Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Sammie Cotes-ről vélemény? Bennt maradhat a 2. kör elejéig?Tehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.RolniA most draftra érkező elit elkapók szinte mindegyikét nagyon bírom, Coopertől Strongon át Parkerig szerintem tele van instant playmakerekkel a class. A Raiders hiányposztjaival nem vagyok tisztában, de ha olyan égető need a WR, akkor is egy 2/4-ről első kör végére történő felmozgást tartok valószínűbbnek és logikusabb lépésnek.
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?RolniNem látok semmit a játékában, mely ennek ellenkezőjére engedne következtetni.baggio
Sok helyen legjobb 7.-12 WR helyre teszik, de másol top 5.
több mint 11 éve
Tehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.RolniA most draftra érkező elit elkapók szinte mindegyikét nagyon bírom, Coopertől Strongon át Parkerig szerintem tele van instant playmakerekkel a class. A Raiders hiányposztjaival nem vagyok tisztában, de ha olyan égető need a WR, akkor is egy 2/4-ről első kör végére történő felmozgást tartok valószínűbbnek és logikusabb lépésnek.
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?RolniNem látok semmit a játékában, mely ennek ellenkezőjére engedne következtetni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.Ahogy írod nem csak a futballal kell foglalkozniuk NCAA szinten. Megjegyezném, h NFL szinten sem, mert arra van az OC-DC és egyéb segítők...egy ST coachból nem lehetne sikeres HC, ha egy HCnak csak az X-k és O-k lennének a feladatai, de ebbe ne menjünk most bele sztem.Rolniigen, a Jimmy-k és a Joe-k is, ahogy írtam, csak az ő lelkivilágukkal nem igen kell foglalkozni, a szerződéssel és átigazolással kapcsolatos ügyekre ott a front office, az FA-kre meg a draftra pedig a scouting részleg.
baggio, ha már úgyis itt vagy nem lenne kedved írni pár sort erről a 4 emberkéről?nem trollkodom tovább az NCAA-ről :p de viccen kívül Coopert nagyon bírom, viszont a WR class megint eléggé telített lesz ahhoz, hogy egy Oakland elkapót vigyen 1/4-re, Gregory és Ray a freak pass rusherek iránti komoly igény miatt felkapottak, de főleg előbbinél bustszagot érzek, Leonard lehet nyilván az álom pickbaggio
köszi előre isRolni
Gregory és Ray esetében eddigi infóim alapján kellene egy 3-4re történő váltás, mert 3-4OLB-ként könnyebben beválhatnak, mint 4-3DEként...a séma mondjuk sokban függ majd az edzői kartól...
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Ahogy írod nem csak a futballal kell foglalkozniuk NCAA szinten. Megjegyezném, h NFL szinten sem, mert arra van az OC-DC és egyéb segítők...egy ST coachból nem lehetne sikeres HC, ha egy HCnak csak az X-k és O-k lennének a feladatai, de ebbe ne menjünk most bele sztem.Rolniigen, a Jimmy-k és a Joe-k is, ahogy írtam, csak az ő lelkivilágukkal nem igen kell foglalkozni, a szerződéssel és átigazolással kapcsolatos ügyekre ott a front office, az FA-kre meg a draftra pedig a scouting részleg.
baggio, ha már úgyis itt vagy nem lenne kedved írni pár sort erről a 4 emberkéről?nem trollkodom tovább az NCAA-ről :p de viccen kívül Coopert nagyon bírom, viszont a WR class megint eléggé telített lesz ahhoz, hogy egy Oakland elkapót vigyen 1/4-re, Gregory és Ray a freak pass rusherek iránti komoly igény miatt felkapottak, de főleg előbbinél bustszagot érzek, Leonard lehet nyilván az álom pick
köszi előre isRolni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
TOP opcióink 1\4-en?: www.silverandblackpride.com/2014/12/30/7464117/oakland-raiders-2015-nfl-draft-top-options-at-number-four-pickCooper és Williams adja magát. Gregory nekem annyira nem tetszik, de még nem igazán foglalkoztam vele sem. Sok helyen olvasom, h Ray jobb opció lenne.
baggio, ha már úgyis itt vagy nem lenne kedved írni pár sort erről a 4 emberkéről?
