Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Tegnap valahol azt olvastam, hogy a Pep Hamilton interjú is csak a Rooney rule miatt kell, hogy meglegyen a feka jelölt is. Vagy ő, vagy Bowles lett volna ebből a szempontból (is) a HC jelölt/interjúztatott. Mivel Pep megvolt, lehet a Bowles találkozó elmarad. Koetter volt a Tampánál OC interjún, de még nem ajánlottak neki szerződést, még beszélni akarnak másokkal is. Ez nekünk jó lehet egy esetleges Del Rio kinevezéskor.
Azt amúgy vágjátok, hogy Del Rio-val csak Davis dumált, mialatt Reggie elment Pep-el beszélgetni? Ez nagyon érdekes szituáció lehetett, mert Jack elmondhatta minden mellébeszélés nélkül, hogy akar-e Reggie-vel dolgozni, míg McKenzie letudta a kötelező kört Hamiltonnal.
több mint 11 éve
😊 érdekes Mondjuk a Bevell interjúról se tudna senki, ha Pete Caroll nem említi...MD se nagyon szeret semmit a média orrára kötni...ebben üt az apjára 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
nem úgy volt már egyszer, h van Bowles-hez interjúnk kérve??S&B szerint a héten lesz
www.nationalfootballpost.com/Todd-Bowles-dance-card-filling-up.html
itt azt írják, h nincs...Rolni
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nem úgy volt már egyszer, h van Bowles-hez interjúnk kérve??Mike Garafolo @MikeGarafolo 17 h17 órával ezelőtt
www.nationalfootballpost.com/Todd-Bowles-dance-card-filling-up.html
itt azt írják, h nincs...Rolni
Add the Bears to the list of interviews set up for Cards DC Todd Bowles. So NYJ, Atl, Chi and SF set up. No Oak yet.
több mint 11 éve
nem úgy volt már egyszer, h van Bowles-hez interjúnk kérve??www.nationalfootballpost.com/Todd-Bowles-dance-card-filling-up.html
itt azt írják, h nincs...
több mint 11 éve
Csak valami közösségit akartam 😕 😕Amadeus91Sorry 😊
De néztem már más topicban ahol van, h milyen zavaró, dejó, h nekünk nincs... 😀
Találj ki vmi más közösségit és támogatunk 😊
több mint 11 éve
Csak valami közösségit akartam 😕 😕
több mint 11 éve
Nekem nem a képpel volt bajom természetesen, hanem simán ezt a kiszúrt cuccot nem bírom. Mikor bejön a topic anélkül látom rögtön a felső kommentet, azzal meg nem...főleg telón zavaró számomra nagyon...RolniÉn meg simán azt hittem, hogy Ama beszúrt valami gigagif-et, és azt moderálta, erre empty😊
több mint 11 éve
Gayders topikba nőt? Hmmm...empty taxihol egy dislike ikon amikor kéne!?!?!?😊
több mint 11 éve
Nekem nem a képpel volt bajom természetesen, hanem simán ezt a kiszúrt cuccot nem bírom. Mikor bejön a topic anélkül látom rögtön a felső kommentet, azzal meg nem...főleg telón zavaró számomra nagyon...
több mint 11 éve
Gayders topikba nőt? Hmmm...empty taxiGondoltam, hogy téged nem hat meg!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Mivel a többség ellene volt töröltem a hsz-t.empty taxiÉn vagyok a többség? Ezt már szeretem 😊
Amúgy természetesen ha csak nekem nem pálya nyugodtan visszakerülhet a dolog...
Egy demokratikus szavazás esetleg?
több mint 11 éve
Gayders topikba nőt? Hmmm...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ezt nehogy nehezményezzétek!!! 😀😀😀 " Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Mivel a többség ellene volt töröltem a hsz-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jó ez nekünk Amadeus??
több mint 11 éve
Lehet 6x ekkora volt csak empty moderálta! 😀😀😀Amadeus91Mit tettél apa? Beszúrtál egy gigagif-et?😊Pari
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000454526/article/mike-shanahan-interviewed-with-oakland-raidersAmadeus91hát nálam Shanarat is kiverné a biztosítékot...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
To clarify: Mark Davis asked McCloughan to come back and work under Reggie. McCloughan declined. He wanted to run football dept., or nothing-Silver
mindenesetre, itt a helyzet, hogy menjen-e Reggie, ha van jobb jelölt.
Levi Damien @LeviDamien
Scot McCloughan's father Kent was played for #Raiders and was a scout for the team over 40 years. Brother David current Raiders scout.
több mint 11 éve
elnöke nincs a franchise-nak, szóval például az.profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/05/former-g-m-scot-mccloughan-talking-to-teams-about-comeback/hm, kíváncsi vagyok milyen munka lenne az.
"According to Ian Rapoport of the NFL Network, the former 49ers General Manager has talked to both Washington and Oakland about a job in personnel."Amadeus91
piszok jó GM volt, de erősen alkoholista, tőlünk is azért kellett mennie.petey
"Raiders GM Reggie McKenzie interviewed Colts OC Pep Hamilton in Indianapolis’ on Sunday night after Indy’s wild-card win, per source."remélem csak token interview...
ScheftiAmadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
Egy kis italozás senkinek nem árt meg! 😛TSTsajnos nem kis szesz volt..ez meg a legújabb.
www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2015/01/05/nfl-network-scot-mccloughan-declined-opportunity-to-work-under-mckenzie-in-raiders-personnel-department/
több mint 11 éve
Egy kis italozás senkinek nem árt meg! 😛
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/1/4/7490855/scott-linehan-to-interview-for-raiders-head-coach-positionMásnak nem tudnák meginterjúvolni, mert OCként nem mehetne sehova, szerződés alatt van még jelenleg...ettől még lehet trükk 😊
HC lenneAmadeus91
Érdekes...nálunk elkélne a szakértő segítség, de distraction meg nagyon nem hiányzik...ha lejött a szeszről nagy fogás lehet...profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/05/former-g-m-scot-mccloughan-talking-to-teams-about-comeback/hm, kíváncsi vagyok milyen munka lenne az.
"According to Ian Rapoport of the NFL Network, the former 49ers General Manager has talked to both Washington and Oakland about a job in personnel."Amadeus91
piszok jó GM volt, de erősen alkoholista, tőlünk is azért kellett mennie.petey
Amadeus91