Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Ha marad a 4-3 base akkor JPP-t erősen meg kéne nézni...
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000449562/article/jason-pierrepaul-i-think-im-worth-a-lot-of-moneyRolni
ha a giants elengedi, akkor nem hiszem, hogy jó biznisz lenne bárkinek issapka
Jogos, bár mintha idén újra jobb éve lenne nem?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Az a londoni csapat siralmas volt... 😀Surda
annál csak a Rams elleni volt siralmasabb.deyell
Ez igaz 😕 arról az estéről ne is beszéljünk.....végig szenvedtem uuhhh.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark
If Mark Davis cannot land Harbaugh, sources said Denver defensive coordinator Jack Del Rio is thought of highly in that building and the former Jaguars coach is expected to get the opportunity to interview there. The Raiders also intend to ask for permission to interview Arizona defensive coordinator Todd Bowles. Furthermore, while Davis continues to support the idea that Reggie McKenzie remain his general manager, that situation could become much more fluid should be get deep in talks with a big fish like Harbaugh who would most likely want a say in hiring the personnel staff. (CBS)

Bowles nem tudom, milyen HC lenne. de Del Riót ne... akkor már inkább Rex Ryan.

built for this shit

több mint 11 éve
Az a londoni csapat siralmas volt... 😀Surda
annál csak a Rams elleni volt siralmasabb.

built for this shit

több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Lehet ,hogy egyedül vagyok ezzel, de valahogy örülök Harbaugh választásának. Nekem nem volt meggyőző a személyisége, persze ez csak olyan megérzés. Sparanonak semmi esélye?? Mikor oda kellet állni Ő megtette, és úrrá lett a káoszon. Az a londoni csapat siralmas volt... 😀
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000449562/article/jason-pierrepaul-i-think-im-worth-a-lot-of-moneyRolni
Tuck es JPP ujra egyutt....hat nem tudom...
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Közben ez nekem kimaradt, h Mack játéka kérdéses:  espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/155900/khalil-mack-will-be-game-time-decision-at-denverRolni
az egyetemen sérülés miatt nem, csak eltiltás miatt hagyott ki egy meccset.deyell
Sound FX - Mack
 www.raiders.com/media-vault/videos/Sound-FX-Khalil-Mack-attacks-Bills/c639437c-8de8-4267-b178-2e5431161e14

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
ha a giants elengedi, akkor nem hiszem, hogy jó biznisz lenne bárkinek is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xkhuhim47em60yi2bcxd
Jason Pierre-Paul: 'I think I'm worth a lot of money'
Jason Pierre-Paul is set to hit the open market this offseason. The Giants defensive end believes that he's worth a shipload of money after playing out his rookie contract.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Egyre több helyen jelenik meg, hogy Harbaugh elfogadta a Michigan ajánlatát. Sajnálom, nagyon szerettem volna, ha ő vezeti a következő években a csapatot.

több mint 11 éve
ha már a sérüléseknél tartunk

For the first time in his career, Darren McFadden has been healthy for the entire season.

2008 óta van a ligában

built for this shit

több mint 11 éve
Közben ez nekem kimaradt, h Mack játéka kérdéses:  espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/155900/khalil-mack-will-be-game-time-decision-at-denverRolni
az egyetemen sérülés miatt nem, csak eltiltás miatt hagyott ki egy meccset.

built for this shit

több mint 11 éve
Közben ez nekem kimaradt, h Mack játéka kérdéses:  espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/155900/khalil-mack-will-be-game-time-decision-at-denver

több mint 11 éve
Quote:
Giants 360 @Giants360
NFL News: Sirius Radio just reported that the 49ers have given Jim Harbaugh permission to meet with the Oakland Raiders.

több mint 11 éve
Michigan AD Jim Hackett & UM officials will be in the Bay Area this weekend to speak with Jim Harbaugh. So will Raiders officials.

Joe Pequeno ‏@JoePequenoCBS5
Source says, 49ers and Michigan have worked out a deal. Nothing signed, but UM Officials feel confident Jim Harbaugh will be new coach.deyell
A Michigan tud vmit adni JH-ért a 49ers-nek?
Mert, ha JH relatív szívesen menne és az egyetem tud kvázi tradelni az döntő faktor lehet...Rolni
nem tud tradelni, kivásárolni tudják illetve kell is
mivel ez egy nem ekvivalens/nem ugyanazon ligához/csapathoz szerződés, ezért Harbót nem köti a szerződése, ha az NCAA-be akar menni (és fordítva sem)
ezért ha a Michigan megegyezik vele, akkor odaadják a buyout moneyt a 49ersnek, és készsapka
Köszi sapka a választ!

az egyetem tud kvázi tradelni az döntő faktor lehet...Rolni
muszáj megkérdeznem, hogy ezt mégis hogyan gondoltad? xDbaggio
Nem gondoltam sehogy, kérdeztem, majd dünnyögtem egyet.... Az a rész, h 49ers and Michigan have worked out a deal nem volt értelmezhető számomra, gondoltam rákérdezek vki tudja-e mire vonatkozik.
Sapka tudott is rá értelmes, korrekt választ adni, amit köszöntem szépen.

