Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
BVG 3-4 vagy 4-3 ?Amadeus91Azt nem tudm a Berlini Közlekedési Vállalatnak (BVG) mi köze hozzánk, de sztem 4-3 lesz a base def. felállás
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
BVG 3-4 vagy 4-3 ?
több mint 11 éve
Drafton értelemszerűen marad a BPA majdjustblogbaby.com/2015/01/24/reggie-mckenzie-touches-oakland-raiders-draft-strategy/
több mint 11 éve
Tiszta ZsV. Szerencse, hogy a kedvenc regényem.Hol játszott/dolgozott Del Rio mellett/alatt?Amadeus91Downing kollégája volt Buffaloban. Plusz az ST coordinator Seely akkor volt a Jets ST coordinátora, mikor Moore még ott játszott.empty taxi
több mint 11 éve
Hol játszott/dolgozott Del Rio mellett/alatt?Amadeus91Downing kollégája volt Buffaloban. Plusz az ST coordinator Seely akkor volt a Jets ST coordinátora, mikor Moore még ott játszott.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rob Moore lehet a WR edző. NFL-ben csak tavaly a Bills-nél edzősködött, ugyanezen a poszton. 1997-ben All-Pro volt és a legtöbb elkapot yard is az ő nevéhez fűződött. Egyetemi szinten is az elkapók edzése volt a felada.Hol játszott/dolgozott Del Rio mellett/alatt?
peterbadbone
több mint 11 éve
Rob Moore lehet a WR edző. NFL-ben csak tavaly a Bills-nél edzősködött, ugyanezen a poszton. 1997-ben All-Pro volt és a legtöbb elkapot yard is az ő nevéhez fűződött. Egyetemi szinten is az elkapók edzése volt a felada.
több mint 11 éve
luck (masodeveskent) akkor eleteben eloszor szembesult azzal h nemhogy futojatek v vedelme nincs de meg celpontja sem nagyon wayne es allen kiesesevel vmint dhb besulesevel. meglehet nezni, hetekkel kesobb kiknek hajigalt a chiefs ellen is. lavon brazill, griff whalen, darick rogers ftw. a nem megfeledkezve a vedelmen is keresztulgyalo seruleshullamon. amugyis ugy mondod mintha a rams-cards oly tre csapat lett vna es 2 ien cida ne fert vna bele. a patriots iden mit jatszott a chiefs ellen 3.5 honapja ?miközben kikaptatok a Cardinals-Rams kettőstől összesen 59 ponttal... remek érvelésbaggiololAzért kicsit zavar, hogy nem volt az a Jax sem világverő csapat, mégha az a 2 PO szereplés előre lépés is lenne itt, amit ők az előző évtizedben összehoztak. Btw maradhatott volna Tarver. :/maximum szerencsés esetben (gyenge csoport, stb.), mint pl. idén a Colts-nálbaggio
Ettől Muschroom ft. Lions qb coach o#től meg ráz a hideg.Amadeus91
ok h hurka a csoport, de ez alapjan lattal az utobbi 3 evben 4 db colts alapszakasz meccset. iden a hudekafa afc north ellen 3-1, tavaly elgepeltuk a friscot es a seattle-t es 3 meccs alapjan jobbak vagyunk a broncosnal. 3 ev zsinorban 11-5-tel -> felulteljesitesMMMS
rakd at legyszi h ne itt a raidersben menjen az offolas, ha akarsz meg errol vitazni mert mobdevrol nem tudom megoldani. kosz
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
miközben kikaptatok a Cardinals-Rams kettőstől összesen 59 ponttal... remek érveléslolAzért kicsit zavar, hogy nem volt az a Jax sem világverő csapat, mégha az a 2 PO szereplés előre lépés is lenne itt, amit ők az előző évtizedben összehoztak. Btw maradhatott volna Tarver. :/maximum szerencsés esetben (gyenge csoport, stb.), mint pl. idén a Colts-nálbaggio
ok h hurka a csoport, de ez alapjan lattal az utobbi 3 evben 4 db colts alapszakasz meccset. iden a hudekafa afc north ellen 3-1, tavaly elgepeltuk a friscot es a seattle-t es 3 meccs alapjan jobbak vagyunk a broncosnal. 3 ev zsinorban 11-5-tel -> felulteljesitesMMMS

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
lolAzért kicsit zavar, hogy nem volt az a Jax sem világverő csapat, mégha az a 2 PO szereplés előre lépés is lenne itt, amit ők az előző évtizedben összehoztak. Btw maradhatott volna Tarver. :/maximum szerencsés esetben (gyenge csoport, stb.), mint pl. idén a Colts-nálbaggio
ok h hurka a csoport, de ez alapjan lattal az utobbi 3 evben 4 db colts alapszakasz meccset. iden a hudekafa afc north ellen 3-1, tavaly elgepeltuk a friscot es a seattle-t es 3 meccs alapjan jobbak vagyunk a broncosnal. 3 ev zsinorban 11-5-tel -> felulteljesites
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Azért kicsit zavar, hogy nem volt az a Jax sem világverő csapat, mégha az a 2 PO szereplés előre lépés is lenne itt, amit ők az előző évtizedben összehoztak. Btw maradhatott volna Tarver. :/a Redskins most nevezte ki a 0-16-os Lions DC-jét koordinátornak, a 49ers meg az elmúlt két évben épp náluk TE edzőként dolgozó Manginit vitte vissza védőoldalra, ez számít a legkevésbé
ha jó lesz a keret, akkor az eredmények is jönni fognak, felülteljesítő csapatot meg az NFL-ben igen ritkán látsz, maximum szerencsés esetben (gyenge csoport, stb.), mint pl. idén a Colts-nál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért kicsit zavar, hogy nem volt az a Jax sem világverő csapat, mégha az a 2 PO szereplés előre lépés is lenne itt, amit ők az előző évtizedben összehoztak. Btw maradhatott volna Tarver. :/Sunseri meg a DL edzője a Panthers-nél, így megy ez az NFL-benbaggioJDR lb edzője volt a Jaxnél...Amadeus91justblogbaby.com/2015/01/23/brian-vangorder-may-targeted-raiders-dc-job/Dianna Marie Russini @NBCdiannafogadjunk, hogy VanGorder leszbaggio
In Oakland, Del Rio targeting a college coach for DC. Interview set up for Sunday. The name is being kept close to the chest Raidersdeyell
esélyesRolni
Ettől Muschroom ft. Lions qb coach o#től meg ráz a hideg.
több mint 11 éve
Sunseri meg a DL edzője a Panthers-nél, így megy ez az NFL-benJDR lb edzője volt a Jaxnél...Amadeus91justblogbaby.com/2015/01/23/brian-vangorder-may-targeted-raiders-dc-job/Dianna Marie Russini @NBCdiannafogadjunk, hogy VanGorder leszbaggio
In Oakland, Del Rio targeting a college coach for DC. Interview set up for Sunday. The name is being kept close to the chest Raidersdeyell
esélyesRolni

---
több mint 11 éve
JDR lb edzője volt a Jaxnél...justblogbaby.com/2015/01/23/brian-vangorder-may-targeted-raiders-dc-job/Dianna Marie Russini @NBCdiannafogadjunk, hogy VanGorder leszbaggio
esélyesRolni
több mint 11 éve
justblogbaby.com/2015/01/23/brian-vangorder-may-targeted-raiders-dc-job/Dianna Marie Russini @NBCdiannafogadjunk, hogy VanGorder leszbaggio
esélyes
több mint 11 éve
Köszi!Azóta fejlődött Bazza? Komoly kérdés nem szurka!Más lett a játéka.
Rolni
Kivették belőle a rengeteg labdaeladást ami jellemezte Downing alatt és rengeteget csiszoltak a dobómozdulatán. Igaz ezzel csökkent a nagy játékok száma is. Fene tudja melyik a jobb.Bazzani
több mint 11 éve
Azóta fejlődött Bazza? Komoly kérdés nem szurka!Más lett a játéka.
Rolni
Kivették belőle a rengeteg labdaeladást ami jellemezte Downing alatt és rengeteget csiszoltak a dobómozdulatán. Igaz ezzel csökkent a nagy játékok száma is. Fene tudja melyik a jobb.
több mint 11 éve
Dianna Marie Russini @NBCdiannafogadjunk, hogy VanGorder lesz

---
több mint 11 éve
Dianna Marie Russini @NBCdianna In Oakland, Del Rio targeting a college coach for DC. Interview set up for Sunday. The name is being kept close to the chest Raiders
built for this shit
több mint 11 éve
Azóta fejlődött Bazza? Komoly kérdés nem szurka!Pari a DC hire-t olyan oldalról is nézd majd, h JDR D szaki HC...nagy befolyása lesz a védelemre, még az sem kizárt, h playeket is hív majd...
több mint 11 éve
Downing alatt Stafford semmit sem fejlődött. Nem véletlen, hogy szinte először repült a Schwartz stábból.
több mint 11 éve
Kívánom, hogy legyen igazatok, de én akkor is tamáskodom.Arról nem is beszélve,hogy az OC sémája alapjaiban ugyanaz (run base west coast offense). Szóval persze új play-k lesznek de az alap koncepció ugyanaz Pari. Ergo olyan nagy gond az elsajátítással nem igazán lehet.CubeheadNem tudom még ma sem eldönteni, hogy mi az elgondolás az edzői stáb kialakítása mögött.Nem igazán értelek...
Nekem majdnem minden új edző visszalépésnek tűnik a régihez képest, s mivel új rendszert/playbookot kell megtanulniuk, így szerintem idén még rosszabbak leszünk, mint tavaly.Pari
nálam eddig a HC és az OC is upgrade, a többi pedig az apró...Rolni
A miami-s Sparano nekem nagyjabol a jags-es jdr-el egyenlo. Elöbbit szerettek a jatekosok, utobbi talan picit sikeresebb.
Olson vs Musgrave - olson eleg gyengus volt, de nem tudjuk hogy az o hibaja, vagy a rostere. Musgrave sem tunik igazai elorelepesnek, bar filizofiauk elter - barmi lehet (csak Carr-t tonkre nem kurja)
Tarver vs X? Tarvert sokan szerettuk, tole csak 1-2 nev lehetne elorelepes, de nagy a csend korulottuk.
Tice-t nem ismerem, olvastam rola sok jot es rosszat is, majd elvalik
Defilippo>Downing sztem...
es ehez jon pluszba az uj filizofia, playbook. en mindig remenykedni fogok, de azert picit csalodott vagyok. Ha az uj dc-nk upgrade lesz Tarverhez kepest akkor nem fogok fanyalogni en sem.
több mint 11 éve
A San Sunseri hire amúgy azért is jól jön, mert Eddie Goldman DT (6'3 320) és főleg Mario Edwards Jr. DT (6'3 294) radarunkon lehet és így elsőkézből kapunk róluk információkat.meghogy van két fija is
Goldman első körbe várt prospect jelenleg, de Edwards szinte biztos elérhető lesz a 2. körben, talán a 3.ban is. Mario papíron jó kiegészítő lehetne Ellis mellé UT posztra hosszabb távon, eleinte pedig A.Smith mögé...Rolni
Tinó a kedvencem a pitypangúl @)
és Vinnie, az egy ügyű
én szeretem a Számszeríjj családot, GO SAL!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A San Sunseri hire amúgy azért is jól jön, mert Eddie Goldman DT (6'3 320) és főleg Mario Edwards Jr. DT (6'3 294) radarunkon lehet és így elsőkézből kapunk róluk információkat.Goldman első körbe várt prospect jelenleg, de Edwards szinte biztos elérhető lesz a 2. körben, talán a 3.ban is. Mario papíron jó kiegészítő lehetne Ellis mellé UT posztra hosszabb távon, eleinte pedig A.Smith mögé...
több mint 11 éve
Arról nem is beszélve,hogy az OC sémája alapjaiban ugyanaz (run base west coast offense). Szóval persze új play-k lesznek de az alap koncepció ugyanaz Pari. Ergo olyan nagy gond az elsajátítással nem igazán lehet.Nem tudom még ma sem eldönteni, hogy mi az elgondolás az edzői stáb kialakítása mögött.Nem igazán értelek...
Nekem majdnem minden új edző visszalépésnek tűnik a régihez képest, s mivel új rendszert/playbookot kell megtanulniuk, így szerintem idén még rosszabbak leszünk, mint tavaly.Pari
nálam eddig a HC és az OC is upgrade, a többi pedig az apró...Rolni