Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Pryor > Chiefsdavidkiss
Lehet Ő lesz Bowe utódja 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
Pryor > Chiefs
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Surmók?! Really?! Ennèl már csak Genius van lejjebb.....
több mint 11 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/report-davis-discusses-shanahan-interview-other-topics

Shanny interjú nem tűnik komolynak ezek alapján...huhh

több mint 11 éve
Mit tett Mike Shanahan az utóbbi 10 évben ami alapján alkalmas lenne a franchise összerántására?
Sztem semmit és emiatt utálnám a dolgot...

Pat Shurmur sztem a QB nevelői képessége miatt komoly jelölt. Iszonyat fontos, h Carr fejlődjön és elérje a potenciálját.Rolni
??????
Ebben talán annyira nem bíznék...... 😀 a nálunk lévő QB-k (hála Istennek ez nem "bronwsnyi" mennyiségű 😉) akik jól működtek, amikor Shurmur itt volt nem miatta voltak jók feltétlen. Inkább abban bíznék ha már ide kerül, hogy az elmúlt két évben sokat tanult Chiptől mit is jelent HC-nak lenni, és azt tudja jól alkalmazni tanul legutóbbi bukfencéből. Talán Foles-t nem akarja majd Carr nyakára idehozni 😛 de ezt szerintem előtte letárgyalják vele, hogy Carr a fr QB.dande
Nem ismerem Shurmur munkásságát túlzottan, de az interneten vele kapcsolatban azt lehet olvasni, h nagyon ért a QBkhoz...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 418 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mit tett Mike Shanahan az utóbbi 10 évben ami alapján alkalmas lenne a franchise összerántására?

Pat Shurmur sztem a QB nevelői képessége miatt komoly jelölt. Iszonyat fontos, h Carr fejlődjön és elérje a potenciálját.Rolni
??????
Ebben talán annyira nem bíznék...... 😀 a nálunk lévő QB-k (hála Istennek ez nem "bronwsnyi" mennyiségű 😉) akik jól működtek, amikor Shurmur itt volt nem miatta voltak jók feltétlen. Inkább abban bíznék ha már ide kerül, hogy az elmúlt két évben sokat tanult Chiptől mit is jelent HC-nak lenni, és azt tudja jól alkalmazni tanul legutóbbi bukfencéből. Talán Foles-t nem akarja majd Carr nyakára idehozni 😛 de ezt szerintem előtte letárgyalják vele, hogy Carr a fr QB.
több mint 11 éve

Pat Shurmur sztem a QB nevelői képessége miatt komoly jelölt. Iszonyat fontos, h Carr fejlődjön és elérje a potenciálját.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Közben úgy tűnik, hogy meglepetésre a komolyabb jelöltek közt van Shurmur:

It appears Eagles offensive coordinator Pat Shurmur isn't just another name in the Oakland Raiders coaching search. According to Vic Tafur of the San Francisco Chronicle, it seems like Shurmur could actually be a pretty serious target.

www.bleedinggreennation.com/2015/1/7/7511419/raiders-coaching-search-pat-shurmur-oakland-contender

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Sparano mellett az szólna, hogy állandóság lenne HC poszton. De ez édes kevés ahhoz, hogy megfelelő megoldás lenne. Pl. Crennel-nél sem jött be az, hogy megerősítették a pozíciójában. Pedig kordinátornak szerintem nagyon jó, de hosszú távon egy csapat vezetésére nem alkalmas. Valahogy így vagyok Sparano-val is. Persze vele kapcsolatban az is felmerülhetne, hogy megérdemelne egy második esélyt, de nem látom, hogy a Dolphins után kitől tanult volna olyat ami alapján megérdemelé ezt a lehetőséget. De Shanny-től is futkos a hátamon a hideg!

Bowles úgy látszik egyáltalán nem volt képben nálunk, mint ahogy be is harangozták, hogy HC tapasztalattal rendelkező személyt keresnek.

több mint 11 éve
PAPA: Yes he was, Bill. Yes he was. This is different. It is personal. It’s absolutely personal.