Te nyugodtan magadba tarthattad volna ezt a kommentet, mert sokkal nem lettem tőle okosabb. Legközelebb ha lehet inkább ne "segíts", válaszolj nekem. Köszi

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
az egyetem tud kvázi tradelni az döntő faktor lehet...Rolni
muszáj megkérdeznem, hogy ezt mégis hogyan gondoltad? xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fritz Pollard Alliance chairman John Wooten said Friday he has recommended to Oakland owner Mark Davis that Vikings executive Kevin Warren would be an ideal choice for Raiders president. The Fritz Pollard Alliance works with the league on minority hiring.

ahogy olvasgattam a fórumban, a Vikings szurkolók nem tartják sokra, szerintük mehet.

built for this shit

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Michigan AD Jim Hackett & UM officials will be in the Bay Area this weekend to speak with Jim Harbaugh. So will Raiders officials.

Source says, 49ers and Michigan have worked out a deal. Nothing signed, but UM Officials feel confident Jim Harbaugh will be new coach.deyell
Mert, ha JH relatív szívesen menne és az egyetem tud kvázi tradelni az döntő faktor lehet...Rolni
nem tud tradelni, kivásárolni tudják illetve kell is
mivel ez egy nem ekvivalens/nem ugyanazon ligához/csapathoz szerződés, ezért Harbót nem köti a szerződése, ha az NCAA-be akar menni (és fordítva sem)
ezért ha a Michigan megegyezik vele, akkor odaadják a buyout moneyt a 49ersnek, és kész

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve

Mert, ha JH relatív szívesen menne és az egyetem tud kvázi tradelni az döntő faktor lehet...

több mint 11 éve

Source says, 49ers and Michigan have worked out a deal. Nothing signed, but UM Officials feel confident Jim Harbaugh will be new coach.

built for this shit

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Wisniewski azért nem rossz center, még ha idén nem is a legjobb. Kellene ő ebbe a falba jövőre is, legalább a folytonosság miatt. Remélem megegyezünk vele.

A Ray-Ray dolog igencsak meglepett, azt hiszem meg is nézem a meccset újra, mert eddig el sem tudtam képzelni, hogy valamire vasználható lenne.peterbadbone
Nyilván elfáradt a sok D snap alatt, ezért a spec. team-ben már nem volt ereje hülyeséget csinálni.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Wisniewski azért nem rossz center, még ha idén nem is a legjobb. Kellene ő ebbe a falba jövőre is, legalább a folytonosság miatt. Remélem megegyezünk vele.

A Ray-Ray dolog igencsak meglepett, azt hiszem meg is nézem a meccset újra, mert eddig el sem tudtam képzelni, hogy valamire vasználható lenne.

több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/12/26/7451925/stefen-wisniewski-not-accepting-oakland-raiders-contract-offers

újabb talent léphet le. Jó a GM! (Y)Amadeus91
nem akkora talent sajnos, az idei szezonja kifejezetten középszerű. és bizony elképzelhető, hogy RM nem tartja meg.. de erről még korai, mert lehet, hogy új GM lesz, aki jobban szórja majd a pénzt.deyell
nem pénzszórás kérdése, hogy egy értékelhető játékost sem sikerült megtartani az elmúlt években.Amadeus91
és hány értékelhető játékost engedett el? Desmond Bryant meg Jared Veldheer legfeljebb. előbbi a cap hell miatt, utóbbinál pedig jobb idén Penn, és $2 millióval olcsóbb. kettőt három év alatt

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
 www.silverandblackpride.com/2014/12/26/7451925/stefen-wisniewski-not-accepting-oakland-raiders-contract-offers

nem akkora talent sajnos, az idei szezonja kifejezetten középszerű. és bizony elképzelhető, hogy RM nem tartja meg.. de erről még korai, mert lehet, hogy új GM lesz, aki jobban szórja majd a pénzt.deyell
nem pénzszórás kérdése, hogy egy értékelhető játékost sem sikerült megtartani az elmúlt években.
több mint 11 éve

nem akkora talent sajnos, az idei szezonja kifejezetten középszerű. és bizony elképzelhető, hogy RM nem tartja meg.. de erről még korai, mert lehet, hogy új GM lesz, aki jobban szórja majd a pénzt.

built for this shit