Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/05/former-g-m-scot-mccloughan-talking-to-teams-about-comeback/hm, kíváncsi vagyok milyen munka lenne az.
"According to Ian Rapoport of the NFL Network, the former 49ers General Manager has talked to both Washington and Oakland about a job in personnel."Amadeus91
piszok jó GM volt, de erősen alkoholista, tőlünk is azért kellett mennie.
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/05/former-g-m-scot-mccloughan-talking-to-teams-about-comeback/"According to Ian Rapoport of the NFL Network, the former 49ers General Manager has talked to both Washington and Oakland about a job in personnel."
több mint 11 éve
"Raiders GM Reggie McKenzie interviewed Colts OC Pep Hamilton in Indianapolis’ on Sunday night after Indy’s wild-card win, per source."Schefti
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Terrell Williams (DL edző) valószínűleg a Florida egyetem szolgálatába áll ugyanezen beosztásban.
több mint 11 éve
Rapoport szerint Linehan is szóba kerülhet nálunk, mint HC. Remélem mire oda jutunk, hogy jöhessen interjúra, már meglesz a választásunk.peterbadboneNeki lejár a szerződése a Cowboyssal és olyat is olvastam, h lehet igazából OCnak nézzük. Persze nem hiszem, h JJ-t fogjuk tudni túlfizetni OC-ért...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Rapoport szerint Linehan is szóba kerülhet nálunk, mint HC. Remélem mire oda jutunk, hogy jöhessen interjúra, már meglesz a választásunk.
több mint 11 éve
Köszi! Továbbra se gondolom, h összehasonlítható lenne a két edzői poszt, de szívese olvasok ilyeneket!...Rolnikorábbi vitánkhoz: www.sbnation.com/college-football/2014/12/2/7317659/nfl-college-coaches-jim-harbaugh-chip-kelly
Külön kiemelném Kelly nyilatkozatát: "Maybe a misconception is when you're a college coach and the last game is done and then the bowl game comes, you don't have a month off. I would argue my schedule was more hectic from a recruiting standpoint than it was here. So I'm looking forward to being in the office every day and watching tape. That is the fun part of our job."baggio
több mint 11 éve
Megnéztem a Sugar Bowl-t, Alabama - Ohio State. Mondván sok jó játékos fog idén is kijönni a két csapatból, ráadásul Cooper igencsak lehetséges célpontnak tűnik az első körben, de rajta kívül is bőven volt kit figyelni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy Urban Meyer neve, hogy nem merült még fel sehol, mint HC? A döntő után, ha még nem lesz meg a HC-nk rögtön küldenék érte repülőt, hogy mit gondolna a dologról.peterbadboneEgyszer már visszavonult az edzősködéstől, igazi munkamániásként annyira kifárasztotta magát, hogy majdnem belehalt. Viszont ohiói születésűként egy évet pihenve az OSU ajánlatára nem tudott nemet mondani. Ha egyszer az NFL-ben is ki akarná próbálni magát, az szerintem maximum a Browns vagy a Bengals állása lehet.
Meyer ha jól tudom többször elmondta már, h nem jön Nfl-beRolnikorábbi vitánkhoz: www.sbnation.com/college-football/2014/12/2/7317659/nfl-college-coaches-jim-harbaugh-chip-kelly
Külön kiemelném Kelly nyilatkozatát: "Maybe a misconception is when you're a college coach and the last game is done and then the bowl game comes, you don't have a month off. I would argue my schedule was more hectic from a recruiting standpoint than it was here. So I'm looking forward to being in the office every day and watching tape. That is the fun part of our job."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Megnéztem a Sugar Bowl-t, Alabama - Ohio State. Mondván sok jó játékos fog idén is kijönni a két csapatból, ráadásul Cooper igencsak lehetséges célpontnak tűnik az első körben, de rajta kívül is bőven volt kit figyelni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy Urban Meyer neve, hogy nem merült még fel sehol, mint HC? A döntő után, ha még nem lesz meg a HC-nk rögtön küldenék érte repülőt, hogy mit gondolna a dologról.peterbadboneVagy a kettes villamost! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Meyer ha jól tudom többször elmondta már, h nem jön Nfl-beRolniSejtettem. Mielőtt írtam utána is kerestem, de nem találtam ilyen "nyilatkozatot".