köszi előre is
több mint 11 éve
Ha az egyetemi edzőknek ugyanazt kellene csinálnia, mint a profiknak, akkor nagyobb is lenne az átjárás, de sokszor még az alacsonyabb szintekről feljebb mozgó sikeres NCAA mestereknek sem jön össze ugyanaz az első osztályban. Mivel egy nagy programnál a kisebbektől és az NFL csapatoktól eltérően nem csak a futballal kell foglalkozniuk. Pont. Tehát ha kizárólag a futball szakmai részére koncentrálunk, akkor szerintem bárhonnan nézzük, a profiknál könnyebb dolgozni, mert csak az X-ek és O-k, illetve a Jimmy-k és Joe-k vannak a képletben, nem a Jimmy-k anyjai vagy a Joe-k sok pénzt kereső apjai. Ez egy megfogható dolog, hogy mekkora a nyomás vagy hogy mi számít könnyű vagy épp nehéz munkának, az nem.baggioAkkor most ott tartunk, h meg tudunk állapodni abban, hogy más feladatot végeznek.
Ahogy írod nem csak a futballal kell foglalkozniuk NCAA szinten. Megjegyezném, h NFL szinten sem, mert arra van az OC-DC és egyéb segítők...egy ST coachból nem lehetne sikeres HC, ha egy HCnak csak az X-k és O-k lennének a feladatai, de ebbe ne menjünk most bele sztem.
Ha kizárólag futball szakmai részre koncentrálunk akkor sztem pont, hogy nem lehet nehezebb az NCAA edzők helyzete, mert az NFL mezőnye erősebb, mint egy NCAA mezőny. A győzelmekhez hétről hétre nagyobb szakmai tudás kell sztem.
Ha a focival kapcsolatos szakmai részhez hozzávesszük az egyéb teendőket, akkor lehet esetleg oda jutni, hogy nehezebb a dolga egy NCAA HC-nek, mert mondjuk több mindennel foglalkozik.
Ezután mondjuk továbbra is tartom, h nem lehet érdemben összehasonlítani a két posztot, pont az eltérő feladatkörök miatt. Van akinek ez megy jobban, van akinek az. Nem véletlen, h van olyan NCAA HC pápa aki csúnyát bukott az NFLben és biztos van olyan NFL HC, akinek nem igazán menne egy NCAA HC szerepkör annyira jól.
több mint 11 éve
Ha annyival nehezebb lenne az egyetemi HC-skodás akkor az onnan érkező HC-knek jellemzően sikert, sikerre kéne halmoznia az NFLben. Ez azért nem így van. A két munka sokban azonos, hasonló, míg sokban teljesen eltérő. Ebben gondolom megállapodhatunk. Alma és körte között igen nehéz valóban különbséget tenniRolniez volt az eredeti kérdés
Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?BMGHa az egyetemi edzőknek ugyanazt kellene csinálnia, mint a profiknak, akkor nagyobb is lenne az átjárás, de sokszor még az alacsonyabb szintekről feljebb mozgó sikeres NCAA mestereknek sem jön össze ugyanaz az első osztályban. Mivel egy nagy programnál a kisebbektől és az NFL csapatoktól eltérően messze nem csak a futballal kell foglalkozniuk. Pont. Tehát ha kizárólag a futball szakmai részére koncentrálunk, akkor szerintem bárhonnan nézzük, a profiknál könnyebb dolgozni, mert csak az X-ek és O-k, illetve a Jimmy-k és Joe-k vannak a képletben, nem a Jimmy-k anyjai vagy a Joe-k sok pénzt kereső apjai. Ez egy megfogható dolog, hogy mekkora a nyomás vagy hogy mi számít könnyű vagy épp nehéz munkának, az nem.
Vannak edzők, akik szeretik ezt a mikromenedzsmentet is, vannak, akik belátták, hogy a profik kőkemény világa nem nekik való, de nem egy szakember sokszor szinte "menekül" az NFL-be (pl. Bill O'Brien vagy épp mentora, Bill Belichick, aki soha nem akart egyetemi szinten dolgozni apja példájából okulva), Moránál ugyanezt el tudom képzelni, persze nem feltétlen rajta műlik, hogy kap-e még egy lehetőséget.

---
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Saban már maga cáfolta asszem, hogy érdekelné bármelyik NFL csapat HC pozija.új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG
Minket pedig egyelőre Jim Mora-val boronáltak csak össze, de ott is addig jutott a dolog h a buyout részt megkérdezte Casserly Mora szerződésében.
több mint 11 éve
Szerintem elég nehéz összehasonlítani az NCAA edzők és az NFL edzők dolgát. Szvsz az egyetemi futballban sokrétűbbek a feladatok, de ezért is van az egyetemi futballban több dolgozó, vezető, edző. Azt azért ne gondolja senki, hogy csakis a HC csinál mindent, a felelősség az övé, de nem ő végzi a munka nagy részét, "csak" tudnia kell mindenről és mindent össze kell hangolnia, ezért tartom nehezebb feladatnak az egyetemi edzőséget.
