Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok 2 kerdesem is lenne,azokhoz akik a back office-t nalunk jobban vagjak. Az 1.,hogy stadion kerdesben van-e valami elorelepes,mert pang a dolog. A masik,hogy csupan fukar a kis Mark es ugy van vele,hogy nem hasznalja ki a capet,vagy mi vagyunk a ligaban az egyik,ha nem a legszegenyebb csapat es egyszeruen ez az oka? Szerintem utobbi,bar ez 1 nagyon osszetet dolog,nyilvan.skat(csak) 1 évre (2015-2016) aláírtuk a szerződést, hogy maradunk a coliseum-ban.
iden, de legkesobb szabaly szerint muszaj lesz koltekezni, de azert nincs konnyu dolga, mert minosegi FA jatekosok akik nagy penzt akarnak ritkan akarnak hozzank jonni, és tulfizetni sem akar senkit, mert az meg az oltozoi hangulatot rombolna...
több mint 11 éve
Meglátjuk. Csak lesz valaki aki túlfizethető a piacon.Korábban hoznék mlb-tAmadeus91ha leigazoljuk Greg Hardyt és Mike Iupatit (vagy hasonló kaliberű DE-et, OG-ot), akkor felőlem jöhet MLB a 2. körben is, Kendricks vagy Perryman.deyell
több mint 11 éve
na egy gyors combine előtti Raiders mock draft tőlem:Simán aláírnám!
1/4 - Kevin White, WR, WVU (6'3", 210) - WR1, red zone target, deep threat, minden, ami kell.
2/35 - Owamagbe Odighizuwa, DE, UCLA (6'3", 270) - atletikus szörny, 4-3 DE és 3-4 OLB poszton is bevethető, futás ellen már hasznos, a pass rush skilljeit kell fejleszteni, de az USC ellen legutóbb nagyon jó volt ezen a téren is.
3/68 - Jarvis Harrison, OG, Texas A&M (6'4", 330) - McKenzie ízlésének megfelelő felépítéssel bíró guard, aki még jól is mozog, megfelelő az egyensúlyérzéke és a technikája is. mentalitása mondjuk kérdés, a kondíciója nincs mindig rendben, ez elriaszthatja Reggie-t. de a tehetsége mellett nem lehet elmenni
4. kör - Stephone Anthony, ILB, Clemson (6'2", 245) - a Senior Bowlon megmutatta mit tud, NFL szintű felépítéssel és atletikussággal bír, three down LB lehet a profik között, coverage-ben használható, blitzelni is tud, ami nálunk fontos. kézhasználata lehetne jobb, néha fennakad a blokkokon, de majd Norton megtanítja. a mentalitására nem lehet panasz, harmadévesen kiszorult a kezdőből, de visszaküzdötte magát.
5. kör - Christian Covington, DT, Rice (6'3", 300) - térdsérülés miatt nagyjából a teljes 2014-es szezont kihagyta, ezért csúszhat, egyébként megfelelő ereje és fürgesége van a poszthoz, 3-4-ben és 4-3-ban is tud játszani. apja Grover Covington, egykori CFL sztár
6. kör - Randall Telfer, TE, USC (6'4", 260) - hozunk egy tight endet, aki tud blokkolni, elsősorban erre használták a Trojansben.
7. kör - Corey Crawford, DE, Clemson (6'5", 270) - felépítése olyan, mint egy kezdő defensive endnek, más pozitívumot nem lehet elmondani róla, meg kell tanítani focizni.deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Korábban hoznék mlb-tAmadeus91ha leigazoljuk Greg Hardyt és Mike Iupatit (vagy hasonló kaliberű DE-et, OG-ot), akkor felőlem jöhet MLB a 2. körben is, Kendricks vagy Perryman.
built for this shit
több mint 11 éve
Korábban hoznék mlb-t
több mint 11 éve
na egy gyors combine előtti Raiders mock draft tőlem:1/4 - Kevin White, WR, WVU (6'3", 210) - WR1, red zone target, deep threat, minden, ami kell.
2/35 - Owamagbe Odighizuwa, DE, UCLA (6'3", 270) - atletikus szörny, 4-3 DE és 3-4 OLB poszton is bevethető, futás ellen már hasznos, a pass rush skilljeit kell fejleszteni, de az USC ellen legutóbb nagyon jó volt ezen a téren is.
