Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark
nap vicce: egy Broncos szurkoló rapper összetákolt egy számot, amiben a Raiderst és Khalil Macket szidja... remélem Khalil meghallgatja majd a vasárnapi meccs előtt egy kis extra motiváció gyanánt.

www.youtube.com/watch?v=cSMvRUluoLo

kicsit meglepődik majd, amikor Mack lesz a DROY. azt mondja, addig verik a Raiderst, amíg Peyton a QB.. csak nehogy visszavonuljon jövőre.

itt meg egy Gabe Jackson vine:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
...TST
Nem akarlak megsérteni, de ez birka mentalitás.gaben
Értem Én de akkor neked mi az álláspontod azonkívül, hogy mindenkit rúgjunk ki a picsába? Kit hoznál ide HC-nak Haribón kívül? Kit neveznél ki GM-nek?

RM-nél egyedül a Hayden pick nem tetszik. Van még néhány igazolás ami nem jött be de veteránoknál van ilyen. Schaub igazolást sem mondtam rossznak, persze nem jött be de az akkori elérhető QB-k közül Ő volt a legjobb! Persze most már olyan mélységekben van hogy csuhajja de akkor Sancheznél jobb megoldásnak tűnt nálam.

Én mindenre nyitott vagyok, mert ez a 0-10 nekem sem volt leányálom, legyen bármi is a vége szóval kíváncsian várom az irományod. Remélem igazat adhatok neked ha elolvastam.TST
Én már mondtam: 3-13, 2 4-12-es év után mindenütt válóok. Ezt nincs hova menteni. Én azért a Hayden-Watson picket annyira nem tartom sokra, bőven jobb játékosok benn voltak akkor még, egyébként sem értek annyit. Schaub botrányos pick up, érthetetlen - 1/5.-ös cetlivel, amikor várható volt JF/Teddy/DC (más kérdés, hogy JF eddig bust szagú), még Flynn megszerzésénél is rosszabb manőver. A fa tevékenysége majdnem teljes kudarc, és nem csak azért mert Woodley (többek közt) besült, hanem azért is, mert senkit nem tudott szinte megtartani: Wheeler, Palmer (igaz ő nem fa), Houston, JV, Myers, Huff cut szintén szar volt, Bryant. Komolyan a legjobb fa igazolása ár/értékben még mindig Usama Young volt, és ezzel elmondtunk mindent.
Sparano HC kinevezése meg viccnek is rossz, önmaga paródiája az egész ember, kb. a pont lenne az i-re.

HC: Ryan, Haribó.
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
...TST
Nem akarlak megsérteni, de ez birka mentalitás.gaben
Értem Én de akkor neked mi az álláspontod azonkívül, hogy mindenkit rúgjunk ki a picsába? Kit hoznál ide HC-nak Haribón kívül? Kit neveznél ki GM-nek?

RM-nél egyedül a Hayden pick nem tetszik. Van még néhány igazolás ami nem jött be de veteránoknál van ilyen. Schaub igazolást sem mondtam rossznak, persze nem jött be de az akkori elérhető QB-k közül Ő volt a legjobb! Persze most már olyan mélységekben van hogy csuhajja de akkor Sancheznél jobb megoldásnak tűnt nálam.

Én mindenre nyitott vagyok, mert ez a 0-10 nekem sem volt leányálom, legyen bármi is a vége szóval kíváncsian várom az irományod. Remélem igazat adhatok neked ha elolvastam.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Amm miért vagytok ennyire Sparano ellen? Okké szar, tény de mióta Ő van a HC szerepkörben másképp játszik a csapat. Jobban! Persze nem Ő az ideális jelölt és Isten mentsen minket tőle hosszútávra de ha nincs más aki upgrade lenne vagy nem tudjuk ide csábítani? Az a helyzet, hogy szotyi van Buksi!

