Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Draft kérdésben az a legfontosabb szempont, hogy Reggie csak olyan játékost fog választani, aki elkötelezett a football iránt, aki tehetséges, szorgalmas, mondhatni "jófiú". Elsősorban ezt kell majd nézni a prospecteknél. peterbadbone
Viszont akkro Suh, meg Dorial nem.
több mint 11 éve

lekattintottabb punter a ligában.
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Williams jó eséllyel Jaguár lesz sztem...sajna
White nálad akkor a #1WR?
Kicsit mindig félek az ilyen 1 year wonder elkapóktól...
Mondjuk RM a magas WR-eket kedveli és fizikailag White jobb, mint Cooper...Rolni
nálam Dorial Green-Beckham a #1 WR, aki felépítésre olyan, mint Megatron. de vannak balhéi, ki is rúgták drog miatt, nem kéne egy Josh Gordon 2... aztán lehet, hogy olyan utat jár be, mint Randy Moss, de nem kockáztatnék 1/4-re ekkorát

szóval marad Kevin White, de nagyon bírom még DeVante Parkert, nála is van kockázat (sérülés).deyell
Most olvastam el Dorial Green-Beckham-ről a leírást. Ha pl megkapnánk a Browns 12. és 19. pickjét, akkor én az adott legjobb pass rusher után a 19. helyen behúznám őt, aztán lesz ami lesz. Ha nem jön be, akkor mondhatjuk, hogy 19-re húztunk egy lapot és kész 😊
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy tudtok megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes lenne Eredeti cuccot rendelni? A segítséget előre is köszönöm.🏈

Go RaidersHUNter1885
Üdv közöttünk!

Próbálkozz itt:

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Boltok, Üzletek - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Draft kérdésben az a legfontosabb szempont, hogy Reggie csak olyan játékost fog választani, aki elkötelezett a football iránt, aki tehetséges, szorgalmas, mondhatni "jófiú". Elsősorban ezt kell majd nézni a prospecteknél.
Ray meg minden snapet úgy él meg mintha az lenne az életében az utolsó, egy ilyen DL-játékos nem lehet rossz futás ellen szvsz.empty taxi
Ez alapján ő potenciális jelölt lehet.

több mint 11 éve
HUNter1885 Las Vegas Raiders 1
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy tudtok megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes lenne Eredeti cuccot rendelni? A segítséget előre is köszönöm.🏈

Go Raiders
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
Mondjuk RM a magas WR-eket kedveli és fizikailag White jobb, mint Cooper...Rolni
nálam Dorial Green-Beckham a #1 WR, aki felépítésre olyan, mint Megatron. de vannak balhéi, ki is rúgták drog miatt, nem kéne egy Josh Gordon 2... aztán lehet, hogy olyan utat jár be, mint Randy Moss, de nem kockáztatnék 1/4-re ekkorát

szóval marad Kevin White, de nagyon bírom még DeVante Parkert, nála is van kockázat (sérülés).

built for this shit

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Ray sztem alkalmasabb a 4-3-ra, mint Gregory, nem tudom futás ellen mennyire lenne azért elég, illetve, h mennyit számít, h rövid...

Fowler-t sok helyen OLB-nek írják, pedig méret alapján őt gondolonám leginkább 4-3 fitnek.

Dupree elég lassú nem? Inkább LDE alapanyag emiatt nem?

Orchard nálam OLB...persze ettől még lehet 4-3 alkalmas, de én nem látom ezt méretében, erejében...Rolni
Épp pakolom ki a fórumba prospect ismertetőket, ott látni fogod h a Dupree-s ítéleted kissé fals 😊 Fowler sztem abszolút system free. Orchard saját maga mondta, hogy jobban szereti a 4-3-at. Ray meg minden snapet úgy él meg mintha az lenne az életében az utolsó, egy ilyen DL-játékos nem lehet rossz futás ellen szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Azér Gregorit el kell hozni, ha nem sikerálna lemenni, szerintem a Wiz nem fog szarozni Mariotával, az az esély van, ha WR-é jönne föl valaki, mármint a lötrédresutianap
Hát Gregory sztem nagyon súlytalan 4-3RDE-nek...futás ellen komoly gond lenne vele sztem...ő nálam 3-4OLB

WR miatt nem látom a feltradet...kit látsz ennyire jónak Cooper-t?