3/68 - Jarvis Harrison, OG, Texas A&M (6'4", 330) - McKenzie ízlésének megfelelő felépítéssel bíró guard, aki még jól is mozog, megfelelő az egyensúlyérzéke és a technikája is. mentalitása mondjuk kérdés, a kondíciója nincs mindig rendben, ez elriaszthatja Reggie-t. de a tehetsége mellett nem lehet elmenni
4. kör - Stephone Anthony, ILB, Clemson (6'2", 245) - a Senior Bowlon megmutatta mit tud, NFL szintű felépítéssel és atletikussággal bír, three down LB lehet a profik között, coverage-ben használható, blitzelni is tud, ami nálunk fontos. kézhasználata lehetne jobb, néha fennakad a blokkokon, de majd Norton megtanítja. a mentalitására nem lehet panasz, harmadévesen kiszorult a kezdőből, de visszaküzdötte magát.
5. kör - Christian Covington, DT, Rice (6'3", 300) - térdsérülés miatt nagyjából a teljes 2014-es szezont kihagyta, ezért csúszhat, egyébként megfelelő ereje és fürgesége van a poszthoz, 3-4-ben és 4-3-ban is tud játszani. apja Grover Covington, egykori CFL sztár
6. kör - Randall Telfer, TE, USC (6'4", 260) - hozunk egy tight endet, aki tud blokkolni, elsősorban erre használták a Trojansben.
7. kör - Corey Crawford, DE, Clemson (6'5", 270) - felépítése olyan, mint egy kezdő defensive endnek, más pozitívumot nem lehet elmondani róla, meg kell tanítani focizni.
built for this shit
több mint 11 éve
az új stábból véleményem szerint Mike Tice (OL) és Brad Seely (ST) a legjobb fogás. Seely révén valószínűleg igazolni fogunk veterán ST játékosokat.Al Saunders távozott, 4 évig volt az edzői stáb tagja.
ez még érdekes:
Del Rio told Rich Eisen today that the Raiders would be cutting edge with how they train players. Would use all resources available today. (...) Raiders have 4 strength and conditioning guys on staff proves they will be doing more than spotting in weight room. Three of four, including the head of Raiders strength and conditioning staff, are from EXOS, formerly Athletes' Performance. EXOS is very into the data-driven approach to training athletes. Raiders have been lagging behind other teams in this area for a long time. The fourth member of the Raiders strength staff implemented a sleep monitoring program with the military in 2013. Raiders new asst. strength coach Darryl Eto has been the Rockets' director of strength and conditioning for the last three years, and has drawn criticism for his modern, yet sometimes unorthodox training techniques. Recognized as an expert in the field of plyometrics, conditioning and speed training,
az erőnléti edzők fejese, Joe Gomes Navy SEAL-katonák kiképzésében is vett részt.
built for this shit
több mint 11 éve
Greg Hardy nem lesz elítélve, mert nem lett semmi az ügyéből...a nővel megállapodtak peren kívül...
Ez alapján sztem lehet megússza bűntetés nélkül az NFL részéről.
Én komolyan rámennék RM-ék helyében!
több mint 11 éve
Rod Woodson visszatért, mint secondary segédedző...tavaly JDRel volt a Broncosnál, 2011ben ugye meg volt már CB edző nálunk még Hue alatt.RolniItt van egy lista a stábról egy részéről:
www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Finalize-Coaching-Staff/ebd93fb5-cae2-46b9-bb0a-fd5a03a3f565
több mint 11 éve
Rod Woodson visszatért, mint secondary segédedző...tavaly JDRel volt a Broncosnál, 2011ben ugye meg volt már CB edző nálunk még Hue alatt.
több mint 11 éve
Sziasztok 2 kerdesem is lenne,azokhoz akik a back office-t nalunk jobban vagjak. Az 1.,hogy stadion kerdesben van-e valami elorelepes,mert pang a dolog. A masik,hogy csupan fukar a kis Mark es ugy van vele,hogy nem hasznalja ki a capet,vagy mi vagyunk a ligaban az egyik,ha nem a legszegenyebb csapat es egyszeruen ez az oka? Szerintem utobbi,bar ez 1 nagyon osszetet dolog,nyilvan.