RM felé nem hajlok, szerintem nem Ő a mi megváltó GM-ünk de tény, hogy szegény ember azzal főz ami van. Amíg nincs jobb addig ez kényszer helyzet és inkább RM és Sparano mint új GM plussz DA 2.0. aki szintén új arc.
Lehet Én vagyok a hülye, sőt biztos de Én úgy látom, hogy amíg nem tudunk jobb edzőkkel fejleszteni a Staffot és fain FA igazolásokat hozni addig legalább ne basszunk el tovább mást.
Totyorgásnak tűnhet amitől Amadeus is fél/tart és azt várná, hogy jöjjön valaki aki az asztalra basz és más mentalitással hirtelen minden kész picsa meleg málé, csak hát erre még várni kell.

Rexnek nem örülnék. Egyedül Hárbónak de ha nem jön akk valami nagyon top OC-t hozzunk aki felel az O-ért és gatyába rázza a támadósorunkat. Azt reméljük, hogy idővel lesz alkalmas jelölt a HC posztra.TST
En erzeseim Sparanoval kapcsolatban, kb. neked mint McKenzie-vel kapcsoaltban. Szerintem nekunk egy rock star hc-ra van szukségunk elso sorban, ha azt nem talalunk iden, akkor maradjon Tony, ugy latszik a jatekosok kedvelik.

GM teruleten nem hiszem, hogy talalunk jobbat egyelore...nekem azert is szimpatikus, mert
- kivezetet minket a cap hellbol
- nem kotott nagy karokat okozo szerzodeseket (Schaubra akkor szukseg volt mert nem lehetett tudni, hogy mi lesz a drafton, Flynn az mas teszta...) lehet ezert nem volt annyira sikeres az FA piacon, de en inkabb halas vagyok, hogy nincs nalunk egy Decker, vagy Jared Allen sok dead moneyert hosszu tavra
- nem hozott ide olyan balhes embereket akik rombolhattak volna a moralt az oltozoben (Incognito, Harvin, DJax...ha egyaltalan jottek volna), csak azert, hogy jobb megiteles ala essen a szurkolok koreben (ezzel javitotta a csapat megiteleset a jovore nezve az FA piacon)
- raiders "hagyomanyokkal" ellentetben nagyon sikeresen draftolt
mind ez egyutt azt adja, hogy a sajat onos erdeke ele helyezte a csapat erdekeit es jovojet, ami nekem sokkal szimpatikusabba teszi annak a par hibanak az ellenere amit elkovetett. (Flynn, MJD , Saffold stb.)Pari
RM rövid munkássága
 www.silverandblackpride.com/2014/8/8/5977341/hows-reggie-mckenzie-doing-so-far-oakland-raiders
a szavazok 75%-a szerint legalább jól végzi a munkáját.
több mint 11 éve
Amm miért vagytok ennyire Sparano ellen? Okké szar, tény de mióta Ő van a HC szerepkörben másképp játszik a csapat. Jobban! Persze nem Ő az ideális jelölt és Isten mentsen minket tőle hosszútávra de ha nincs más aki upgrade lenne vagy nem tudjuk ide csábítani? Az a helyzet, hogy szotyi van Buksi!

RM felé nem hajlok, szerintem nem Ő a mi megváltó GM-ünk de tény, hogy szegény ember azzal főz ami van. Amíg nincs jobb addig ez kényszer helyzet és inkább RM és Sparano mint új GM plussz DA 2.0. aki szintén új arc.
Lehet Én vagyok a hülye, sőt biztos de Én úgy látom, hogy amíg nem tudunk jobb edzőkkel fejleszteni a Staffot és fain FA igazolásokat hozni addig legalább ne basszunk el tovább mást.
Totyorgásnak tűnhet amitől Amadeus is fél/tart és azt várná, hogy jöjjön valaki aki az asztalra basz és más mentalitással hirtelen minden kész picsa meleg málé, csak hát erre még várni kell.

Rexnek nem örülnék. Egyedül Hárbónak de ha nem jön akk valami nagyon top OC-t hozzunk aki felel az O-ért és gatyába rázza a támadósorunkat. Azt reméljük, hogy idővel lesz alkalmas jelölt a HC posztra.TST
En erzeseim Sparanoval kapcsolatban, kb. neked mint McKenzie-vel kapcsoaltban. Szerintem nekunk egy rock star hc-ra van szukségunk elso sorban, ha azt nem talalunk iden, akkor maradjon Tony, ugy latszik a jatekosok kedvelik.

GM teruleten nem hiszem, hogy talalunk jobbat egyelore...nekem azert is szimpatikus, mert
- kivezetet minket a cap hellbol
- nem kotott nagy karokat okozo szerzodeseket (Schaubra akkor szukseg volt mert nem lehetett tudni, hogy mi lesz a drafton, Flynn az mas teszta...) lehet ezert nem volt annyira sikeres az FA piacon, de en inkabb halas vagyok, hogy nincs nalunk egy Decker, vagy Jared Allen sok dead moneyert hosszu tavra
- nem hozott ide olyan balhes embereket akik rombolhattak volna a moralt az oltozoben (Incognito, Harvin, DJax...ha egyaltalan jottek volna), csak azert, hogy jobb megiteles ala essen a szurkolok koreben (ezzel javitotta a csapat megiteleset a jovore nezve az FA piacon)
- raiders "hagyomanyokkal" ellentetben nagyon sikeresen draftolt
mind ez egyutt azt adja, hogy a sajat onos erdeke ele helyezte a csapat erdekeit es jovojet, ami nekem sokkal szimpatikusabba teszi annak a par hibanak az ellenere amit elkovetett. (Flynn, MJD , Saffold stb.)
Megváltónak én sem tartom, de egy évet legalább még megérdemel, hogy "befejezhesse", amit "megálmodott".
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Amm miért vagytok ennyire Sparano ellen? Okké szar, tény de mióta Ő van a HC szerepkörben másképp játszik a csapat. Jobban! Persze nem Ő az ideális jelölt és Isten mentsen minket tőle hosszútávra de ha nincs más aki upgrade lenne vagy nem tudjuk ide csábítani? Az a helyzet, hogy szotyi van Buksi! RM felé nem hajlok, szerintem nem Ő a mi megváltó GM-ünk de tény, hogy szegény ember azzal főz ami van. Amíg nincs jobb addig ez kényszer helyzet és inkább RM és Sparano mint új GM plussz DA 2.0. aki szintén új arc. Lehet Én vagyok a hülye, sőt biztos de Én úgy látom, hogy amíg nem tudunk jobb edzőkkel fejleszteni a Staffot és fain FA igazolásokat hozni addig legalább ne basszunk el tovább mást. Totyorgásnak tűnhet amitől Amadeus is fél/tart és azt várná, hogy jöjjön valaki aki az asztalra basz és más mentalitással hirtelen minden kész picsa meleg málé, csak hát erre még várni kell. Rexnek nem örülnék. Egyedül Hárbónak de ha nem jön akk valami nagyon top OC-t hozzunk aki felel az O-ért és gatyába rázza a támadósorunkat. Azt reméljük, hogy idővel lesz alkalmas jelölt a HC posztra.TST
Nem akarlak megsérteni, de ez birka mentalitás.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
a 4. körös rookie végre munkában volt:

Keith McGill’s 0.46 yards allowed per cover snap was 9th best among 57 CBs who saw 30+ snaps in coverage this week.

(Haydenét nem tudom, de az övé jóval rosszabb valószínűleg)

built for this shit

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."

Rexnek nem örülnék. Egyedül Hárbónak de ha nem jön akk valami nagyon top OC-t hozzunk aki felel az O-ért és gatyába rázza a támadósorunkat. Azt reméljük, hogy idővel lesz alkalmas jelölt a HC posztra.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Nincs benne semmi hír srácok! Attól, h beszélgetnek egymással még nem lesz belőle automatikusan HC majd. Ráadásul lehet MD nem is így látja a dolgot 😊

Sparano egy-két mondatából viszont milyen fasza hírt tudott generálni vmelyik firkász...értem már mire kapják a fizut 😉

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
2015-ös ellenfelek:

Away: Denver, Kansas City, San Diego, Cleveland, Pittsburgh, Chicago, Detroit, Tennessee