Ott van még Parker meg White is, nem tudom lesz-e aki megmozdul egyikért...Rolni
ez ugye láncreakció, ha van csapat aki tuttere Kúperre megy, az megmozgatja a többieket is lejjebb, én WR-runt vizionálnék inkább, minthogy Mariota lepattanós lesz. Gregoryt meg kell kínálni egy húszfont izommalsutianap
Jordannel ugyanez volt, kicsit vékony, de majd felgyúrja magát. Sehol nincs azóta sem. Nem kockáztatnám Gregoryt.Amadeus91
detto. 1/4-re nálam Leonard Williams vagy Kevin Whitedeyell
Mondjuk RM a magas WR-eket kedveli és fizikailag White jobb, mint Cooper...

Ha marad a 4-3 sztem vétek lenne állandóan DL-be tenni Macket, egyszerűen ott nem jönne ki annyira, hogy futás ellen mennyire nagyszerű. Persze sub package-ekben nem elvetendő gondolat, de én a jelenlegi vezetés helyében 1/4 ink húznék egy másik pass rushert is azt mehet zúzda, mint ahogy Denverben tolja a Ware-Von kettős.empty taxi
Az a gondom, h 1\4-en nem látok olyan embert aki 4-3RDE-nek veszélyesen használható lenne. Te kiben látod ezt?

Ideális számomra egy JPP\Hardy\Graham FA pick up és 2.\3. körben mondjuk egy kicsit projekt DE lenne...Rolni
Nem tagadom én nagyom bírom Shane Rayt, sztem ér 1/4-et, btw ha virít kombinén akkor Dante Fowler is opció ott, persze jó ötlet a letrade, hisz pass rusherben szvsz mély a class, 1. kör közepén-végén Dupree és Orchard is sztem alkalmas 4-3 RDE-nek.
Mondjuk tán pass rusherek profi megítélésében dolgozok a legnagyobb találati hibával 😀empty taxi
Ray sztem alkalmasabb a 4-3-ra, mint Gregory, nem tudom futás ellen mennyire lenne azért elég, illetve, h mennyit számít, h rövid...

Fowler-t sok helyen OLB-nek írják, pedig méret alapján őt gondolonám leginkább 4-3 fitnek.

Dupree elég lassú nem? Inkább LDE alapanyag emiatt nem?

Orchard nálam OLB...persze ettől még lehet 4-3 alkalmas, de én nem látom ezt méretében, erejében...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
ki a leggyengébb? Titans?Amadeus91
Brownskapitnono
kizárt.Amadeus91
szerintem is, de ők vannak a cikk szerint az ucccsó helyen
 bleacherreport.com/articles/2350720-nfl-power-rankings-where-does-every-team-rank-heading-into-2015-offseasonkapitnono
de ez nem az Evan Silva féle ranking, én pedig róla beszéltem, mert ő a nagy Raider hater

www.rotoworld.com/articles/nfl/51972/59/team-needs-and-roster-rankings?pg=3

built for this shit

több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 179 — WHO DAT!!!!
na ezt is megértük, hosszú idő után Evan Silva szerint nem a Raiders kerete a leggyengébb a ligában, sőt, a 27.-ra tette a rangsorban.deyell
siker!

ki a leggyengébb? Titans?Amadeus91
Brownskapitnono
kizárt.Amadeus91
szerintem is, de ők vannak a cikk szerint az ucccsó helyen

bleacherreport.com/articles/2350720-nfl-power-rankings-where-does-every-team-rank-heading-into-2015-offseason

több mint 11 éve
Azér Gregorit el kell hozni, ha nem sikerálna lemenni, szerintem a Wiz nem fog szarozni Mariotával, az az esély van, ha WR-é jönne föl valaki, mármint a lötrédresutianap
Hát Gregory sztem nagyon súlytalan 4-3RDE-nek...futás ellen komoly gond lenne vele sztem...ő nálam 3-4OLB

Ott van még Parker meg White is, nem tudom lesz-e aki megmozdul egyikért...Rolni
ez ugye láncreakció, ha van csapat aki tuttere Kúperre megy, az megmozgatja a többieket is lejjebb, én WR-runt vizionálnék inkább, minthogy Mariota lepattanós lesz. Gregoryt meg kell kínálni egy húszfont izommalsutianap
Jordannel ugyanez volt, kicsit vékony, de majd felgyúrja magát. Sehol nincs azóta sem. Nem kockáztatnám Gregoryt.Amadeus91
detto. 1/4-re nálam Leonard Williams vagy Kevin White

built for this shit

több mint 11 éve

Jordannel ugyanez volt, kicsit vékony, de majd felgyúrja magát. Sehol nincs azóta sem. Nem kockáztatnám Gregoryt.
több mint 11 éve
Pete Carroll basically confirmed reports the Seahawks could lose LBs coach Ken Norton to Oakland. Ken Norton and Jack Del Rio played LB together for Dallas (1989-91). Good friends. Natural fit in OAK.

