!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Odébbhúzva nagyon teccős, tegnap be is akartam írniha valaki ráér...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
aki még szóba jöhet, mint DE, az Preston Smith. jó eredményeket produkált tegnap több felmérőn is. 3. körHm... köszi az info-t, én eddig csak meccsvideokat néztem róla, LDE posztra Odighizuwa nekem is felmerült lehetőségként, ő illetve Bennett aki még szimpatikus.peterbadboneMit szóltok Orchad-hoz? Nekem egyre szimpatikusabb és szerintem tipikusan Reggie féle ember. Első körös WR húzás után én meggondolnám másodikban.peterbadbone
inkább Odighizuwa a másodikban, esetleg Carl Davis.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Hm... köszi az info-t, én eddig csak meccsvideokat néztem róla, LDE posztra Odighizuwa nekem is felmerült lehetőségként, ő illetve Bennett aki még szimpatikus.Mit szóltok Orchad-hoz? Nekem egyre szimpatikusabb és szerintem tipikusan Reggie féle ember. Első körös WR húzás után én meggondolnám másodikban.peterbadbone
inkább Odighizuwa a másodikban, esetleg Carl Davis.deyell
több mint 11 éve
Mit szóltok Orchad-hoz? Nekem egyre szimpatikusabb és szerintem tipikusan Reggie féle ember. Első körös WR húzás után én meggondolnám másodikban.peterbadbone

inkább Odighizuwa a másodikban, esetleg Carl Davis.
built for this shit
több mint 11 éve
DT-knél fontosabb mint DE-knél. Bull rushnál, initial punchnál szvsz jó indikátor a jövőre nézve ill. futás ellen is nehezebb eltolni azt akinek erős a felsőteste.a tömeg oké. de a fekvenyomás? Clowney 21 ismétlést csinált, ami bőven DE átlag alatti, mégsem emlékszem arra, hogy emiatt mondogatták volna, hogy rosszabb prospect.deyella 3 cone drill a legfontosabb felmérő a DL-ek esetében (javítsatok ki, ha nem így van) ebben pedig Fowler Jr. és Leonard Williams sem volt jó. L-Will Combine számai összességében leginkább Tyson Jacksonéhoz hasonlíthatóak. nem az igazideyella magasság/tömeg kombón kívül egyedül a bench press az amit sztem egyértelműen fontosabbempty taxi

Madden hates me.
több mint 11 éve
Camp# oszlop...Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ebből még mindig nem találtam meg azt, hogy a srácok trikóján hanyas szám van. 😀Kobájnra gondoltam 😀balazs799Akk fogalmazz 1értelműbben 😛
Azt akarom megtudni, mert a trikójuk hátán a nevüket nem mindig lehet elolvasni, vagy látni se, és némelyik bemutató alatt nem írják ki ott alul se a nevük. De nem gond, túlélem az infó nélkül
Köszönöm azért a próbálkozásokat! 😊balazs799

Madden hates me.
több mint 11 éve
a tömeg oké. de a fekvenyomás? Clowney 21 ismétlést csinált, ami bőven DE átlag alatti, mégsem emlékszem arra, hogy emiatt mondogatták volna, hogy rosszabb prospect.a 3 cone drill a legfontosabb felmérő a DL-ek esetében (javítsatok ki, ha nem így van) ebben pedig Fowler Jr. és Leonard Williams sem volt jó. L-Will Combine számai összességében leginkább Tyson Jacksonéhoz hasonlíthatóak. nem az igazideyella magasság/tömeg kombón kívül egyedül a bench press az amit sztem egyértelműen fontosabbempty taxi
built for this shit
több mint 11 éve
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ebből még mindig nem találtam meg azt, hogy a srácok trikóján hanyas szám van. 😀Kobájnra gondoltam 😀balazs799Akk fogalmazz 1értelműbben 😛
Köszönöm azért a próbálkozásokat! 😊

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Kobájnra gondoltam 😀balazs799Akk fogalmazz 1értelműbben 😛
www.nflcombine.net/players/official-invite-list/

Madden hates me.
több mint 11 éve
Kobájnra gondoltam 😀Sziasztok, nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy melyik játékos hanyas számban játszik? Nehéz mindig lenézni a nevet a hátukról.balazs799Csapatok hivatalos oldalan, wikin, vagy sportsiteokon, mondjuk itt a yahoo (rosterre katt):
sports.yahoo.com/nfl/teams/ulpianus

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Vic Beasley-hez mit szóltok?Pari4-3-ban max Mack helyén játszhatna.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Vic Beasley-hez mit szóltok?
több mint 11 éve
a 3 cone drill a legfontosabb felmérő a DL-ek esetében (javítsatok ki, ha nem így van) ebben pedig Fowler Jr. és Leonard Williams sem volt jó. L-Will Combine számai összességében leginkább Tyson Jacksonéhoz hasonlíthatóak. nem az igazideyella magasság/tömeg kombón kívül egyedül a bench press az amit sztem egyértelműen fontosabb

Madden hates me.
több mint 11 éve
a 3 cone drill a legfontosabb felmérő a DL-ek esetében (javítsatok ki, ha nem így van) ebben pedig Fowler Jr. és Leonard Williams sem volt jó. L-Will Combine számai összességében leginkább Tyson Jacksonéhoz hasonlíthatóak. nem az igazi
built for this shit
több mint 11 éve
Sziasztok, nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy melyik játékos hanyas számban játszik? Nehéz mindig lenézni a nevet a hátukról.balazs799Csapatok hivatalos oldalan, wikin, vagy sportsiteokon, mondjuk itt a yahoo (rosterre katt):
sports.yahoo.com/nfl/teams/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
akkor felteszem azt a kérdést, hogy kik azok a játékosok, akiket semmiképpen sem látnátok szívesen az első körben (1/4 és letrade esetén sem) azok közül, akiket oda várnak?deyellGregory - először szimpatikus volt, de egyre inkább Jarvis Moss-ra emlékeztet
Funchess - se nem WR se nem TE
Green-Beckham - zseniális lehetne, de egy bomba van benne, új Blackmon? vagy Dez?
Wiz elengedése után félek a második körben érkezni fog Cameron Erving, aki nem mondhatni, hogy tapasztalt C lenne.
Mit szóltok Orchad-hoz? Nekem egyre szimpatikusabb és szerintem tipikusan Reggie féle ember. Első körös WR húzás után én meggondolnám másodikban.