Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀
több mint 11 éve
ez is a te hibád |8sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...kurva jó, nyakunkon fog ragadni.Amadeus91
The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Azt almodtam hogy mack-el es hayden-el menten a mai ceges karacsonyi buliba...kezdek aggodni.
több mint 11 éve
sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...kurva jó, nyakunkon fog ragadni.
The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.deyell
több mint 11 éve
sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.
built for this shit
több mint 11 éve
Királyság 😊A lényeg, h a fiatalok többsége jól játszott és megvan a W!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Stadion is van már 2015-re: www.si.com/nfl/2014/12/21/oakland-raiders-stadium-lease-extension
több mint 11 éve
Én is pont azon kezdtem agyalni, mikor olvastam, hogy közvetlenül az utolsó meccse előtt írta alá az új szerződését? Kizártnak tartom, sőt én még bízom abban, hogy nem a Rozsomákokat választja.
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/19/7425647/jim-harbuagh-agrees-to-become-michigans-hcEz még nem official mondjuk...nem is értem azt amelyik azt írja, h már alá is írt...hogy tehetné, mikor él a szerződése még SFben...max vmi szándéknyilatkozatot írhat alá ilyenkor sztem...
Report: Jim Harbaugh agrees to become Michigan Head Coach
kezdhetünk neveket beírni, hogy ki, kinek örülne.Amadeus91
Gruden hosszabbított nemrég, sza ő is out.
Érdekes lesz ez...
Holgrem, Del Rio, fiatal koordinátor vagy egyetemi ember??
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/19/7425647/jim-harbuagh-agrees-to-become-michigans-hcReport: Jim Harbaugh agrees to become Michigan Head Coach
kezdhetünk neveket beírni, hogy ki, kinek örülne.
több mint 11 éve
The Raiders have signed LB Spencer Hadley to the active roster
Tarell Brown -> IR. Chekwa out, Hayden questionable. jól fog kinézni a secondary
built for this shit
több mint 11 éve
Nem lesz LA team 2015: espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/8452/no-l-a-for-now-what-it-means-for-raiders
több mint 11 éve
Tuck arról, hogy mentorálja Macketezert erdemes veteranokat igazolni
"It was never really me seeking him out and trying to teach him things. He sought me out. He asked for the locker next to mine; he asked questions during training camp. We talk constantly during the week and during games. He’s made it easy for me, because all I have to do is answer his questions."deyell
több mint 11 éve
Tuck arról, hogy mentorálja Macket
"It was never really me seeking him out and trying to teach him things. He sought me out. He asked for the locker next to mine; he asked questions during training camp. We talk constantly during the week and during games. He’s made it easy for me, because all I have to do is answer his questions."
built for this shit
több mint 11 éve
Williams-nek talán annyi az előnye Gregory-val szemben, hogy védelmi stratégiától függetlenül be lehet vetni. Pont olyan jó lehet 4-3DT-nek, minr 3-4DE-nek. Cooper-ről már olvastam sokmindent, igaz még csak 2 meccsen láttam, de nagyon jónak tűnik, viszont ezen a 2 meccsen volt egy csapattársa, aki szintén nagyon jól mozgott, ő pedig a Safety Landon Collins. Nekem úgy tűnt, hogy elég biztosan szerel, kiért a pálya szélére segíteni a CB-nek, akik sokszor nem voltak a helyzet magaslatán, ráadásul a ST-ben is jól játszott, volt, hogy 1-2 yard után fogta meg a PR-t, szóval a sebességével sincs gond. Most töltök le még 2 meccset, kíváncsi vagyok, hogy mit lehet tőlük látni. Nem mondom, hogy ő közelében lehet annak, hogy az első öt választott között legyen, de ha valaki feljön egy QB-ért, vagy másért, akkor az első kör közepén már opció lehet egy jó S.
A második körös MLB jöhet, de nekem a harmadik körben egy használható TE jobban tetszene, mint egy gyors RB.
több mint 11 éve
Én is azt írtam, h akkor tudnék ennek csak örülni, ha 3-4re váltunk és OLBnak jön. A Mack-Gregory OLB páros azért nem lenne gyenge...walterfootball legfrissebb mockja 1-3 körig.6'6, 240, szerintem kicsi 4-3 DE-be, sőt, egyenesen luxuspick. Top DT/WR/OT srác kéne.Amadeus91
1\4 Randy Gregory itt még a Jags előttünk van, de a tegnapi meccs fényében 1\3 lesz a miénk.
Ebben az esetben walteren Leonard-ot írják, addig meg Randy-t.
Ha megtörténik a 3-4-re váltás valóban működhet Randy, Mack túloldalán, mint OLB sztem. DEnek nem nagyon kedvelném...
.Rolni
Azt mondod DT\WR\OT.
Szerintem nincs olyan OT idén aki TOP5 picket ér.
DTből egyedül Williams akit ennyire elől emlegetnek.
WR fronton a Cooper\White|Parker trió-t említik legtöbben legelől. Ebből Cooper-en kívül mást TOP5ben nem láttam még sehol.
Nálad akkor Cooper vagy Williams a kérdés?
több mint 11 éve
walterfootball legfrissebb mockja 1-3 körig.6'6, 240, szerintem kicsi 4-3 DE-be, sőt, egyenesen luxuspick. Top DT/WR/OT srác kéne.
1\4 Randy Gregory itt még a Jags előttünk van, de a tegnapi meccs fényében 1\3 lesz a miénk.
Ha megtörténik a 3-4-re váltás valóban működhet Randy, Mack túloldalán, mint OLB sztem. DEnek nem nagyon kedvelném...
.Rolni
több mint 11 éve
walterfootball legfrissebb mockja 1-3 körig.1\4 Randy Gregory itt még a Jags előttünk van, de a tegnapi meccs fényében 1\3 lesz a miénk.
2. kör Benardrick McKinney LB. Burris liga legrosszabb kezdő MLB-je. Kell új MLB nem vitás. McKinney komoly méretekkel rendelkezik, főleg 3-4 ILBnek remek lehet sztem.
3. kör: Duke Johnson RB Speedster, akit Murray mellé jó ötletnek gondol a szerző.
Nem vagyok benne biztos, h tartós lesz ő az NFLben vagy, h nekünk RB kell a 3. körben. Ez nem tetszett igazán...
több mint 11 éve
Pedig én úgy érzem, hogy egyelőre nekünk áll a zászló Harbaugh ügyben.Nálatok amúgy hogy nézne ki egy Top5 edzői stáb jelenlegi edzők közül?
Nálam:
Top5 HC (nem sorrendbe, arra nem mernék vállalkozni)
Arians
Belichick
Carroll
Kelly
Peyton/Reid
Top5 DC
LeBeau
Ryan
Zimmer
Fangio
McDermott/Horton/Bowles
Top5 OC
Hamilton
McDaniels
Harbaugh/Roman (pre 2014)
több mint 11 éve
ne erőltesd, fordítom a lényeget:Vedd még hozzá Allen és az előző stáb (és valószínűleg a GM-től kezdve a front office) kitakarításának költségeit, miközben a stadionhelyzettel is kezdeni kellene valamit lassan, és hogy a franchise tudtommal idén sem használta ki maximálisan a fizetési sapka kereit... de álmodozni nyilván lehet, ebbe beletartozik, hogy csak a HC-nél minimum 5 millió dollárnyi fizetéskülönbség aprópénzbaggioAllennek egy év maradt benn és Sparano-n kívül a teljes edzői stábnak lejár a szerződése az idény végén.
RM távozása egyáltalán nem biztos még.
Ettől függetlenül természetesen lesz ilyen jellegű ktg is.
A stadion projekt méretébe nem ekkora tétel fog érdemben beleszólni.
Ha valódi változást és top edzőt akar MD, akkor a zsebébe kell nyúlnia. Anélkül viszont nem nagyon van értelme a stadion építésnek vagy költözésnek, mert szar csapattal azok a befektetései sem térülhetnek majd meg.Rolni
kurvajóNCAA > geciszarNFL. (kiváltképp a Raiders)
több mint 11 éve
Hát nagyon kíváncsi leszek ki lesz az edzőnk! Persze tévedhetek és nem is kerül nekem semmibe ha tévedek, de sztem kizárt, hogy Haribó legyen az edzőnk. Túl sokat beszélnek már róla ahhoz hogy igaz legyen.
több mint 11 éve
.@RapSheet just said on @957thegame money will not be an issue for Oakland when it comes to making a run at HarbaughRolniSchefter is azt írta korábban, hogy Mark Davis készen áll nagyobb összeget fordítani erre.
built for this shit
több mint 11 éve
.@RapSheet just said on @957thegame money will not be an issue for Oakland when it comes to making a run at Harbaugh
több mint 11 éve
Mondjuk annyi, hogy ha az előző edző gázsija a legrosszabb volt az NFL-ben, akkor erősen kérdéses, hogy épp a Raiders fogja az új HC-t az amerikai futball legjobban kereső főedzőjévé tenni?baggioPedig pont, hogy benne van a pakliban. Bárki is jöjjön. 😀
Ez a Raiders, nehogy logikát keress már errefelé.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "