Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
De jó, hogy Bevell-t offoltuk, istenem.Amadeus91Amúgy persze megértem a nagy fújjolást most a playcaller irányába és én is néztem, h ezt most miért kellett, meg hogyan is gondolták, de
-ma olvastam vhol egy forumban, nem tudom igaz-e: idén Lynch 5ször próbált 1 yardról TD-t futni. 1szer sikerült 4szer nem. RW pedig vmi 20X RZ passzából szinte mind TD lett...
-Pats egyértelműen ráállt a futásra, ezért elvileg meglephetőek lettek volna
-RW nem INT hajigálós fajta(GB meccs nem számít 😊) és idén még nem volt 1yardosról INT dobás senki részéről...
-az már más kérdés, h miért befele tartó utat futott meg a WR, miért nem mondjuk kifelé, ahol kisebb lehetett volna a kockázat talán, illetve természetesen mivel egy erős Lynch futás előzte meg a play-t logikus lett volna ismét visszaadni a kezébe a laszdit legalább még egy próba erejéig, volt még időkérésük úgy is...
Amúgy számomra sokkal érdekesebb volt az a felismerés(?), hogy hiába van top secondary-d (tudom, h sok volt a sérült, kevés a depth, de még így is TOP sec. volt a pályán sztem), ha nincs pass rush az irányítón és van ideje nézni, dobni...
Ergó, mivel nekünk úgy fest jelenleg megvan a QB-nk az offseason legfontosabb feladata sztem belső és külső pass rusherek beszerzése. Legyen FA, legyen draft mindegy, a lényeg, h ha sikerülne hatékony siettetőket találni Mack mellé az sokat lendítene a felzárkózási folyamatunkon...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
De jó, hogy Bevell-t offoltuk, istenem.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
- Tim Brown irányítói a Raidersnél: Gannon, Schroeder, Beuerlein, Hostetler, George, Hollas, Mirer, Hobert, Marinovich, Evans, Wilson, Tuiasosopo- karrierje során elkapott yardjainak kevesebb, mint a harmadát szerezte Gannon alatt (a többi irányítója nem volt épp az a szint)
- amikor visszavonult, csak négy játékos szerzett nála több all purpose yardot az NFL történetében (19,682). visszahordóként és elkapóként is kiváló volt
- elkapásainak 95%-át komoly térdműtét után szerezte (sokkal nehezebb volt ebből felépülni 25 éve, mint ma)
- négy szezonban vezette az AFC-t elkapott yardokban (1993, 1994, 1995, 1997), mindegyik alkalommal középszerű irányítókkal, még Gannon előtt
- nem kapott sok segítséget Timmy, 1992-2000 között csak egy Raiders WR, James Jett ment 650 elkapott yard fölé rajta kívül. a második számú elkapók Oaklandben ez idő alatt: Horton (’91,’92,’93), Ha. Williams (’94,’95), Hobbs (’96), Dudley (’97), Jett (’98), Ritchie (’99), Rison (’00)
- 34 éves kora felett, utolsó 4 szezonjában 75 elkapás, 948 yard, 6 TD volt az átlaga
- Fred Biletnikoff róla: "Brown volt az egyetlen Raiders támadójátékos abban az időben, akitől az ellenfeleknek tartaniuk kellett, mégsem tudták megállítani. a megbízhatóság sziklája volt"
- csak Jerry Rice-t választották be több Pro Bowlba (13), mint Brownt (9) az elkapók közül (ekkor még több jelentősége volt a PB-nak, mint ma)
Junior Seau (RIP) ezt mondta egy meccsen Tim Brownnak:
built for this shit
több mint 11 éve
Nagyon megérdemelte ezt Timmy!!
több mint 11 éve
Marvin Harrison nem került be idén a Hall of Fame-be, tehát Tim Brown remélhetőleg most már kap szobrot Cantonban.
built for this shit
több mint 11 éve
Épp most hallgattam Woodson promozott egyet Lynch mellett/érteSzerintem csak duma, bár van Oaklandi kötődése, de porhintésnek gondolom.