built for this shit

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

ez ugye láncreakció, ha van csapat aki tuttere Kúperre megy, az megmozgatja a többieket is lejjebb, én WR-runt vizionálnék inkább, minthogy Mariota lepattanós lesz. Gregoryt meg kell kínálni egy húszfont izommal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ha marad a 4-3 sztem vétek lenne állandóan DL-be tenni Macket, egyszerűen ott nem jönne ki annyira, hogy futás ellen mennyire nagyszerű. Persze sub package-ekben nem elvetendő gondolat, de én a jelenlegi vezetés helyében 1/4 ink húznék egy másik pass rushert is azt mehet zúzda, mint ahogy Denverben tolja a Ware-Von kettős.empty taxi
Az a gondom, h 1\4-en nem látok olyan embert aki 4-3RDE-nek veszélyesen használható lenne. Te kiben látod ezt?

Ideális számomra egy JPP\Hardy\Graham FA pick up és 2.\3. körben mondjuk egy kicsit projekt DE lenne...Rolni
Nem tagadom én nagyom bírom Shane Rayt, sztem ér 1/4-et, btw ha virít kombinén akkor Dante Fowler is opció ott, persze jó ötlet a letrade, hisz pass rusherben szvsz mély a class, 1. kör közepén-végén Dupree és Orchard is sztem alkalmas 4-3 RDE-nek.
Mondjuk tán pass rusherek profi megítélésében dolgozok a legnagyobb találati hibával 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
kicsit off, de aki szereti a védő témákat annak jó cucc:  www.seahawks.com/videos-photos/videos/Seahawks-Tackling/af5b80dd-7e39-4519-8b80-ad558292b1a6

több mint 11 éve

Ott van még Parker meg White is, nem tudom lesz-e aki megmozdul egyikért...

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Az szerintetek szóba jöhet, hogy Mack RDE-ként folytassa? Megvan benne az erő és a teknika is a poszthoz. Anno Dwight Freeney vagy Robert Mathis is hasonló méretekkel játszott a Colts-ban.

Ha középen lenne 2-3 mamut, aki nem engedi a futást(Ellis,Sims,Knighton/Williams) akkor egy megfelelő erősségű LB sorral jó kis védelem alakulhatna.peterbadbone
Szerintem abszolult tudna Rde-t játszani. Anno Burgess is Lb súlyú rde volt és ugye nem egy kiemelkedő szezonja volt. Ráadásul ő legtöbbször sebességből dolgozott, Macknél van erő is.
Ha sikerülne egy jó Mlb-t leakasztani Roach-t bírtam fe nem fűzök hozzá reményeket) akkor a mamut fal sem kell hanem az egyik dt nyugodtan lehet 3tecknic ut.

Viszont abban egyet kell értenem Rolnival,hogy egyedül kevés mindegy melyiknposzton játszatjuk. Vagy egy marcona ut vagy egy jó rusher lb kell,hogy meglegyen a duplázás. Miller sem egymagában veszélyes igazán. Ha nem lenne a túl oldali segítsége folyamatossan kettőznék és az esetek többségében szia lenne.Cubehead
Én azt gondolom, h Mack a jó rusher LBnk, mellé egy jó igazi RDE kell.

Azér Gregorit el kell hozni, ha nem sikerálna lemenni, szerintem a Wiz nem fog szarozni Mariotával, az az esély van, ha WR-é jönne föl valaki, mármint a lötrédre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az szerintetek szóba jöhet, hogy Mack RDE-ként folytassa? Megvan benne az erő és a teknika is a poszthoz. Anno Dwight Freeney vagy Robert Mathis is hasonló méretekkel játszott a Colts-ban.

Ha középen lenne 2-3 mamut, aki nem engedi a futást(Ellis,Sims,Knighton/Williams) akkor egy megfelelő erősségű LB sorral jó kis védelem alakulhatna.peterbadbone
Szerintem abszolult tudna Rde-t játszani. Anno Burgess is Lb súlyú rde volt és ugye nem egy kiemelkedő szezonja volt. Ráadásul ő legtöbbször sebességből dolgozott, Macknél van erő is.
Ha sikerülne egy jó Mlb-t leakasztani Roach-t bírtam fe nem fűzök hozzá reményeket) akkor a mamut fal sem kell hanem az egyik dt nyugodtan lehet 3tecknic ut.

