Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem éppen.Kicsit úgy érzem a Seahawks féle úton tervezünk haladni. RolniEz az Old School Raider way Rolni! A Seahawks Al-től lopta az "utat". 😉TST
Al a vertikális passz offense és a man-to-man, 4DL rushing defense utat jelölte ki.
A védelem emiatt valóban hasonlít kicsit, de azért a Hox nem szigorúan 4 emberrel rohamoz és zónáznak is.
Támadó oldalon meg ball controll, futás alapú offensük van, ami nagyon nem az AL féle út...
Bill Musgrave, mint OC:
Philadelphia Eagles:
1998: rushing 14.; passing 30.
Carolina Panthers:
2000: rushing 29.; passing 12.
Jacksonville Jaguars:
2003: rushing 8.; passing 15.
2004: rushing 16.; passing 19.
Minnesota Vikings:
2011: rushing 4. passing 28.
2012: rushing 2.; passing 31.
2013: rushing 8.; passing 23.
2003-as szezonban irányítói Mark Brunell, Byron Leftwich, David Garrard. Lefti 13, Brunell(karrierje vége) 3 kezdéssel
2004-es szezonban irányítói Byron Leftwich, David Garrard. Lefti 14, Garrard 2 kezdéssel
2011-es szezonban irányítói Christian Ponder, Donovan McNabb. Ponder 10, McNabb(karrierje vége) 6 kezdéssel
2012-es szezonban irányítója Christian Ponder 16 kezdéssel
2013-as szezonban irányítói Christian Ponder (9), Matt Cassell (6), Josh Freeman (1)
Amúgy még talán nem volt róla szó, de alapvetően West Coast alapú run heavy O-t nyomat Bill. Meglássuk mit sikerült Chip Kelly-től tanulni, ellesni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Kicsit úgy érzem a Seahawks féle úton tervezünk haladni. RolniEz az Old School Raider way Rolni! A Seahawks Al-től lopta az "utat". 😉
több mint 11 éve
Semmi baj, az elgépelés (és a jinxelés) koronázatlan királyaként ez velem is gyakran előfordul. 😀bocs telóról írtam s elgépeltemCubeheadolyan futókkal dolgozott mint Fred TaylerCubeheadŐ ki? 😀😀
iktriad
több mint 11 éve
bocs telóról írtam s elgépeltemolyan futókkal dolgozott mint Fred TaylerCubeheadŐ ki? 😀😀
iktriad

több mint 11 éve
olyan futókkal dolgozott mint Fred TaylerCubeheadŐ ki? 😀😀
Ami jól látszik, hogy nagyon a futást akarja JDR feltámasztani. .RolniHa lenne jelmondata, akkor az lenne, hogy "Run the ball, stop the run."
Kíváncsi vagyok hogy itt is jellemző lesz-e rá, hogy egyik héten a liga legjobb csapatával is minimum pariban lesz, után következő héten meg kikap egy sereghajtó gárdától simán.
több mint 11 éve
😕
több mint 11 éve
Megint kiderült számomra, hogy ide nagy nevek nem fognak jönni még mindig. Csak legyen egy kis fejlődés könyörgöm! 😊
több mint 11 éve
hat ez a ket mai kinevezes egyaltalan nem tetszik...
több mint 11 éve
Kicsit csalódott vagyok Bill Musgrave miatt. Remélem kellemes meglepetést okoz majd...Ami jól látszik, hogy nagyon a futást akarja JDR feltámasztani. Tice és Musgrave mindketten elég jónak számítanak futás építésben és Musgrave O filozófiája run heavy. Valóban szeretnék Carr-t megfelelő segítséggel körülvenni, márpedig egy QB számára az erős futójáték mindig jól jön. Remélem a következő fázisban érkezik használható elkapó is neki. Bill egész jó QB edző hírében áll és eddig ilyen kaliberű QB nem igen volt a kezei alatt. Ideje letöltenem pár 2004-es Jags meccset azt hiszem 😊
Kicsit úgy érzem a Seahawks féle úton tervezünk haladni. Erős védelem, ami öli a futást és a passzjátkot szépen maga előtt tartja, illetve run heavy offense egy okos, pontos irányítóval, aki ha kell\lehet a mély laszdikat is keményen el tudja engedni. Én ezt látom most, de persze majd kiderül idővel.
több mint 11 éve
Musgrave tényleg nem rossz QB coach, Matt Ryan pl. visszaesett mikor Musgrave elment Vikings OC-nak és utána Bratkowski lett a Matty QB-coacha. Az OC-i kvalitásairól viszont vannak kétségeim.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem tudni, Foles "előrelépésében" mennyi része volt, így ezt megkérdőjelezném...Musgrave.... hát nem örülök! Ennél sokkal nagyobb névre számítottam. Annyiban nem halott nálam a dolog, hogy ő egy futás orientált edző. Meglátjuk. peterbadboneAnnyira nem ismertem az ő munkásságát így futtában utána olvastam. A silverandblackpride-n van egy jó cikk róla.
A fő specialitása a qb coaching. A sors fintora hogy igazán jó qbval még nem volt lehetősége dolgozni de akik a kezei alatt voltak rendre ő alatta értek el carrier high statokat. Viszont ennek ellenére alapvetően a futó játékra alapoz. Oc időszakai alatt az rb-i úgyszintén nem egy combos statot tettek össze alatta. Mondjuk megjegyzendő,hogy, olyan futókkal dolgozott mint Fred Tayler vagy AP.Cubehead
több mint 11 éve
Musgrave.... hát nem örülök! Ennél sokkal nagyobb névre számítottam. Annyiban nem halott nálam a dolog, hogy ő egy futás orientált edző. Meglátjuk. peterbadboneAnnyira nem ismertem az ő munkásságát így futtában utána olvastam. A silverandblackpride-n van egy jó cikk róla.
A fő specialitása a qb coaching. A sors fintora hogy igazán jó qbval még nem volt lehetősége dolgozni de akik a kezei alatt voltak rendre ő alatta értek el carrier high statokat. Viszont ennek ellenére alapvetően a futó játékra alapoz. Oc időszakai alatt az rb-i úgyszintén nem egy combos statot tettek össze alatta. Mondjuk megjegyzendő,hogy, olyan futókkal dolgozott mint Fred Tayler vagy AP.

több mint 11 éve
DeCamillisnak nem volt könnyű helyzete, mert Dave Toub egészen remek munkát végzett a Bearsben ST edzőként. DeCamillis viszont nem, nagyon nem. Hozzá kell tegyem nem kapott normális embereket sem, állandóan variálni kellett, de az aktuális returnereinket általában 3 ember szokta elgázolni 20 yardon belül. Rengeteg büntetés, puntok utáni visszahordásoknál rettegés. Kickoff coverage team viszont nagyon jó volt 2014-ben. Én azért semmi jóra nem számítanék.
több mint 11 éve
Musgrave.... hát nem örülök! Ennél sokkal nagyobb névre számítottam. Annyiban nem halott nálam a dolog, hogy ő egy futás orientált edző. Meglátjuk. DeCamillis egész jó edző hírében áll, ő nem lenne rossz megoldás szerintem.
Mondjuk, ha Magnini-t sikerül kinevezni DC-nek akkor azt hiszem egy kicsit csalódott leszek.
több mint 11 éve
Ami nekünk jó, nektek..................... drukkolok, hogy másként legyen és ne Carr fejlődése igya meg a levét.
több mint 11 éve
új OC: Bill MusgravedavidkissJack OC-je volt 2003-2004ben. Utána kirúgta... Na még Smitheyt kell idehozni, és újra összeállhat a 2004es Jaguars(9-7) edzői stáb HC/OC/DC triumvirátusa. 😀
Joe DeCamillis ST edzői posztra lett\lesz meginterjúvolva. Dolgozott már JDR alatt ebben a pozícióban.RolniKi nem a meginterjúvoltak között? 😀😀 Egyébként JoeDe szerintem nagyon jó ST coach, szóval jól járnátok vele.
több mint 11 éve
új OC: Bill Musgrave
több mint 11 éve
Könnyű lesz interim HC-t találni 😉 😀Mangini jön interjúra megint, most DCnek.Amadeus91még a végén 4 volt HC lesz a staffbendeyell
több mint 11 éve
Mangini jön interjúra megint, most DCnek.Amadeus91még a végén 4 volt HC lesz a staffben
built for this shit
több mint 11 éve
Joe DeCamillis ST edzői posztra lett\lesz meginterjúvolva. Dolgozott már JDR alatt ebben a pozícióban.RolniBears fanok csak egy bizonyos GB játékos keresztnevével kommentálnánk (Ha-Ha) és a dallasi évei sem voltak a legjobbak, ha jól emlékszem, bízzatok benne, hogy nem ő lesz.
több mint 11 éve
Joe DeCamillis ST edzői posztra lett\lesz meginterjúvolva. Dolgozott már JDR alatt ebben a pozícióban.
több mint 11 éve
Mangini jön interjúra megint, most DCnek.Amadeus91Érdekes...már csak azért is, mert Ő 3-4 arc nem?
több mint 11 éve
Mangini jön interjúra megint, most DCnek.Amadeus91Elindult HC-nek, de lekeste a gepet. Mire ideer, mar DC helyert interjuzik, de ha azt is lekesi, mar csak a szertar marad. A bufet nem biznam ra ahhoz komoly ember kell.
több mint 11 éve
Mangini jön interjúra megint, most DCnek.Amadeus91Lol 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mangini jön interjúra megint, most DCnek.