Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
bleacher mock draft: bleacherreport.com/articles/2316878-oakland-raiders-2015-nfl-offseason-draft-scouting-guide/page/21. Amari Cooper WR
2. Nate Orchard DE\OLB
3. Eric Kendricks ILB
4. Chucky Hunter DT
5. Karlos Williams RB
6. Jermain Whitehead FS
7. Leon Brown OG
Első 3 pick jelenleg nálam rendben lenne. 4.körös arcról semmit sem tudok, de a poszt rendben van, bár lehet RG kéne itt inkább már. Williams komoly offfield gondokkal kűzd ha jól olvastam, van ahol emiatt UDFA státuszt kapott csak...ettől függetlenül 5-7 körben valahol jöhet erősítés Murraynek. Utolsó két tagról nincs infóm. Ross és Asante erős játéka után nem biztos, h kell project S Dowling mellé sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Bevell lesz az első akit meghallgatnak Davis-ék, utána pénteken Shurmur következik. Én egyikkel sem szimpatizálok, akármilyen jó munkát is végez a Seahawks-nál Bevell, én tapasztalt HC-t választanék.
több mint 11 éve
a draft topikba azt irtak, hogy winston nem jon a 2015-os draftra, akkor igy meg kevesebb az eselyunk williamsre.ha ennyire szeretne, jöjjön.
justblogbaby.com/2014/12/31/leonard-williams-love-land-oakland-raiders/
buék mindenkinekdeyellPari
több mint 11 éve
Megis elment Buffalobol.Es a hatasfoka kozel sem volt ehhez merheto.
Nekem tetszik a Hox O ahhoz kepest mennyire a D-n van a hangsuly.
több mint 11 éve
Lynch már Buffaloban is egy állat volt. RW játéka az esetek nagy százalékában az, hogy menekül 10 mp-ig és addig csak talál szabad elkapót. az igazság, hogy a Ligában kevés csapatnak van meg az emberanyaga/sémája ellenük.Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
www.silverandblackpride.com/2014/12/31/7476383/oakland-raiders-interviewed-seattle-seahawks-offensive-coordinator
helyes.Amadeus91
Felepitette RW-t aki remek alapanyag volt, de pici es a drafthelye nem igen predesztinalta ekkora sikerre.
Rendszereben Lynch egy tokeletes szorny lett. (szebb persze nem lett)
Egy nagyon gyenge O linnal hozza rendre az eredmenyeket.
Amikor az O elvesztette a sztarjait, kepes volt a Hox ugy atveszelni, hogy az elso mecsek utani visszaeses utan a jatekuk ismet a regi es sikert sikerre halmoznak.
Ez azert eleg jo.Delonso_
Bevellt meg mindenki szidja. a Hawks offenz=Lynch.
több mint 11 éve
Nfl.com szerintOakland Raiders: Interim head coach Tony Sparano vocally made his case for the job, but it would be an upset if the interim coach won the job full time. General manager Reggie McKenzie will be part of the coaching search and Sparano will get an interview, Rapoport reported. The Raiders have requested to speak with Eagles offensive coordinator Pat Shurmur, 49ers assistant Eric Mangini and Broncos defensive coordinator Jack Del Rio. Seahawks offensive coordinator Darren Bevell has already interviewed for the job, according to Seattle head coach Pete Carroll.
Erdekes, hogy se Ryan, se Bowles, (se Trestman, se Mora) nevét nem látni...
több mint 11 éve
En csak RW miatt tartom veszelyesnek az Seatlle- offense-t. (akit mellesleg hihetetlenul ruhellek, de ez ilyen privat dolog)Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
www.silverandblackpride.com/2014/12/31/7476383/oakland-raiders-interviewed-seattle-seahawks-offensive-coordinator
helyes.Amadeus91
Felepitette RW-t aki remek alapanyag volt, de pici es a drafthelye nem igen predesztinalta ekkora sikerre.
Amikor az O elvesztette a sztarjait, kepes volt a Hox ugy atveszelni, hogy az elso mecsek utani visszaeses utan a jatekuk ismet a regi es sikert sikerre halmoznak.
Ha a Hawksnak egy sima zseb iranyitoja lenne, akkor jobb vedelmek elve falnak fel az egeszet, es LoB ide vagy oda playoff kozelebe sem lennenek. Carr meg nem RW. A hawks jelenleg a Tebow vezette Broncos-ra emlekeztett csak RW>T-bow.
Mondjuk az is igaz, hogy szarbol nem lehet varat epiteni es ezert nehez megitelnem Bevell munkassagat, vagy az egesz inkabb RW/Caroll/LoB muve.
több mint 11 éve
Howard lényegében mindenre alkalmatlan. Jó lenne egy rg draft, és akkor egész korrekt lenne a fal. Egyébként olyan edző kéne (min. Oc) -és most ellentmondok a saját Rex bandwagonomnak - aki ért a qb-k fejlesztéséhez. Végre szereztünk egy normàlisat, ne baxuk el.Amadeus91Howardot én azért még megnézném RT szerepkörben. Legalább, mint Watson versenytársa, ha nem lehet DM nélkül kivágni...
Rex-el nekem ez a legnagyobb bajom, ugyanúgy, mint a fiatal DC jelöltekkel. Ki fogja Carr fejlődését elősegíteni.