WOODSON: This is what I would say to Mark. I love Al Davis, I really do. He treated me tremendously well at the time I was with the Raiders. But Mark has to make a decision based on the future of the franchise. Now, if the future of the franchise is to bring back the best available coach and if that coach in his mind is Mike Shanahan, then you bring him back to turn this thing back around. If you don’t want to bring him back because he’s not the best coach available, then you don’t bring him back.

ROMO: I agree with that.

WOODSON: I understand that Al and Mike Shanahan had something, whatever it was they had against each other. Mike against him, Al against … I don’t know.

PAPA: He hated his guts for 20 years, Rod.

WOODSON: I got that. I do understand that. Mark has to make sure that he’s making the right decisions for the future of the Oakland Raiders franchise. Now, if some people take it personal, where Mike, if he does get hired and they think it’s a slap in the face to Al Davis, then Mark is going to have to make amends with that. But if he is the best guy available, and he can turn this franchise around, and Mark believes that, but he doesn’t make the decision to hire him because of the animosity that was between him and his father, I think would be unfair to his company. I really do. I mean, I do get it.

www.bayareasportsguy.com/greg-papa-on-mike-shanahan-i-dont-want-him-coaching-the-raiders/

valahogy így.
több mint 11 éve
Ezért nem akarom Sparanot. JDR vagy Ratface.Amadeus91
Ratface-t komolyan mondod??Rolni
teljesen. Just Win Baby, szarok minden másra. Az, hogy Al és ő kölcsönösen utálták egymást számomra nem ellenérv 2 db 4-12-es és egy 3-13-as szezon után, ha ő a legjobb alternatíva.
Sparanotól még mindig kiráz a hideg. Ha levonjuk az edző buktatós első 4 meccset, akkor is 3-9 a mérlege, btw vicc, hogy szóba jöhet egyáltalán.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
én továbbra is a Bowles felőli híreket hiányolom...Pari
Állítólag Atlantában épp arról győzködik Blanket h ink Bowlest válassza és ne RR-t.
Tudom, nem ilyen hírt hiányoltál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
én továbbra is a Bowles felőli híreket hiányolom...
több mint 11 éve
Ezért nem akarom Sparanot. JDR vagy Ratface.Amadeus91
Miért is? Mert fasza koordinátor kell alá?
Legtöbb HC alá fasza koordinátorok kellenek, van amelyik alá "csak" a másik oldalra kell komoly koordinátor.
Ha Sparano marad, jó eséllyel marad a D staff, tehát ugyanúgy egy fasza OC-t kell szerezni alá, mint mondjuk JDR vagy más D alapú HC alá.

Ratface-t komolyan mondod??

több mint 11 éve
Nem tudom hovatenni ezt a ShanaRat interjút...ezt a Madden-McKenzie csere is furcsa dolog...ehhez jön még a Bills féle infó, h ott GM-nek menne az öreg és HC-nek a fia...na attól talán mégjobban kiverne a víz...
Madden és Shanahan ügynöke közös elvileg. Lehet csak kibuliztak egy ilyen jól hangzó interjút, h a Bills jobban iparkodjon...legalábbis ebben bízom...

Al elvileg még a kirúgása óta tartozik Shanny-nek némi pénzel, lehet ezt rendezte ilyenformán MD...

Amúgy Pep Hamilton meghallgatása MD nélkül lehet csak Rooney Rule lépés...illetve az is lehet, h majd a második körbe kapcsolódik be MD.

Colts VS Broncos meccs jön a hétvégén. Vagy Hamilton vagy Del Rio szabadon interjúztatható és igazolható lesz hétfőtől...

Ma jön elvileg a Sparano interjú. Előtte úgy fest meghallgattak mindenkit akit akartak. Most jön az gondolom, hogy Sparano milyen a többi jelölthöz képest. Volt olyan riport is miszerint, lehet ki is nevezik TS-t, ha elég jól interjúzik...

Ideális esetben nálam jönne második kör...jövő hét elejéig azért lenne érdemes várni sztem, mert ha mondjuk Hamilton nem is, de egy JDR szabaddá válás sokat számíthat. Én úgy érzem, h JDR és Sparano a legesélyesebb jelenleg a posztra. Dirk Koetter-t mindenképpen meg kellene nagyon erősen környékezni viszont. Ha JDR jön azért, ha Sparano lesz a befutó, akkor azért 😊

JDR ismeri, sokak szerint hozná OC-nak. Sparano alá iszonyat fontos lenne egy fasza OC beszerzése és, ha JDR nem jön hozzánk, akkor sehova se megy sztem, mert nem nagyon olvastam, h máshol komoly jelölt lenne. Így Koetter valamelyik friss vagy nem friss (L.Smith, G.Bradley) HC alá mehet edzősködni. Ebben az esetben MD-nek ki kell nyitni a pénztatyót és rendesen megfizetni, mint top OC opció.Rolni
Ezért nem akarom Sparanot. JDR vagy Ratface.
több mint 11 éve
Nem tudom hovatenni ezt a ShanaRat interjút...ezt a Madden-McKenzie csere is furcsa dolog...ehhez jön még a Bills féle infó, h ott GM-nek menne az öreg és HC-nek a fia...na attól talán mégjobban kiverne a víz...
Madden és Shanahan ügynöke közös elvileg. Lehet csak kibuliztak egy ilyen jól hangzó interjút, h a Bills jobban iparkodjon...legalábbis ebben bízom...

Al elvileg még a kirúgása óta tartozik Shanny-nek némi pénzel, lehet ezt rendezte ilyenformán MD...

Amúgy Pep Hamilton meghallgatása MD nélkül lehet csak Rooney Rule lépés...illetve az is lehet, h majd a második körbe kapcsolódik be MD.

Colts VS Broncos meccs jön a hétvégén. Vagy Hamilton vagy Del Rio szabadon interjúztatható és igazolható lesz hétfőtől...

Ma jön elvileg a Sparano interjú. Előtte úgy fest meghallgattak mindenkit akit akartak. Most jön az gondolom, hogy Sparano milyen a többi jelölthöz képest. Volt olyan riport is miszerint, lehet ki is nevezik TS-t, ha elég jól interjúzik...

Ideális esetben nálam jönne második kör...jövő hét elejéig azért lenne érdemes várni sztem, mert ha mondjuk Hamilton nem is, de egy JDR szabaddá válás sokat számíthat. Én úgy érzem, h JDR és Sparano a legesélyesebb jelenleg a posztra. Dirk Koetter-t mindenképpen meg kellene nagyon erősen környékezni viszont. Ha JDR jön azért, ha Sparano lesz a befutó, akkor azért 😊

JDR ismeri, sokak szerint hozná OC-nak. Sparano alá iszonyat fontos lenne egy fasza OC beszerzése és, ha JDR nem jön hozzánk, akkor sehova se megy sztem, mert nem nagyon olvastam, h máshol komoly jelölt lenne. Így Koetter valamelyik friss vagy nem friss (L.Smith, G.Bradley) HC alá mehet edzősködni. Ebben az esetben MD-nek ki kell nyitni a pénztatyót és rendesen megfizetni, mint top OC opció.

több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Sanahannahana a patkányarc...ez most komoly?????????????????
Nem értem, hogy mi ez??
Al feltámad és kibasz mindenkit.(N) (N) (N) (N)
több mint 11 éve
A Billsnél pl. az a forgatókönyv játszik h Mike GM lenne, Kyle meg HC, ha kapnak egy ilyen package-t nyilván azt fogadják el.empty taxi
Remélem ott megkapják jó hamar...

Komolyan behányok, ha Mike Shanahan érkezik a csapathoz...

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
A Billsnél pl. az a forgatókönyv játszik h Mike GM lenne, Kyle meg HC, ha kapnak egy ilyen package-t nyilván azt fogadják el.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Annak kifejezetten örülök, hogy egy olyan tapasztalt szakember, mint Madden leül a HC interjúkra, de ettől a Shanny tandemtől a hideg kiráz! Még a kis Shanny csak hagyján, de az örege... huh, durva lenne, ha visszatérne.

több mint 11 éve
Owner Mark Davis brought an old Raiders head coach to interview another former Raiders head coach about a current head-coaching vacancy.

Got that straight?

John Madden sat in on an interview with Mike Shanahan in recent days, two NFL sources told CSN Bay Area.

It’s uncertain how involved Madden is in this coaching search beyond that interview, but it speaks some to the legitimacy of Shanahan, among several others, as a head-coaching candidate.

Madden also sat in on an interview with then-prospective general manager Reggie McKenzie during the Raiders last hiring session in 2012. McKenzie became the GM and eventually hired Dennis Allen as head coach.

Davis and Madden have known each other a long time, and there’s respect between the two men.

The Cleveland Plain Dealer’s Mary Kay Cabot reported on Monday evening that the Raiders, 49ers and Bills were considering Mike Shanahan and his son Kyle – currently Cleveland Browns offensive coordinator – as a package deal. According to the report, Mike would obviously be the head coach and Kyle would be his coordinator. The Shanahans worked together in an identical capacity with Washington from 2010-2013.

Adding Mike Shanahan to the mix was a surprise when first reported due to a fractured relationship with the organization. Shanahan was fired just four games into his second season as head coach and there were several instances that suggested a tense relationship between him and late owner Al Davis.

Mark Davis has apparently mended that fence.

While Mike Shanahan didn’t last long as Raiders head coach, he won two Super Bowls coaching the Denver Broncos and also guided Washington for four seasons.

Kyle Shanahan has been an offensive coordinator since 2008, guiding Houston, Washington and Cleveland. He is 35 years old. His father is 62.

Shanahan is one of several candidates interviewed by the Raiders in recent days. That list includes Denver defensive coordinator Jack Del Rio, Philadelphia offensive coordinator Pat Shurmur, Indianapolis offensive coordinator Pep Hamilton, Seattle offensive coordinator Darrell Bevell and 49ers tight ends coach Eric Mangini.

The Raiders will still interview interim head coach Tony Sparano, which has yet to happen.

CSN reporter Fallon Smith contributed to this report.

www.csnbayarea.com/raiders/sources-madden-sits-raiders-interview-shanahan
több mint 11 éve
Rapoport szerint mi lehetünk az elsők, akik kinevezik az új hc-t.Amadeus91
Ezt már én is olvastam. Még pár napja azt írta, hogy pénteken meglehet az új HC kiléte, ami igencsak Del Rio ellen vallana.

több mint 11 éve
Rapoport szerint mi lehetünk az elsők, akik kinevezik az új hc-t.
több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2015/1/6/7504515/washington-redskins-gives-scot-mccloughan-what-oakland-raiders-would-not

profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/06/report-scot-mccloughan-expected-to-be-the-new-g-m-in-washington/

(Y)
több mint 11 éve
Tegnap valahol azt olvastam, hogy a Pep Hamilton interjú is csak a Rooney rule miatt kell, hogy meglegyen a feka jelölt is. Vagy ő, vagy Bowles lett volna ebből a szempontból (is) a HC jelölt/interjúztatott. Mivel Pep megvolt, lehet a Bowles találkozó elmarad.

Koetter volt a Tampánál OC interjún, de még nem ajánlottak neki szerződést, még beszélni akarnak másokkal is. Ez nekünk jó lehet egy esetleges Del Rio kinevezéskor.

Azt amúgy vágjátok, hogy Del Rio-val csak Davis dumált, mialatt Reggie elment Pep-el beszélgetni? Ez nagyon érdekes szituáció lehetett, mert Jack elmondhatta minden mellébeszélés nélkül, hogy akar-e Reggie-vel dolgozni, míg McKenzie letudta a kötelező kört Hamiltonnal.peterbadbone
Érdekes...
Mondjuk Koetter-rel kapcsolatban lépni kéne sztem, ha Del Rio a befutó, mert lehet elviszik addigra...mondjuk gondolom, ha szó neki JDR, h tuti a dolog akkor csak megvárja 😊