Home: Denver, Kansas City, San Diego, Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, New York Jets

built for this shit

több mint 11 éve
Én azért még bízom Harbaugh nejében!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
ez egy nagyon rossz hir.....de nem mondhatjatok hogy nem tudtam elore.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Jaj ne
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000448545/article/tony-sparano-raiders-owner-have-strong-relationshipPari
Mondtam bassza meg.
több mint 11 éve
Jaj ne
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/specv0j10s7o9pgmnbb2
Tony Sparano, Raiders owner have strong relationship
Tony Sparano has enjoyed a good relationship with his boss -- Raiders owner Mark Davis. Could that bond be a boon for Sparano come next month's coaching search?
több mint 11 éve
Tedford jövőre tud egyáltalán majd OC szerepkörbe visszatérni?Rolni
HC szerepkörbe tért vissza, csak nem az NFL-ben, hanem a CFL-ben (BC Lions)baggio
Köszi

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Tedford jövőre tud egyáltalán majd OC szerepkörbe visszatérni?Rolni
HC szerepkörbe tért vissza, csak nem az NFL-ben, hanem a CFL-ben (BC Lions)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nincs még lefutva ez a Jim Harbaugh téma sem persze:

Quote:
ESPN's Adam Schefter reported Monday night that some sources believe Jim Harbaugh will either coach at the University of Michigan or with the Oakland Raiders in 2015.

Harbaugh is expected to leave the San Francisco 49ers next week. Michigan has been pursuing Harbaugh, who played at the school.

The Raiders are also expected to make a run at him. There been a belief that Harbaugh wants to remain in the NFL. But Schefter reports going back to Michigan could appeal to Harbaugh.

több mint 11 éve
AFC West: Adam Gase, Doug Pederson, Greg Olson, Frank Reich
Gase-től én iszonyat fáznék. Sztem ott PM-é az elismerés, nem tudom mennyit tesz hozzá Adam.
Pederson esetében és Reich esetében is O guru HC van, ha jól gondolom a playeket is a HC-k hívják.
Rolni
Reich playeket is hív,empty taxi
Köszi!

Best rookie class eddigiek alapján (nagyon korai persze ez még):
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/m3bk0umqnt3petxrjqfp
Oakland Raiders lead list of top 10 rookie classes
Khalil Mack and Derek Carr have the look of future stars in Oakland. Find out which other teams are featured on our list of the top 10 draft classes from this year.

Utóbbi két draftja megmentheti RM-et mások szerint is:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bbzzgvjslbooyslrvdhn
Reggie McKenzie: Raiders' foundation has been built
General manager Reggie McKenzie said Sunday that the Raiders' foundation "has been built" with back-to-back impressive draft classes. Has McKenzie saved his job in Oakland?

PM remélem ellenünk is dob vagy 4 INT-et 😊

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
A class feltérképezését majd csinálják a scoutok..Amadeus91
Én bevallottan McKenzie párti vagyok, pont az elmúlt két év draftjai miatt, előtte lévő 9 évben az FO/Al csak azt tudták bebizonyítani, hogy képesek vagyunk a történelem legnagyobb bust-jait összehozni (stealunk nem volt egy darab se). Úgy néz ki, hogy a draftoltjai jó alapjain végre elkezdődhet az építkezés.
FA-k:
Ahogy Rolni és Delonso is irta, nehéz ide csábítani jó/keresett FA-kat, de legalább tényleg jó szerződéseket kötött amivel nem lesz még egy fél évtizedes cap hell-ünk.
Akiket nem tartott meg, azok nem is produkáltak túl kiemelkedőt idén.
Azért hozott egy két jó nevű veteránt akik istápolják az elmúlt 2 draft classtPari
Megint megy az év végi parasztvakítás! Maradjon Sparano, kezdjen Schaub, draftoljunk kickert meg puntert!!!
Ne vedd magadra, de végre lépjünk már túl ezeken a tehetségtelen faszokon. Benyalta magát mindenki az öreghez, a fia meg túl balfasz a melóhoz.gaben
Miért kezdene Schaub? Azért lett idehozva, de volt jobb opció, a tapasztalata továbbra is hasznos lehet.
Minek K, meg P? Ha a draftolásuk, mint rossz döntés a probléma: Jano az egyik legjobb rúgó, Lechler sokszoros probowler volt...
Al Davis azért elég tehetséget hozott, akár a kukából is; a végére már nem volt teljesen képben, ez van.
Mark Davis a gazdasági részhez ért, a focihoz annyira nem, ezt ő maga is bevallotta. Ezért hozta Reggie-t, ő intézi a focit, MD teljes gőzzel a stadionon dolgozik.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
AFC West: Adam Gase, Doug Pederson, Greg Olson, Frank Reich
Gase-től én iszonyat fáznék. Sztem ott PM-é az elismerés, nem tudom mennyit tesz hozzá Adam.
Pederson esetében és Reich esetében is O guru HC van, ha jól gondolom a playeket is a HC-k hívják.
Rolni
Reich playeket is hív,

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Én bevallottan McKenzie párti vagyok, pont az elmúlt két év draftjai miatt, előtte lévő 9 évben az FO/Al csak azt tudták bebizonyítani, hogy képesek vagyunk a történelem legnagyobb bust-jait összehozni (stealunk nem volt egy darab se). Úgy néz ki, hogy a draftoltjai jó alapjain végre elkezdődhet az építkezés.
FA-k:
Ahogy Rolni és Delonso is irta, nehéz ide csábítani jó/keresett FA-kat, de legalább tényleg jó szerződéseket kötött amivel nem lesz még egy fél évtizedes cap hell-ünk.
Azért hozott egy két jó nevű veteránt akik istápolják az elmúlt 2 draft classtPari
Megint megy az év végi parasztvakítás! Maradjon Sparano, kezdjen Schaub, draftoljunk kickert meg puntert!!!
Ne vedd magadra, de végre lépjünk már túl ezeken a tehetségtelen faszokon. Benyalta magát mindenki az öreghez, a fia meg túl balfasz a melóhoz.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
FA-k:
Azért hozott egy két jó nevű veteránt akik istápolják az elmúlt 2 draft classt
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
15 ève edző nàlunk, - Löbó ott fog meghalni a sideline-on. Igaz kockàzatos, de egy interjuht megèrne steelersskúl - alàzat, bruszt, kömènymag...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bazza!
Lions meccset nemláttam sztem egyet sem. Tőled olvastam párat, de nem ragadt meg benne, h Lombardi utálat van 😊. Ki is húzhatjuk akkor...

Amadeus!
Hogy hozol olyan helyre top FA-t, ahova közvélemény kutatás alapján legkevésbé akarnak játékosok jönni? A top FA-k másholis kapnak fasza pénzt, nem fog elmenni olyan helyre ahova nem akar, hacsak nem vágod pofán annyi pénzel, mint tette azt anno Al...az tudjuk hova vezet. Ha a drafthoz csak scoutok kellenek, miért nem megy minden csapatnak jól a dolog? Szted nem sikerült jól az utóbbi két draft?

Del!
Akkor Bevell, Bowles mint két legjobb jelölt talán megfogalmazható. Mit csinálunk, ha ők mennek másik csapathoz vagy mondjuk maradnak ahol vannak? Bowles most hosszabbított, Bevell lehet rámegy még egy SB-re, amíg Pete aktív, ki tudja...Azért nincs annyi fantasztikus megoldás a fa alatt sztem.

Süti!
Butler eddig nem ment sehova, h majd váltsa nálatok az öreget. Gondolom most már kivárja a sorát, illetve HCnek olyan embert vinni aki még koordinátor sem volt, komoly lenne...Woodley meg persze, h nem senkiházi, de kurvára lerobbant szegény...

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Vugyli nem senkihàzi ezt kikèrem magamnak.

Külömbese Löbót kell elhozni, hanem Butlert - ha újra kell rakni, akkor a dominant franchaise-zokból hoznèk, mer miből èpült Arizona? Ha nem gyön be az egyik, akkor lopni kell ugyanonnat egy màsikat, az iskola ugyanaz. Tehàt Patriciàt hoznàm 😀 vagy rámennèk a Dallas àgra....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak