Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
OC posztra először ugye még a szezonvégi találgatós fázisban Dirk Koetter neve merült fel, de ő időközben Tampába ment. Itt mondjuk nem tudom, h JDR nem akarta őt vagy Dirk nem akart vele dolgozni vagy mi történt...mindegy amúgy
Rolni
Egyrészt amikor elfogadta a Tampa ajánlatát még nem volt fix h JDR lesz a HC, másrészt a Bucsnál van az 1/1, ahol az ő ízlésének megfelelő QB-t választhatnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egy centernek idő kell. Wizt átmozgatták a falban, ezzel a fejlődését lassították. De ettôl a "legjobb öt" mindig gyenge évek óta. Érthető ha csalódott.
Ha távozik, meglátjuk mire jut normális falban, hosszabb távú koncepcióval is rendelkező offenseben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
 www.bigboarddraft.com/#!raiders-3-4-and-4-3-defenses/c1wst

Érdekes témát fejteget (elég amatőr módon) egy arc ebben a cikkben.

4-3 VS 3-4

A kiindulás, miszerint 3 fix ember van a front 7-ben jelenleg és a maradék 4 cserére szorul előbb vagy utóbb, emiatt remek alakalmunk van a fő csapásirány kijelölésére sztem korrekt.

A cikk írója szerint a 3 fix emberünk Khalil Mack, Sio Moore és Justin Ellis. Ez ismét korrekt.
A következő állítása, miszerint mind3nak jobban feküdne a 3-4 már nem ennyire egyértelmű számomra.
Khalil Mack valóban talán jobb fit 3-4-be, de egy okos DC simán tudja 4-3ban is remekül használni, hasznosan mozgatni.
Sio Moore nem tudom, h valaha játszott-e 3-4-et, de neki azért a 4-3 jobban fekszik. Persze lehet azt mondani, h a sok 4-3 under felállás alkalmával szinte 3-4ILB feladatkört látott el, de ettől még kérdéses lenne sztem az Ő játéka 3-4ben. Sztem is tudna ott játszani, de kérdés, h nem jobb-e nekünk 4-3WILL-ként.
Jelly nagyon szépen dolgozott egész évben, de azért a 3-4NT más állatfajta, mint a 4-3NT. Tudna szerintem ott játszani, de 3-4 esetében egy komoly rotációs partnert kellene találni mögé\mellé...

A 3 építőkockánk alapján én inkább azt mondanám, h bármelyik irányba elindulhatunk, azt nem, h a 3-4 jobban feküdne nekik...

Jack Del Rio szerintem utoljára a Ravensben, mint LB coach volt 3-4-es védelemben. Mint DC vagy HC ha jól tudom egyszer sem futtatott 3-4-es védelmet. Egyedül abban az esetben tudom elképzelni a 3-4-et, ha sikerül valóban megszerezni Vic Fangio-t DC-nek, de erre őszintén nem sok esélyt látok. Tim Kawakami twitterre egyszer kiböfögte, de semmi más infó nem jött a témában. Fangio állásinterjúkra jár, de velünk nem hozták szóba eddig.

Én úgy gondolom, hogy nem érkezik Fangio és marad majd a 4-3 alap védelem.

Potenciális DC jelöltek, illetve D stáb tagok:
Mike Smith volt ugye az első név akit bedobtak, logikus is lenne a dolog, mert komoly védelmet raktak ők össze anno, de azóta azt is lehetett olvasni, h M.Smith nem igazán akar jönni. Gondolom elég fasza pénzt kap még az Atlantától és pihenne egyet...

Mel Tucker a másik leglogikusabb jelölt, hiszen ő olt JDR másik DC-je Jacksonville-ben. Chicagoban JDR nélkül nem igazán ment neki a dolog, de Jagsnél még annyira rendben volt h ő volt az interim HC JDR után. Sztem per pill munkanélküli a Trestman-Fox csere miatt...

Cory Undlin 2009 óta JR alatt dolgozik, vitte a Denverhez is magával. Secondary a területe, érkezhet secondary edzőnek vagy akár lehet ő az a fiatal rutintalan DC aki helyett JDR még egy ideig akár playeket is hívhat (press conf.). Megátjuk milyen szerepbe, de szerintem érkezik.

