Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Varhato volt.Egy edzonek tobb egoja kell legyen annal minthogy szo nelkul hatralepjen.
több mint 11 éve
en JDR-el akkor lennek igazan kibekulve, ha trestman-t el tudna hozni ide.
több mint 11 éve
JDR lefogadom hogy Mike Smithet hozza. Orszagos spannjat.Delonso_jaj ne
több mint 11 éve
Köszi peach az infót! Én korrekt hire-nek gondolnám Mike Smith-t. Sztem jó DC, jó tanár lenne és JDR-el már raktak kutyakemény D palyara.Trestman telitalálat lenne.
Riportok szerint M.Smith-el ellentétes oldalra Marc Trestman-t szeretne JDR!!
MT jelenleg a Browns-nal vizital, de a régi Raider szálak és a Carr VS Manziel kérdés segít idehozni remélem!Rolni
A Browns-al kapcsoltaban azt olvasni, hogy Matt Cavanaugh a Bears QB coach-a legesélyesebb jelölt az OC posztra.
több mint 11 éve
Köszi peach az infót! Én korrekt hire-nek gondolnám Mike Smith-t. Sztem jó DC, jó tanár lenne és JDR-el már raktak kutyakemény D palyara.Riportok szerint M.Smith-el ellentétes oldalra Marc Trestman-t szeretne JDR!!
MT jelenleg a Browns-nal vizital, de a régi Raider szálak és a Carr VS Manziel kérdés segít idehozni remélem!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Amadeus kösz a korrekt választ! Amúgy Saffoldot bele is akartam írni, hogy lehet meglepő, de végigjátszotta a szezont. Most volt egy kisebb műtéte, de az első edzésre egészséges lesz. Howard-nál jobb lett volna, de Penn helyett nem kellene, mert sokáig ugye úgy tűnt, hogy LT-nek jön. Fel lehet róni sokmindent McKenzie-nek, de az örökségét is látni kell. Én még adnék neki esélyt, te már nem, nagyjából ebben különbözik a véleményünk. Ahogy írtam, remélem, hogy közös döntés volt, a 3 koponya megbeszélésével, mert ha Reggie-t kihagyták akkor mennie kell. Ha ott volt és bíznak benne és így lett meghozva a döntés akkor OK maradjon, csak ne induljuk újra el a káoszba.
több mint 11 éve
Nem hiszem,hogy azzal az adzőÓriási tévedés, 2008ban gyak. egy atomjaira hullott csapatot vettek át dimmyvel. Ugye a 2007es első körösünk 1/7en jamaal anderson volt a mega bust kategóriából, plusz a szezon elején lecsukták vicket, a csodás hc-nk, bozinyos bobby petrino pedig menekülő patkány módjára szezon közben elhagyta a süllyedő hajót miközben az öltözőben teljes káosz uralkodott. Ezután jött 2008ban smitty (és dimmy)... 2012ben főcsoport döntő 5/4 po részvétel. Szóval csapat csinálásban absz. ott van a szeren.
Nem hiszem,hogy azzal az edzővel jól járnánk aki egy potenciális Po csapatból csinált egy identitás zavaros katyvaszt. Még akkor se ha csak koordinátornak jönneCubeheadJDR lefogadom hogy Mike Smithet hozza. Orszagos spannjat.Delonso_Csak győzzünk.Amadeus91
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sok itt a számunkra ismeretlen tényező. Lehet, h RM és MD a Sparano-Del Rio párost hozta be a döntőbe és mindkettőnek megvolt a favoritja. Aztán lezajlott az utolsó interjú és Madden-el kiegészülve (aki Del Rio mellett tette le a voksát riportok szerint) végül kiválasztották JDR-t. Ettől még lehet TS Reggie embere, de ugyanakkor lehet, h a JDR kinevezés (ha tényleg lesz) közös döntés, olyan ami megfelel mindenkinek és nem okoz törést. Persze lehet valóban arról szó, h MD átnyúlt RM fölött. Ez nem lenne szerencsés, de látva RM edzőfelhajtói képességét nem biztos, h ez tragédia. Nem ideális aláírom.
