Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
de h szezononkent csinalna 10-12 sacket, azert meggondolnad magad?😊Én látnék Sam-be fantáziát, a rams preseason meccseken kifejezetten jól tolta, szerintem megérne egy próbát. Vélemény?PariNa akkor égetem el az összes Raider cuccom, meg küldök szívhez szóló mailt sok F, B, M betűs szavakkal. :#gaben
www.silverandblackpride.com/2015/2/12/8031337/oakland-raiders-offseason-questions-will-maurice-jones-drew-get-another-shotAmadeus91hat nem tudom, szerintem illene tovabb lepni es egy uj futo tandemre epiteni...murray+fa/draft (max dmc-t megtartani tartalek futonak)
több mint 11 éve
Értem Én, hogy a szegényebb csapatok közé tartozunk de, hogy ennyire csórók lennénk? Egy kis úniós segély az új raidersért jól jönne. :-/Talán a maradék cap-et most már nem kell tetanuszra költeni...
több mint 11 éve
remélem nem.... esélytelen.a hírekből kiindulva évi $9-10 milliót akar. egydimenziós, sérülékeny játékos, akit minden bizonnyal Manning tett naggyá. remélem nem mi leszünk a balekok, akik túlfizetjük, mert valószínűnek tartom, hogy nagyot fog esni a teljesítménye az új csapatában.deyellAccording to ESPN's Jeff Legwold, free agent Julius Thomas has made it clear to the Broncos he wants to be among the highest-paid tight ends in the league.Megnéztem a top TE-k fizetését. Gronkowski és Graham a 2 legjobban kereső TE 9 illetve 10 milliós fizetéssel. Utánuk 5játékos van 7 és 8 millió közötti fizuval. Szerintem Thomas is ebbe a kategóriába kerülhet egy 5 év 35-38 milliós fizetéssel. Ha ennyit megadunk neki akkor szerintem nem csinálunk rossz üzletet.peterbadbone
azon a véleményen vagyok, hogy ennyit nem ér, sem a Broncosnak, sem nekünk.deyell
több mint 11 éve
a hírekből kiindulva évi $9-10 milliót akar. egydimenziós, sérülékeny játékos, akit minden bizonnyal Manning tett naggyá. remélem nem mi leszünk a balekok, akik túlfizetjük, mert valószínűnek tartom, hogy nagyot fog esni a teljesítménye az új csapatában.According to ESPN's Jeff Legwold, free agent Julius Thomas has made it clear to the Broncos he wants to be among the highest-paid tight ends in the league.Megnéztem a top TE-k fizetését. Gronkowski és Graham a 2 legjobban kereső TE 9 illetve 10 milliós fizetéssel. Utánuk 5játékos van 7 és 8 millió közötti fizuval. Szerintem Thomas is ebbe a kategóriába kerülhet egy 5 év 35-38 milliós fizetéssel. Ha ennyit megadunk neki akkor szerintem nem csinálunk rossz üzletet.peterbadbone
azon a véleményen vagyok, hogy ennyit nem ér, sem a Broncosnak, sem nekünk.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
According to ESPN's Jeff Legwold, free agent Julius Thomas has made it clear to the Broncos he wants to be among the highest-paid tight ends in the league.Megnéztem a top TE-k fizetését. Gronkowski és Graham a 2 legjobban kereső TE 9 illetve 10 milliós fizetéssel. Utánuk 5játékos van 7 és 8 millió közötti fizuval. Szerintem Thomas is ebbe a kategóriába kerülhet egy 5 év 35-38 milliós fizetéssel. Ha ennyit megadunk neki akkor szerintem nem csinálunk rossz üzletet.
több mint 11 éve
Jack Del Rio says expect some upgrades to the Raiders practice facility. Says players will be happy when they get back (renovation of weight room, practice fields). Raiders offense will work on up-tempo, no-huddle style, "but we'll have the ability to go at different speeds."
