Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Komolyan, mit esztek Sparanon????
több mint 11 éve
Ki az a patkányarc?mustaineMike Shanahan

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az egy okor (Patkany)Komolyan, Davis zsenialisan megtalalta a szarokat.
O, Mangini .... lehet egy uj tulajjal kene kezdeni aki ert valamit hozza.
több mint 11 éve
Szét b@szn Carrt is mint Griffint
több mint 11 éve
Jason Garrett FA lett amúgy 😊Simán örülnék neki 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Mondjuk ha Shanny VS Sparano a kérdés én is Sparano-t választanám...Amúgy nem, mert JDR-Bevell-Pep mind előtte lenne talán a sorban...
több mint 11 éve
Sparano?? Hell no.
több mint 11 éve
(N) Csak élete nem lenne Oaklandban. Nézd meg az ESPN-ICE CUBE filmet, hogy hogyan nyilatkoznak róla. Ide sem ért de már gyűlölik! Ilyen közegben sokra nem menne. (Én is rühellem). Szét szednék mielőtt, bár mit is hibázna.Bevell, ha tuti jó, akkor várhatunk rá, mivel DC van a háznál.Ratface miért lenne jó nekünk fel nem foghatom...Mondj jobbat!Ratface, annyira wtf az egész ötlet, hogy szóba került, hogy még akár be is jöhet.
Ki nálad a befutó Rex kilövése után...Rolni
JDRben nem tetszett tegnap, hogy kb. egy dolga lett volna:fogni a futást, és az sem ment, egy nálunk amúgy jobb emberanyaggal bíró védelemmel.
1. Ratface
2. Bowles
3. BevellAmadeus91
Mit csinált az az ember az elmúlt évtizedben, ami miatt még HCként felmerülhet a neve?
Bowles nekem is tetszene, de az sincs megerősítve, h meginterjúvoltuk egyáltalán...
Bevell meg még menetel egy jó darabig, addig nem tudom, h várhatunk-e...Rolni
Shanny a legnagyobb név, pakolt már le az asztalra, qb fronton sem rossz, volt már itt edző, ergo tudja hogy mennek a dolgok erre.. 3 csapatnál interjúzott: Buffalo mint GM, Frisco, mi. Gondolom ez a sorrendje. Ha a Frisco megtalálja az edzőjèt, akkor jöhet is.
Btw nem JDR a legrosszabb alternatíva, de a tegnapi tanácstalanság nem győzött meg. Egyébként ott még bezavarhat a PM visszavonulás és a Fox cut, mert lehet, hogy belülről oldanák meg az utódlást. Aztán azt sem tudjuk, ki lenne az OC alatta. Shanny/Bevell alatt Tarver tud dolgozni, fordítva, egy Olson szintű mukival megint fosch lenne az O.
Akárhogy is, jövőre megnyerjük a csoportot!Amadeus91
Szerintem még mindig Sparano lenne a jó választás, Olsont kibaszni, és valami komoly OC-vel nekivágni. Van tartásunk!! Nem kell patkányarcShanahana. (N)
több mint 11 éve
Bevell, ha tuti jó, akkor várhatunk rá, mivel DC van a háznál.Ratface miért lenne jó nekünk fel nem foghatom...Mondj jobbat!Ratface, annyira wtf az egész ötlet, hogy szóba került, hogy még akár be is jöhet.
JDRben nem tetszett tegnap, hogy kb. egy dolga lett volna:fogni a futást, és az sem ment, egy nálunk amúgy jobb emberanyaggal bíró védelemmel.
1. Ratface
2. Bowles
3. BevellAmadeus91
Mit csinált az az ember az elmúlt évtizedben, ami miatt még HCként felmerülhet a neve?
Bowles nekem is tetszene, de az sincs megerősítve, h meginterjúvoltuk egyáltalán...
Bevell meg még menetel egy jó darabig, addig nem tudom, h várhatunk-e...Rolni
Shanny a legnagyobb név, pakolt már le az asztalra, qb fronton sem rossz, volt már itt edző, ergo tudja hogy mennek a dolgok erre.. 3 csapatnál interjúzott: Buffalo mint GM, Frisco, mi. Gondolom ez a sorrendje. Ha a Frisco megtalálja az edzőjèt, akkor jöhet is.