Érdekes lesz a presser majd...ha MD elvesztette a bizalmat RM felé lehet el kell kezdenie kutatni utód után...
Del Rio mondjuk nem az a kaliber aki megnevezzen GM-et maga fölé, illetve a tavalyi draft után bölcs lenne mégegy draftot várni. Persze csak akkor, ha a FA taktika például megfelelő MD-nek, mert az már valóban nem pálya, h majd ott is belenyúlkáljon a GM munkájába.
Meglássuk mi lesz...
Most a legfontosabb számomra a coaching staff! Főleg az O oldal persze.
több mint 11 éve
Srácok,ne ássuk el azokat a pozíciós edzőket, kordinátorokat, akiket még ki sem neveztek! Nézzétek meg a Lions topikot Caldwell-el kapcsolatban, mikor kinevezték forradalmi hangulat uralkodott, azóta viszont az elvégzett munka után ítélnek és egy év távlatából, már jó döntésnek vélik a kinevezését.
Nekem anno Mark kijelentése egy nagy meglepetést okozott. Valaki, aki egy csapat tulajdonosa, kijelenti, hogy ő nem a faterja és nem ért hozzá, de szeretné jó kezekben tudni a csapatot, kinevez egy olyan szakembert, akinek van kötődése és nagyon jó helyen tanulta a szakmát, sokkoló volt. Gondoltam most már jó kezekben van a csapat, főleg egy olyan GM kezében, aki a draftról építkezik. Szerintem nem is volt túl sok gond McKenzie munkájával. Amadeus, tudom te máshogy gondolod, mert te rögtön eredményt akarsz bármi áron, de én a munkám során is megtapasztaltam, hogy milyen a lassú építkezés. Kicsit lassabb, lehet rögôsebb is, de biztos alapokon nyugszik és ez a fontos!
Most viszont csalódtam. Csalódtam Davis-ben, mert belenyúlt olyanba, amihez saját bevallása szerint nem ért. Ez hiba, nagy hiba. Még akkor is, ha én is JDR párti voltam. Főleg azért, mert Sparano az ideiglenes HC kinevezését nem a munkája érdemeként kapta, hanem egy beosztásából fakadó előny miatt.
Én még mindig vállalható GM-nek tartom McKenzie-t, de bizalom és egyetértés nélkül, megint ott tartunk, mint Al idejében. Éljen a diszfunkciós frencsájz!
Persze az is lehet, hogy Mark és McKenzie, Madden-el kiegészülve összeültek és észérveket feldobva megegyeztek, hogy váltani kell és akkor JDR a legjobb választás. Ez lenne az ideális, csak mindig az a fránya sajtó...peterbadbone
Úgy gondolom, hogy félreértesz. Nem rögtön akarok eredményt. Az van, hogy Al már 3 éve elhunyt. Az elmúlt 3 szezont szerintem együtt görcsöltük végig, azzal vigasztalva magunkat, hogy majd jövőre tuti, mert akkor már DA belejön, mert lesz 1.körös pick, mert lesz Qb, mert lesz pènz. Erre nem lett semmi. Ugyanaz a fos maradt. Ebben a fosban pedig mindenki benne van, a kövér is. 2 dolgot szoktak a számlájára írni pozitívumként: cap rendbe tétele (kirúgott mindenkit a 8-8as csapatból) és Mack BPA alapon történő draftolása. Minden más szarul sült el: az edzők, az Fa-k, az a nevetséges letrade a Miamival, a Schaub-Flynn bizniszek, a saját FA-k megtartása: mert vicc, hogy JV-re nem volt pénz, miközben a Ramsből kinézett gyerekre (mi is a neve? Na ugye.) volt 42 misi. Apropó, MD átnyúlása. Kész szerencse, hogy volt hozzá töke, a srác idén sem nyomta végig a Ramsben. Ezért örülök, hogy most Maddennel végre a sarkukra álltak és nem viszik tovább ezt a nevetségesen bukott DA-Sparano vonalat a "folytonosság" jegyében. Ja, folytonosan szar, folytonosan outcoached, folytonosan kiütött, csak garbarage timeban életképes brigádot. Egyetlen egy dolgot sajnálok, hogy nem lépte meg a McCloughan (tuti rosszul írtam) <-> McKenzie cserét, és csinált így egy teljes tisztogatást.