built for this shit
több mint 11 éve
Én látnék Sam-be fantáziát, a rams preseason meccseken kifejezetten jól tolta, szerintem megérne egy próbát. Vélemény?PariNa akkor égetem el az összes Raider cuccom, meg küldök szívhez szóló mailt sok F, B, M betűs szavakkal. :#
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
According to ESPN's Jeff Legwold, free agent Julius Thomas has made it clear to the Broncos he wants to be among the highest-paid tight ends in the league.azon a véleményen vagyok, hogy ennyit nem ér, sem a Broncosnak, sem nekünk.
built for this shit
több mint 11 éve
Én látnék Sam-be fantáziát, a rams preseason meccseken kifejezetten jól tolta, szerintem megérne egy próbát. Vélemény?PariÁllítólag a Cardshoz fog aláírni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
baggio írta a csevegőbe:Michael Sam is the only drafted Defensive Player of the Year of any of the big five football conferences - ACC, Big Ten, Big XII, Pac 12 and SEC - in the last 20 years to not make an active roster his rookie season (one - Anthony Poindexter - was on IR his rookie season and played the following year for the Ravens). Two decades of drafted DPOYs since 1994, and Sam is the only one to not make an active roster - The only one of 89 players.Én látnék Sam-be fantáziát, a rams preseason meccseken kifejezetten jól tolta, szerintem megérne egy próbát. Vélemény?
(...)
Sam not only did he never make an active roster last season, but after Week 7 he wasn't even on a practice squad. Not only did he not make it back onto a practice squad, but he never even got a try-out - Teams can have players in for try-outs without signing them.
Even more surprising, since the season ended he has not gotten a single phone call from a single team about a futures contract - a simple agreement that locks up the player for an interested team and doesn't cost the team a dime. Not even a phone call.
baggio
több mint 11 éve
Tagadhatatlan hogy az elit sebesseg ilyen mereteknel bizony nagy elony. De White azert kepes elszakadni szinten. Viszont a serulekenysegnel kerulendobb faktor keves van.En mondjuk meg ennel is tobbre tartom Whiteot es Julioval ellentetben nem injury prone..Delonso_nem volt sérült, ez nagy pozitívum. de 40 yardon Julio 4,39-es időt produkált a Combine-on, White-nak ez valószínűleg nem fog összejönni, nála 4,5 mp körülire lehet számítani inkább.deyell
Ezzel egyutt JJ elkepesztoen jo jatekos. Bar nekunk lenne ilyenunk.
Remelem iden lesz is.
több mint 11 éve
En mondjuk meg ennel is tobbre tartom Whiteot es Julioval ellentetben nem injury prone..Delonso_nem volt sérült, ez nagy pozitívum. de 40 yardon Julio 4,39-es időt produkált a Combine-on, White-nak ez valószínűleg nem fog összejönni, nála 4,5 mp körülire lehet számítani inkább.
built for this shit
több mint 11 éve
En mondjuk meg ennel is tobbre tartom Whiteot es Julioval ellentetben nem injury prone..a felépítése elit, kb. mint Julio Jonesnak - nem olyan jó prospect, mert a játéka még viszonylag nyers, de a felépítése olyan. Cooper felépítése csak átlagos a poszton.deyellWhite miben jobb mint Cooper?Amadeus91majd Mike Mayock draft boardját lesz érdemes figyelni, ha kijön, ugyanis nagyon hasonlóan értékeli a játékosat, mint McKenzie, legalábbis mindenképpen ő van hozzá legközelebb a média draftgurui közül.deyellbár nem draft board, de itt van a Mayock-féle top 5 pozícióként, nála is White a no. 1 WR.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000470108/article/mike-mayocks-position-rankings-for-2015-nfl-draftdeyell
több mint 11 éve
a felépítése elit, kb. mint Julio Jonesnak - nem olyan jó prospect, mert a játéka még viszonylag nyers, de a felépítése olyan. Cooper felépítése csak átlagos a poszton.White miben jobb mint Cooper?Amadeus91majd Mike Mayock draft boardját lesz érdemes figyelni, ha kijön, ugyanis nagyon hasonlóan értékeli a játékosat, mint McKenzie, legalábbis mindenképpen ő van hozzá legközelebb a média draftgurui közül.deyellbár nem draft board, de itt van a Mayock-féle top 5 pozícióként, nála is White a no. 1 WR.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000470108/article/mike-mayocks-position-rankings-for-2015-nfl-draftdeyell
built for this shit
több mint 11 éve
White miben jobb mint Cooper?majd Mike Mayock draft boardját lesz érdemes figyelni, ha kijön, ugyanis nagyon hasonlóan értékeli a játékosat, mint McKenzie, legalábbis mindenképpen ő van hozzá legközelebb a média draftgurui közül.deyellbár nem draft board, de itt van a Mayock-féle top 5 pozícióként, nála is White a no. 1 WR.