Vagy lehet alapja??
több mint 11 éve
Valahol én is egyet értek veled Bruce, de az is igaz én nem látom ennyire árnyaltan a dolgokat.Volt egy nagyon jó draftunk aminek látszik az eredménye, jött egy nagyobb nevű (ismertebb) edző és nem egy fiatal feltörekvő koordinátor van kinevezve,mint HC. Tavaly jött Tuck,mint nagyobb név (Woodley-t nem említeném). Igaz ő már túl van az igazi zenitjén ezért is volt inkább rotációban hasznos sem mint állandó kezdő. Viszont PR szempontból a nevének még van értéke. Sok FA-nél a gyűrűn kívül rövidebb távon nyomos szempont a pénz. Ergo van esély megcsípni egy két jobb FA-t ha egy két évre akarnánk magunkhoz láncolni első körben egy versenyképes fizuval.
Ergo én látok reális esélyt egy vagy két nagyobb név megcsípésére. Na ne érts félre nem azt mondom,hogy mi fölözzük le az FA piac krémjét de van esély olyan játékos megcsípésére aki hozzá tud tenni a csapathoz és nem csak levezetni jön.
Mert ha összegezzük a fentebb leírtakat akkor egyértelműen látszik a pozitív irányba való elmozdulása a Franchise-nak még ha csak lassan is. Plusz még pénz is van.
J. Thomas és Knighton-nál mindenképpen érzem a PR move-t én is. Igaz más más okból. Knighton-nál ahogy Bruce is írta az árát nyomja. Mondván ha kellően megfizetjük akár egy PO-tól messze levő csapathoz is aláír ergo aki a legtöbbet ígéri szitura játszik.
Épp ezért tőle fáznék mert javarészt teljesítmény arányos szerződést fixen nem fogadna el, ellenben a nagy lóvé után könnyen leülhet.
J. Thomasnál viszont szerintem él tavalyról Decker példája. Ahogy itt Rolni is megfogalmazta kérdés PM-nélkül mennyire jó. Tavaly Deckernél is ettől féltek és alig kelt el pedig az FA piac nyitása előtt top wr név volt. Thomas ezzel a húzással egy kis kaput nyitott ki magának vész esetére szerintem.
S ha már a Donkey-nál tartunk Franklin ellenben jó húzás lehetne szerintem is de csak mint RG.
Hughes estében nálamis merül fel kérdőjel. Mert nem csak az a lényeg,hogy ki LDE vagy RDE hanem az is,hogy kiáll a túl oldalt. Williams nagy név akinél van teljesítmény is, épp ezért mindegy melyik oldalra állítod készülnek és figyelnek rá. Ergo a másik oldalra kevesebb figyelem vagy akár ember juthat. Szóval kicsit nála is áll a J. Thomas esete mire megy egy maga?
Egy Hardynak jobban örülnék az fix. Arról nem beszélve,hogy ha kikerül piacra akkor reálisabb esélyünk van rá. A balhé miatt akkora fizu igénye nem lehet és ha Wheeler példájából indulunk ki Oakland ha másként egyenlőre nem is de mint ugró deszka vonzó célpont mert egy jó teljesítménnyel könnyebb kitűnni.
Suh minden tekintetben álom és fit lenne. Mentalistásban is ideális és valahol kinézek belőle annyi őrültséget,hogy versenyben lehetnénk nála egy komoly ajánlattal. De egyben tartom a Knightonnál tett kijelentésem is. Mi szerint teljesítmény alapú szerződést nem írna alá nagy pénz esetén meg leülhet vagy hülyülhet és akkor meg eltiltják.
Maualuga kb rossz vicc avagy erősen nem fitt. Igaz nem tudni még a DC-nk ki lesz és mit fog játszatni de ha marad a mostani rendszer akkor igen is fontos,hogy az MLB ne csak futás ellen legyen jó hanem coverban is. S hát Maualuga beton csizmában játszik.
Lupati amennyire jó lenne annyira esélytelen, szerintem Suh-hoz hasonlóan millió plusz egy kérője lesz.
Crabtree-től meg fáznék. Tehetsége adott de képes meccsekre eltűnni habár lehet,hogy én vagyok kicsit előítéletes vele. Majd kapok valamelyik SF rajongótól 😀
Ellenben Graham és Maxwell némiképp túlfizetve jó opció lehetne és talán van rájuk esélyünk is. Ha sikerülne megoldani a RDE posztot akkor draftról orvosolhatnánk az MLB-t. RM amúgy is a GB példáját követve a draftról építkezik szóval túl sok vagy túl nagy nevű FA nem várható. Ellenben egy vagy kettő jobb de nem TOP fa elképzelhető. S ez mindkettejükre áll.

több mint 11 éve
Rolni, általában nem egyezik a véleményünk és sokszor más oldalról közelítjük meg a dolgokat, ezért is szeretem olvasni a hozzászólásaidat.Pont ettől izgalmas és érdekes a fórumozás, h eltérő nézőpontokat, véleményeket ütköztetünk jó hangulatban!
Hughes-hoz annyit írnék csak, hogy a Bills-ben ő játszik RDE poszton, Mario mindig is LDE-ként szeretett játszani, ezt egy nyilatkozatában olvastam, sőt azt is, hogy amikor Buffalo-ba igazolt "kérte", hogy a bal oldalon játszhasson. Én reális áron elgondolkodnék Jerry-n, mert ezen a poszton az utóbbi időben nagyon jól ment neki.
Szerintem a Broncos OL, Franklin elmozgatásával lett idénre nagyon instabil. Őt általában sebességből verték meg a passz siettetők, de nem mondanám rossz RT-nek. Ellenben az igaz, hogy RG-nek megfelelő lehetne nálunk, az csak plusz lenne, ha szükség esetén RT-ként is bevethető lenne.peterbadbone
Hughes mintha NFL.com-os DC-ben láttam volna LDE poszton, de simán elhiszem amit írsz nem nagyon néztem ennek utánna.
Franklin sztem jó fogás lehetne, mint RG és vészmegoldás RT...
Bruce tök jogos amit írsz! Ezért próbáltam én is szétszedni az álom-necces, de talán nagy pénzért elhozható-jó eséllyel elhozható csoportokat kialakítani...
több mint 11 éve
Én csak a magam nevében beszélek és mondom azt, hogy egyszer minden megváltozik. Egyszer mi is jól igazolunk majd FA-n, mert egyszer jönni fog egy-egy nem kiégett játékos, aki húzni fogja a csapat szekerét. Tavaly jól húztunk a drafton, eddig ez sem volt így. Idén lehet FA-n is szerencsénk lesz. Csak azért, mert eddig elkerültek minket, nem fog miníg így maradni. Ha ezt elfogadnám, már nem lennék szurkoló.peterbadboneHát de előbb azt kell hogy még egyszer jól húzzunk a drafton, még egy szezonban látsszon a fejlődés a csapaton, maradjanak a kulcsemberek, akkor majd jövőre jönni fog nagy nevű FA is. Tenni kell a dolgokért, nem maguktól jönnek. A draft sem csak úgy megtörtént, hanem megfigyelték a játékosokat és most végre a játékosok sem kezelhetetlen barmok, fejnehéz idióták gyülekezete, hanem valóban olyan játékosok, akik a dolgukat végzik, játszani akarnak és nyerni.
Még egy ilyen draft és jövőre tényleg lehet beszélni ilyenekről hogy korunk egyik legdominánsabb DT-je akár minket is választhat. Addig meg sztem még a gondolattal is kár eljátszani, mert annyi valóságalapja sincs.
Természetesen, ha mégis idejön, akkor kövezzetek meg! De nem látom realitását most a jelen körülmények között. 😊
több mint 11 éve
Én csak a magam nevében beszélek és mondom azt, hogy egyszer minden megváltozik. Egyszer mi is jól igazolunk majd FA-n, mert egyszer jönni fog egy-egy nem kiégett játékos, aki húzni fogja a csapat szekerét. Tavaly jól húztunk a drafton, eddig ez sem volt így. Idén lehet FA-n is szerencsénk lesz. Csak azért, mert eddig elkerültek minket, nem fog miníg így maradni. Ha ezt elfogadnám, már nem lennék szurkoló.
több mint 11 éve
Az egész abból indult, hogy Tuck feldobta, Suh jöjjön Oakland-be. Meg, hogy J. Thomas is benyomta, hogy ő mekkora Raiders fan és ha teheti ide igazol. Knighton is kijelentette, hogy szívesen követné Del Rio-t Oakland-be. Mindenki fantáziája beindul ilyenkor😀peterbadboneÉrtem én, csak hát tegyük a szívünket a kezünket.
Tuck, meg addig nyilatkozik így a Raidersről, amíg itt van, utána majd a következő csapatának szurkolóinak borzolja a fantáziáját.
J. Thomas és Knighton ezzel a nyilatkozatával csak az árát veri fel, mivel még a legutolsó franchise-hoz is szívesen eljönnének. Persze lehet hogy Thomas Raiders fan és Knighton is szereti Del Riót, de azért nem biztos hogy egy munkahely választásnál ez a fő szempont. PR szempontból viszont még akár jó fogás is lehet a játékosoknak szóba hozni magukkal egy divízió riválissal.
több mint 11 éve
Az egész abból indult, hogy Tuck feldobta, Suh jöjjön Oakland-be. Meg, hogy J. Thomas is benyomta, hogy ő mekkora Raiders fan és ha teheti ide igazol. Knighton is kijelentette, hogy szívesen követné Del Rio-t Oakland-be. Mindenki fantáziája beindul ilyenkor😀
több mint 11 éve
Na de várjunk már, miért jönne ide bármilyen nagynevű FA idén? Mi változott a Raiders körül? Vagy én nézek rossz mozit mostanában? Már megint elkezdődött itt a nagyzolás, hogy jönne ez, meg az.ehhez értünk és a mock draftoláshoz.
Utolsók vagyunk a szimpatikussági sorrendben a csapatok között. Az egyik legszarabb infrastruktúránk van az NFL-ben, illetve maga Oakland sem leányálom! Bár ahogy Helmut leírta korábban, sok sok fejlődésen ment keresztül a város is és igazából a játékosok sem ott élnek ahol a bajok vannak.
Egy szó mint száz, nem jött olyan edző, aki miatt elkezdenének zarándokolni a nagy FA-k felénk. Ha valaki rajongó az más, ő lehet hogy szívesen idejön, de azért ebből valljuk be nincsen sok.
Természetesen nincs bajom azzal ha valaki mer nagyot álmodni, de kicsit maradjunk a realitások talaján az FA-k terén. A draft lesz az a terület, ahol mi tudunk húzni tehetségeket, ha idén is hasonlóan sikerül húzni mint tavaly. Na majd ha onnan is beépítünk 2-3 tehetséget és a mostani értékes játékosokat és tehetségeket megtartjuk és kiaknázzuk, akkor beszélhetünk arról, hogy vonzó célpont lehetünk egy veteránnak, mert akár PO esélyes csapatot is láthat bennünk, de ez még nem most van.Bruce
több mint 11 éve
Na de várjunk már, miért jönne ide bármilyen nagynevű FA idén? Mi változott a Raiders körül? Vagy én nézek rossz mozit mostanában? Már megint elkezdődött itt a nagyzolás, hogy jönne ez, meg az. Utolsók vagyunk a szimpatikussági sorrendben a csapatok között. Az egyik legszarabb infrastruktúránk van az NFL-ben, illetve maga Oakland sem leányálom! Bár ahogy Helmut leírta korábban, sok sok fejlődésen ment keresztül a város is és igazából a játékosok sem ott élnek ahol a bajok vannak.
Egy szó mint száz, nem jött olyan edző, aki miatt elkezdenének zarándokolni a nagy FA-k felénk. Ha valaki rajongó az más, ő lehet hogy szívesen idejön, de azért ebből valljuk be nincsen sok.
Természetesen nincs bajom azzal ha valaki mer nagyot álmodni, de kicsit maradjunk a realitások talaján az FA-k terén. A draft lesz az a terület, ahol mi tudunk húzni tehetségeket, ha idén is hasonlóan sikerül húzni mint tavaly. Na majd ha onnan is beépítünk 2-3 tehetséget és a mostani értékes játékosokat és tehetségeket megtartjuk és kiaknázzuk, akkor beszélhetünk arról, hogy vonzó célpont lehetünk egy veteránnak, mert akár PO esélyes csapatot is láthat bennünk, de ez még nem most van.
több mint 11 éve
Rolni, általában nem egyezik a véleményünk és sokszor más oldalról közelítjük meg a dolgokat, ezért is szeretem olvasni a hozzászólásaidat.Hughes-hoz annyit írnék csak, hogy a Bills-ben ő játszik RDE poszton, Mario mindig is LDE-ként szeretett játszani, ezt egy nyilatkozatában olvastam, sőt azt is, hogy amikor Buffalo-ba igazolt "kérte", hogy a bal oldalon játszhasson. Én reális áron elgondolkodnék Jerry-n, mert ezen a poszton az utóbbi időben nagyon jól ment neki.
Szerintem a Broncos OL, Franklin elmozgatásával lett idénre nagyon instabil. Őt általában sebességből verték meg a passz siettetők, de nem mondanám rossz RT-nek. Ellenben az igaz, hogy RG-nek megfelelő lehetne nálunk, az csak plusz lenne, ha szükség esetén RT-ként is bevethető lenne.
több mint 11 éve
Nekem a listából Jerry Hughes hiányzik (Bills) aki nem hiszem, hogy marad Buffalo-ban miután ők is váltanak 3-4-re Rex érkezésével, ugyanis nem fekszik neki az OLB szerep. Viszont azt megmutatta, hogy RDE poszton igencsak elkaristolna. Főleg, ha egy Mack lenne mellette/mögötte, mint QB zaklató. Őt mindenképp megkörnyékezném! Kell a fal közepére is egy terrorista, Suh szerintem az egész Raiders tábort a Nirvana-ba juttatná, ha őt nem sikerül megszerezni, akkor remélem a drafton Williams neve hangzik el a választásunkkor. JPP-ről igencsak kifaggatnám Tuck-ot, de nekem valamiért nem szimpatikus, lehet a sérülései? Graham régóta szimpatikus, őt szívesen látnám.Knighton ha már jönni akar jöjjön csak, kell a rotációba pár nagyember, meg kell állítani a futást, mert anélkül szart sem érünk. Branch, ha marad nem hoznék FA safety-t, de ha kivágjuk akkor Rahim Moore jó megoldás lehet. CB-k már kérdésesek, de inkább draftról hoznék. Maxwell szerintem marad Seahawk. Maualuga rotációba+futás ellen jó lenne, de drafton hozni kell egy MLB-t.Nálam Hughes nem véletlenül maradt ki! Abszolút nem hiszek abban a csávóban.
J. Thomas jöjjön csak, kell a minőségi RZ célpont. Howard helyzetét nagyon gyorsan fel kell mérni. RG-RT?? Iupati elhozása kockázatos, mert ő világ életében LG volt és ugye itt van Jackson, aki ezen a poszton újoncként nagyon jó volt, melyiket tegyük át RG-be?? Én inkább Franklin-t hoznám és RT-ként használnám, Howard mögé meg jöhetne egy 4.körös melák. Ha nem Orlando akkor Bulaga. Murray mögé/mellé hoznék FA RB-t, olcsót, pl Helu jó lenne, de drafton is mindenképp kellene egy RB. DMC&MJD is cut. WR-ek közül nem hiszem, hogy Cobb-ra lenne esélyünk, Maclin-t meg nem szeretem, mintha kerülné az ütközéseket, de lehet, csak rossz meccsen látttam. Crabtree-t viszont lehet megpróbálnám 😀peterbadbone
Mario Williams az RDE a túloldalán és Kyle Williams valamint Marcel Dareus a két DT mellette. Ilyen falban én is király lennék 4iknek 😊
Viccet félretéve én az ő teljesítményét a társainak tudom be és nagyon félnék tőle. Nálunk olyan ember kell aki A pass rusher lesz és sztem ehhez Ő kevés.
Maxwell ha marad akkor nagyon lojális típus...Sherman, ET és Kancellár fizetései mellé nem tudom, hogy tennének be még egy korrekt CB fizut neki, amikor RW deal-je is a kanyarba van már...
Ő sztem igen jó CB, remek mérettel, szívesen látnám DJ párjaként és TJ mehetne nickelbe aprítani. McGill ideális depth lehet a széleken...
J.Thomas-t én nem szeretném túlfizetni mondjuk. PM nélkül nem tudom mire képes, tartok tőle annyira nem, mint amennyit most kaphat az elmúlt két év alapján...
Orlando Franklin sztem jobb OG, mint RT, de lehet majd vmelyik Bronco fan kisegít minket...őt sztem RGben is simán ki lehet próbálni...
Iupati érkezésével Gabe menne át RG-nek, de sztem ott is megállná a helyét, bár oda talán mégjobban kell a runblock és abban volt gyengébb...
Crabtree nekem nagyon nem szimpi és nem is #1 WR sztem...
több mint 11 éve
Nekem a listából Jerry Hughes hiányzik (Bills) aki nem hiszem, hogy marad Buffalo-ban miután ők is váltanak 3-4-re Rex érkezésével, ugyanis nem fekszik neki az OLB szerep. Viszont azt megmutatta, hogy RDE poszton igencsak elkaristolna. Főleg, ha egy Mack lenne mellette/mögötte, mint QB zaklató. Őt mindenképp megkörnyékezném! Kell a fal közepére is egy terrorista, Suh szerintem az egész Raiders tábort a Nirvana-ba juttatná, ha őt nem sikerül megszerezni, akkor remélem a drafton Williams neve hangzik el a választásunkkor. JPP-ről igencsak kifaggatnám Tuck-ot, de nekem valamiért nem szimpatikus, lehet a sérülései? Graham régóta szimpatikus, őt szívesen látnám.Knighton ha már jönni akar jöjjön csak, kell a rotációba pár nagyember, meg kell állítani a futást, mert anélkül szart sem érünk. Branch, ha marad nem hoznék FA safety-t, de ha kivágjuk akkor Rahim Moore jó megoldás lehet. CB-k már kérdésesek, de inkább draftról hoznék. Maxwell szerintem marad Seahawk. Maualuga rotációba+futás ellen jó lenne, de drafton hozni kell egy MLB-t.btw Howard RT, mérete is jó hozzá, tapasztalata is van. Nem is értem minek erőltettük. Iupati-Gabe párosból valamelyik csak tud RG-t játszani. Penn biztos pont a falban, Wisnit meg hátha meg lehet győzni, hogy maradjon.
J. Thomas jöjjön csak, kell a minőségi RZ célpont. Howard helyzetét nagyon gyorsan fel kell mérni. RG-RT?? Iupati elhozása kockázatos, mert ő világ életében LG volt és ugye itt van Jackson, aki ezen a poszton újoncként nagyon jó volt, melyiket tegyük át RG-be?? Én inkább Franklin-t hoznám és RT-ként használnám, Howard mögé meg jöhetne egy 4.körös melák. Ha nem Orlando akkor Bulaga. Murray mögé/mellé hoznék FA RB-t, olcsót, pl Helu jó lenne, de drafton is mindenképp kellene egy RB. DMC&MJD is cut. WR-ek közül nem hiszem, hogy Cobb-ra lenne esélyünk, Maclin-t meg nem szeretem, mintha kerülné az ütközéseket, de lehet, csak rossz meccsen látttam. Crabtree-t viszont lehet megpróbálnám 😀peterbadbone
Szerintem D-lineba egy nagy dobás reális maximum, Suh-ba nem is merem magam beleélni, pedig nagyon adná, mondjuk egy Tuck-Jelly-Williams (draft)-JPP+ mögöttük Sio-valaki-Mack front7 elég jó lenne.
Thomas+Rivéra = TE poszt pipa
WR nagy kérdés, én nem látok no1 targetet FA-n, Crabtree szerintem nem az, de még Maclin is necces.
futó: Lynch, ha akar magának egy paydayt, olyan szépen beszélt rólunk legutóbb. Murray és ő párban nagyon korrekt lenne.
több mint 11 éve
Hughes Pettine keze alatt is jó volt, aki RR tanítvány.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nekem a listából Jerry Hughes hiányzik (Bills) aki nem hiszem, hogy marad Buffalo-ban miután ők is váltanak 3-4-re Rex érkezésével, ugyanis nem fekszik neki az OLB szerep. Viszont azt megmutatta, hogy RDE poszton igencsak elkaristolna. Főleg, ha egy Mack lenne mellette/mögötte, mint QB zaklató. Őt mindenképp megkörnyékezném! Kell a fal közepére is egy terrorista, Suh szerintem az egész Raiders tábort a Nirvana-ba juttatná, ha őt nem sikerül megszerezni, akkor remélem a drafton Williams neve hangzik el a választásunkkor. JPP-ről igencsak kifaggatnám Tuck-ot, de nekem valamiért nem szimpatikus, lehet a sérülései? Graham régóta szimpatikus, őt szívesen látnám.Knighton ha már jönni akar jöjjön csak, kell a rotációba pár nagyember, meg kell állítani a futást, mert anélkül szart sem érünk. Branch, ha marad nem hoznék FA safety-t, de ha kivágjuk akkor Rahim Moore jó megoldás lehet. CB-k már kérdésesek, de inkább draftról hoznék. Maxwell szerintem marad Seahawk. Maualuga rotációba+futás ellen jó lenne, de drafton hozni kell egy MLB-t.J. Thomas jöjjön csak, kell a minőségi RZ célpont. Howard helyzetét nagyon gyorsan fel kell mérni. RG-RT?? Iupati elhozása kockázatos, mert ő világ életében LG volt és ugye itt van Jackson, aki ezen a poszton újoncként nagyon jó volt, melyiket tegyük át RG-be?? Én inkább Franklin-t hoznám és RT-ként használnám, Howard mögé meg jöhetne egy 4.körös melák. Ha nem Orlando akkor Bulaga. Murray mögé/mellé hoznék FA RB-t, olcsót, pl Helu jó lenne, de drafton is mindenképp kellene egy RB. DMC&MJD is cut. WR-ek közül nem hiszem, hogy Cobb-ra lenne esélyünk, Maclin-t meg nem szeretem, mintha kerülné az ütközéseket, de lehet, csak rossz meccsen látttam. Crabtree-t viszont lehet megpróbálnám 😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Iupati nagy fogás lenne, mert Gabe-el évekre megoldanák a G posztot és drafton lehetne OC-re, esetleg future LT-re koncentrálni OL téren. A.Howard remélem RT poszton lesz kipróbálva az új brigád álltal. Watson meg bizonyítsa szépen be, h jobb vmelyik veteránnál, ha kezdeni akar...Mindegyik arc szolid fit lenne a csapatban sztem...Iupati jöhetne, akkor Gabe Jackson átmenne RG posztra, Howard pedig lehetne RT. Terrance Knighton be lett harangozva, hogy jön, Del Rio miatt. egyébként még örülnék Brandon Grahamnek, aki talán reális lehet.deyell
Ki mit gondol a listáról?
Ti kiket céloznátok meg?Rolni
Knighton reális opció, bár kicsit kérdéses Jelly jó rookie éve után a helyzet nekem.
Jelly elé berakni drágán nem biztos, h érdemes, mert akkora ugrás nem lenne a teljesítményben sztem, mellé meg nem tudom mennyire lenne jó ötlet...semmi pass rush nem jönne belölről, ha ők egymás mellett dolgoznak...mondjuk ha a belső 3 OL figyel kettejükre akkor azért ott lehet bull rushhal is tudnának zsebet horpasztani...futás ellen zorall duo lenne az mondjuk biztos...
Brandon Graham lenne a fall back option nálam, h JPP nem kerül ki a piacra vagy nem akar hozzánk jönni. Graham akkor pénzt vszeg nem kérhet erős gárdától, így ott tudunk szépen versenyezni a szerződés méretével...
Maualuga csak mint SLB, MLB depth, illetve szituációs run stopper lenne nálam pakliban. Egy egészséges Roach (bár komolyan kétlem, h hadra fogható lesz) sokkal jobb opció nála. Roach helyettesének Jamari Lattimore vagy M.Foster ugorhat be FA-ról sztem. Kendricks, Perryman, Dawson trióból bárki jöhet nekem, mint MLB draft...
Ja még Hardy volt téma. Ha játszhat jövőre és kinn lesz a piacon akkor vmi minimális garantált tartalmú szerződéssel szívesen felszedném! Nagyon jó pass rusher Ő és lehet tanul a balhéból...Tuck, Smith, Woodson tudna rá figyelni remélhetőleg...
több mint 11 éve
en Hardy-t hianyolom, bar nem FA, de jol mutatna silver&black-be😊Nyomd ki a maddent Pari! Ebből tudod mi lesz? Knighton meg max Thomas+ egy-két sehova nem kellő ipse.
ahogy a JPP-Knighton-Suh-Hardy fal😊
rotacioba Tuck, Smith, Ellis😊Pari
több mint 11 éve
A Ray-Ray, Roach, Burris triásznál jobb, nyilván nem HoFMaualuga hozzánk beférneAmadeus91uhh, nem férne be. kezdőként semmiképpen. nem egy every down LB, lassú mint a tetű, coverage-ben használhatatlan. remélem inkább, hogy Roach vissza tud térni. vagy a draftról valaki, mondjuk Eric Kendricks a második vagy a harmadik körben.deyell