Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Komoly post lett, el is gondolkodtam rajta jobban.

Az AFC Eastet kihagynam.
Lazor egy eve OC es eleg hektikus.
Amiben jo, a puzzlekat szepen osszerakja es egyenre szabja az O-t nem pedig egy semahoz aztan elsz ami lesz. Aki megsem illik az elkepzeleseibe azt siman felreteszi szemrebbenes nelkul es max mint neha elokapott fegyver hasznalja. (hartline a giga fizujaval)
A falunk mig epp volt, hosszu evek utan eloszor volt jo Albert mondjk ebben nem kis upgrade volt.A jatekat ne mkell bemutatni. Neha az adjustment is jol ment a szezon elso feleben.

Sajnos a hibai is megvannak, lassan reagal es outcoachingoljak idonkent. De elso eveben belefer.
O nem megoldas sajnos jelenleg.

AFC North.
Kovezzetek meg, Hue szerintem jo HC volt.

NFC South Shula elso eve szep volt. A masodik meg nagyon nem szep. O
QB coach volt elozoleg, majd eloeptetek. Nem opcio, de o azert meg lehet jo HC kesobb.

NFC West Bewell, nalam o a favorit. Nagyon jo munkat vegez a Hoxnal, iden lenyegesen gyengebb emberanaggal is komoly eredmenyei vannak. Jo falat epit, futasorientalt. (szeretjuk ezt itt)
Az Oban nem tudom Carroll szerepe mennyi, aki az egyik kedvenc edzom NFL szinten, de valami hasonlot itt is szivesen latnek.

DC-k
AFC East.
Schwarz remek DC. Ennyi. De nagyon tetszetos munkat vegez.
Kevin Coyle, Szerintem jo szakember, bar mostansag csunyan leolvadt a D-nk. De egy iszonyat bonyolult D-t epitett amiben csak nezunk gyakran pl Dion Jordan menyit megy coveragebe es ez konkretan mi? Annyi sub meg hybrid felallas hogy a szemet kisul tole. uj embereket nagyon jol epit be.
Lenne benne fantazia.
Matt Patricia ahogy benne is.
Oke BB de vagy tiz eve van a Peccnel es lepdel fel a rangletran. Es a D-t nagyon rendbekapta. Nala az emberi tenyezok lennenek a dontoek, amihez nyilvan meghallgatas kell. Ami negativum, nem kedvelem a BB farol jott edzoket. Sem a Peccet. Sem BBt.

AFC South
Paul Guenther en az o munkajat nagyra tartom.
Remek DC alatt tanlta a szakmat es minden evben imadkoztak el ne hagyja oket. De elso eves DC ha jol tevedek.
Dick Lebeau, hat Coach Dad nalam az alom kategoria let volna vagy tiz evvel ezelott.
O sosem fog valtani, megtehette volna ezerszer. Ajanlatban nem volt hiba. Altalam a legtobbre tartott DC.

Ray Horton, nekem o kisse vanilla.
Romeo Crennel remek DC es ember, ennyi. Ebbol sosem fog kitorni.

AFC West
JDRt nem kedvelem. Amit idonkent HC kent a jatekosaival tett nekem nem elfogadhato. (felelosseg atharitas, igeret nem betartasa)

NFC West Bowles, na igen, ot igencsak el tudnam kepzelni.
Wiliams en ne mhiszem hogy a kozeljovoben ot barki kinevezne HCNek, pedig amugy a munkaja nem rossz.
Fangio megintcsak remek szakember. Miert ne?
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Ellenérv kell Reggie ellen? 11-37. Ez nekem bőven elég, hogy elzavarjam, de úgy látom kell egy 0-16s szezon a forradalomhoz. Az idei 3-13 megint a fos konzerválós "majd jövőre" püffogtatásra volt jó, ez is ment a kukába. Egyébként megkérdőjelezem, hogy Reggie képes lesz keresett fa spielert vagy edzőt hozni, tekintve, hogy nem komolyan vehető ember, és ezt a legutóbbi fa fiaskó be is bizonyította. A draftról építkezés nem megy komoly szakember nélkül, ilyen DA félékkel helyből UV volt az egész, a másik úthoz meg kell egy gm, aki nem csak az ilyen Woodley féle senkiháziakat tudja idehozni, amikor tele van a buxa. Akár honnan nézem: kell egy komoly GM, és kurva sok $$$$$. A class feltérképezését majd csinálják a scoutok.

