Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Jól van na, még nem dőlt el semmi, amíg nem jön arról hír, hogy Sparano a HC, addig nem ő a HC. Egyébként valóban nem ő a legrosszabb jelölt. Ha tudnak szerezni egy OC-t alá, aki jó, akkor nem lesz baj. Csak ugye hol az az OC aki jó. Nálunk amúgy is minden fordítva működik. McClain is itt szar volt, Dallasban meg jó. Lehet hogy Tarvert kéne OC-nak megtenni! 😛
több mint 11 éve
Csak ne lett volna itt Gruden, Jimbo, Shanny, Bewell, Bowles, Hamilton, Del Rio beharangozva. Sparano kvázi hülye mindenhez, egyedül az olinehoz ért, annak meg az egyik fele mit ad isten idén is szar volt. Mindegy, annyiból jó, hogy minden évben izgi a top5ben draftolni.
több mint 11 éve
Nem baj ha Sparano lesz a HC, akkor majd talán jövőre teljes tisztítást fognak tartani! 😊
több mint 11 éve
Úgy tudtam, gyúrjuk tovább a fost.....
több mint 11 éve
Akkor bizony az OC kérdése hatványozottan fontos lesz és elég sok mindent meghatározhat a jövőre nézve. Koetter out szóval bele kell húzni.Nekem kezd egy olyan elég erős érzésem lenni, hogy marad Sparano bácsi Tarverral (Tarvernal kimondottan örülnék, szerintem megfelelő ember állománnyal jobb tudna lenni, mint Bowles). Ha viszont ez a felállás lesz akkor örülnék Trestman-k,mert mint OC tényleg jó. Ami fontos,hogy alapjaiba nem jelentene séma váltást sem az Offense-nak.CubeheadEzt rebesgetik bizony, hogy Sparano marad.Stez

több mint 11 éve
Statisztikákkal nyilván nem tudom a kijelentésem alá támasztani. De elég hasonló játék stílust képviselnek (gondolok itt a változatos blitz sémák széles alkalmazására). Ha súlyozottan figyelembe vesszük,hogy Tarver eddigi munkássága alatt mindig sikeresen maximálizálta a játékosainak a potenciálját akkor némi elfogultsággal de lehet őket egy lapon említeni. Lehet nagyon elfogult vagyok de én nagyon is látom Tarverban azt a fajta potenciált amit érdemes kiaknázni. Ha marad és marad a 4-3 is akkor egy jó RDE vagy MLB draftolásával/Fa elég másként festene ez a D. Természetesen nem azt mondom,hogy ezen két posztnyira vagyunk a liga elit D-től de ennyi kis upgrade-l is simán a mezőny közepén tanyázhatnánk statisztikailag is.Nekem kezd egy olyan elég erős érzésem lenni, hogy marad Sparano bácsi Tarverral (Tarvernal kimondottan örülnék, szerintem megfelelő ember állománnyal jobb tudna lenni, mint Bowles). Ha viszont ez a felállás lesz akkor örülnék Trestman-k,mert mint OC tényleg jó. Ami fontos,hogy alapjaiba nem jelentene séma váltást sem az Offense-nak.CubeheadAz egyenlőre bátor kijelentés, hogy jobb állománnyal Bowles-t is felülmúlná, mert Todd jelenleg kb. Top3 DC, de Tarvert én is kedvelem és jó lenne, ha maradna.
peterbadbone

több mint 11 éve
Nekem kezd egy olyan elég erős érzésem lenni, hogy marad Sparano bácsi Tarverral (Tarvernal kimondottan örülnék, szerintem megfelelő ember állománnyal jobb tudna lenni, mint Bowles). Ha viszont ez a felállás lesz akkor örülnék Trestman-k,mert mint OC tényleg jó. Ami fontos,hogy alapjaiba nem jelentene séma váltást sem az Offense-nak.CubeheadEzt rebesgetik bizony, hogy Sparano marad.
több mint 11 éve
Nekem kezd egy olyan elég erős érzésem lenni, hogy marad Sparano bácsi Tarverral (Tarvernal kimondottan örülnék, szerintem megfelelő ember állománnyal jobb tudna lenni, mint Bowles). Ha viszont ez a felállás lesz akkor örülnék Trestman-k,mert mint OC tényleg jó. Ami fontos,hogy alapjaiba nem jelentene séma váltást sem az Offense-nak.CubeheadAz egyenlőre bátor kijelentés, hogy jobb állománnyal Bowles-t is felülmúlná, mert Todd jelenleg kb. Top3 DC, de Tarvert én is kedvelem és jó lenne, ha maradna.