több mint 11 éve
Meyer ha jól tudom többször elmondta már, h nem jön Nfl-be
több mint 11 éve
Megnéztem a Sugar Bowl-t, Alabama - Ohio State. Mondván sok jó játékos fog idén is kijönni a két csapatból, ráadásul Cooper igencsak lehetséges célpontnak tűnik az első körben, de rajta kívül is bőven volt kit figyelni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy Urban Meyer neve, hogy nem merült még fel sehol, mint HC? A döntő után, ha még nem lesz meg a HC-nk rögtön küldenék érte repülőt, hogy mit gondolna a dologról.
több mint 11 éve
JDR-ben egyébként az szimpi, hogy van egy raider vénája.
több mint 11 éve
Na nem akarom elkiabálni, de úgy fest Todd Bowles jövőhéten már interjúzhat. Szép teljesítményt tett ma is a pályára a Cards D!
több mint 11 éve
JDR-t én egy Koetterrel tudnám üdvözölni, de ezt már eírtam párszor.MJD szerintem csapat nélkül marad 2015ben...teljesen elfogyott a robbanékonysága
több mint 11 éve
Bemásolnám a véleményemet, amit a kiből lehet vezetőedző 2015ben topicba írtam JDRről. Tartom a véleményem, JDR inkább DC, mint HC anyag.Itt úgy tűnik tisztázva van a QB kérdés, ami előny. A védelem is szerintem kezd hasonlítani arra, amit JDR megörökölt Coughlintól nálunk. Érdekes kísérlet lenne, ha megkapná itt az állást, hogy mennyit tanult a hibáiból és Foxtól az elmúlt 3 évben.
Plusz nem az a szorgos, túlórázós típus...
És a sikereivel kapcsolatban annyit, Coughlin NAGYON jó alapanyagot hagyott rá,a Henderson-Stroud duóval az élen, ami az igazi ütőkártyánk volt JDR jobb éveiben.,.
Az sem árt, ha tisztázva van a QB kérdés. A komoly lehetőségünk a 2000es évek közepén főleg amiatt veszett oda mert,Manning a mi diviziónkban játszottnem tudta eldönteni, hogy Lefty vagy a Garrard legyen a QBja. Mire ezt eldöntötte, addigra kvázi szar lett a csapat.
Az OC kérdés nagyon fontos lesz. Ha Koetter jön vele, kell mellé kell egy jó QB edző Carrhoz. Illetve akár Smithey(Mike Smith) is kiköthet itt mint JDR DCje, Az nem lenne semmi, ha 6 év után összeállna ugyanaz a stáb, csak máshol. 😀
Jut eszembe, ha már itt vagyok, MJDvel lehet tudni mi lesz? Ha JDR jön, szerintem ő is maradni akar még egy évet a múlt miatt, csak nem tudom, lenne-e értelme a tavalyi éve alapján...
több mint 11 éve
Technikailag nem ő megy, hanem ti jöttök. Persze attól még kell készülni az interviewra is - már csak ezért sem örülök neki, amellett h esetleg megint nézhetünk új koordinátor után - de legalább az utazással nem megy az idő.JDR nem tűnik Hot name-nek a többi openinghez és mivel Ti mentek várhatóan még a POban egy darabot fölösleges lett volna rohanni az interjúval sztem.
A neccesebb az esetleges második kör lesz, azzal lehet h meg kell várni, míg a jelölt csapata búcsúzik a rájtászás megmérettetésitől, viszont ha akkor kosarazza ki a csapatot, akkor könnyen 2 szék között a földön találhatja magát egy csapat...