több mint 11 éve
AFC West visszapillantó a tollamból.www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-manning-visszavonulasa-atszabna-a-csoportot-ki-lehet-a-tronkovetelo-2393799
több mint 11 éve
Olyan szerződéssel, amiből az első vagy a második év végén ki lehet szállni dead money nélkül, azzal szerintem nem lenne baj, még ha túl is van fizetve egy játékos. Nekünk még mindig túl kell fizetni egy játékost, ha ide akarjuk hozni, de most van rá keret is és ha azzal a szerződéskötési metódussal csinálják a szerződéseket, ahogy eddig, akkor nincs baj azzal ha többet fizetünk mint ér, csak legyen kiút a szerződésből!BruceSztem marad ez a formula RM alatt. Azt tudom elképzelni, h ha sikerülne igazán nagy nevet hozni ott a garantált tartalom kitolódik 2. esetleg 3. évre is.
Ha idén Tuck, Smith marad az egy jó üzenet az FA-knek is amúgy, mert mutatja, h aki teljesít az maradhat garantált tartalom nélkül is a kedvező fizujával, mert bőven elfér a sapiban.
több mint 11 éve
Combine feb. 17-23.Két hét múlva okosabbak leszünk ismét egy kicsivel😊
több mint 11 éve
Én valahogy úgy vagyok Thomas-szal, hogy ha tudjuk, húzzuk be. Szerintem is egy cseppet túlértékelt, de azért jó játékos! Sokkal inkább ő, mint a másik FA TE, Gresham. Azért az nem lenne gyenge, ha elhoznánk a 4 Bronco-t (Knighton,Moore,Thomas,Franklin) 😀 , na jó, inkább felébredek! 😀
több mint 11 éve
Olyan szerződéssel, amiből az első vagy a második év végén ki lehet szállni dead money nélkül, azzal szerintem nem lenne baj, még ha túl is van fizetve egy játékos. Nekünk még mindig túl kell fizetni egy játékost, ha ide akarjuk hozni, de most van rá keret is és ha azzal a szerződéskötési metódussal csinálják a szerződéseket, ahogy eddig, akkor nincs baj azzal ha többet fizetünk mint ér, csak legyen kiút a szerződésből!Bruceés nem csak keret, de kötelezettség is, az elköltésére...idén, de legkésőbb jövőre!
több mint 11 éve
Olyan szerződéssel, amiből az első vagy a második év végén ki lehet szállni dead money nélkül, azzal szerintem nem lenne baj, még ha túl is van fizetve egy játékos. Nekünk még mindig túl kell fizetni egy játékost, ha ide akarjuk hozni, de most van rá keret is és ha azzal a szerződéskötési metódussal csinálják a szerződéseket, ahogy eddig, akkor nincs baj azzal ha többet fizetünk mint ér, csak legyen kiút a szerződésből!
több mint 11 éve
Kis FA pletyka Denverből:Rahim Moore-t szívesen látnám nálunk! Még csak 24éves, megbízható kezdő, JDR jól ismeri. CWood-al jó kezdő páros alkothatnának.
-Rahim Moore-t állítólag csak olcsón fogja megtartani a Broncos. Woodson mellé jó lenne.
-J. Thomas helyett inkább Virgil Green megtartására fog koncentrálni, mivel nem tudnák a 2 Thomas szerződését benyomni a cap alá. A Raider fan hazatér?peterbadbone
V.Green kellene nekem is inkább mindent egybe vetve. Thomas sztem nem ér annyit, amennyit kérni, kapni fog...
Orlando Franklint kellene nagyon nézegetnünk sztem, ha Denver. PFF szerint 2. legjobb G volt pass efficiency terén és futásblokkolásban sem gyenge...
Knighton a 10. legjobb futás ellen, míg passz esetében 23. Itt a nagy kérdés, h Jelly mellé kell-e Ő? Lehet inkább 3T DT-be kéne azt a pénzt tenni...
www.profootballfocus.com/blog/2015/01/06/broncos-hard-choices-over-free-agents-looming/
Brian De la Puente lenne a veterán OC jelöltem...
több mint 11 éve
Kis FA pletyka Denverből:-Rahim Moore-t állítólag csak olcsón fogja megtartani a Broncos. Woodson mellé jó lenne.
