Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/14/raiders-prepare-for-sweeping-changes/?utm_network=facebook&utm_post=3246797&utm_source=FB%20-%20SNF%20on%20NBC&utm_tags=

sztem nem nagyon van ennek még alapja, de hamarosan kiderül

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
nyert a Jets, jövő héten egymással játszik a Titans és a Jaguars, ami azt jelenti, hogy mienk lehet az 1/3-as pick. remélhetőleg az első kettő pick Mariota és Winston, így a Raidersé lehet a legjobb non QB prospectdeyell
Cooper?
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark
nyert a Jets, jövő héten egymással játszik a Titans és a Jaguars, ami azt jelenti, hogy mienk lehet az 1/3-as pick. remélhetőleg az első kettő pick Mariota és Winston, így a Raidersé lehet a legjobb non QB prospect

built for this shit

több mint 11 éve
Oakland preparing for sweeping changes that involve its GM Reggie McKenzie, according to league sources. Mark Davis getting ready to spend. - Schefterdeyell
több mint 11 éve
jó tudom, hátrányban voltunk, de

Derek Carr averaged 4 yards an attempt. Latavius Murray averaged 4.9. Carr got 56. Murray had 12. It was close into the third. So Derek Carr needs 47 pass attempts in 2 games to break the record for pass attempts by a rookie QB.

built for this shit

több mint 11 éve
elnézve a Bills passz elleni védelmét, jövő héten is szenvedés lesz.

built for this shit

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Hát, nem a védelem fogja nyerni a meccset, az biztos.
több mint 11 éve
Raiders announce that Ray-Ray Armstrong will start for Sio Moore.

built for this shit

több mint 11 éve
Meglássuk még. Ez az utolsó 3 meccs sztem sokat nyom még a latba...

Remélem nem ész nélkül kirúgja, h történjen valami. Ha megy akkor remélem jön egy Harbaugh mondjuk egy Gamble-el GM-nek...

több mint 11 éve
Oakland preparing for sweeping changes that involve its GM Reggie McKenzie, according to league sources. Mark Davis getting ready to spend. - Schefter

built for this shit

több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Tudom, hogy minden, de minden ellenünk szól....., de nem tudok nem bízni és nyerhetünk is!
több mint 11 éve
úgy érzem, hogy ma kikapunk, mert a védelem nem lesz a helyzet magaslatán Moore nélkül. Carr játékára leszek kíváncsi, hogy tudja-e tartani a formáját, az Arrowheadben nem egyszerű játszani egy rookie QB-nek, legutóbb a hasonlóan zajos Centurylink Fielden nem is ment. Reece és Rivera bevonásával ki lehetne használni, hogy Mauga és Ron Parker nem az igazi náluk. Barnes valószínűleg nem tudja majd tartani Houstont, így nem lesz annyi ideje dobni Carrnak, mint múlt héten. a futás elleni védelmük ligautolsó, de van egy olyan érzésem, hogy most jobban fognak harapni. de legalább megtudjuk, hogy Murray 100+ yardja 4 futásból ellenük egyszeri csoda volt-e. 2 TD-t kaptak futásból egész évben, mindkettőt Murraytől. a védelmünkön úgy érzem, át fognak rohanni, de Mack talán meg fogja verni párszor Fishert. nem vagyok biztos abban, hogy a tight endjeiket le tudjuk védekezni.

built for this shit

több mint 11 éve
No look for you 😊

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
to look or not to look?
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nagy szívás lesz nélkülük a Chiefs ellen. Asante számomra nagy meglepetés volt, nem néztem ki belőle, hogy használható lesz, remélem a TC-ben viszontlátjuk.

Anno Ras-I Dowlingot szerettem volna ha draftoljuk, kíváncsi leszek, hogy kibírja-e sérülés nélkül az idény hátralévő részét. Remélem Boyaj lesz az emberünk, mert Ray-Ray-től agyf@szt kapok mikor meglátom a pályán.

több mint 11 éve
Sio Moore out, Larry Asante IR, ők voltak a legjobbak között legutóbb a Chiefs ellen, nélkülük kb. semmi esély megállítani Charlest. előbbi helyett Armstrong vagy Filimoeatu, utóbbi helyett Ras-I Dowling. két safety és két ép LB van a keretben jelenleg, aki nem special teamer vagy PS-ből felhozott. ja, és Streater nem játszik idén többet

tudtak valamit Vegasban, korábban túlzásnak éreztem a 10 pontos spreadet, most már egyáltalán nem.

built for this shit

több mint 11 éve
 www.sbnation.com/nfl/2014/12/12/7381729/jim-harbaugh-49ers-oakland-raiders
több mint 11 éve
Doug Baldwin (Seahawks WR) videón elemezte következő ellenfelüket, a 49erst. a védelem elemzése közben ez tűnt fel neki:

Doug Baldwin Jr ‏@DougBaldwinJr

The more I watch this film, the more I think Derek Carr of the Raiders is really really good.

built for this shit

több mint 11 éve
Amari Cooper szerintetek megér top 5-ös picket? átlagos méretű WR, aki gyors, én Jeremy Maclinhez tudnám hasonlítani. de Mel Kiper szerint Marvin Harrisonhoz kell hasonlítani.deyell
meg, nagyon kell egy playmaker.
több mint 11 éve
egy cikk T.J. Carrie-ről

bleacherreport.com/articles/2297661-tj-carrie-is-unheralded-star-of-raiders-rookie-class

built for this shit

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Amari Cooper szerintetek megér top 5-ös picket? átlagos méretű WR, aki gyors, én Jeremy Maclinhez tudnám hasonlítani. de Mel Kiper szerint Marvin Harrisonhoz kell hasonlítani.deyell
Szerintem pedig Sammy Watkinshoz 😊empty taxi
Watkins erőteljesebb felépítésű, labdával a kezében úgy mozog, mint egy RB, és a végsebessége is jobb(nak tűnik). cserébe Cooper jobb route-okat fut nála, egy kicsivel. Watkins szerintem jobb prospect volt.deyell
Igaz amit írsz, amit még hozzátennék az annyi, hogy Julio Jones óta nem volt ilyen jól blokkoló 1. körös WR-prospect, mint Cooper.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Watkins erőteljesebb felépítésű, labdával a kezében úgy mozog, mint egy RB, és a végsebessége is jobb(nak tűnik). cserébe Cooper jobb route-okat fut nála, egy kicsivel. Watkins szerintem jobb prospect volt.deyell
Kiváncsi leszek milyen súllyal, sebességgel mérlegel a combine-on. Instagram-ján volt egy félmeztelen video róla, hát eléggé jó felépítésű gyerek...van aki 6'1 215-re várja a combine-ra...persze van aki 6'0 202-t ír 😊

Tudom csak HL, de azért pár dolog ezen is látszik:  www.youtube.com/watch?v=1t9nLPf-eb4

Elég gyors sztem, iszonyat jól futja a routokat, védők csak lepkéznek sokszor és labdával a kezében is elég jól mozog. Majd ha vége a szezonnak mindenképpen nézek róla gametape-ket és akkor még tudunk majd érdemben beszélgetni róla...

több mint 11 éve
Watkins erőteljesebb felépítésű, labdával a kezében úgy mozog, mint egy RB, és a végsebessége is jobb(nak tűnik). cserébe Cooper jobb route-okat fut nála, egy kicsivel. Watkins szerintem jobb prospect volt.

built for this shit

több mint 11 éve
Nekem ez a Watkins hasonlat tetszik legjobban. Eddig amiket olvastam róla, erre jutottam én is. Sokan jobb prospectnek tartják, mint Sammy volt tavaly. Nagyon figyelni fognak sztem a 40 yardjára, nem mintha a field sebességét befolyásolná...ha jót fut, simán ott fogják emlegetni TOP5-ben, Watkins szintjén sztem.

Magas possession WR van rosteren elég, kellene egy igazi playmaker. Sztem ilyen lehet Cooper.
Van még pár érdekes WR prospect, de ő tűnik a legtisztábbnak, legbiztosabbnak most.

Parker-re leszek még nagyon kiváncsi. White nevét is sokan emlegetik...
Dorial Green-Beckham pedig hiába balhés gyerek, nagyon komoly potenciál van benne. Mike Evans és Benjamin sikere is neki kedvez...

Én egy Cooper pickel ki tudnék egyezni simán mostani helyzetben TOP 5 második felében akár...

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Maclin lehet hogy a kombájnon 4,45-öt futott 40 yardon, de a pályán szvsz jóval lassabb, ráadásul fél a kontakttól 😐