Joe Cullen 2010-2012 között JDR DL edzője volt és már bejelentkeztünk érte elvileg a Bucs-hoz, de mivel ott is ezt a szerepet tölti be nem kötelesek elengedni és ahogy olvastam első körben nem is engedték el interjúra sem. Mike Tice esetében is így indult, szval azért még van remény. Örülnék neki, mint DL coach.

Kíváncsi leszek Joe Woods és\vagy Marcus Robertson marad-e. Róluk beszélt ugye CWood nagyon elismerően és hát DJ-TJ-McGill játéka is egész bíztató volt "alattuk". Bob Sanders LB edzőt is szívesen látnám viszont, mert Moore, Mack igen jól fest, illetve sikerült Ray-Ray-ből is egész sokat kihoznia, valamint Burris is fejlődik azért a keze alatt...

Én most vmiért talán az Undlin DC, Cullen DL, Sanders LB, Woods+Robertson DB-sec brigádot látom legvalószínűbbnek.

Másik oldalon persze nagyobb a kérdés és sokkal fontosabb is a jó staff.

Eddig Mike Tice OL edző a biztos pont, illetve így a PBS és a power run game. Ez eddig rendben is van, de OC és QB coach szerződtetést nagyon el kéne találni!

OC posztra először ugye még a szezonvégi találgatós fázisban Dirk Koetter neve merült fel, de ő időközben Tampába ment. Itt mondjuk nem tudom, h JDR nem akarta őt vagy Dirk nem akart vele dolgozni vagy mi történt...mindegy amúgy

Kinevezés környékén ugye bedobták gyorsan a Marc Trestman nevet, de vele eddig interjút nem rögzítettünk, ha jól tudom...Ez mondjuk érdekes, mert ha valóban ő a fő jelölt, akkor gyorsan be kéne szállni a buiba érte. Meglátjuk mi lesz ebből.

További OC jelölt Carl Smith aki dolgozott már JDR alatt, mint OC, jelenleg Seahawks QB coach. Már 66 éves, illetve JDR elküldte maga alól 2007 után, így lehet nem top jelölt, bár Russell Wilson QB edzőjeként elég jó ajánlólevele van.

Bill Musgrave volt még OC-ja Jacksonvilleben, de őt is lecserélte anno és OCként maradandót sehol nem alkotott. Jelenleg Philly QB coach.

John DeFilippo interjúzott a Browns OC posztjáért nemrég. Én őt nagyon szívesen látnám viszont QB edzőként.

Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz az O staff és nagyon bízom benne, hogy sikerül jó OC-t találni.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Wiz maradására nem nagyon alapozok...hírek is jöttek már, miszerint nem tetszettek neki az eddigi "ajánlatok"...nem is vot azért top éve...Wiz egy jó, erős közepes C, ha ennél több pénzt szeretne kapni, nem hiszem, h RM megadja azt neki...akkor pedig piact tesztel és kiderül, h akad-e vki aki túlfizeti...Rolni
A maradására én se alapozok de jó lenne. Csípem plusz van épp elég megoldandó lyuk a rosteren nem kell újabbat generálni. Nem kiemelkedő de stabil,balhé mentes jó playa, akinek az idei játékában szerintem Howard fogalmátlansága vastagon benne van. Nem egyszer lehetett látni,hogy a leosztást magyarázta Howardnak és volt is ebből delay of game büntink mert nem figyelt Carr jelzésére. Nem azt mondom persze,hogy agyjunk top fizut neki de a kigondolt teljesítmény arányos összegre egy picit rádobhatna RM s legalább a fal teljes bal oldala így állandó lenne.

több mint 11 éve
Wiz maradására nem nagyon alapozok...hírek is jöttek már, miszerint nem tetszettek neki az eddigi "ajánlatok"...nem is vot azért top éve...Wiz egy jó, erős közepes C, ha ennél több pénzt szeretne kapni, nem hiszem, h RM megadja azt neki...akkor pedig piact tesztel és kiderül, h akad-e vki aki túlfizeti...

több mint 11 éve
Howard megér egy próbát RT poszton, tekintve, hogy Watson még mindig project. FA-n meg lesznek jó guardok: Iupati, BolingAmadeus91
O.Franklin-re is érdemes lenne majd ránézni, ha piacra lép!

ESPN-n szerint Hoard deal-je mégis RM féle deal, így simán ki lehet vágni bünti nélkül a 2015-ös szezon 7. napja előtt...http://espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/36503/contract-breakdown-ex-jet-austin-howard

Ha marad, akkor 7M-val kerül a 2015-ös cap-be. Amennyi hely ott van simán lehet, hogy visszatér, főleg persze, ha Mike Tice is lát benne potenciált!Rolni
Èn adnék egy évet neki RT-ben, Watson , ha fejlődik, akkor átveheti majd Penn helyét 1 év múlva. RG-t hozni kell mindenképp, és centert is, ha Wisni lép.
Franklin? Nem tudom. Drafton ki várható 2-4. Kör felé jó OL prospect? Ne feledjük, hogy kell WR és MLB is. Roach szerintem done.Amadeus91
Így,hogy jött Tice és marad a PBS rendszer én is adnék neki egy évet RT-ben (Watsontól függetlenül is). Ha itt sem tud maradandót alkotni akkor szezon után ugyan úgy kilehet vágni mint ha most tennénk meg. A méretei mindenképp adottak a sikerhez, az edző is szóval rajta áll vagy bukik.
Valamint jó lenne ha RM idén sikeresebben tartaná meg a saját FA-nket és Wis maradna.
3-4 körben meg lehetne megint húzni egy G-t,mint tavaly és bedobni a mély vízbe. Nyerje meg a kezdő posztot a legjobban teljesítő playa.

PL: John Miller (G Louisville) kiemelkedően teljesített az east west shrine game-n és méretileg is illene a falba (6,3 315). 3-4 körben várható az elkelése a drafton.
Mellette még kiemelkedő volt és számunkra érdekes lehet Anthony Chickillo DE/OLB. A csapatok 4-3 base defensebe álltak fel és folyamatosan a labda körül volt,robbanékony és erős volt. Stabil LDE lehet belőle NFL szinten.
Joshua Shaw is nagy estét zárt (CB 6,1 200), ha marad a man to man,press cover akkor érdemes lenne jobban megnézni habár az is igaz kicsit balhés a srác ami RM-nél nem épp jó pont.
Akik még jól teljesítettek Damien Parms (S 6,2 210) szerzett 2 int-t is két különböző irányítótól, Derick Lott (DT 6,4 298) az összefoglalóban benne van szerintem nem kell magyarázni a srác erősségét 😀. és végül aki még érdekes lehet nekünk Dominique Brown (RB 6,2 240) Bush 2.0. nagyon szépen,keményen játszott jól kihasználva a fizikális adottságait. Az egyetlen TD is az ő nevéhez fűződik. Az egyetlen nem tetsző és agasztó dolog,hogy az NFL.com-mToby Gerharthoz hasonlították.

https://bowl.hu/images/cache/uploads/ded9fed90577c848c8f09332ec54ec4d.jpg
East - West Shrine Game 2015 | Bowl.hu
Még a holnapi konf döntők előtt is van futball, amit nézni lehet.

https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zansgwlae2wp7zlhzqep
10 players who impressed Mayock at Shrine Game practices
NFL Media analyst Mike Mayock had 10 prospects who caught his eye at the East-West Shrine Game practices, among them are Stanford S Jordan Richards and Georgia CB Damian Swann.

https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/y0oz3ypefzaviahctkbe
What we learned from East-West Shrine Game
Defensive ends Anthony Chickillo of Miami and Za'Darius Smith of Kentucky stood out in Saturday's East-West Shrine Game. Find out what else we learned about the game's prospects.

scores.espn.go.com/ncf/boxscore?gameId=400752260

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Howard megér egy próbát RT poszton, tekintve, hogy Watson még mindig project. FA-n meg lesznek jó guardok: Iupati, BolingAmadeus91

ESPN-n szerint Hoard deal-je mégis RM féle deal, így simán ki lehet vágni bünti nélkül a 2015-ös szezon 7. napja előtt...http://espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/36503/contract-breakdown-ex-jet-austin-howard

Ha marad, akkor 7M-val kerül a 2015-ös cap-be. Amennyi hely ott van simán lehet, hogy visszatér, főleg persze, ha Mike Tice is lát benne potenciált!Rolni
Èn adnék egy évet neki RT-ben, Watson , ha fejlődik, akkor átveheti majd Penn helyét 1 év múlva. RG-t hozni kell mindenképp, és centert is, ha Wisni lép.
Franklin? Nem tudom. Drafton ki várható 2-4. Kör felé jó OL prospect? Ne feledjük, hogy kell WR és MLB is. Roach szerintem done.
több mint 11 éve

Ha marad, akkor 7M-val kerül a 2015-ös cap-be. Amennyi hely ott van simán lehet, hogy visszatér, főleg persze, ha Mike Tice is lát benne potenciált!

több mint 11 éve
Howard megér egy próbát RT poszton, tekintve, hogy Watson még mindig project. FA-n meg lesznek jó guardok: Iupati, Boling
több mint 11 éve
Volt is jó futójátéka a Jagsnek amikor együtt ott voltak...reméljük nálunk is helyrerakja Tice a futást.

Kiváncsi leszek amúgy mi lesz Austin Howard sorsa...Ő ugye Sparano "embere" volt.

Év végére kezdett belejönni ebbe az RG témába (PFF szerint legalábbis), de összességében csalódás volt.
Marad egyáltalán kereten?
RG lesz?
Kikerül RTnek?

DC-vel kapcsolatban a sajtótájékoztatón volt egy ilyen kommentje JDR-nek, h ha rutinos DC érkezik, akiben maximálisan megbízik, akkor a DC hívja majd a playeket, ha esetleg egy fiatalabb rutintalan ember érkezne, akkor lehet Ő hívja majd azokat...ezek szerint benne lehet a pakliban vmi fiatalabb eddigi pozícis edző is a képben sztem...

Cory Undlin jelenlegi Broncos secondary coach esetleg képbe kerülhet...2009 óta dolgozik JDR alatt...ha nem mint DC mint pozíciós edző gondolom érkezik amúgy is...

több mint 11 éve
Amúgy az nem érdekes, hogy egy OL edzőt előbb veszünk fel mint egy OC-t? 😮

Anno Trestman rakta ki Tice-t a Bears-től, így szerintem sanszos, hogy nem ő fog jönni.Bruce
Rio nagyon bízik Ticeban. Engem lassan érdekelne a dc is...
több mint 11 éve

Anno Trestman rakta ki Tice-t a Bears-től, így szerintem sanszos, hogy nem ő fog jönni.Bruce
Trestman rúgta ki vagy a sopreskor repült a teljes korábbi stáb és utána jött Trestman és az ovei?

Amúgy Trestman-t meg elvileg nem kerestük meg konkretan...lehet megse Ő a favorit...

Carl Smith jelenlegi Seahawks QB coach ex-Jags OC neve is felmerult már pár helyen...

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Anno Trestman rakta ki Tice-t a Bears-től, így szerintem sanszos, hogy nem ő fog jönni.
több mint 11 éve
 www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Introduce-Jack-Del-Rio/af971674-496a-4afb-a43f-fdc4dfbda763

több mint 11 éve
Állítólag Mike Smith nem nagyon akar Oakland-be jönni.

Lehet csak lesz ebből a Fangio dologból valami? Jelenleg a Redskins-el tárgyal, de szerződést még nem kapott.

Aki még szabad és minőségi D#-t tud összerakni az Schwartz. Ő is jöhetne.peterbadbone
Tarver hivatalosan meg nem ment el, ugye?Pari
Elvileg de csak nincs meg hivatalosan posztja...Rolni
Én örülnék ha ő végül maradna. S ha még behúznánk Trestmant akkor aztán igazi kánaán lenne 😀

több mint 11 éve

Lehet csak lesz ebből a Fangio dologból valami? Jelenleg a Redskins-el tárgyal, de szerződést még nem kapott.

Aki még szabad és minőségi D#-t tud összerakni az Schwartz. Ő is jöhetne.peterbadbone
Tarver hivatalosan meg nem ment el, ugye?Pari
Elvileg de csak nincs meg hivatalosan posztja...

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Joe Cullen a Tampa Bay DL edzőjét próbáljuk megszerezni -ugyanerre a posztra-, de egyenlőre a Buccaneers elutasította a megkeresést.

Ugye először Tice-t sem akarták elengedni, aztán mégis itt van...peterbadbone
Csak ő Atlantából jön....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 886 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Joe Cullen a Tampa Bay DL edzőjét próbáljuk megszerezni -ugyanerre a posztra-, de egyenlőre a Buccaneers elutasította a megkeresést.

Ugye először Tice-t sem akarták elengedni, aztán mégis itt van...peterbadbone
Szintén dolgozott JDRrel Jacksonvilleben(tényleg nagy slepp összeterelés megy. A végén még elhozza Mark Duffnert is LB edzőnek Miamiból 😀) . Amióta leszokott a piáról (anno még Detroitban seggrészegen meztelenül hajtott be egy McDriveba 😀) azóta egészen jó munkát végez. Nagyon szeret kiabálni a játékosaira, de általában azok imádják őt. Szerintem remek választás lenne D-line posztra.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

Tarver hivatalosan meg nem ment el, ugye?
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Ugye először Tice-t sem akarták elengedni, aztán mégis itt van...

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 886 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
deyell
Jack azért kapott mezt is, mert néha majd be is kell állnia játékosként? Végülis játékos-edzőt még nem láttunk az NFLben. 😀😀

Tice jó OL edző, frankó, hogy jött. a Falconsnál nehéz dolga volt legutóbb (sérülések, két újonc kezdő)

Mel Tuckert emlegetik potenciális DC-nek... csak őt ne könyörgöm
deyell
Tice nagy fogás, volt HC és OL illetve TE posztokhoz is ért. És persze országos spanok Del Rioval.

Tucker Del Rio alatt nem volt rossz nálunk DCként. Volt vele Top 5ben is a Jags D 2011ben a szezon jelentős részében(az utolsó meccsen csúsztunk ki a Top 5ből bekapott yardokban). Nem véletlen, hogy JDR kirúgása után ő lett az átmeneti HC 5 meccsre. Jackkel jól és eredményesen tudtak együtt dolgozni, miután Mike Smith (és Gregg Williams 1 év után) elment. Pont ezek miatt szerintem ha Fangio és Smithey se jönne, akkor ő megfelelő ember lehet a posztra.
több mint 11 éve
@MikeSilver: Mike Tice wanted to come to Oakland. Successfully pleaded his case to Falcons' management, and they let him out.

@VicTafur: One more: #Raiders haven't contacted Trestman officially yet, but I am told they plan to

@AroundTheNFL: "Day 1, our goal is to win the division" -- New @RAIDERS coach Jack Del Rio, responding to @AlbertBreer.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000459717/article/jack-del-rio-derek-carr-needs-great-support-system

"As an organization, we have a lot to do, but we understand where we're going and how we're going to get there," Del Rio said. "Part of that is making sure a good, young talent like Derek is not asked to do too much, that he has a great support system around him."

3. Davis also assured Del Rio that he'll open the pocket book to bring in the best assistants, saying: "I let Jack know he has all the resources he needs to do that."
Amadeus91
Tice mellett marad a power run.

Michael Silver szerint Trestmant még nem kereste meg a Raiders.

built for this shit

több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/m7racqfcascmxabzotgq
Jack Del Rio: Derek Carr needs 'great support system'
Jack Del Rio's last job included a Hall of Fame quarterback with a long list of achievements. But the new Raiders coach isn't asking his new signal-caller, Derek Carr, to be Peyton Manning.

"As an organization, we have a lot to do, but we understand where we're going and how we're going to get there," Del Rio said. "Part of that is making sure a good, young talent like Derek is not asked to do too much, that he has a great support system around him."

3. Davis also assured Del Rio that he'll open the pocket book to bring in the best assistants, saying: "I let Jack know he has all the resources he needs to do that."
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
Marc Badain elevated from CFO/interim president to president of the Raiders, Mark Davis announced.

Jack Del Rio told Raiders GM Reggie McKenzie: “If you have drafts like we did last year every year, we’re going to be in great shape.”

built for this shit