Álomedző: Rex Ryan, ha kirúgják. Jobb mint Sparano, majd hozunk mellé egy oc-t.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Rolni!
Gondolom nem olvasod az írásaimat meg kevés Lions meccset nézel.
Eszedbe sem jutna különben Lombardi nevét beírni a jelöltek közé.
1év alatt a Lions drukkerek fő közellensége lett, pedig mi láttunk már bőven rossz edzőt elhiheted...

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Lehet hogy jatszik erte az oltozo es lehet az exHCnel jobb Sparano.
De ez meg mindig nem NFL szint. Sose lesz igy PO azt garantalom, folyamatosan rossz donteseket hoz es nagyon rossz embereket gyujt maga kore.
Ha ki kell emelni miben jo Sparano, az a gyors fogyas. De mostansag ahogy nezem abban sem.Delonso_
Értek én mindent Del, de mondj légyszi egy egyértelműen jobb reális megoldástRolni
Barki aki szakmai alapon elorelepest jelent a franchisenak.

Tehat en egy kiprobalt OC-t / DC-t szeretnek, sztar NCAA edzo elcsabitasaban nem hiszek.Delonso_
Na de mondj valakit pls.

Jelenlegi OC-k:
AFC East: Nathaniel Hackett, Bill Lazor, Josh McDaniels, Marthy Mornhinweg
Hackett 2. éve OC NFL szinten, 35 éves és Marrone O szaki, azt sem tudom NH hívja-e a playeket...
Bill Lazornak összesen 1 éves tapasztalata van, mint OC (elég jól fest, de ezt mondjuk Te pont látod...kérdés eléggé jól-e). Erre alapozni elég bevállalós...DA-nál is jól bejött...
McDaniels ámokfutását elég közelről figyelhettük. Remélem fel sem merülhet a neve...
Mornhinweg OCnek elmegy kategória, HC poszt közelébe sose kerül már sztem.

AFC North: Gary Kubiak, Hue Jackson, Kyle Shanahan, Todd Haley
Kubiak nem megfelelő HC ezt láttuk már, jó helyen van most.
Jackson idén nem sziporkázik azért és amúgy is pont nálunk érdekes lenne az ötlet is...
Shanahan egész jó OC sztem, de 35 éves és amúgy sem hiszem, h a Raiders felé pozitív módon állna...
Haley-t is láttuk testközelből, nem kérnék én belőle az biztos.

AFC South: Bill O'Brian, Pep Hamilton, Jedd Fisch, Jason Michael
BOB HC már.
Hamilton-ról elég sok rosszat olvastam a colts topicban korábban. Lehet azóta belejött, de komoly tapasztalat itt sincs.
Fisch friss emberke Jags falván, kevéske tapasztalattal.
Michael ha jól tudom nem is hív playeket, azt Wiz teszi...

AFC West: Adam Gase, Doug Pederson, Greg Olson, Frank Reich
Gase-től én iszonyat fáznék. Sztem ott PM-é az elismerés, nem tudom mennyit tesz hozzá Adam.
Pederson esetében és Reich esetében is O guru HC van, ha jól gondolom a playeket is a HC-k hívják.

NFC East: Bill Callahan, Ben McAdoo, Pat Shurmur, Sean McVay
Callahan vicnek is rossz lenne.
McAdoo lehetne opció, de OCnek, de mint HC...DA 2.0 ismét
Shurmur már megmutatta mit tud.
McVay pedig megint csak O HC alatt tevékenykedik vmit...