több mint 11 éve
majd Mike Mayock draft boardját lesz érdemes figyelni, ha kijön, ugyanis nagyon hasonlóan értékeli a játékosat, mint McKenzie, legalábbis mindenképpen ő van hozzá legközelebb a média draftgurui közül.deyellbár nem draft board, de itt van a Mayock-féle top 5 pozícióként, nála is White a no. 1 WR.
built for this shit
több mint 11 éve
Kevin White valóban nagyon jó választás lenne.Parker is jó, nincs nagy különbség közte és White között, elsősorban az, hogy Parkernek volt egy sérülése, ami miatt 7 meccset kihagyott legutóbb, míg White-nak nem volt. nem valószínű, hogy előttünk bárki is WR-t húz majd, hacsak nem tradelünk le. sajnos arra nagyobb esély van, hogy Leonard Williamst viszik ki előlünk, aki nálam a top prospect idén. van még pár WR, akiket bírok (Lockett, Hardy, Crowder), de ők nem magasak, nekünk meg egy olyan felépítésű elkapó kell, mint White vagy Parker. igazából a magasan rangsorolt elkapók közül én csak Sammie Coatest nem bírom, mert olyan kezei vannak, mint DHB-nek, illetve Dorial Green-Beckhamnél vannak erős karakterproblémák.
A többi WR-ről mi a véleményetek? pl. DeVante Parker?
Kinek kellhet még nagyon WR azok közül akik előttünk választanak?Márton
built for this shit
több mint 11 éve
Kevin White valóban nagyon jó választás lenne. A többi WR-ről mi a véleményetek? pl. DeVante Parker?
Kinek kellhet még nagyon WR azok közül akik előttünk választanak?
több mint 11 éve
LaRon Landry-t kirakta a Colts
több mint 11 éve
Én inkább Miller értékelését tartom nála jobbnak...Na gyorsan tolok én is egy mock-ot még combiné előtt!RolniStephone Anthony esetében lehet, hogy reálisabb a 3. kör, bár a boardok amiket néztem (Matt Miller, CBS Sports) eléggé eltérően ítélték meg, Miller szerint a 80. legjobb prospect, a CBS-nél a 139., az nfl.com szerint a hasonmása Zach Orr. 😀 szóval passz. viszont Lynden Trail TE poszton van nyilvántartva az nfl.comon, ahol azt írják róla: He failed to flash at the Senior Bowl as a defensive player but took some reps near the goal line as a tight end, which could be his best chance to make a team and stick in the league. Looked relatively comfortable as a pass catcher in the red zone.
az UDFA futók közül aki jó lehet, az Thomas Rawls. olyan izomzattal rendelkezik, mint Doug Martin. ami miatt UDFA lehet az az, hogy 3 felonyval vádolták meg, közülük egyet beismert, és eltiltotta a csapata.deyell
Lyndel-ről le maradtam ilyen téren...akkor lehet oda új emberkét keresnem...Anthony Chickillo lehet még jelölt 4.ben esetleg, bár ő meg inkább LDE lehet csak...lehet nem is DE jön ott majd akkor a köv mockban már 😊
RM szvesen vállal kockázatot draft végén, UDFA esetén, sza esélyes lehet a srác...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Na gyorsan tolok én is egy mock-ot még combiné előtt!RolniStephone Anthony esetében lehet, hogy reálisabb a 3. kör, bár a boardok amiket néztem (Matt Miller, CBS Sports) eléggé eltérően ítélték meg, Miller szerint a 80. legjobb prospect, a CBS-nél a 139., az nfl.com szerint a hasonmása Zach Orr. 😀 szóval passz. viszont Lynden Trail TE poszton van nyilvántartva az nfl.comon, ahol azt írják róla: He failed to flash at the Senior Bowl as a defensive player but took some reps near the goal line as a tight end, which could be his best chance to make a team and stick in the league. Looked relatively comfortable as a pass catcher in the red zone.
az UDFA futók közül aki jó lehet, az Thomas Rawls. olyan izomzattal rendelkezik, mint Doug Martin. ami miatt UDFA lehet az az, hogy 3 felonyval vádolták meg, közülük egyet beismert, és eltiltotta a csapata.
built for this shit
több mint 11 éve
Na gyorsan tolok én is egy mock-ot még combiné előtt!Woodson mellett visszahoznám CJ Wilson-t, Rod Streater-t, Brandian Ross-t, Marquette King-et, Andre Holmes-t, Larry Asante-t, Jamize Olawale-t, Matt McCants-t és Denico Autry-t is.
FA piacról elhoznám
-Greg Hardy-t egy prove it jellegű dealen, ideális esetben 1+1évre.
-Orlando Franklin-t egy A.Howard jellegű deal-en.
-Nate Irving-et MLB posztra versenyezni, illetve LB depthnek OLB posztokra.
-Roy Helu-t Murray mellé, mögé futónak.
-Brian De la Puente-t stop gap OC-nek.
-Walter Thurmond-ot NCB-nek.
Drafton hoznám
-1. Kevin White WR
1. körben a legjobb WR-t szeretném Carrnak. Sokáig Coopert írtam volna ide, most kezdek én is Kevin White felé dőlni, de lehet a combine tisztítja majd a képet.
-2. Carl Davis DT
Van egy két kérdőjel a srác körül, de nagyon komoly potenciál is van benne. Jelly mellé sztem jól illene ebbe a JDR-Norton védelembe. Amellett, h öli a futást, belülről pass rushra is jó.
-3. Stephone Anthony MLB
Sztem még az is kérdés, h itt elérhető lesz-e. Remek mérete, sebessége van az MLB poszthoz, folyamatosan jön felfele a listákon. Nem kellene rögtön kezdenie Nate Irving miatt, Norton komoly MLB-t faraghatna belőle.
-
6'6 262 méretű pass rusher aki ideje jelentős részét OLB-ként töltötte, tehát atletikusság terén sincs gondja. Elég nyers, de nem is kellene rögtön komoly szerepet betölteni a Kraken érkezése miatt.
-5. BJ Finney OC
Ismét egy kicsit project ember, ami lehet kicsit luxusnak tűnik a csapat jelenlegi helyzetében, de Puente mögött tudna 1 évet alakulni Tice kezei között és 2016-tól jó esetben kezdő C is lehetne már.
-6. CJ Uzomah TE
Bedobok egy másik blokkoló TE-t a kalapba. 6'5 262 inline blokker, aki jól kiegészítheti Rivera-t.
-7. Jamon Brown OT
6'5 340 RT vagy OG jelölt. Tudom, h még egy project playa, de reálisan nézve itt már mindenki az. Jó depth lehet O.Franklin és A. Howard mögött.
UDFA-n mindenképpen hoznék még futót! Malcolm Brown, John Crockett, Michael Dyer szóba kerülhet mondjuk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve