Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 874 — no es importante
Vedd még hozzá Allen és az előző stáb (és valószínűleg a GM-től kezdve a front office) kitakarításának költségeit, miközben a stadionhelyzettel is kezdeni kellene valamit lassan, és hogy a franchise tudtommal idén sem használta ki maximálisan a fizetési sapka kereit... de álmodozni nyilván lehet, ebbe beletartozik, hogy csak a HC-nél minimum 5 millió dollárnyi fizetéskülönbség aprópénz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Harbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyell
mondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)

(OFF: a gif-ek pedig bármilyen jók, kérlek maximum egyet illessz be közvetlenül egy kommentbe, mert egyes böngészőkben/mobilon teljesen hazavágja az oldalt)baggio
A cap-be beleszámít az edzők fizetése?Pari
Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.mustaine
Így van!
Sehova nem számít bele, nem is értem miért kellene ezzel foglalkoznunk...meg mondjuk azt se értem mi köze Dennis Allen fizetésének itt bármihez is...Rolni
Mondjuk annyi, hogy ha az előző edző gázsija a legrosszabb volt az NFL-ben, akkor erősen kérdéses, hogy épp a Raiders fogja az új HC-t az amerikai futball legjobban kereső főedzőjévé tenni?baggio
Szted mi lett volna az NFL legfiatalabb nulla tapasztalattal érkező HCjának a fizetése bárhol máshol. A legkevesebb. Tök logikus. Ha pedig az NFL egyik legjobb edzőjét akarod megszerezni, akkor az egyik legjobb ajánlatot kell bedobnod. Ha van 120M+ játékosokra lesz 8M edzőre is, ha tényleg érkezik. Nem hiszem, hogy pénzen fog megbukni a dolog...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Harbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyell
mondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)

(OFF: a gif-ek pedig bármilyen jók, kérlek maximum egyet illessz be közvetlenül egy kommentbe, mert egyes böngészőkben/mobilon teljesen hazavágja az oldalt)baggio
Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.mustaine
Így van!
Sehova nem számít bele, nem is értem miért kellene ezzel foglalkoznunk...meg mondjuk azt se értem mi köze Dennis Allen fizetésének itt bármihez is...Rolni
Mondjuk annyi, hogy ha az előző edző gázsija a legrosszabb volt az NFL-ben, akkor erősen kérdéses, hogy épp a Raiders fogja az új HC-t az amerikai futball legjobban kereső főedzőjévé tenni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

Így van!
Sehova nem számít bele, nem is értem miért kellene ezzel foglalkoznunk...meg mondjuk azt se értem mi köze Dennis Allen fizetésének itt bármihez is...

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan

Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

A cap-be beleszámít az edzők fizetése?
több mint 11 éve

(OFF: a gif-ek pedig bármilyen jók, kérlek maximum egyet illessz be közvetlenül egy kommentbe, mert egyes böngészőkben/mobilon teljesen hazavágja az oldalt)

---
több mint 11 éve
 www.raiders.com/news/article-1/Carr-Rewriting-Rookie-Record-Book/b7603256-c29d-47d4-b2d7-9b26b0d926eb

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark
fasza...
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000445264/article/michigan-offers-jim-harbaugh-sixyear-48-million-contractTST
pár vélemény erről:

Ross Tucker ‏@RossTuckerNFL

If Harbaugh really wanted the UM job would he leak this offer?

ProFootballTalk ‏@ProFootballTalk

Harbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.

built for this shit

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
fasza...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hynhecbdevqqfizn5onz
Michigan offers Jim Harbaugh six-year, $48 million contract
Michigan has offered San Francisco 49ers coach Jim Harbaugh a six-year contract worth $48 million, according to NFL Media insider Ian Rapoport.
több mint 11 éve
itt két részletes elemzés két olyan prospectről, akit nekünk írnak a legtöbbször a mock draftokban.

Leonard Williams:  www.rotoworld.com/articles/cfb/50937/349/cians-cornerleonard-williams?pg=1

Amari Cooper:  www.rotoworld.com/articles/cfb/50746/349/cians-corner-amari-cooper?pg=1

nem dicséri egyiket sem túlzottan:

- Williams may be a consensus top five player in this draft, but it doesn't mean he would be worthy of the same status in recent drafts or that he has an elite skill set as a prospect. It's very possible that Williams is viewed more like a Cam Heyward rather than a Watt, Williams or Suh.

- It's still very hard to sell the idea that Cooper is worthy of a top 10 pick in this draft. Kevin White is a different type of receiver than Cooper, but he's not necessarily a worse prospect. It can even be argued that he is a better talent because of his more rounded skill set.

built for this shit

több mint 11 éve
Raiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.deyell
na haribó már küldi a futárokat o_ogaben
nem valószínű, Casey már tavaly is volt a Raiders játékosa.deyell
addig nincs baj, amíg Colin nem settenkedik a Colisseum körül @)gaben
Én szívesen venném, ha minden héten ellene játszanánk 😊

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
nem valószínű, Casey már tavaly is volt a Raiders játékosa.deyell
addig nincs baj, amíg Colin nem settenkedik a Colisseum körül @)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
nem valószínű, Casey már tavaly is volt a Raiders játékosa.

built for this shit

több mint 11 éve
na haribó már küldi a futárokat o_o

több mint 11 éve
Raiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.

félek, hogy Sio Moore -> IR lesz belőle.

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
 www.silverandblackpride.com/2014/12/15/7399637/jon-gruden-signs-extension-with-espn-removing-him-as-head-coach-candidate-oakland-raiders

Gruden 2021-ig hosszabbított, neki gyakorlatilag vége az edzői szakmában.

Jimbo kell, hogy jöjjön.
több mint 11 éve
 www.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raidersAmadeus91
Esküszöm, ha 1-2 körös cetlit adunk érte én elmegyek pats drukkernek.Pari
Harbaugh megvétózhat minden trade-et. azt miért fogadná el, hogy leendő csapatával kiszúrjanak? teljesen esélytelen. vagy hátsó körös pick lesz, vagy kirúgatja magát.deyell
Na igy mar teccene😊
több mint 11 éve
"Source: Denarius Moore hurt ankle while tripping on stairs at team hotel during weekend. #Raiders"Amadeus91
 espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/8227/source-denarius-moore-hurt-in-hotel-accident

több mint 11 éve
 www.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raidersAmadeus91
Harbaugh megvétózhat minden trade-et. azt miért fogadná el, hogy leendő csapatával kiszúrjanak? teljesen esélytelen. vagy hátsó körös pick lesz, vagy kirúgatja magát.

built for this shit

több mint 11 éve
+ nézd majd meg mennyi pénzbe fog kerülni

több mint 11 éve
Meglássuk még. Ez az utolsó 3 meccs sztem sokat nyom még a latba...

Remélem nem ész nélkül kirúgja, h történjen valami. Ha megy akkor remélem jön egy Harbaugh mondjuk egy Gamble-el GM-nek...Rolni
 www.bleedinggreennation.com/2014/12/14/7390255/nfl-rumors-jim-harbaugh-eagles-tom-gamble-oakland-raidersRolni
Hát én nem seggelek Gamble eddigi draft munkásságától...szerintem RM jobb ebből a szempontból.
több mint 11 éve
Esküszöm, ha 1-2 körös cetlit adunk érte én elmegyek pats drukkernek.
több mint 11 éve
Meglássuk még. Ez az utolsó 3 meccs sztem sokat nyom még a latba...

Remélem nem ész nélkül kirúgja, h történjen valami. Ha megy akkor remélem jön egy Harbaugh mondjuk egy Gamble-el GM-nek...Rolni
 www.bleedinggreennation.com/2014/12/14/7390255/nfl-rumors-jim-harbaugh-eagles-tom-gamble-oakland-raiders

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
jó tudom, hátrányban voltunk, de

Derek Carr averaged 4 yards an attempt. Latavius Murray averaged 4.9. Carr got 56. Murray had 12. It was close into the third. So Derek Carr needs 47 pass attempts in 2 games to break the record for pass attempts by a rookie QB.deyell
A 3. negyed végén, igen, de az első félidőben sem vitték túlzásba a futást, pedig az ellen állítólag szar a KC.
Főleg a 3. és rövidre hívott passzjátékok... Olson/Sparano egy fasz.