NFC North: Aaron Kromer, Joe Lombardi, Tom Clements, Norv Turner
Kromer sem önállóan dolgozik és remekül bemutatkozott idén a média, csapat előtt is...
Lombardi vonzó név, célpont, de ismét 1 éves OC rutin lesz csak mögötte.
Clements McCarthy alatt tevékenykedik és ennyi idős korára lett csak OC...
Turner OCnak remek, de a HC képességét elég közelről nézegettük már...

NFC South: Dirk Koetter, Mike Shula, Pete Carmichael Jr., Jeff Tedford
Koetter korrekt munkát végez Atlantában többnyire, mint OC, de nem nagyon látom mitől lenne komoly HC jelölt
Shula 2. éve OC és korántsem káprázatos amit csinál sztem.
Pete-t, mint OC lehet tudnám üdvözölni, de mitől is lenne HCnek alkalmas?
Tedford jövőre tud egyáltalán majd OC szerepkörbe visszatérni?

NFC West: Harold Goodwin, Brian Schottenheimer, Greg Roman, Darrell Bevell
Goodwin Arians alatt ki tudja mit csinál...
Brian vicc lenne
Roman, mint OC welcomed, de mint HC nemár...SF-nél már OCként is szídják, mint a bokrot
Bevell munkája a Seahawksnál tetszetős, de előtte mit tett le az asztalra?

Lazor, McAdoo, Lombardi lenne az a 3 név aki potenciál szempontjából lázba tudna hozni, de komoly fenntartásom lenne azzal kapcsolatban milyen stábot tudnának ők összerakni...Inkább megpróbálnám elhozni McAdoo-t mikor robban a Giants staff OCnek. Bevell-nél kicsit fáznék attól, amit a Vikingsnél csinált, illetve, h Carroll nélkül mire képes, de talán a legvalósabb opció lenne. Kérdés a staff itt is...

DC-k:
AFC East: Jim Schwartz, Kevin Coyle, Matt Patricia, Dennis Thurman
Jim nem HCnek való ez kiderült.
Coyle jó szakembernek tűnik (erről megint te tudnál többet írni)
Matt BB alól nem nagyon csábító 😊
Thurman RR alól dettó 😊

AFC North: Dean Peas, Paul Guenther, Jim O'neal, Dick Lebeau
Peas jó szaki, de 65 éves már.
Paul liga szinten elismert DC, de HC poszt valószínűleg túl korai lenne
Jim D guru alatt tevékenykedik
Dick max nyugdíjba megy Pittsburgből

AFC South: Romeo Crennel, Greg Manusky, Bob Babich, Ray Horton
Crennel nem HCnek való
Manusky szolid DC, de annyira nem jó, h HC legyen sztem
Babich nem egy ász, Gus-nak inkább csak segít sztem.
Horton remek DC, bár idén azért nem remekel komoly roster hijján

AFC West: Jack Del Rio, Bob Sutton, JT, John Pagano
JDR nem lenne éppen sexy pick, de én megérteném a dolgot. Neki legalább lenne vszeg korrekt stábja
Sutton egy jóféle agresszív HC, de már elmúlt 60 és nem látom mitől lenne alkalmas HCnek
JT sztem jó kis DC, de ennyi
Pagano egész jó DC sztem, de még abban is szerezhetne némi rutint, mielőtt továbblép

NFC East: Rod Marinelli, Perry Fewell, Billy Davis, Jim Haslett
Marinelli jó D szaki, de nem HC jelöltnek való
Fewell sokat veszített a fényéből, ha akkor nem vitte senki, most miért?
Davis sose volt DC-nél több semmilyen szinten. Nem annyira izomállat az a Philly D...
Haslett-től akkor is rosszul lennék, ha DCnek jönne.

