Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Az en sorrendem:

HC: Holmgren, Ryan, Bowles, Sparano,
DC: Bowles, Ryan, JDR, Singletary
OC: Trestman, McDaniels
több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Eric Mangini neve is felmerült, na ő az akit nem szeretnék látni HC-ként.

Del Rio kinevezése nekem tetszene. Az, hogy a játékosok a meglévő pozíciós edzőjüket szeretnék továbbra is maguk mellett látni, nem csoda, hisz senki sem szereti a változást, főleg, ha még úgy is érzi, hogy jól tudnak együtt dolgozni.

Sparano meg úgy tűnik, hogy megnyerte magának a csapatot, de ha a tulaj mást választ, akkor mást kell majd követniük, ennnyi.peterbadbone
Londonban velem volt egy újságíró barátom, fociról semmit nem tudott, de a londoni játékról csak annyit mondott (kézilabdában nagyon járatos) edzőbuktatást lát... azért fontos a lojalitás az edző iránt!
több mint 11 éve
Tuck és Hayden is azt nyilatkozta hogy remélik, hogy Sparano marad. Utóbbi és Woodson azt is szeretnék, ha a DB edzők maradnának.deyell
azért jó lenne, ha nem a játékosok diktálnának.Amadeus91
Egyszer már írtam, hogy nekem Sparano beleférne, JDR-ról állandóan az a kép ugrik be, ahogyan tehetetlenül áll a pálya szélén miközben Jax zuhan a pályán.Nem látom benne azt a plusz erőt amire a Raidersnek szüksége lenne, a szoros szituációkban. Rexet egyszerűen ...viszketek tőle, de lehet ez a hülye stílus pont pozitív lenne Oaklandban. K
több mint 11 éve
újabb említett név: Mike ShanahanAmadeus91
Szó sem lehet róla 😊, egy már volt belőle (N)
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Na mondjuk ha Magnini jön akkor kurvára fogok anyázni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Eric Mangini neve is felmerült, na ő az akit nem szeretnék látni HC-ként.

Del Rio kinevezése nekem tetszene. Az, hogy a játékosok a meglévő pozíciós edzőjüket szeretnék továbbra is maguk mellett látni, nem csoda, hisz senki sem szereti a változást, főleg, ha még úgy is érzi, hogy jól tudnak együtt dolgozni.

Sparano meg úgy tűnik, hogy megnyerte magának a csapatot, de ha a tulaj mást választ, akkor mást kell majd követniük, ennnyi.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
"Khakis are officially sold out in the state of Michigan" - Meskó
holnap délelőtt van elvileg bejelentés. Jöhet Ryan, vagy JDR.
több mint 11 éve
Antonio Smith szerint meg 0-16 lett volna a mérleg Sparano nélkül.deyell
 www.silverandblackpride.com/2014/12/29/7464511/tony-sparano-proved-antonio-smith-wrong-oakland-raiders-dennis-allen
több mint 11 éve
Miközben JH már Michigan-es sapiban integet a Detroiti reptéren én per pill ezt a 3 embert gondolom a lista élén: Jack Del Rio, Rex Ryan, Tony Sparano

több mint 11 éve
Az öreg Samurai???gaben
ne.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Az öreg Samurai???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Antonio Smith szerint meg 0-16 lett volna a mérleg Sparano nélkül.deyell
azért igy a Tennesse "játékát" nézve ők lettek volna 0-16 nem is vágom hogy szereztek két W-t
ti azért jobbak voltatok
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 392 — Sworn to the Dark
Antonio Smith szerint meg 0-16 lett volna a mérleg Sparano nélkül.

built for this shit

több mint 11 éve
Tuck és Hayden is azt nyilatkozta hogy remélik, hogy Sparano marad. Utóbbi és Woodson azt is szeretnék, ha a DB edzők maradnának.deyell
azért jó lenne, ha nem a játékosok diktálnának.
több mint 11 éve
Tuck és Hayden is azt nyilatkozta hogy remélik, hogy Sparano marad. Utóbbi és Woodson azt is szeretnék, ha a DB edzők maradnának.