Egyébként fura, h most találjátok ki, h még a héten meghallgatnátok őt, vasárnap már elvileg a következő ellenfelünk kiléte is ismertté válhat, kezdhetnék a felkészülést, meg úgy egyébként is mire vártatok eddig? Bár JDRnek még ilyen szempontból üres a naptára, de Gase-ért már pl számot kell húzni a bejáratnál. Ahhoz képest, h a 4. hét óta tudjátok, h ezdőt kell majd néznetek, annyira nem kapkodtátok el ezt az "engedély kérést"... Mondjuk igazából nem kerültetek még hátrányba az edzővadászatban, JDRért legalábbis biztosan. Más még nem kereste, a Bears gondolkodik rajta...Black_Adder
Ezen a héten meghallgatták Bevell-t (hétfő), Sparano-t és Shurmurt (péntek), illetve elvileg Magnini-t is.
Vasárnap akkor jön Del Rio és a listán van még Todd Bowles és Pep Hamilton, de ők ugye épp meccsre készülnek ezerrel. Kiváncsi leszek, h vmelyik felszabadul-e hétfőre. Pep-nek több esélye van rá sztem jelenleg...
JDR ha remekel az interjún és megnyugtató választ tud adni az OC posztra, valamint biztosítja MD-t és RM-et, hogy vállalja a dolgot, ha őrá esik a választás, akkor sztem rögtön favorit lehet.
több mint 11 éve
Állítólag még a mai nap folyamám megpróbáljuk összehozni a Del Rio interjút, mivel a Broncos vasárnap kezdi a felkészülést. Nálam ő az első számú HC jelölt, remélem jól mennek majd a dolgok. Igaz nekem kicsit furcsa, hogy ilyenkor a kordinátorok mehetnek állásinterjúra, még ha szabad hetük is van. Ezelőtt nem emlékszem olyanra, hogy elengedték volna őket, mondván fontosabb a felkészülés és csak a kiesés/SB győzelem után lehetett hívni őket.peterbadboneBye week-en lévő csapatok koordinátorait mindig is lehetett vinni interjúra. Sztem jellemzően el is vannak engedve...
több mint 11 éve
Technikailag nem ő megy, hanem ti jöttök. Persze attól még kell készülni az interviewra is - már csak ezért sem örülök neki, amellett h esetleg megint nézhetünk új koordinátor után - de legalább az utazással nem megy az idő.A neccesebb az esetleges második kör lesz, azzal lehet h meg kell várni, míg a jelölt csapata búcsúzik a rájtászás megmérettetésitől, viszont ha akkor kosarazza ki a csapatot, akkor könnyen 2 szék között a földön találhatja magát egy csapat...
Egyébként fura, h most találjátok ki, h még a héten meghallgatnátok őt, vasárnap már elvileg a következő ellenfelünk kiléte is ismertté válhat, kezdhetnék a felkészülést, meg úgy egyébként is mire vártatok eddig? Bár JDRnek még ilyen szempontból üres a naptára, de Gase-ért már pl számot kell húzni a bejáratnál. Ahhoz képest, h a 4. hét óta tudjátok, h ezdőt kell majd néznetek, annyira nem kapkodtátok el ezt az "engedély kérést"... Mondjuk igazából nem kerültetek még hátrányba az edzővadászatban, JDRért legalábbis biztosan. Más még nem kereste, a Bears gondolkodik rajta...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Állítólag még a mai nap folyamám megpróbáljuk összehozni a Del Rio interjút, mivel a Broncos vasárnap kezdi a felkészülést. Nálam ő az első számú HC jelölt, remélem jól mennek majd a dolgok. Igaz nekem kicsit furcsa, hogy ilyenkor a kordinátorok mehetnek állásinterjúra, még ha szabad hetük is van. Ezelőtt nem emlékszem olyanra, hogy elengedték volna őket, mondván fontosabb a felkészülés és csak a kiesés/SB győzelem után lehetett hívni őket.
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/03/sparanos-stridence-could-hurt-him/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Orcsár szerintem kimegy egybe, nagyon besprintelt, olyan top3 olb, Bizli kicsinek lesz találtatva

Aki nem hiszi, annak utánajárnak