NFC North: Mel Tucker, Teryl Austin, Dom Capers, George Edwards
Tucker épp most ég szarrá, mint DC
Austin nagyon jól fest idén, de DA2.0 lenne
Capers nem hiszem, h valaha lesz még HC
Edwards meg Zimmer segédje csak

NFC South: Mike Nolan, Sean McDermott, Rob Ryan, Leslie Frazier
Nolan már lebőgött, mint HC
Sean fiatal, kevés rutinnal felemás eredményekkel (Philly-Car). Rivera alatt dolgozik ne feledjük.
Ryan DCnek se kéne.
Frazier is megmutatta, h nem megy neki a HC poszt.

NFC West: Todd Bowles, Gregg Williams, Vic Fangio, Dan Quinn
Bowles sztem fasza DC és komoly HC jelölt
Williams szóba sem jöhet HCnak
Fangio remek DC, de elvileg nem akar HC lenni
Quinn fiatal ígéretes DC, de Carroll és a rendszer sokat segít. Gus egész pofás D-t kezd összerakni, ez segíthet Quinn megítélésében is.

A DC-k között több reális megoldás, jelölt lehet sztem. Coyle, Horton, JDR, Austin, Sean, Bowles, Quinn mind megmagyarázható igazolás lenne. JDR és talán Horton lenne akinél annyira nem aggódnék a staff miatt, de ők meg pont nem annyira izgalmas megoldások.

Én nem azt mondom, hogy maradjon Sparano és kész. Én csak azt mondom, h Sparano-t is benn kellene tartani a jelöltek között, mert lehet, hogy jobb megoldás lenne Sparano és JT mellé még egy OC-t szerezni, mint bepróbálni egy fiatal koordinátort megint, aki nem tud egy korrekt stábot összerakni majd esetleg.

Ahogy vége a szezonunknak elkezdeném MD és RM helyében a jelöltek meghallgatását. Ebbe a körbe természetesen betenném Sparano-t is, akinek amúgy is van szerződése még 2015-re.
Lazor, McAdoo rögtön interjúzható, Lombardi és Bevell POba jutott.
Coyle, Horton és jó eséllyel Sean azonnal interjúvolható lesz, míg JDR, Austin, Bowles és Quinn csak később.

Meglátjuk mi lesz, de izgalmas lesz sztem az biztos 😊

Közben még olvasom az utolsó kommentedet. Valóban RM sara DA, de sok mozgástere azzal a kerettel, helyzettel neki se volt sztem. DA sztem ilyen félig belefér, ha bukik HC volt a színfalak mögött. Kellett vki, hoztak egy fiatal energikus koordinátort, aki élete lehetőségét látta a feladat hegy mögött, hátha remekel meglepetés szerűen...
Viszont kétszer ugyanabba a szarba belelépni kemény lenne...ezért kérdéses a sok fiatal, aki minimális tapasztalattal rendelkezik.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Reggiet nalam Hayden helytallasa billentette helyre,
O azt mondta nezzuk majd meg a sracot ha vegigtol egeszsegesen egy offseasont es ugy indul az idenye.

Az FAn nem igazolt jol, de olyan szerzodesekkel tette amibol gond nelkul ki tud lepni.
Ami a legfontosabb a draftja bejonni latszik az edzo inkompetenciaja ellenere, ami viszont... No ki is hozta a fiatal coordinatort?
Ez azert rossz pont.

Ennek ellenere egy ket evet nalam kapna.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark
highlights

Macket duplázták, ennek ellenére tartotta a containt. ilyenre nem sokan képesek, mondjuk úgy

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

következő play. Mack megveri Seantrel Hendersont, aki reagálni sem tudott az inside move-ra, majd sackeli Ortont:

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

ismét megveri Hendersont, megüti Ortont dobás közben, incomplete -> punt

Vine

3rd és 8-nál megütötte Orton kezét passz közben, punt ezután is

Vine

egy stunt belülre, és elkapja Fred Jacksont. Ricky Lumpkint szintén dicséret illeti itt

Vine

TFL Fred Jacksonon

Vine

Scott Chandler sok eséllyel nem bír Mack ellen

Vine

lehajol, speed rush-sal megveri Cordy Glennt, így rakja a nyomást Ortonra, aki interceptiont dob itt Woodsonnak éppen

Vine

ez meg Carr 50+ yardos bombája

Vine

built for this shit

több mint 11 éve
De ez meg mindig nem NFL szint. Sose lesz igy PO azt garantalom, folyamatosan rossz donteseket hoz es nagyon rossz embereket gyujt maga kore.
Ha ki kell emelni miben jo Sparano, az a gyors fogyas. De mostansag ahogy nezem abban sem.Delonso_
Értek én mindent Del, de mondj légyszi egy egyértelműen jobb reális megoldástRolni
Barki aki szakmai alapon elorelepest jelent a franchisenak.

