Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Update: közös stadion esetén az egyik csapat menne az NFC-be. -Arash MarkaziAmadeus91Erről anno volt szó, elvileg akkor az volt, hogy a Raiders és a Seahawks cserél helyet, utóbbi pont hiányzik az NFC Westbe 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ilyenkor óhatatlanul jön az osztódás vörösökre meg kékekre.........No akkorelég hihetetlenül hangzik, hogy divízióriválisok megosztanak egy stadiont. ez csak "leverage" leszdeyell
Mark Davis - C - Raiders
The Chargers and Raiders have teamed up to plan a $1.7 billion stadium in Carson, Ca. "in the event they can't get deals done" in their current cities by the end of 2015.Delonso_

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Update: közös stadion esetén az egyik csapat menne az NFC-be. -Arash Markazi
több mint 11 éve
láttam, de ez legfeljebb egy B terv, a cél inkább az, hogy ezáltal nyomást gyakoroljanak Oakland, San Diego város önkormányzatára, mert nem nagyon erőltették meg magukat a stadionépítés kapcsánMár látványterv is van.Amadeus91No akkorelég hihetetlenül hangzik, hogy divízióriválisok megosztanak egy stadiont. ez csak "leverage" leszdeyell
Mark Davis - C - Raiders
The Chargers and Raiders have teamed up to plan a $1.7 billion stadium in Carson, Ca. "in the event they can't get deals done" in their current cities by the end of 2015.Delonso_
built for this shit
több mint 11 éve
Már látványterv is van.No akkorelég hihetetlenül hangzik, hogy divízióriválisok megosztanak egy stadiont. ez csak "leverage" leszdeyell
Mark Davis - C - Raiders
több mint 11 éve
No akkorelég hihetetlenül hangzik, hogy divízióriválisok megosztanak egy stadiont. ez csak "leverage" lesz
Mark Davis - C - Raiders
built for this shit
több mint 11 éve
Nálunk JDR simán feláldozta a belső pressure-t a futás megállításának az oltárán. base-ben a 2 DT és a LDE mind a futás ellen volt jó és a zseb összenyomásában gyenge, nickelben ezért Knighton fent se volt. A pass siettetés az RDE és Von Miller feladata volt, úgy tippelnék Macknek ugyanezt a szerepkört szánja majd. Ja igen, az MLB-től és WLB-től meg inkább coverage képességeket várt el. De hozzá teszem nálatok nem DC lesz, hanem HC, nem tudom mennyire szól majd bele a D# sémába és mennyire nem, de ha rajta múlik ő szvsz inkább implementálja a saját rendszerét, mint sem alkalmazkodik a meglévő kerethez...
Mondjuk a következő HC-tok úgy is Wade Phillips lesz 3 éven belül :p, ha most nekünk ebbe nem jó Knighton, akkor nektek se lesz majd az 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy a DMC éra így ér véget.Amadeus91Én inkább azt sajnálom, hogy nem is volt igazán DMC éra. Talán egy olyan idénye volt, amikor megközelítette azt a szintet, amit egy ilyen magasan húzott RB-től elvárnék.
Ha Ellis és Knighton együtt menne fel a pályára, akkor nem lehet, hogy az LDE is sokkal inkább egy passz siettető End lenne? Egy futás megállításban erős MLB-vel kiegészítve a meglévő LB sort, jó kis alapanyag kerülhetne pályára. Már nem tudom melyik évben és melyik DC alatt, de a Browns próbálkozott hasonlóval a Rubin - Taylor kettőssel középen és talán akkor jött Sheard is a draftról DE posztra. Arra sem emlékszem teljesen, hogy mennyire vált be, de úgy sejlik, hogy nem volt gyenge akkor sem a D#. Talán a DE pick nem jött úgy be nekik, ahogy várták.
Branch-et én visszavárom, ha egészséges akkor jó játékos. Egy olyasmi felépítésű szerződéssel, mint a Cowbows-ban Lee-nek van, visszahozhatnánk.
Gurley nagy fogás lehetne, de én valahogy nem őt húznám, ha RB-t keresnék. Én inkább később húznék és inkább Abdullah-ra bólintanék rá, mert őt lehetne visszahordónak is használni. Nem egy szint a két játékos, de szerintem Ameer egy nagyon hasznos RB lesz az NFL-ben.
több mint 11 éve
No akkorMark Davis - C - Raiders
The Chargers and Raiders have teamed up to plan a $1.7 billion stadium in Carson, Ca. "in the event they can't get deals done" in their current cities by the end of 2015.
Spurred by Rams owner Stan Kroenke's stadium proposal in Inglewood, Ca., the Chargers and Raiders are turning the thermometer up to 100 on their current cities. "We are pursuing this stadium option in Carson for one straightforward reason: If we cannot find a permanent solution in our home markets, we have no alternative but to preserve other options to guarantee the future economic viability of our franchises," the teams said in a statement. A proposal will be publicly unveiled on Friday. The battle to bring football back to L.A. is fast turning into a street fight. Kroenke has a leg up in the planning, but could be held back by St. Louis' surprisingly robust response to his threat to move.
több mint 11 éve
Az ok, h 2gap lesz belül (és vszeg LDE poszton is), de attól még a belső pass rush nagyon kérdéses lenne és az azért megvolt anno Strouddal és Hendersonnal is vmennyire...Kiderül lesz-e bármi is ebből a Knighton igazolásból, de én továbbra sem látom, h játszanak Jellyvel együtt majd...iszonyat rotációban, h mindig friss legyen a romboló NT? Egymás mellett futást középen teljesen megölve? Akkor mi lesz a belső pass rushal? Vagy ketten belülről tudnak akkorát nyomni a 3 interior OL-en, h lesz belső nyomás is?RolniDel Rionál 2-gap lesz valszeg, ott még talán meg is lehet próbálni egyszerre őket a pályán.empty taxi
Persze lehet egy olyan felállás is életképes, ahol a LDE és a két DT főleg a futast öli, szinte 3-4 DL jelleggel és a RDE rohamozik Mack-el karöltve...mondjuk ehhez remek cover MLB és WLB is kéne legalább sztem...
Wilson-Knighton-Ellis elég stabil 3as lehet akár. Kell egy igazi RDE melléjük és lehet működne a dolog. JPP, Hardy, Graham...Fowler...
Aztán nickel és dime csomagoknal pedig besegithet egy friss Tuck, A.Smith combo belül és terrorizalhat a Mack-RDE combo a szélekről.
Igazi mindenben jó MLB kell nagyon majd ha ilyesmi lesz a felállás, ha nem...Kendricks, Perryman, Anthony...
WLBnek megvan Sio, de ha nagyon sok cover feladata lesz a WILLnek akkor egy Malcolm Smith még jo igazolás lehet mellé, mögé...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Kiderül lesz-e bármi is ebből a Knighton igazolásból, de én továbbra sem látom, h játszanak Jellyvel együtt majd...iszonyat rotációban, h mindig friss legyen a romboló NT? Egymás mellett futást középen teljesen megölve? Akkor mi lesz a belső pass rushal? Vagy ketten belülről tudnak akkorát nyomni a 3 interior OL-en, h lesz belső nyomás is?RolniDel Rionál 2-gap lesz valszeg, ott még talán meg is lehet próbálni egyszerre őket a pályán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Raiders to meet with Tyvon Branch agent this week to discuss contractén a paycutra szavazok 😊
paycut, esetleg restrukturálás vagy cut... ha jól sejtem.deyell
több mint 11 éve
Raiders to meet with Tyvon Branch agent this week to discuss contract9 milliót semmiképp sem ér, ha évi 3 meccset játszik 😕
paycut, esetleg restrukturálás vagy cut... ha jól sejtem.deyell
több mint 11 éve
Raiders to meet with Tyvon Branch agent this week to discuss contract paycut, esetleg restrukturálás vagy cut... ha jól sejtem.
built for this shit
több mint 11 éve
Kinti fórumot olvasom, hogy Spikes ill. Maualuga option lehet 2down mlb-nek futás ellen. Nickelben meg majd elkaristol Sio meg Mack.Amadeus91Én Maualuga-t tartom favoritnak, mert ugye Norton volt az LB edzője egyetemen...2down run stoppernek sztem rendben is lenne. Ha érkezik mögé egy rookie, akkor meg a hosszútáv is megoldódhatna...
több mint 11 éve
Kinti fórumot olvasom, hogy Spikes ill. Maualuga option lehet 2down mlb-nek futás ellen. Nickelben meg majd elkaristol Sio meg Mack.
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy a DMC éra így ér véget.
több mint 11 éve
Kiderül lesz-e bármi is ebből a Knighton igazolásból, de én továbbra sem látom, h játszanak Jellyvel együtt majd...iszonyat rotációban, h mindig friss legyen a romboló NT? Egymás mellett futást középen teljesen megölve? Akkor mi lesz a belső pass rushal? Vagy ketten belülről tudnak akkorát nyomni a 3 interior OL-en, h lesz belső nyomás is?
több mint 11 éve
Raiders unlikely to bring back Darren McFadden on bargain-basement deal like they did last season (Vic Tafur)hát ennyi volt. Cowboysnál szerintem jól menne neki a szekér, ahol nagy lyukakat nyit az OL.
Del Rio: Khalil Mack was great "putting up stop sign, telling people they’re not coming that way ... we can help him w/ finishing on edge."
Del Rio said CB DJ Hayden "has great feet, special corner feet. The ability to transition, change direction. It’s all about staying healthy"
Asked about FA DT Terrance Knighton, Del Rio said you need those "dancing bear types" in the trenches.
built for this shit
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, h a CB állomány fiatalítása alatt azt kell érteni, h fiatalabb FA arc érkezik vagy azt, h egyáltalán nem jön veterán és a fiatalok mellé max további fiatal érkezik...Byron Maxwell komoly fogás lehetne sztem.Wiz esetében remélem maradás lesz a vége, mert bár "csak" átlagos C, de legalább van! Ha elengedjük komoly kérdés, ki kezd jövőre, pénz van szarásig, lehet front loaded deal-t adni és 1-2 éven belül lecserélni...
Ha megy akkor az OC-RG páros is új lesz, ha marad, akkor elvileg elég lehet egy RG szerzése. Arra lenne jó lehetőség FA-n és végre valahára lehetne egy erős falunk. Penn-Jackson-Wiz-Iupati\Franklin-Howard\Watson nem lenne rossz névsor...
Roach nem hiszem, h visszatérhet valaha is...MLB az egyik legnagyobb need egyértelműen. Kell FA és draft pick is oda.
több mint 11 éve
Teljes mértékben. Főleg annak fényében, hogy McGloin egy korrekt backup.McKenzie said CBs T. Brown and Rogers will head to FA. Reggie wants to go with youth.érthetetlen, hogy mit keresett itt.Amadeus91
Talks ongoing with Wisniewski. No promises either way from McKenzie.
ha Rodney Hudson jön, akkor oké. más esetben visszaüthet, ha nem tartjuk meg Wizt.
Even with a starter's salary, McKenzie said it isn't out of the question for Matt Schaub to return as a backup.
lolwutdeyell
több mint 11 éve
McKenzie said CBs T. Brown and Rogers will head to FA. Reggie wants to go with youth.érthetetlen, hogy mit keresett itt.
Talks ongoing with Wisniewski. No promises either way from McKenzie.
ha Rodney Hudson jön, akkor oké. más esetben visszaüthet, ha nem tartjuk meg Wizt.
Even with a starter's salary, McKenzie said it isn't out of the question for Matt Schaub to return as a backup.
lolwutdeyell
több mint 11 éve
McKenzie said CBs T. Brown and Rogers will head to FA. Reggie wants to go with youth.Talks ongoing with Wisniewski. No promises either way from McKenzie.
lolwut
built for this shit
több mint 11 éve
Nick Roach hasn't been cleared from 2014 concussion. Sio Moore still recovering from hip surgery. Uncertain/doubtful he'll be ready for offseason program, but should be ready by training camp.deyellszerintem ő ennyi volt. Nem tudom, hogy ehhez mekkora agyrázkódás kell.