Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
új név: Jim Mora, UCLA
több mint 11 éve
Itt meg 9 future contractot kapott emberke: www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Announce-ReserveFuture-Signings/62e87d8d-a8cb-4c66-8c46-b7e6c27282fa. 6 ps tag volt nálunk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Gsn posztjából kiszedtem:Charles Woodson (S, OAK) 1,2 millió dollár (az egész teljesítményösztönző, a playek 70 %-án való részvétel: 1 millió, 4 interception: 200.000)
Fizu növelő elérhető tételek voltak idénre CWoodnak.
több mint 11 éve
Nem értem ezeket a neveket, mint Mangini meg Surmók, őszintén szólva még Del Rio és Sparano is necces a gyomromnak. Ott van Rex, a keresett kordinátorok Seattleben, Arizónában, Trestman oc-nek, miért nem őket kergetjük? Pénz van szarásig, max elutasítanak, mint Jimbo, de ez a manginisurmók vonal beteggé tesz. Érthetetlen.Amadeus91
Nincs is pénz szarásig, a Raiders az egyik legszegényebb klub az NFL-ben. Az hogy a sapka alatt van pénz, az nem azt jelenti, hogy az edzőkre is olyan sok van. Csak nyilván most ha akarunk valakit, akkor meg kell lépni azt, hogy kicsit túlfizetjük.
A sok pénz ami a cap alatt van, az már majd a csapat összeállításánál lesz mérvadó, de egy edzőnek ez lehet vonzó is, hogy nagy a mozgástér. Mert mondjuk egy nagyobb nevű edzőt, ha leakasztunk valami csoda folytán, akkor az ő nevére jöhet egy-két nagyobb nevű FA is ide, mert a lóvé meg lesz rá.
több mint 11 éve
Sikerült egy slágernévhez is interjút kérni: Todd Bowles.Rooney Rule 😛?
Fun fact: az ÖSSZES most HC-t kereső csapat hívta őt interjúra.empty taxi
több mint 11 éve
Sikerült egy slágernévhez is interjút kérni: Todd Bowles.Fun fact: az ÖSSZES most HC-t kereső csapat hívta őt interjúra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem értem ezeket a neveket, mint Mangini meg Surmók, őszintén szólva még Del Rio és Sparano is necces a gyomromnak. Ott van Rex, a keresett kordinátorok Seattleben, Arizónában, Trestman oc-nek, miért nem őket kergetjük? Pénz van szarásig, max elutasítanak, mint Jimbo, de ez a manginisurmók vonal beteggé tesz. Érthetetlen.
több mint 11 éve
Hát, én ezek közül Sparanot mondanám.tenorxdetto. csak egy jó OC jöjjön, és nincs több kívánságom elnézve a hc jelölteket.
built for this shit
több mint 11 éve
Garafolo egyébként a hitelesebb újságírók közé tartozik, pár éve lett a FOX-nál NFL insider, előtte éveken keresztül volt a Giantsnél beatwriter."[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafoloJó mondjuk ezt megint honnan veszi ez a Mike Garafolo...ezt a fajta médiát annyira nem bírom...
akkor alapból volt elbaszott az egész, és ennyit arról, hogy MD nem akar költeni.
Ryant akarom. Ha EM jön, akkor sztrájkba kezdek.Amadeus91
Kit látnál szívesen, kit tartasz reális OC jelöltnek Ryan esetében?
EM szerintem mindenkinél kiverné a biztosítékot...bár most néztem rá és ugyanolyan mutatója volt a Jets-nél, mint Rexnek (Win%)Rolni

Madden hates me.
több mint 11 éve
Mangini, te jo eg.Mindig talany marad benne mit lat barki is.
több mint 11 éve
Jövőre visszasírja még ezt a lehetőséget mikor SB-t nyerünk!"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo Amadeus91Harbaugh évi 5 milláért lett a Michigan edzője, szóval így akár még igaz is lehet. A fájdalmasabb a Raiders-nek, hogy minden pletykával ellentétben sose volt esélyük JH megszerzésére.baggio
több mint 11 éve
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo Amadeus91Harbaugh évi 5 milláért lett a Michigan edzője, szóval így akár még igaz is lehet. A fájdalmasabb a Raiders-nek, hogy minden pletykával ellentétben sose volt esélyük JH megszerzésére.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"@Tim_McManus: Pat Shurmur has been granted permission and will interview for Oakland head coaching job, per league source."
több mint 11 éve
Hát, én ezek közül Sparanot mondanám.
több mint 11 éve
Rio Grande párti leszek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mangini interjúztatása amúgy indokolt, a 49ersnél TE edző volt, és milyen jó munkát végzett Vernon Davisszel... ja, nem.deyell😊
John Middlekauf írta ugyanezt a hír kapcsán 😊
Amúgy most olvasom, h Pat Shurmur is a listánkon van.
Jim Harbaugh
Tony Sparano
Jack Del Rio
Eric Magnini
Pat Shurmur
Egy dolog biztosan közös az összes eddig hozzánk említett HC jelöltben. Volt már NFL szinten HC.
Dennis Allennel és a edzői gárda összerakásos mizériával vszeg annyira megégette magát RM és MD, hogy nem akarja, meri újra megpróbálni. Inkább elmennek az unalmasabb, de talán biztosabb rutinos irányba. Ennek persze hátulütője lehet a középszerűség, mint max potenciál...
több mint 11 éve
Mangini interjúztatása amúgy indokolt, a 49ersnél TE edző volt, és milyen jó munkát végzett Vernon Davisszel... ja, nem.
built for this shit
több mint 11 éve
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafoloJó mondjuk ezt megint honnan veszi ez a Mike Garafolo...ezt a fajta médiát annyira nem bírom...
akkor alapból volt elbaszott az egész, és ennyit arról, hogy MD nem akar költeni.
Ryant akarom. Ha EM jön, akkor sztrájkba kezdek.Amadeus91
Kit látnál szívesen, kit tartasz reális OC jelöltnek Ryan esetében?
EM szerintem mindenkinél kiverné a biztosítékot...bár most néztem rá és ugyanolyan mutatója volt a Jets-nél, mint Rexnek (Win%)
több mint 11 éve
Mer kedvelem😊Az en sorrendem:Miért jönne ide McD O-coordinatornak?zinedine5
HC: Holmgren, Ryan, Bowles, Sparano,
DC: Bowles, Ryan, JDR, Singletary
OC: Trestman, McDanielsPari
több mint 11 éve
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo akkor alapból volt elbaszott az egész, és ennyit arról, hogy MD nem akar költeni.
Ryant akarom. Ha EM jön, akkor sztrájkba kezdek.
több mint 11 éve
Igazából mindegy, hogy ki lesz az edző, mert mindenki mellett és ellen is fel fogunk tudni sorakoztatni érveket.Ez valóban így van!
Az elvégzett munka lesz majd a mérvadó, de azt meg ugye majd csak az új szezon elején, derekán derül csak ki, addig mindig csak találgatni fogunk. Itt a fórumon is lesznek akik elégedetten veszik tudomásul és lesznek akik fujjolni fognak.
Meglátjuk! Mindenesetre én várom.Bruce
Valamire lehet majd következtetni az edzői stábból, ha feláll teljesen, meg lehet őket elemezni, de okosak majd szezon közben leszünk valóban.
Várom, h kik jönnek, aztán lehet kezdeni a prospectek nézegetését a sémákba...
több mint 11 éve
Igazából mindegy, hogy ki lesz az edző, mert mindenki mellett és ellen is fel fogunk tudni sorakoztatni érveket. Az elvégzett munka lesz majd a mérvadó, de azt meg ugye majd csak az új szezon elején, derekán derül csak ki, addig mindig csak találgatni fogunk. Itt a fórumon is lesznek akik elégedetten veszik tudomásul és lesznek akik fujjolni fognak.
Meglátjuk! Mindenesetre én várom.
több mint 11 éve
Az en sorrendem:Miért jönne ide McD O-coordinatornak?
több mint 11 éve
Az en sorrendem:Holgrem miért van ennyire elől?
Bowles DCnek nem vihető, ahogy JDR sem
McDaniels nem vihető OCnak
OC-DC jelöltek sokban függnek majd a HCtól természetesen, de pár név, akik elérhetők és érdemes lenne vetni rájuk egy-egy pillantást.
OC: Dirk Koetter, Marc Trestman
DC: Jason Tarver, Mike Smith, Dennis Thurman
több mint 11 éve
Az en sorrendem:Másik csapat coordinatora ha szerződés alatt van a másik csapattal max HC-nek jön.

Madden hates me.