Tehat en egy kiprobalt OC-t / DC-t szeretnek, sztar NCAA edzo elcsabitasaban nem hiszek.
több mint 11 éve
Woodson azt mondta, hogy csak akkor marad jövőre, ha az edzői stáb marad. különös tekintettel a DB edzőre és assisztensére (Joe Woods és Marcus Robertson)deyell
Az egész éves összkép alapján amúgy Jason tarver tisztességes munkát végzett sztem. Részemről maradhatna, de ezt már írtam.Rolni
egyetértek, ő is hiányozni fog, ha kirúgják, meg McKenzie is, utóbbi a draftjai miatt.deyell
Sajnálnám JT-t, mert ha nem D guru HC érkezik, akkor sztem hátrafele fog lépni az egység.
McKenzie sztem olyan feladatot vállalt el, olyan helyzetet, h igencsak megérdemelne még egy draftot legalább a legutóbbi draftok sikerei után...Hayden, Moore, Rivera, Murray jól játszanak, Watson is mutatott bíztató jeleket...Mack, Carr, Jackson, Ellis, Carrie játéka pedig magáért beszél...nem igazán értem azokat akik a fejét követelik...FA piacon nem volt elég jó? Valóban lehetett volna ott jobb, de azért itt sem volt gyalázatos sztem.
Wheeler, Burnett, Roach, CWood, Sims, Penn, Tuck, A.Smith, Ross, JJones, TBrown, Young elég szépen dolgoznak, dolgoztak. Persze voltak fiaskói is Flynn, Schaub, MJD, Woodley, Bartell, Spencer, Howard, de ezek közül például a QB témát annyira nem tudom a rovására írni, mert QB kell, anélkül nem vagy semmi. Addig ment, amíg nem talált használhatónak vélt QB-t. Bartell-Spencer, illetve az első két offseason igazolásait nehéz számonkérni, mert nem volt pénz. Woodley és MJD rizikós igazolások voltak, mert voltak jelek, h nem bírja már a testük, de egyik sem volt drága, egyik deal sem okoz gondot a jövőre nézve. A Saffold-Howard saga necces és ott anyáztam erősen én is. Hogy miért nem igazolt fiatal sztár FA-ket? Talán, mert egyik sem akart idejönni, talán, mert olyan szerződést kellett volna adni nekik, ami évekig megköthette volna a csapat kezét...Illetve amikor megérkezett elmondta, h draftról fog építkezni, ahhoz meg azért kell némi idő...de az utolsó 2 draft alapján sztem jó irányba tartunk és ezt nem cserélném el csak vmi igazi TOP edzőre...

több mint 11 éve
Woodson azt mondta, hogy csak akkor marad jövőre, ha az edzői stáb marad. különös tekintettel a DB edzőre és assisztensére (Joe Woods és Marcus Robertson)deyell
Az egész éves összkép alapján amúgy Jason tarver tisztességes munkát végzett sztem. Részemről maradhatna, de ezt már írtam.Rolni
egyetértek, ő is hiányozni fog, ha kirúgják, meg McKenzie is, utóbbi a draftjai miatt.

built for this shit

több mint 11 éve
Az egész éves összkép alapján amúgy Jason tarver tisztességes munkát végzett sztem. Részemről maradhatna, de ezt már írtam.