built for this shit

több mint 11 éve
Jack Del Rio jó eséllyel hozna Dirk Koetter magával, mint OC. Ez így messze nem lenne rossz sztem...

www.silverandblackpride.com/2014/12/29/7464045/oakland-raiders-head-coaching-candidate-jack-del-rio

több mint 11 éve
újabb említett név: Mike Shanahan
több mint 11 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/29/report-tony-sparano-squarely-in-the-mix-for-raiders-job/

😕

www.silverandblackpride.com/2014/12/28/7458817/oakland-raiders-finish-2014-season-with-flurry-of-historic-franchise-futility

minden idők - egyik - legszarabb éve volt az idei.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Vic Tafur szerint Davis olyan főedzőt akar, akinek van HC tapasztalata, nem akar nagyon költekezni, és szerinte Ryan esélytelen.deyell
ezt twitteren olvastad? mert a "Mark Davis is not make-it-rain type" nem feltétlen ezt jelenti

btw elég unfair dolog volt szerintem, amit az nfl beatwriterek a Raiders fanokkal is műveltek Harbaugh ügybenbaggio
szerintem itt azt jelenti, hogy Davis nem fogja megdobni egy valag pénzzel a legjobbnak tűnő jelöltet, hanem kivár, meginterjuztat mindenkit, aki elérhető, és lehet, hogy a kevésbé neves jelölt lesz a befutó nála. és ezt még egy hete írta Tafur twitterredeyell
Azt jelenti, hogy nem szórja a pénzt, ami nem egyenlő azzal, hogy hosszas megfontolás után nem dönt úgy, hogy a számára legideálisabb jelöltet megfizeti. Ez mondjuk a Harbaugh-hírek ismeretében megint vicces belemagyarázás, mert ha igaz, akkor semmilyen utolsó pillanatos győzködésről nem volt szó JH esetében Oakland részről.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vic Tafur szerint Davis olyan főedzőt akar, akinek van HC tapasztalata, nem akar nagyon költekezni, és szerinte Ryan esélytelen.deyell
ezt twitteren olvastad? mert a "Mark Davis is not make-it-rain type" nem feltétlen ezt jelenti

btw elég unfair dolog volt szerintem, amit az nfl beatwriterek a Raiders fanokkal is műveltek Harbaugh ügybenbaggio
szerintem itt azt jelenti, hogy Davis nem fogja megdobni egy valag pénzzel a legjobbnak tűnő jelöltet, hanem kivár, meginterjuztat mindenkit, aki elérhető, és lehet, hogy a kevésbé neves jelölt lesz a befutó nála. és ezt még egy hete írta Tafur twitterre

built for this shit

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante

btw elég unfair dolog volt szerintem, amit az nfl beatwriterek a Raiders fanokkal is műveltek Harbaugh ügyben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 870 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem akar költekezni? Legutóbb még rockstar hcról volt szó..... Remélem csak smoke.Amadeus91
Sparano elég badass a napszemüvegében. 😀
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 687 — Believelander
A költekezős rész mondjuk szöges ellentétben van itt a JH pletykákkal...majd kiderül.

Holgrem-Sparano-Del Rio

Ez a legrealisztikusabb HC jelölt 3-as ez alapján...Rolni
Holmgren anno évi 8 millióért elnökösködött nálunk, nem hiszem, h. ő egy zacskó szotyiért visszajönne.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Nem akar költekezni? Legutóbb még rockstar hcról volt szó..... Remélem csak smoke.
több mint 11 éve
A költekezős rész mondjuk szöges ellentétben van itt a JH pletykákkal...majd kiderül.

Holgrem-Sparano-Del Rio

Ez a legrealisztikusabb HC jelölt 3-as ez alapján...