Viszont abban egyet kell értenem Rolnival,hogy egyedül kevés mindegy melyiknposzton játszatjuk. Vagy egy marcona ut vagy egy jó rusher lb kell,hogy meglegyen a duplázás. Miller sem egymagában veszélyes igazán. Ha nem lenne a túl oldali segítsége folyamatossan kettőznék és az esetek többségében szia lenne.Cubehead
Én azt gondolom, h Mack a jó rusher LBnk, mellé egy jó igazi RDE kell.

Ideális számomra egy JPP\Hardy\Graham FA pick up és 2.\3. körben mondjuk egy kicsit projekt DE lenne...

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
egyetértek... kár lenne ezt a produktivitást eltékozolni.
Annyiban nem értek egyet, hogy még kell a tehetség a Raidersbe... szóval letrade, amennyiben van vevő rá. Inkább többször húzzanak, most hogy végre normálisan értékelik a játékosokat.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Ha marad a 4-3 sztem vétek lenne állandóan DL-be tenni Macket, egyszerűen ott nem jönne ki annyira, hogy futás ellen mennyire nagyszerű. Persze sub package-ekben nem elvetendő gondolat, de én a jelenlegi vezetés helyében 1/4 ink húznék egy másik pass rushert is azt mehet zúzda, mint ahogy Denverben tolja a Ware-Von kettős.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751

Viszont abban egyet kell értenem Rolnival,hogy egyedül kevés mindegy melyiknposzton játszatjuk. Vagy egy marcona ut vagy egy jó rusher lb kell,hogy meglegyen a duplázás. Miller sem egymagában veszélyes igazán. Ha nem lenne a túl oldali segítsége folyamatossan kettőznék és az esetek többségében szia lenne.

több mint 11 éve
közben hivatalos a draftsorrend, első három kör:

The Raiders first three picks will be:
Round 1, pick 4
Round 2, pick 35 (3rd)
Round 3, pick 68 (4th)

a legújabb "tutibiztos" infók szerint a Browns feljönne valamelyik irányítóért.deyell
1\1-re jelenleg Jameis Winston-t olvasom legtöbb helyen, mert elvileg jobb és alkalmasabb Koetter rendszeréhez, mint Mariota.

1\2-re azér még sokan írják Mariotát, de van aki fanyalog, h nem ér annyit, meg van aki azt mondja, h nem Whiz-nek való QB és maradnak Mettenberger-nél egyenlőre. Gondolom ők viszik a legjobb D emberkét, ha nem QB-t.

1\3-ra a Jags is simán lehet trade partner, bár ugye ők tuti nem viszik Marikát és emiatt vszeg elég a csapatoknak mögéjük feljönni...persze ha kevesebbet kérnek az 1\3-ért, mint mondjuk mi az 1\4-ért bármi megtörténhet...

1\4-re feljönni Mariotáért reális opció lehet a Brown részéről, ha valóban akarják. Van 2db első körös pickjük 1\12 és 1\19. Kérdés, h ezt be hajlandóak-e áldozni, illetve, h ennyi elég lenne-e a felmozgáshoz...Ha még a 2. kört is bedobják sztem sima ügy...persze kérdés, h a Browns hajlandó-e a draftjának az elejét bedobni QB-ért, amikor ott van tavalyról Macika...mondjuk Mancika meg Marika legalább azonos sémában elkarcolhat sztem...
| 1\12-re Parker\White WR; 1\19-re Goldman\Brown DT, Dupree DE vagy mondjuk Flowers, mint future LT, aztán 2.ban Kendricks vagy Perryman MLBnek és Odighizuwa DEnek vagy Tomlinson, Jackson RGnek 😊 bírnám a dolgot |

Hát nem tudom...sztem nem. Neki sztem az SLB-LDE rotáció az otthona igazán. Kell másik oldalra egy rendes RDE és megindul a móka. Ha Ő az RDE attól még a fal többi részéről nem érkezne nyomás vszeg és ugyanúgy egyedül lenne, mint volt idén. Sztem ki kell használni, h tud coverben is segíteni, illetve, h futás ellen is tud oldaltól oldalig dolgozni nem csak egy oldalon, mint egy szigorúan vett DE.

Colts tampa 2 védelmet futtatott, amibe eleve kisebb emberkék vannak, cserébe fürgék, gyorsak. Mack sztem nem annyira fürge, mint ők voltak, illetve a fal többi része hiányozna. Freeney és Mathis sem véletlenül együtt tudtak ennyire veszélyesek lenni...mindkét oldalról jött egy gyors ember...

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Ha középen lenne 2-3 mamut, aki nem engedi a futást(Ellis,Sims,Knighton/Williams) akkor egy megfelelő erősségű LB sorral jó kis védelem alakulhatna.