Del, Sparano rossz döntéseit az edzőkre érted? Meccs közben nem igazán tűnt fel idén, h elrontott volna döntést...

több mint 11 éve
Woodson azt mondta, hogy csak akkor marad jövőre, ha az edzői stáb marad. különös tekintettel a DB edzőre és assisztensére (Joe Woods és Marcus Robertson)

built for this shit

több mint 11 éve
Ne, ne, ne. Könyörgöm, soha nem lesz itt változás. Menjen már mindenki, akinek ehhez a 3-13hoz köze van. Komolyan Reggie+Sparano jövőre? Top5 pick lesz, megint.Amadeus91
Kit hoznál helyettük? Ki tudná rendbe tenni a dolgokat?
Főleg ezt a RM ellenességet nem értem amúgy...

több mint 11 éve
Értek én mindent Del, de mondj légyszi egy egyértelműen jobb reális megoldást

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Mularkeytől mentsen meg a jó isten titeket, hacsak nem szeretitek az ötletes futás-check down játékot....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ha ki kell emelni miben jo Sparano, az a gyors fogyas. De mostansag ahogy nezem abban sem.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
És, hogy bedobjak 3 nevet is OCnek:
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van PeltRolni
Pete Carmichael Jr., Sr.-ral anno együtt melózott Sparano Clevelandben és sztem ő lesz az egyik bűnbak az idei Saints-mélyrepülés kapcsán.

Szerk. közben megnéztem Jr. is tagja volt már az akkori Browns stábnak mint TE-coach.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Ne, ne, ne. Könyörgöm, soha nem lesz itt változás. Menjen már mindenki, akinek ehhez a 3-13hoz köze van. Komolyan Reggie+Sparano jövőre? Top5 pick lesz, megint.
több mint 11 éve
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van PeltRolni
Marc Trestman (gondolom repül)

built for this shit

több mint 11 éve
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van Pelt

több mint 11 éve
Összevissza nézegetik Mack-et 4-3OLB-k és 3-4OLB-k között, de a lényeg, h állat a srác:  www.profootballfocus.com/blog/2014/12/21/raiders-mack-moving-forward/

Mack is currently the highest rated 4-3 outside linebacker, out-grading All-Pro level talent such as Von Miller and Lavonte David.

Ebbe a tegnapi sack-es, karcsapkodós, komoly pressure-el járó meccs nincs is még benne...

több mint 11 éve
Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...Rolni
2 OC-je volt a Phins HC évek alatt, abból Dan Henning már visszavonult, a másik meg Brian Daboll, aki mint ex-Chiefs OC annyira nem is ismeretlen a csoportban...empty taxi
Azzal tisztában vagyok, h eddig csak szar OCket szedett össze és ő maga sem jó annak.
Ezért írtam, h szerez RM\MD. Tudom, h általában a HC szedi össze a stábját, de sok esetben azért egyeztetés van a vezetőséggel. Ha együtt tudnának szerezni vmi rendes OC-t...tudom, h sok a ha megint...csak kicsit tartok attól, h jön egy DA2.0 és gyengébb helyzetben leszünk...

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...Rolni
2 OC-je volt a Phins HC évek alatt, abból Dan Henning már visszavonult, a másik meg Brian Daboll, aki mint ex-Chiefs OC annyira nem is ismeretlen a csoportban...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tudom, h egyedül vagyok a szemléletemmel, de ha nincs TOP edző a kalapban, akkor továbbra is azt gondolom, h Sparano-t erősen meg kell nézni. A játékosok szeretik, játszanak érte:

www.sportsworldreport.com/articles/39832/20141218/oakland-raiders-rumors-derek-carr-favors-tony-sparano-over-jim-harbaugh-amari-cooper-draft-mychal-rivera-latavius-murray-khalil-mack-future-stars.htm

fansided.com/2014/12/16/oakland-raiders-love-playing-tony-sparano/

Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀Bruce
ez most jó vagy sem???gaben
Sztem nagyon jó!

Mert már tényleg elhittem, hogy ha én nézek egy meccsünket akkor kikapunk.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀Bruce
ez most jó vagy sem???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "