Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
"The #Raiders are hiring Marcus Robertson as their defensive backs coach, source said. No defensive coordinator yet, though." - Rapoport
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
új OC jobboldalt
ez meg a régi
built for this shit
több mint 11 éve
Egyèbként nem gond a 3-4, most át lehet állni rà. Mack pusztítana benne, Sio szerintem ILB-nek elférne, de akár OLB is maradhatna, Antonio Smith-Tuck-L. Williams (ha draftoljuk) 3-4 End lehet. Kell 2 ilb, olb lesz fa-n, + Nt. Talán Burris jobban elférne mint MLB-ben. Ritka jó helyzet ebből a szempontból.Amadeus91Burris egyetemen 3-3-5-s sémában játszott, ahol külső rusher LB-volt. Szóval ha váltunk meglehetne nézni Mack túl oldalán szituációs rusherként.
www.youtube.com/watch?v=mYYmaRooP44

több mint 11 éve
Tarver LB coach és senior def assistant lett a 49ers-nel...azt hittem megcsipi a DC posztot...sajnálom, h nem sikerült neki...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
www.startribune.com/sports/vikings/134523233.html
több mint 11 éve
Egyèbként nem gond a 3-4, most át lehet állni rà. Mack pusztítana benne, Sio szerintem ILB-nek elférne, de akár OLB is maradhatna, Antonio Smith-Tuck-L. Williams (ha draftoljuk) 3-4 End lehet. Kell 2 ilb, olb lesz fa-n, + Nt. Talán Burris jobban elférne mint MLB-ben. Ritka jó helyzet ebből a szempontból.Amadeus91vegyuk ide Knighton-t is😊 remelem koeveit jdr-t
több mint 11 éve
Egyèbként nem gond a 3-4, most át lehet állni rà. Mack pusztítana benne, Sio szerintem ILB-nek elférne, de akár OLB is maradhatna, Antonio Smith-Tuck-L. Williams (ha draftoljuk) 3-4 End lehet. Kell 2 ilb, olb lesz fa-n, + Nt. Talán Burris jobban elférne mint MLB-ben. Ritka jó helyzet ebből a szempontból.
több mint 11 éve
Mangini-vel az a bajom, hogy egy évet volt DC Belichick alatt és ez után lett Jets HC. Kicsit Allen hasonmás, ha jobban belegondolok. Márpedig Bill jó D# szakember hírében áll, ezért nem biztos, hogy Eric annyi mindent hozzátett a sikerekhez. Viszont az is igaz, hogy jó szakembertől tanult, talán csak kicsit korán lett HC. Amúgy nem vagyok lenyűgözve a Belichick alól kikerülő szakemberektől. Érdekesség, hogy anno nálunk is járt DC meghallgatáson, de megvárta, míg a Pats is felajálnja a DC posztot és ott maradt.Kíváncsi leszek, hogy DeFillipo mire megy Manziel-lel. Sok sikert neki!
DC posztért akkor talán úgy néz ki, hogy Mangini, Smith és elvileg Phillips a jelölt? Felmerült más név is? Honnan ez a 3-4 gondolat(Mangini,Phillips)?
több mint 11 éve
Grat a Brownsnak és sok sikert DeFilliponak. Nagyon csíptem és van egy olyan sejtésem,hogy nem lesz fogalmatlan így egy szintek feljebb sem. 😉

több mint 11 éve
Sok mindent be lehet dobni, de nyilvánvaló, h a Ravensel nem tudunk versenyezni...DC témát akkor vegyük elő, ha megvan a mi nevünk is.
Coach Flip a Browns OCja lett! Gratulálok neki, reméltem marad QB edzőnek. Sztem Carr fejlődéséért neki jár a nagyobb elismerés nem Olsonnak. Vicces azért, h a 31. Offensunkbol két embert is vitték OCnak. Derek Carr reméljük Mustarbol is kihozza a legtöbbet 😊
több mint 11 éve
Must+Zseni, mikor Trestman+Fangio volt bedobva? Csak én érzem, hogy ez így nemoké?
több mint 11 éve
Magninivel amúgy mi a bajotok?Ahogy írtam nekem kicsit bukott diák feelingem van vele kapcsolatban. Plusz valaki biztos megfog kövezni, már csak azért is mert nem néztem nagyon utána a HC előtti korszakának de bennem nincs róla maradandó képem. Sőt az is elég sok mindent elárul bár lehet ez is csak az én felületességem (eléggé szarul voltam az elmúlt pár napban szóval sorry a hanyagságomért) de másnál nem nagyon láttam felmerülni a nevét. Nyilván nem véletlen.
Tudom, h HCként iszonyat nagyot égett mindenhol, de előtte azért liga szinten elismert D koponya volt...
Ha nem jön M.Smith sztem simán pakliban lesz és nem ordítanék mérgemben tőle...
W.Phillips, ha jól tudom 1gap 3-4et futtat DL és LB szempontból is, ezért könnyebb hozzá DL embert találni, (persze a komplexebb rendszer jól végrehajtva erősebb lehet). Amúgy érte sztem a Denver jobb helyzeben van, mert Kubiak DC-je volt korábban és ha jól olvasom a bengals nem engedi el Kubiak elsőszámú DC jelöltjét...Rolni
Leginkább annak örülnék ha maradna a 4-3. Én jobban csípem és szerintem a keretünk is jobban passzol ehhez a sémához. Viszont ha váltani akarunk akkor tegyük meg most.
Ha váltunk akkor Philipsnek örülnék,mert bizonyított,tapasztalt jó szaki, aki simán birtokolhatná a play callingot is. (Peterbadbone - amit a rendszeréről írtál teljesen jó véleményem,ismereteim szerint, mint ahogy Rolni kiegészítése is! Habár én inkább O oldali ember vagyok ahhoz jobban értek)
Viszont egyet értek abba is,hogy nem valószínű,hogy nálunk köt ki. Ergo marad a nagy talán,hogy akkor ki lesz a DC?

több mint 11 éve
Magninivel amúgy mi a bajotok?Tudom, h HCként iszonyat nagyot égett mindenhol, de előtte azért liga szinten elismert D koponya volt...
Ha nem jön M.Smith sztem simán pakliban lesz és nem ordítanék mérgemben tőle...
W.Phillips, ha jól tudom 1gap 3-4et futtat DL és LB szempontból is, ezért könnyebb hozzá DL embert találni, (persze a komplexebb rendszer jól végrehajtva erősebb lehet). Amúgy érte sztem a Denver jobb helyzeben van, mert Kubiak DC-je volt korábban és ha jól olvasom a bengals nem engedi el Kubiak elsőszámú DC jelöltjét...
több mint 11 éve
Mangini-vel kapcsolatban egyetértünk, nálam még az is kérdéses lenne, hogy pozíciós edzőnek megfelelne-e?Mennyi esélyt láttok Tarver maradására? 😕TSTNem tudom,hogy mennyi esély van rá,hogy maradjon de szerintem egy alternatívát leszámítva ő az egyik legjobb opcionk.
Smith jó szaki de a stílusa amit játszat nekünk komoly miss fit lenne.
Fangio úgy szintén jó szaki lett volna de elkelt.
Mangini Számomra mindenhogyan vicc pláne,hogy nem csak lejebb adott de ráadásul ugyanott probálkozik. Kicsit ilyen bukott diák feeling amikor könyörög a kettesért.
Philips , ő Tarver mellett szerintem a másik jó opcionk igaz vele jönne egy séma váltás is amit kérdés első évben mennyire tudnánk abszorválni.Cubehead
Phillips viszont pont azért tetszene, mert az ő semája talán "könnyebben" felépíthető, mint pl. egy Crennel féle 3-4, pont azért, mert nem a hagyományos óriás DL az alpja, hanem egy inkább technikára/gyorsaságra építő front a jellemzője. Egy hozzá jobban értő egyén lehet megcáfol majd, mert én még csak most keztem ezeket tanulmányozgatni.
Azt olvastam, hogy sok, igen minőségi pozíciós edző lett elérhető, de nem lenne rossz, ha maradnának a tavalyi bandából is.Mennyi esélyt láttok Tarver maradására? 😕TSTMár tuti, h a 49ers stábjában folytatja. Annyi a kérdés, h milyen pozícióban...
Engem a DB edzőink és az LB edző jövője érdekel majd nagyon...Rolni
több mint 11 éve
Mennyi esélyt láttok Tarver maradására? 😕TSTNem tudom,hogy mennyi esély van rá,hogy maradjon de szerintem egy alternatívát leszámítva ő az egyik legjobb opcionk.
Smith jó szaki de a stílusa amit játszat nekünk komoly miss fit lenne.
Fangio úgy szintén jó szaki lett volna de elkelt.
Mangini Számomra mindenhogyan vicc pláne,hogy nem csak lejebb adott de ráadásul ugyanott probálkozik. Kicsit ilyen bukott diák feeling amikor könyörög a kettesért.
Philips , ő Tarver mellett szerintem a másik jó opcionk igaz vele jönne egy séma váltás is amit kérdés első évben mennyire tudnánk abszorválni.

több mint 11 éve
Mennyi esélyt láttok Tarver maradására? 😕TSTMár tuti, h a 49ers stábjában folytatja. Annyi a kérdés, h milyen pozícióban...
Engem a DB edzőink és az LB edző jövője érdekel majd nagyon...
több mint 11 éve
Mennyi esélyt láttok Tarver maradására? 😕TSTEléggé vszínű h a Ninersnél lesz DC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mennyi esélyt láttok Tarver maradására? 😕
több mint 11 éve
Brad Seely lett az ST coordinatorunk! Eddig 49ers ass.HC és ST edző volt. Összesen 37évnyi edzői tapasztalat van mögötte. Sztem jó hire!
több mint 11 éve
Fun fact a nap vegere:Szegények, nekik Oban annyi. GO egy f@sz.
Greg Olson a Jags OC-ja lettRolni
több mint 11 éve
Állítólag (Rapoport) Mike Smith-szel csak meg lesz az az interjú.Illetve Bill Williamson azt írta, hogy Wade Phillips is szóba kerülhet mind nálunk, mind a Broncos-nál.
Nekem mind a két megoldás tetszene. Főleg azért, mert így nem Jack hívná a playeket, foglalkozhatna azzal ami egy HC dolga, nem pedig azzal, hogy milyen játék legyen a következő. Phillips egy számomra érdekes fajtáját hozná a 3-4-es védekezésnek, ami nekem mindig is tetszett. Szerettem nézni a védelmét. Smith-t pedig nem kell ragozni.
Brad Seely lett az ST kordinátor. Eddig a 49ers-nél töltötte be ugyanezta a posztot, csak ott még Assistant HC! is volt.
több mint 11 éve
Közben úgy tűnik mi meg Olsonből OCt csinálunk. Versenyezhetünk idén, hogy kinek lesz szarabb az támadósora...
több mint 11 éve
Hivatalosan is munkanélküli lett Mel Tucker. Kíváncsian várom mikor jön a hír, hogy Oakland felé tart. A Bears-nél nagyon nem jött neki össze, de előtte felkapott DC-nek számított.
több mint 11 éve
Adam Gase nem kell senkinek? Ez legalább annyira meglep, mint, hogy Olsen és Musgrove OC lehet. Talán még a Rams és a Bears az a csapat ahol nincs OC. Érdekes, hogy HC jelöltből lassan már csak pozíciós edző lesz. Bár nincs kétségem, hogy valamelyik csapat ki fogja nevezni. Én azt hittem, hogy a Ravens lecsap rá, hisz hasonló felfogású, mint Kubiak. Trestman nekem viszont merőben más felfogású, mint az elődje. Kíváncsi leszek, hogy fog vele muzsikálni a Ravens támadósor.peterbadboneMost írták twitteren, hogy Mobileban az a beszéd járja, hogy nagyon elkúrta az utolsó 49ers interjút, pedig gyakorlatilag az övé vol a HC posztt.
több mint 11 éve
Adam Gase nem kell senkinek? Ez legalább annyira meglep, mint, hogy Olsen és Musgrove OC lehet. Talán még a Rams és a Bears az a csapat ahol nincs OC. Érdekes, hogy HC jelöltből lassan már csak pozíciós edző lesz. Bár nincs kétségem, hogy valamelyik csapat ki fogja nevezni. Én azt hittem, hogy a Ravens lecsap rá, hisz hasonló felfogású, mint Kubiak. Trestman nekem viszont merőben más felfogású, mint az elődje. Kíváncsi leszek, hogy fog vele muzsikálni a Ravens támadósor.