Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Vedd még hozzá Allen és az előző stáb (és valószínűleg a GM-től kezdve a front office) kitakarításának költségeit, miközben a stadionhelyzettel is kezdeni kellene valamit lassan, és hogy a franchise tudtommal idén sem használta ki maximálisan a fizetési sapka kereit... de álmodozni nyilván lehet, ebbe beletartozik, hogy csak a HC-nél minimum 5 millió dollárnyi fizetéskülönbség aprópénz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szted mi lett volna az NFL legfiatalabb nulla tapasztalattal érkező HCjának a fizetése bárhol máshol. A legkevesebb. Tök logikus. Ha pedig az NFL egyik legjobb edzőjét akarod megszerezni, akkor az egyik legjobb ajánlatot kell bedobnod. Ha van 120M+ játékosokra lesz 8M edzőre is, ha tényleg érkezik. Nem hiszem, hogy pénzen fog megbukni a dolog...Mondjuk annyi, hogy ha az előző edző gázsija a legrosszabb volt az NFL-ben, akkor erősen kérdéses, hogy épp a Raiders fogja az új HC-t az amerikai futball legjobban kereső főedzőjévé tenni?baggioÍgy van!Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.mustaineA cap-be beleszámít az edzők fizetése?PariHarbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyellmondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)
(OFF: a gif-ek pedig bármilyen jók, kérlek maximum egyet illessz be közvetlenül egy kommentbe, mert egyes böngészőkben/mobilon teljesen hazavágja az oldalt)baggio
Sehova nem számít bele, nem is értem miért kellene ezzel foglalkoznunk...meg mondjuk azt se értem mi köze Dennis Allen fizetésének itt bármihez is...Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Mondjuk annyi, hogy ha az előző edző gázsija a legrosszabb volt az NFL-ben, akkor erősen kérdéses, hogy épp a Raiders fogja az új HC-t az amerikai futball legjobban kereső főedzőjévé tenni?Így van!Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.mustaineA cap-be beleszámít az edzők fizetése?PariHarbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyellmondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)
(OFF: a gif-ek pedig bármilyen jók, kérlek maximum egyet illessz be közvetlenül egy kommentbe, mert egyes böngészőkben/mobilon teljesen hazavágja az oldalt)baggio
Sehova nem számít bele, nem is értem miért kellene ezzel foglalkoznunk...meg mondjuk azt se értem mi köze Dennis Allen fizetésének itt bármihez is...Rolni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Így van!Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.mustaineA cap-be beleszámít az edzők fizetése?PariHarbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyellmondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)
Sehova nem számít bele, nem is értem miért kellene ezzel foglalkoznunk...meg mondjuk azt se értem mi köze Dennis Allen fizetésének itt bármihez is...
több mint 11 éve
Nope, az 51 legmagasabb fizetésű játékos bére számít bele CSAK. Sem a személyzet, sem az edzők nem számítanak.A cap-be beleszámít az edzők fizetése?PariHarbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyellmondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)
több mint 11 éve
A cap-be beleszámít az edzők fizetése?Harbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyellmondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)
több mint 11 éve
Harbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.deyellmondjuk ez se jó hír így a Raiders-nek, mert Dennis Allen az NFL legrosszabbul fizetett főedzője volt (évi 3 millió)
(OFF: a gif-ek pedig bármilyen jók, kérlek maximum egyet illessz be közvetlenül egy kommentbe, mert egyes böngészőkben/mobilon teljesen hazavágja az oldalt)

---
több mint 11 éve
www.raiders.com/news/article-1/Carr-Rewriting-Rookie-Record-Book/b7603256-c29d-47d4-b2d7-9b26b0d926eb
több mint 11 éve
fasza...pár vélemény erről:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000445264/article/michigan-offers-jim-harbaugh-sixyear-48-million-contractTST
Ross Tucker @RossTuckerNFL
If Harbaugh really wanted the UM job would he leak this offer?
ProFootballTalk @ProFootballTalk
Harbaugh and his agent are playing this thing well. If he stays in NFL, someone will pay him too much, and the 49ers will get too little.
built for this shit
több mint 11 éve
itt két részletes elemzés két olyan prospectről, akit nekünk írnak a legtöbbször a mock draftokban. Leonard Williams: www.rotoworld.com/articles/cfb/50937/349/cians-cornerleonard-williams?pg=1
Amari Cooper: www.rotoworld.com/articles/cfb/50746/349/cians-corner-amari-cooper?pg=1
nem dicséri egyiket sem túlzottan:
- Williams may be a consensus top five player in this draft, but it doesn't mean he would be worthy of the same status in recent drafts or that he has an elite skill set as a prospect. It's very possible that Williams is viewed more like a Cam Heyward rather than a Watt, Williams or Suh.
- It's still very hard to sell the idea that Cooper is worthy of a top 10 pick in this draft. Kevin White is a different type of receiver than Cooper, but he's not necessarily a worse prospect. It can even be argued that he is a better talent because of his more rounded skill set.
built for this shit
több mint 11 éve
Én szívesen venném, ha minden héten ellene játszanánk 😊addig nincs baj, amíg Colin nem settenkedik a Colisseum körül @)gabennem valószínű, Casey már tavaly is volt a Raiders játékosa.deyellRaiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.deyellna haribó már küldi a futárokat o_ogaben
több mint 11 éve
addig nincs baj, amíg Colin nem settenkedik a Colisseum körül @)nem valószínű, Casey már tavaly is volt a Raiders játékosa.deyellRaiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.deyellna haribó már küldi a futárokat o_ogaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
nem valószínű, Casey már tavaly is volt a Raiders játékosa.Raiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.deyellna haribó már küldi a futárokat o_ogaben
built for this shit
több mint 11 éve
Raiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.deyellna haribó már küldi a futárokat o_o
több mint 11 éve
Raiders sign CB Chance Casey off 49ers practice squad.félek, hogy Sio Moore -> IR lesz belőle.
built for this shit
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/15/7399637/jon-gruden-signs-extension-with-espn-removing-him-as-head-coach-candidate-oakland-raidersGruden 2021-ig hosszabbított, neki gyakorlatilag vége az edzői szakmában.
Jimbo kell, hogy jöjjön.
több mint 11 éve
Na igy mar teccene😊Harbaugh megvétózhat minden trade-et. azt miért fogadná el, hogy leendő csapatával kiszúrjanak? teljesen esélytelen. vagy hátsó körös pick lesz, vagy kirúgatja magát.deyellwww.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raidersAmadeus91Esküszöm, ha 1-2 körös cetlit adunk érte én elmegyek pats drukkernek.Pari
több mint 11 éve
"Source: Denarius Moore hurt ankle while tripping on stairs at team hotel during weekend. #Raiders"Amadeus91espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/8227/source-denarius-moore-hurt-in-hotel-accident
több mint 11 éve
Harbaugh megvétózhat minden trade-et. azt miért fogadná el, hogy leendő csapatával kiszúrjanak? teljesen esélytelen. vagy hátsó körös pick lesz, vagy kirúgatja magát.www.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raidersAmadeus91Esküszöm, ha 1-2 körös cetlit adunk érte én elmegyek pats drukkernek.Pari
built for this shit
több mint 11 éve
+ nézd majd meg mennyi pénzbe fog kerülniwww.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raidersAmadeus91Esküszöm, ha 1-2 körös cetlit adunk érte én elmegyek pats drukkernek.Pari
több mint 11 éve
Hát én nem seggelek Gamble eddigi draft munkásságától...szerintem RM jobb ebből a szempontból.Meglássuk még. Ez az utolsó 3 meccs sztem sokat nyom még a latba...www.bleedinggreennation.com/2014/12/14/7390255/nfl-rumors-jim-harbaugh-eagles-tom-gamble-oakland-raidersRolni
Remélem nem ész nélkül kirúgja, h történjen valami. Ha megy akkor remélem jön egy Harbaugh mondjuk egy Gamble-el GM-nek...Rolni
több mint 11 éve
www.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raidersAmadeus91Esküszöm, ha 1-2 körös cetlit adunk érte én elmegyek pats drukkernek.
több mint 11 éve
Meglássuk még. Ez az utolsó 3 meccs sztem sokat nyom még a latba...www.bleedinggreennation.com/2014/12/14/7390255/nfl-rumors-jim-harbaugh-eagles-tom-gamble-oakland-raiders
Remélem nem ész nélkül kirúgja, h történjen valami. Ha megy akkor remélem jön egy Harbaugh mondjuk egy Gamble-el GM-nek...Rolni
több mint 11 éve
jó tudom, hátrányban voltunk, deA 3. negyed végén, igen, de az első félidőben sem vitték túlzásba a futást, pedig az ellen állítólag szar a KC.
Derek Carr averaged 4 yards an attempt. Latavius Murray averaged 4.9. Carr got 56. Murray had 12. It was close into the third. So Derek Carr needs 47 pass attempts in 2 games to break the record for pass attempts by a rookie QB.deyell
Főleg a 3. és rövidre hívott passzjátékok... Olson/Sparano egy fasz.