Ezért mondtam, h jöjjön JDR és hozza Koettert.
Ha nincs ilyen erős combo, akkor lehet O szaki irányba kell elmenni, h Carr jövőjét biztosítsuk, mert az a csapat jövőjét is biztosíthatja...
több mint 11 éve
Howard lényegében mindenre alkalmatlan. Jó lenne egy rg draft, és akkor egész korrekt lenne a fal. Egyébként olyan edző kéne (min. Oc) -és most ellentmondok a saját Rex bandwagonomnak - aki ért a qb-k fejlesztéséhez. Végre szereztünk egy normàlisat, ne baxuk el.OL terén Tom Cable nevét azért meg kell említeni. Nálunk is fasza run blocking falat rakott össze anno senkikből. Nagy kérdés mire menne nélküle Bevell.Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
helyes.Amadeus91
RW felépítése nagyon szép dolog és Carr is sokat profitálhatna vszeg az érkezésével. Van egy jól festő RBnk is, akit szintén tudna vszeg jól használni.
Falunk lenne kérdéses...nem tudom mennyire ZBS only guy ő? Hox előtt is azt tolta már? Mert arra nem éppen alkalmas a keret, bár az is igaz, h hozzá kell nyúlni amúgy is...Wiz, ha marad még rendben lenne, illetve Watson atletikusság alapján működhetne, illetve Gabe Jackson fiatal, jól mozog ő még elkaristolhatna sztem ZBSben, de Penn és Howard teljesen alkalmatlan...jó mondjuk Howard idén PBSben is szar volt 😊Rolni
több mint 11 éve
OL terén Tom Cable nevét azért meg kell említeni. Nálunk is fasza run blocking falat rakott össze anno senkikből. Nagy kérdés mire menne nélküle Bevell.Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
helyes.Amadeus91
RW felépítése nagyon szép dolog és Carr is sokat profitálhatna vszeg az érkezésével. Van egy jól festő RBnk is, akit szintén tudna vszeg jól használni.
Falunk lenne kérdéses...nem tudom mennyire ZBS only guy ő? Hox előtt is azt tolta már? Mert arra nem éppen alkalmas a keret, bár az is igaz, h hozzá kell nyúlni amúgy is...Wiz, ha marad még rendben lenne, illetve Watson atletikusság alapján működhetne, illetve Gabe Jackson fiatal, jól mozog ő még elkaristolhatna sztem ZBSben, de Penn és Howard teljesen alkalmatlan...jó mondjuk Howard idén PBSben is szar volt 😊
több mint 11 éve
Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
helyes.Amadeus91
Ez azert eleg jo.
több mint 11 éve
Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.
helyes.Amadeus91
több mint 11 éve
Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head Coachwww.silverandblackpride.com/2014/12/31/7476383/oakland-raiders-interviewed-seattle-seahawks-offensive-coordinator
helyes.
több mint 11 éve
BUÉK
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
ha ennyire szeretne, jöjjön.
justblogbaby.com/2014/12/31/leonard-williams-love-land-oakland-raiders/
buék mindenkinekdeyell
több mint 11 éve
Boldog Új Évet Mindenkinek!
több mint 11 éve
ha ennyire szeretne, jöjjön.justblogbaby.com/2014/12/31/leonard-williams-love-land-oakland-raiders/
buék mindenkinek
built for this shit
több mint 11 éve
B.Ú.É.K.!!!
több mint 11 éve
7-9 legjobb esetben, jelenlegi erőviszonyok alapján. Ettől független minden évben vannak a vártnál gyengébb (2 éve KC, tavaly Texans, idén Tampa) és jobban teljesítők+ sérülések, drámák miegymás. Majd a pre után reálisabb lesz a sorsolás nehézsége.
több mint 11 éve
Néztem már, h jövőre sem lesz éppen könnyű a sorsolás 😊
több mint 11 éve
2015 - Oakland Raiders Opponents:Home - Denver, Kansas City, San Diego, Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, NY Jets
Away - Denver, Kansas City, San Diego, Cleveland, Pittsburgh, Chicago, Detroit, Tennessee
Hátha nem volt még. 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Sammie Cotes-ről vélemény? Bennt maradhat a 2. kör elejéig?Coates-ről én nem vagyok hajlandó rosszat mondani ezek után 😊
Sok helyen legjobb 7.-12 WR helyre teszik, de másol top 5.Pari
espn.go.com/blog/sec/post/_/id/91410/sammie-coates-spends-auburns-off-week-with-young-kenzie-his-inspiration
espn.go.com/video/clip?id=12040641
de ha szigorúan, mint játékost figyelem, akkor is a szegény ember Maclinje legalább

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
KösziTehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.RolniA most draftra érkező elit elkapók szinte mindegyikét nagyon bírom, Coopertől Strongon át Parkerig szerintem tele van instant playmakerekkel a class. A Raiders hiányposztjaival nem vagyok tisztában, de ha olyan égető need a WR, akkor is egy 2/4-ről első kör végére történő felmozgást tartok valószínűbbnek és logikusabb lépésnek.
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?RolniNem látok semmit a játékában, mely ennek ellenkezőjére engedne következtetni.baggio