Sparano, McKenzie bukott emberek, az ami itt megy 3 éve, az nem fejlődés, hanem lejtmenet, pedig amúgy sem indultunk magasról. Meggyőződésem, hogy ha nem sikerül Mack és Carr köré csapatot hozni, akkor őket is el fogjuk barmolni. Márpedig erre a kövér képtelen. Szóval nem instant sikert akarok, hanem irányváltást, frissen, megújulva. A 11-37 egyébként mindenütt vállóok a gmtől.
több mint 11 éve
Srácok,ne ássuk el azokat a pozíciós edzőket, kordinátorokat, akiket még ki sem neveztek! Nézzétek meg a Lions topikot Caldwell-el kapcsolatban, mikor kinevezték forradalmi hangulat uralkodott, azóta viszont az elvégzett munka után ítélnek és egy év távlatából, már jó döntésnek vélik a kinevezését. Nekem anno Mark kijelentése egy nagy meglepetést okozott. Valaki, aki egy csapat tulajdonosa, kijelenti, hogy ő nem a faterja és nem ért hozzá, de szeretné jó kezekben tudni a csapatot, kinevez egy olyan szakembert, akinek van kötődése és nagyon jó helyen tanulta a szakmát, sokkoló volt. Gondoltam most már jó kezekben van a csapat, főleg egy olyan GM kezében, aki a draftról építkezik. Szerintem nem is volt túl sok gond McKenzie munkájával. Amadeus, tudom te máshogy gondolod, mert te rögtön eredményt akarsz bármi áron, de én a munkám során is megtapasztaltam, hogy milyen a lassú építkezés. Kicsit lassabb, lehet rögôsebb is, de biztos alapokon nyugszik és ez a fontos!
Most viszont csalódtam. Csalódtam Davis-ben, mert belenyúlt olyanba, amihez saját bevallása szerint nem ért. Ez hiba, nagy hiba. Még akkor is, ha én is JDR párti voltam. Főleg azért, mert Sparano az ideiglenes HC kinevezését nem a munkája érdemeként kapta, hanem egy beosztásából fakadó előny miatt.
Én még mindig vállalható GM-nek tartom McKenzie-t, de bizalom és egyetértés nélkül, megint ott tartunk, mint Al idejében. Éljen a diszfunkciós frencsájz!
Persze az is lehet, hogy Mark és McKenzie, Madden-el kiegészülve összeültek és észérveket feldobva megegyeztek, hogy váltani kell és akkor JDR a legjobb választás. Ez lenne az ideális, csak mindig az a fránya sajtó...
több mint 11 éve
Nem hiszem,hogy azzal az adzőNem hiszem,hogy azzal az edzővel jól járnánk aki egy potenciális Po csapatból csinált egy identitás zavaros katyvaszt. Még akkor se ha csak koordinátornak jönneJDR lefogadom hogy Mike Smithet hozza. Orszagos spannjat.Delonso_Csak győzzünk.Amadeus91

több mint 11 éve
JDR lefogadom hogy Mike Smithet hozza. Orszagos spannjat.Delonso_Csak győzzünk.
több mint 11 éve
JDR lefogadom hogy Mike Smithet hozza. Orszagos spannjat.
több mint 11 éve
Mondtam, hogy a kövér itt az igazi fék. Helyes, hogy Mark pöcsöt növesztett és hozza Del Rio-t. Maradjon Tarver, jöjjön egy jó OC és jövőre PO csoportgyőztesként.Amadeus91Igen, sajnos én is egyetértek peterbadbone-nal, hogy nem jó ha a tulaj hoz döntéseket olyan tekintetben, ami szakmai. Ha nem bízik meg a szakmai döntésekért felelős emberkében és helyette dönt, akkor minek van ott a szakmai döntésekért felelős ember?