Btw nem JDR a legrosszabb alternatíva, de a tegnapi tanácstalanság nem győzött meg. Egyébként ott még bezavarhat a PM visszavonulás és a Fox cut, mert lehet, hogy belülről oldanák meg az utódlást. Aztán azt sem tudjuk, ki lenne az OC alatta. Shanny/Bevell alatt Tarver tud dolgozni, fordítva, egy Olson szintű mukival megint fosch lenne az O.
Akárhogy is, jövőre megnyerjük a csoportot!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ilyet találtam bár nem tudom mennyire igaz:Bowles nekem is tetszene, de az sincs megerősítve, h meginterjúvoltuk egyáltalán...RolniMondj jobbat!Ratface, annyira wtf az egész ötlet, hogy szóba került, hogy még akár be is jöhet.
1. Ratface
2. Bowles
3. BevellAmadeus91
www.chatsports.com/oakland-raiders/a/Todd-Bowles-Raiders-opt-out-of-interview-for-head-coach-2-10981446
több mint 11 éve
Ratface miért lenne jó nekünk fel nem foghatom...Mondj jobbat!Ratface, annyira wtf az egész ötlet, hogy szóba került, hogy még akár be is jöhet.
1. Ratface
2. Bowles
3. BevellAmadeus91
Bevell meg még menetel egy jó darabig, addig nem tudom, h várhatunk-e...
több mint 11 éve
Mondj jobbat!Ratface, annyira wtf az egész ötlet, hogy szóba került, hogy még akár be is jöhet.
1. Ratface
2. Bowles
3. Bevell
több mint 11 éve
Azért aggaszt, hogy a rushD-t és a passrusht is ilyen gyengén tolta a Donkeys D#....Amadeus91Amúgy nem volt meggyőző a D az biztos. Erőltették a 4 man rush-t mikor egyértelmű volt, h nem zavarják Luck-ot. Egy Luck szintű QB-t nem szabad hagyni ennyire nyugodtan a zsebben ücsörögni...
Ha JDR érkezik remélem tartja majd Tarver-t vagy vmi agresszívebb DC érkezik, mert ha jön egy Mike "Soft" Smith és visszatérünk a Chuch Bresnahan féle vanilla D-re bosszús leszek...
Pep Hamilton gameplanje ugyanakkor tetszett. Van egy Luck-ja, ami miatt továbbra is félnék a hire-tól, de lehet ez lenne a jobb fogás...persze rá most megint ki tudja meddig (sztem 1 hét) várni kell, míg JDR elérhető...
Tényleg nem tudom kit akarnék...
több mint 11 éve
Mondj jobbat!Ki nálad a befutó Rex kilövése után...
több mint 11 éve
Azért aggaszt, hogy a rushD-t és a passrusht is ilyen gyengén tolta a Donkeys D#....
több mint 11 éve
Kell nekünk ez?
több mint 11 éve
Na akkor vszeg elég hamar kiderül kire vártunk eddig...
több mint 11 éve
A Hamilton-Del Rio párharcot eddig Pep hozza...Denver O elég döcögős...nem értem a hype-ot Adam Gase körül...
több mint 11 éve
Amúgy, ahogy telik az idő egyre kevésbé tudom kinek örülnék igazán, mint HC...
több mint 11 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Hát de a két csapatban mindenkit máshogy hívnak! 😊Más:
Al Saunders és John DeFilippo neve felmerült a Browns-nál mint OC.
több mint 11 éve
Aegyikbevan kakukktojásÉn négy különbséget látok! Mindenkit máshogy hívnak...BruceMario Williams - Marcell Dareus - Kyle Williams - Jerry HughesAhhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀sutianapJim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi
vs.
Justin Tuck - Antonio Smith - Justin Ellis - CJ Wilson
van itten némi különbség 😊empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Én négy különbséget látok! Mindenkit máshogy hívnak...Mario Williams - Marcell Dareus - Kyle Williams - Jerry HughesAhhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀sutianapJim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi
vs.
Justin Tuck - Antonio Smith - Justin Ellis - CJ Wilson
van itten némi különbség 😊empty taxi