több mint 11 éve
Véletlenül sem te vagy az arrogáns, aki trollkodásnak veszi ha vele ellentétes véleménybe ütközik 😊 hol érdekel szerinted engem, hogy több NCAA fan lesz-e? Részesedést kapok az NCAA-től? Sajnos nem. Meggyőzni az olyanokat, mint te, pláne nem lehet, mert nem tudom értelmezni az általad olvasottakat, legalább abba kötnél bele, de megint személyeskedésbe sikerült váltanod, mert pár napja megsértettelek egy meglehetősen vicces kérdés után. Nyilván egy NFL edző sem tud soha eleget foglalkozni a taktikával, de ha te ezt egy lapra helyezed azzal a "nyomás" tekintetében, hogy az NCAA edzőnek repülőn egész Amerikát be kell utaznia középiskolásokat hajkurászva, vagy a meccs előestéjén boostereket győzködnie, hogy támogassák a programot, akkor tényleg nincs miről beszélnünk. Én rengeteget olvastam az NFL és NCAA edzők életéről egyaránt, így ebben a tudásomban meglehetősen biztos vagyok, de ha nekem nem hiszel, legalább a Houston Texans HC Bill O'Briennek higgy kérlek, aki ugyanezt mondta.Nem sértődtem meg a legutóbbi kommenteden. Nem szokásom. Elég régóta itt vagyok ezen a fórumon én is. Emlékszem még mikor jj voltál...akkor is és ahogy néha nézegetek más topicokat azóta is fel fel tűnik a stílusod időnként. Ami sajnálatosan nekem egyre inkább trollkodásnak tűnik...régen emlékszem írtál tök jó cikkeket, egész rendszeresen...
Mivel szabad országban élünk, ez pedig egy szabad fórum, így szerintem nyugodtan leírhatom bármikor a véleményem, pláne ha az részben vagy egészben a témához kapcsolódik. Ebbe az arrogáns fórumozók kommentjei is beletartoznak, ez van.baggio
Én nem mondtam, h egy NFL HC feladata nehezebb. Azt mondtam, h nem szabadna sztem kijelenteni az ellenkezőjét. Pillanatig sem kérdőjelezem meg milyen nehéz egyetemi szinten HC-nek lenni, de úgy gondolom hasonlóan nehéz, esetleg nehezebb NFL HCnek lenni.
Ha annyival nehezebb lenne az egyetmi HC-skodás akkor az onnan érkező HC-knek jellemzően sikert, sikerre kéne halmoznia az NFLben. Ez azért nem így van. A két munka sokban azonos, hasonló, míg sokban teljesen eltérő. Ebben gondolom megállapodhatunk. Alma és körte között igen nehéz valóban különbséget tenni. Te ezt tetted, pusztán erre kívántam felhívni a figyelmet.
több mint 11 éve
Csendet kérek a Fórumon! Törvényszolga kérem vezesse ki baggio kollégát a nem idevaló posztolásból! 😛Le se szarom melyik edzőnek a legnehezebb! Normális szakember jöjjön ide aki remélhetőleg a legjobb szaktudásával fogja segíteni a csapatot.😊
több mint 11 éve
Véletlenül sem te vagy az arrogáns, aki trollkodásnak veszi ha vele ellentétes véleménybe ütközik 😊 hol érdekel szerinted engem, hogy több NCAA fan lesz-e? Részesedést kapok az NCAA-től? Sajnos nem. Meggyőzni az olyanokat, mint te, pláne nem lehet, mert nem tudom értelmezni az általad olvasottakat, legalább abba kötnél bele, de megint személyeskedésbe sikerült váltanod, mert pár napja megsértettelek egy meglehetősen vicces kérdés után. Nyilván egy NFL edző sem tud soha eleget foglalkozni a taktikával, de ha te ezt egy lapra helyezed azzal a "nyomás" tekintetében, hogy az NCAA edzőnek repülőn egész Amerikát be kell utaznia középiskolásokat hajkurászva, vagy a meccs előestéjén boostereket győzködnie, hogy támogassák a programot, akkor tényleg nincs miről beszélnünk. Én rengeteget olvastam az NFL és NCAA edzők életéről egyaránt, így ebben a tudásomban meglehetősen biztos vagyok, de ha nekem nem hiszel, legalább a Houston Texans HC Bill O'Briennek higgy kérlek, aki ugyanezt mondta.Mivel szabad országban élünk, ez pedig egy szabad fórum, így szerintem nyugodtan leírhatom bármikor a véleményem, pláne ha az részben vagy egészben a témához kapcsolódik. Ebbe az arrogáns fórumozók kommentjei is beletartoznak, ez van.