A másik meg, hogy Tarver nem fog így maradni szerintem, mert ugye Del Rió defensive minded HC lesz. Azzal viszont egyetértek, hogy egy gecijó OC-nek kell jönnie...
több mint 11 éve
Mióta mondom már, hogy ki kell rúgni a picsába.Mondtam, hogy a kövér itt az igazi fék. Helyes, hogy Mark pöcsöt növesztett és hozza Del Rio-t. Maradjon Tarver, jöjjön egy jó OC és jövőre PO csoportgyőztesként.Amadeus91Azért az annyira nem fasza, higy a tulaj meg a GM nem ért egyet és a tulaj átnyúl a GM felett. Anno Mark azt nyilatkozta, hogy ő nem ért annyira a football-hoz, ezért is nevezte ki McKenzie-t. Ha nem értenek egyet, hozzon más GM-et, mert ebből sok jó nem lesz.peterbadbone
több mint 11 éve
Mondtam, hogy a kövér itt az igazi fék. Helyes, hogy Mark pöcsöt növesztett és hozza Del Rio-t. Maradjon Tarver, jöjjön egy jó OC és jövőre PO csoportgyőztesként.Amadeus91Azért az annyira nem fasza, hogy a tulaj meg a GM nem ért egyet és a tulaj átnyúl a GM felett. Anno Mark azt nyilatkozta, hogy ő nem ért annyira a football-hoz, ezért is nevezte ki McKenzie-t. Ha nem értenek egyet, hozzon más GM-et, mert ebből sok jó nem lesz.
több mint 11 éve
Mondtam, hogy a kövér itt az igazi fék. Helyes, hogy Mark pöcsöt növesztett és hozza Del Rio-t. Maradjon Tarver, jöjjön egy jó OC és jövőre PO csoportgyőztesként.
több mint 11 éve
Állítólag RM azt akarta h maradjon Sparano, MD akarta JDR-t, utóbbi akarata érvényesült.Meglátjuk, amíg nem ofisöl én nem hiszek semminek 😊
Mark Davis úgy látszik töretlenül hisz a Broncos DC-kben.empty taxi
Amúgy volt olyan riport, h Sparano ellen sokat nyomott a latba MD-nél, h eddig hallgatott RM-re DA megtartása és a folyamatosság miatt...most Sparano mellett erősen megint ott volt a folytonosság és ez nem volt jó ómen...
Ha jön JDR, akkor nálunk is kicsit olyan lehet a helyzet, h a GM és a HC külön-külön jelent, felel a tulajnak és nem a GM a capo di capi...
Remélem hamar kiderül a stáb is majd...ha tényleg jön JDR 😊
több mint 11 éve
Akkor lehet GM-t is keresni :p?
több mint 11 éve
Állítólag RM azt akarta h maradjon Sparano, MD akarta JDR-t, utóbbi akarata érvényesült.Mark Davis úgy látszik töretlenül hisz a Broncos DC-kben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ahogy várni lehetett, JDR lesz a HC. A hivatalos bejelentés akár még ma is megtörténhet.
több mint 11 éve
Egy érdekes cikk James Jones életéről, az egykori hajléktalan srácból, akiből NFL-játékos lett: www.contracostatimes.com/raiders/ci_26301729/raiders-james-jones-once-homeless-receiver-returns-home?source=rss

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bowles--> Jest
több mint 11 éve
Szerintem abban, hogy JDR nem írt alá, benne van az, hogy Elway feldobta, hogy akár a Broncos-t is irányíthatná és az egy kicsit megváltoztatta a prioritásait. Sajnos a Sparano kinevezéssel egy kicsit késésben vagyunk, mert Olsen és April kivételével az összes edzőnk szerződése kifutott. Szóval az álllandóság már így is ugrott.