Mondjuk a passzorientaltsag nálam nem előny eppen...RolniÉn is jobban szetem a stabil futójátékot, amivel meg lehet alapozni a passzjátékot, de jelenleg igencsak el van tolódva az NFL a passz felé, így nem bánnám, ha olyan OC-nk lenne aki fel tudja venni a lépést a kor szellemével. Igazából attól, hogy Trestman előnyben részesíti a passzjátékot, még nem biztos, hogy passz happy csapat leszünk, lásd Cowboys, ahol van QB, WR, jó OL + az OC is passz orientált(talán a pozíciója is passing game coordinator, de ennek most nem jártam utána) és mégis Murray-re alapoznak.
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/1/8/7518589/head-coach-poll-results-with-42-of-the-vote-raider-nation-wantsén is a nép vagyok, bár Bruce nem tudom milyen lenne.....
A nép JDR-t akarjaRolni
hajránép!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/1/8/7518589/head-coach-poll-results-with-42-of-the-vote-raider-nation-wantsA nép JDR-t akarja
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nekem kezd egy olyan elég erős érzésem lenni, hogy marad Sparano bácsi Tarverral (Tarvernal kimondottan örülnék, szerintem megfelelő ember állománnyal jobb tudna lenni, mint Bowles). Ha viszont ez a felállás lesz akkor örülnék Trestman-k,mert mint OC tényleg jó. Ami fontos,hogy alapjaiba nem jelentene séma váltást sem az Offense-nak.

több mint 11 éve
Eddig ahogy nézem Trestman nem sok csapatnál néz ki befutónak OC posztra. Ha ő elérhető lenne én megpróbálnám OC-nak. Passzorientált és elvileg jó QB edző hírében áll, így nekünk ideális választás lenne.Mondjuk a passzorientaltsag nálam nem előny eppen...
Koetter-t leigazolta a Buccaneers.peterbadbone
Koetterert kár, lehet ez azt is jelenti, h JDR marad DC...
több mint 11 éve
Eddig ahogy nézem Trestman nem sok csapatnál néz ki befutónak OC posztra. Ha ő elérhető lenne én megpróbálnám OC-nak. Passzorientált és elvileg jó QB edző hírében áll, így nekünk ideális választás lenne.Koetter-t leigazolta a Buccaneers.
több mint 11 éve
Szarbol igen nehéz várat építeni ám!!de nem is fejlődtek ezek a qb-k semmit sem.Amadeus91www.silverandblackpride.com/2015/1/8/7511667/on-the-chopping-block-expected-oakland-raiders-roster-cuts-nfl-2015-free-agencyBranch esetében egy fizucsökkentés volna a legjobb
akik mehetnének (cut):
Schaub: 0 dm
MJD: 0 dm
Woodley: 0 dm
Branch ?
Roach 1.6m
Janika 1m
A. Smith ?
www.bleedinggreennation.com/2015/1/7/7511419/raiders-coaching-search-pat-shurmur-oakland-contender
Ne.
Surmók irányítói 11-12
Colt McCoy
Seneca Wallace
Thaddeus Lewis
Brandon WeedenAmadeus91
Roach ha egészséges maradjon
Jani sztem marad
Smith csak akkor küldendő, ha jön vmi komoly DT
Surmók a HC volt, nem ő igazolta\draftolta a QBkat...Rolni
több mint 11 éve
de nem is fejlődtek ezek a qb-k semmit sem.www.silverandblackpride.com/2015/1/8/7511667/on-the-chopping-block-expected-oakland-raiders-roster-cuts-nfl-2015-free-agencyBranch esetében egy fizucsökkentés volna a legjobb
akik mehetnének (cut):
Branch ?
Roach 1.6m
Janika 1m
A. Smith ?
www.bleedinggreennation.com/2015/1/7/7511419/raiders-coaching-search-pat-shurmur-oakland-contender
Ne.
Surmók irányítói 11-12
Colt McCoy
Seneca Wallace
Thaddeus Lewis
Brandon WeedenAmadeus91
Jani sztem marad
Surmók a HC volt, nem ő igazolta\draftolta a QBkat...Rolni
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/1/8/7511667/on-the-chopping-block-expected-oakland-raiders-roster-cuts-nfl-2015-free-agencyBranch esetében egy fizucsökkentés volna a legjobb
akik mehetnének (cut):
Branch ?
Roach 1.6m
Janika 1m
A. Smith ?
Ne.
Surmók irányítói 11-12
Colt McCoy
Seneca Wallace
Thaddeus Lewis
Brandon WeedenAmadeus91
Jani sztem marad
Surmók a HC volt, nem ő igazolta\draftolta a QBkat...
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/1/8/7511667/on-the-chopping-block-expected-oakland-raiders-roster-cuts-nfl-2015-free-agencyakik mehetnének (cut):
Branch ?
Roach 1.6m
Janika 1m
A. Smith ?
Ne.
Surmók irányítói 11-12
Colt McCoy
Seneca Wallace
Thaddeus Lewis
Brandon Weeden
több mint 11 éve
Kyle Shanahan elengedte a Browns. Ha nem lesz Bills HC vagy nem megy a fater után vhova OCNEK, szívesen látnám OCNEK nálunk. Állítólag oda van Carr-ert...Rolnisame old Cleveland.
több mint 11 éve
Kyle Shanahan elengedte a Browns. Ha nem lesz Bills HC vagy nem megy a fater után vhova OCNEK, szívesen látnám OCNEK nálunk. Állítólag oda van Carr-ert...
több mint 11 éve
PFF Oline rakingból:16. Oakland Raiders (29th)
Pass Blocking Ranking: 14th, Run Blocking Ranking: 24th, Penalties Ranking: 9th
Stud: There was a feeling Donald Penn was something of a panic move. Yet the long-time Buc proved he’s still got some gas in the tank with a very impressive year.
Dud: Former second-round pick Menelik Watson still looks incredibly raw. He only played 496 snaps but turned it into a team O-line worst -17.2 grade.
Breakdown: The signing of Penn, drafting of Gabe Jackson and solid play of Stefen Wisniewski see a foundation laid for a line that has improved. Still a ways to go, though, if they want to make life easier for their skill players.
Watson elszomorító sajnos, de még egy off-season-t biztos kap (sztem jogosan). Lesz mellette alternatíva, mert Barnes szerződés alatt áll köv évre és remélhetőleg a Howard srác ki lesz mozgatva RT posztra bentről, mert ott hasztalan nagyjából...szélén több fantáziát látok benne
Wiz ugye lehet lelép, de mondjuk ezzel majd akkor foglalkozzunk, ha bekövetkezik 😊
több mint 11 éve
Ian RapoportVerified account@RapSheet
The status of #Raiders DC Jason Tarver is noteworthy. Contract expires in less than 2 weeks & he’s on the short list for some HC candidates.
Ian RapoportVerified account
@RapSheet
Yes. But Raiders wanna keep Tarver RT @grmraider: @Raiders42025 @RapSheet i think rap means that new HCs want him as defensive coordinator
JT úgy fest kapós lenne, ha elengednénk...egyetemi szinten is említették már, mint DC jelölt (A&T) és ezek szerint több mostani HC jelölt is szívesen vinné...
Szerencsére ahogy látszik mi is meg akarjuk tartani. Gondolnám én, h Sparano esetében is Ő maradna a DC...
Ha meglesz a HC-nk hamar kiderül a dolog. Az mondjuk jó, h még szerződés alatt áll, így mi tudunk először beszélni majd vele...játékosokkal jó a kapcsolata, végre kezd lenni emberanyag alatta, remélem nem akar lelépni majd...
több mint 11 éve
Várjál, még az angolomat sem fejlesztettem 😀Úgy látom kb senki nem lenne jó edző valamiért 😀Te lennél Bruce Bay Areans?empty taxi
Én már várom a hívást a Raiderstől, hogy mikor menjek interjúra. Csak előtte még fejlesztenem kellene az angoltudásomat, aztán meg majd valamikor az amerikai foci tudásomat is, de az egyelőre ráér.Bruce
több mint 11 éve
Úgy látom kb senki nem lenne jó edző valamiért 😀Te lennél Bruce Bay Areans?
Én már várom a hívást a Raiderstől, hogy mikor menjek interjúra. Csak előtte még fejlesztenem kellene az angoltudásomat, aztán meg majd valamikor az amerikai foci tudásomat is, de az egyelőre ráér.Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Úgy látom kb senki nem lenne jó edző valamiért 😀Én már várom a hívást a Raiderstől, hogy mikor menjek interjúra. Csak előtte még fejlesztenem kellene az angoltudásomat, aztán meg majd valamikor az amerikai foci tudásomat is, de az egyelőre ráér.