-J. Thomas helyett inkább Virgil Green megtartására fog koncentrálni, mivel nem tudnák a 2 Thomas szerződését benyomni a cap alá. A Raider fan hazatér?
több mint 11 éve
majd Mike Mayock draft boardját lesz érdemes figyelni, ha kijön, ugyanis nagyon hasonlóan értékeli a játékosat, mint McKenzie, legalábbis mindenképpen ő van hozzá legközelebb a média draftgurui közül.In Mayock’s 2013 top 100 prospects:
Mayock had DJ Hayden 14th overall – Raiders took him 12th overall
Mayock rated Menelik Watson 31st overall – Raiders took him 42nd overall
Mayock listed Sio Moore 64th overall – Raiders too him 66th overall
Hayden minden más draftszakértőnél 2-3. kör volt, csak Mayocknál volt ilyen magasan.
In Mayock’s 2014 top 100 prospects:
Mayock had Khalil Mack as the top player in the Draft – Raiders took him 5th overall
Mayock ranked Derek Carr as 20th overall – Raiders took him 36th overall
Mayock liked Gabe Jackson 71st overall – Raiders took him 81st overall
Mayock rated Justin Ellis 89th overall – Raiders took him 107th overall
Mayock listed Keith McGill 84th overall – Raiders took him 116th overall
Reggie-nél is Mack volt a no 1. prospect a boardon.
built for this shit
több mint 11 éve
Na Levi D frissítette a riportot Wiz kapcsán...nem tudja senki milyen összeget szeretne Wiz...kb kacsa az egész vmi biztos megér legalább 3M-t a srác szintű kommentből gyúrhatták...
több mint 11 éve
Wisniewski elengedése az idei Veldheer eset lehet. Minden szurkoló marasztalná, a vezetés meg nem szívesen tartaná meg. FA-n nem lesz olyan C, aki jobb lenne Wiz-nél, a drafton 2-3. körben kellene hozni olyan C-t aki visszaesés nélkül be tud állni a helyére. Nem hiszem, hogy olyan jól állunk, hogy hiányposztokat kellene generálnunk. Nehèz ezeket a dolgokat elfogadni/megérteni, pedig van mögötte koncepció. Kell lennie...peterbadbone3millió a jelenlegi anyagi helyzetünkben nem lehetne téma egy konzisztens, stabil kezdőjátékos új szerződése esetén. Ha top fizut kérne megérteném de nem.
Emögött nem látok mást csak skótságot. Minden szerződésből annyit lecsípni annyit spórolni amennyit csak lehet. Az nem gond ha a játékos húzza a száját esetleg elmegy a kedve s aláír inkább olcsóbban máshová.

több mint 11 éve
Hát ja,nem kéne még egy hiányposztot csinálnunk...Stefen Wisniewski átlag center fizetést kér, a Raiders kevesebbet kínál nekiNa mondjuk ha 3M-t nem adunk neki akkor azért hülyék vagyunk sztem...Rolni
www.silverandblackpride.com/2015/2/7/7998919/stefen-wisniewski-asking-for-reported-mid-level-center-salary-oakland-raiders-balkingdeyell
több mint 11 éve
Wisniewski elengedése az idei Veldheer eset lehet. Minden szurkoló marasztalná, a vezetés meg nem szívesen tartaná meg. FA-n nem lesz olyan C, aki jobb lenne Wiz-nél, a drafton 2-3. körben kellene hozni olyan C-t aki visszaesés nélkül be tud állni a helyére. Nem hiszem, hogy olyan jól állunk, hogy hiányposztokat kellene generálnunk. Nehèz ezeket a dolgokat elfogadni/megérteni, pedig van mögötte koncepció. Kell lennie...
több mint 11 éve
Stefen Wisniewski átlag center fizetést kér, a Raiders kevesebbet kínál nekiNa mondjuk ha 3M-t nem adunk neki akkor azért hülyék vagyunk sztem...
www.silverandblackpride.com/2015/2/7/7998919/stefen-wisniewski-asking-for-reported-mid-level-center-salary-oakland-raiders-balkingdeyell