---
több mint 11 éve
Hát ha szerinted egy NFL edzői munka nem 24\7 egész évben akkor sztem rossz mozit nézel. Más feladataik vannak sok szempontból, de kijelenteni, hogy az egyik könnyebb vagy nehezebb felelőtlenség sztem. Legalább addig, míg nem voltál mindkettő, de még utána is necces, mert max. neked egyik könnyebben, jobban megy, mint a másik vagy jobb szituációban voltál egyik helyen pl.Kisebb a hibázási lehetőség, mikor 7-9-cel playoffba tud kerülni egy csapat xD Illetve attól, hogy leírod "nagyobb a nyomás" vagy "szakmailag nagyobb kihívás", nem lesz még igaz a kijelentés, ugyanolyan eszméletlenül nehéz mindkettő, csak mint írtam, a college edzőknek az év 365 napján feladata van. A játékosaik pátyolgatásán, a középiskolások megfigyelésén és meggyőzésén, a taktikával való foglalkozáson túl még az egyetem mecénásainak is meg kell felelni, fundraiserekre és hasonló eseményekre járni. Az NFL-ben egy vagy két "főnököd" van (a tulaj és a GM), az NCAA-ben az iskola elnöke és az AD mellett ott a Board of Trustrees meg a programhoz közel álló milliomos támogatók, melyek pénze elengedhetetlen az olajozott működéshez és a riválisokkal való szinten maradáshoz. És azt se hiszem, hogy az új edzőtöknek bemutatását követően fel kellene szólalnia a helyi kosárcsapat meccsének szünetében...baggioAzért ez így önmagában elég necces kijelentés.Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben,baggioúj név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG
Persze van igazság abban amit írtál, de az NFL HC-k szakmailag nagyobb kihívás előtt állnak azért. Kisebb a hibázási lehetőség, közelebb vannak a csapatok egymáshoz tudás és talent szempontjából, nagyobb a nyomás...persze tudom, h ezt neked fölöslegesen mondja az ember 😊Rolni
Amúgy nem igazán értelek téged...Miért járod körbe az NFL topicokat és trollkodsz össze vissza az NCAA zászlója alatt? Gondolom, h alapvetően konfliktust kedvelő emberke vagy (legalábbis a világháló biztonságos távolságában) és rengeteg a szabad időd, de a célt nem igazán értem. Attól, hogy többnyire arrogáns módon kezeled az embereket és próbálsz mindenkit meggyőzni az NCAA felsőbbrendűségéről nem lesz több NCAA fan. Inkább fordítsd az energiáidat komoly színvonalú cikkek írására és ezzel próbáld növelni a NCAA fanok táborát, hogy legyen népesebb brigád akikkel tudsz arról beszélgetni, ami téged érdekel...
több mint 11 éve
Harbaugh-nál az alma materhez való visszatérés volt a fő és szinte egyetlen szempont, ilyen kötelékkel mondjuk egyetlen profi csapat nem versenyezhet.baggioúj név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
"Once a raider, always a raider" többek közt ezért imádom ezt a csapatot. (Nehéz lenne minket divatszurkolónak hívni 😀)
több mint 11 éve
Kisebb a hibázási lehetőség, mikor 7-9-cel playoffba tud kerülni egy csapat xD Illetve attól, hogy leírod "nagyobb a nyomás" vagy "szakmailag nagyobb kihívás", nem lesz még igaz a kijelentés, ugyanolyan eszméletlenül nehéz mindkettő, csak mint írtam, a college edzőknek az év 365 napján feladata van. A játékosaik pátyolgatásán, a középiskolások megfigyelésén és meggyőzésén, a taktikával való foglalkozáson túl még az egyetem mecénásainak is meg kell felelni, fundraiserekre és hasonló eseményekre járni. Az NFL-ben egy vagy két "főnököd" van (a tulaj és a GM), az NCAA-ben az iskola elnöke és az AD mellett ott a Board of Trustrees meg a programhoz közel álló milliomos támogatók, melyek pénze elengedhetetlen az olajozott működéshez és a riválisokkal való szinten maradáshoz. És azt se hiszem, hogy az új edzőtöknek bemutatását követően fel kellene szólalnia a helyi kosárcsapat meccsének szünetében...Azért ez így önmagában elég necces kijelentés.Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben,baggioúj név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Persze van igazság abban amit írtál, de az NFL HC-k szakmailag nagyobb kihívás előtt állnak azért. Kisebb a hibázási lehetőség, közelebb vannak a csapatok egymáshoz tudás és talent szempontjából, nagyobb a nyomás...persze tudom, h ezt neked fölöslegesen mondja az ember 😊Rolni

---
több mint 11 éve
Azért ez így önmagában elég necces kijelentés.Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben,baggioúj név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Persze van igazság abban amit írtál, de az NFL HC-k szakmailag nagyobb kihívás előtt állnak azért. Kisebb a hibázási lehetőség, közelebb vannak a csapatok egymáshoz tudás és talent szempontjából, nagyobb a nyomás...persze tudom, h ezt neked fölöslegesen mondja az ember 😊
több mint 11 éve
Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben, mert hiába önfejű a profik nagy része, ők maguktól jönnek a csapatodba vagy te magad mutatsz rájuk a drafton, és nem kell a toborzással, középiskolás srácok meggyőzésével foglalkoznod. Az simán egész éves munka, ahol tulajdonképp sosincs megállás. már a 2015-ös class közben dolgoznod kell a 2016-ban és később érkező játékoson is. Harbaugh-nál az alma materhez való visszatérés volt a fő és szinte egyetlen szempont, ilyen kötelékkel mondjuk egyetlen profi csapat nem versenyezhet.új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?

---
több mint 11 éve
Na közben kiderült, h Leonard Williams jön a draftra.www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24921726/nfl-draft-usc-dl-leonard-williams-off-to-the-nfl
1\4-nél lehet elérhető lesz és lehet ő lesz a mi pickünk majd. Raider fan, kiváló méretei vannak, több poszton bevethető játékos. Olvasok sok mindent róla (JJ Watt, Gerald McCoy, M.Wilkerson hasonmás\ nem elég fürge, nem elég erős csak jó-közepes playa lesz...), saját véleményem még nem nagyon van, de az egyik legjobb non-QB prospect, így biztos, h szóba jöhet.
több mint 11 éve
BMG azért NFL szinten edzősködni nagyobb rang és jellemzően nagyobb pénz is.Rex Ryan anno még öccse menesztése kapcsán asszem beszólt a Raiders-nek. "Rat killing Raiders" ezt emlegetik kinti fórumon, mint tőle származó komment...lehet emiatt be se került a képzeletbeli kalapba...
Bowles és Hamilton valóban nem rendelkezik NFL HC tapasztalattal igazán, cserébe fiatal jó koordinátornak számítanak. Nem baj sztem, h nézelődünk erre fele is.
Kinn olvastam olyat is, h Magnini-t vszeg DCnek hallgatjuk meg...ha érkezik mondjuk egy Pat Shurmur vagy Hamilton lehet szeretnének már DC jelölteket biztosítani...
Jack Del Rio-val kapcsolatos infó, h Atlanta állítólag meg akarja tartani Dirk Koetter-t OCnak egy defensive minded HC alá...na ha ezt megteszik, már kevésbé csábító nekem JDR, mert feljön ott is a kérdés ki lesz az OC...
több mint 11 éve
új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...
több mint 11 éve
Nekem az a furcsa, hogy Rex Ryan-t meg sem kerestük.Pep Hamilton, illetve Todd Bowles sem tudom, hogy miként fér bele a kitételekbe, miszeint HC tapasztalattal rendelkező egyént keresnek? Ettől függetlenül jó ötlet a meghallgatásuk, mert jó HC-k alatt dolgoztak.
Nekem eddig Del Rio a favoritom a feldobott nevek közül. Sajnos utána Sparano jön, a többiek meg... jobb nem is szavakat fecsérelni rájuk.
Sparano-val kapcsolatban azt olvastam, hogy 2010-ben a Dolphins GM Ireland eljött California-ba és találkozott Harbaugh-val, de végül Sparano maradt a HC.
több mint 11 éve
Érdekes, h Jim Mora Jr. esetében is megvan a Mike Holgrem kapocs...lehet tényleg érkezik az öreg vmilyen FO szerepre...
több mint 11 éve
Pep Hamiltonnál is bejelentkeztünk interjúrawww.silverandblackpride.com/2014/12/30/7472609/report-oakland-raiders-request-interview-with-pep-hamilton

több mint 11 éve
naneeeeeeDelonso_Én őt eltudnám képzelni 😊 Seattle-ben nevetségesen kevés időt kapott (jó mondjuk a Caroll igazolással nagyon belenyúltak), de szerintem ő pont jó lehetne a Raidersnek.
több mint 11 éve
naneeeeee