Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/26/7451925/stefen-wisniewski-not-accepting-oakland-raiders-contract-offersújabb talent léphet le. Jó a GM! (Y)
több mint 11 éve
cikkajánló: tfdssports.com/2014-articles/defensive-trends-to-watch-in-raiders-final-game-versus-broncos.html- Ray-Ray is so good in coverage that, versus the Bills, he played on 3rd downs over Miles Burris, who is a liability in coverage. The team did well against the Bills on 3rd down, too, holding them to only 4 conversions on 15 attempts in the game. The Raiders will likely continue to have Ray-Ray line up as the linebacker on 3rd downs versus Denver.
- Because the Raiders are light on safety, when Woodson came down and played essentially as a linebacker or nickel cornerback, newly promoted practice squadder Ras-I Dowling came in and played safety in Woodson’s stead.
- Pat Sims was only in on 9 defensive snaps versus the Bills. Justin Ellis 33
- Ray-Ray played 100% of the defensive plays versus Buffalo
- Hayden gave up long TD to Watkins but coverage didn't help. When ball's thrown, here, Hayden had no help over top:
built for this shit
több mint 11 éve
Én személy szerint örülnék ha jönne... Talán megindulna valami, mindamellett hogy egy karakteres fickó aki végre dolgozhatna egy jó QBval együtt! 😊
több mint 11 éve
Rendkívül objektív és profi cikk xD a kedves újságíró megsértődik pár troll wolverines fan levelétől, csodálatos sz@rkeverés ez is(Scheftertől jelen esetben csak azért nézem el, mert michigani öregdiák 😊)
A család érdekeibe az Ann Arborba való visszaköltözés is beleszámít, viszont az NFL-ben egyszerűen "könnyebb" edzőnek lenni, a szíve bármennyire is hazahúz. Ám mivel Harbaugh erősen kompetitív alkat, vonzhatja a kihívás, de legalább ekkora kihívás lenne végre jó csapatot csinálni az Oaklandből is, ami nem mellesleg plusz fricska lenne a Frisco-nak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.nationalfootballpost.com/Where-will-Jim-Harbaugh-end-up.htmlszerintem Michigan a legerősebb opció nála. viszont ha a család érdekeit nézi akkor Oakland.
A cikk alapján Harbaugh sorrendje így nézhet ki:
1. Oakland
2. Michigan\Jets
Michigan ajánlata anyagilag nagyon erős és ha nem találnak olyan NFL csapatot, ami anyagilag közelébe hajlandó menni, valamint JH egyéb igényeinek megfelel, akkor simán elmegy oda edzősködni.
A pénz mellett, a mostani befolyásánál lényegesen nagyobbat szeretne a személyi döntésekbe és elvileg van olyan listája, h kikkel dolgozna együtt szívesen...
Ez jelenheti azt is, h például csak akkor jön ide, ha hozhatja a GM-ét, mint tette Reid KCnél...
De lehet valami olyan kompromisszum is, hogy mondjuk ő dönthet a végső 53-as keret kialakításánál...
1 hét és sokkal okosabbak leszünk már vszegRolni
és ki lenne a GM-je szerinted? ha megkapjátok Romant OC-nak akkor nem lennék a helyetekben :cool:
több mint 11 éve
www.nationalfootballpost.com/Where-will-Jim-Harbaugh-end-up.htmlA cikk alapján Harbaugh sorrendje így nézhet ki:
1. Oakland
2. Michigan\Jets
Michigan ajánlata anyagilag nagyon erős és ha nem találnak olyan NFL csapatot, ami anyagilag közelébe hajlandó menni, valamint JH egyéb igényeinek megfelel, akkor simán elmegy oda edzősködni.
A pénz mellett, a mostani befolyásánál lényegesen nagyobbat szeretne a személyi döntésekbe és elvileg van olyan listája, h kikkel dolgozna együtt szívesen...
Ez jelenheti azt is, h például csak akkor jön ide, ha hozhatja a GM-ét, mint tette Reid KCnél...
De lehet valami olyan kompromisszum is, hogy mondjuk ő dönthet a végső 53-as keret kialakításánál...
1 hét és sokkal okosabbak leszünk már vszeg
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nálam ő lenne az első körös választott, sok meccsét visszanéztem, nagyon keményen játszik! Az meg csak ráadás lenne, hogy Oakland fan!www.nfl.com/news/story/0ap3000000449159/article/leonard-williams-insists-return-to-usc-is-possiblehiba az ő részéről, most ha kijön, top 5-ben elkelhet jövőre. 2016-ban ez nem garantált, mert jóval erősebb lesz akkor a class. amúgy Williams twitteréből kiderül, hogy Raiders-szurkoló.deyell
Lehet williams ki se jon a draftra...figynak a jo jeloltek.Pari
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000449159/article/leonard-williams-insists-return-to-usc-is-possiblehiba az ő részéről, most ha kijön, top 5-ben elkelhet jövőre. 2016-ban ez nem garantált, mert jóval erősebb lesz akkor a class. amúgy Williams twitteréből kiderül, hogy Raiders-szurkoló.
Lehet williams ki se jon a draftra...figynak a jo jeloltek.Pari
built for this shit
több mint 11 éve
Lehet williams ki se jon a draftra...figynak a jo jeloltek.
több mint 11 éve
Dan Pompei cikke Carr-ról:bleacherreport.com/articles/2309237-raiders-have-their-qb-of-the-future-in-derek-carr
Keith McGill kezdő lesz vasárnap, Carrie nem edzett egész héten.
built for this shit
több mint 11 éve
Jim Harbaugh reportedly is “torn” between taking the job at Michigan and staying in the NFL. Harbaugh’s “family and friends” reportedly are urging him to return to his alma mater. His brother, John, disputed that on Wednesday. Strongly.“My dad and I both . . . I will say this: The report that said that his family is encouraging him to go to Michigan by Adam Schefter is absolutely incorrect,” the Ravens coach told reporters Wednesday. “There has been no family that I know of that has given him any advice at all because that’s a personal decision. It’s his to make, and that’s just absolutely false. I don’t know where that came from, but it didn’t come from the Harbaughs. My dad and I both said, ‘Hey, don’t tell us.’ If something gets out, we don’t want the finger pointed at us. Just leave us out of it, and don’t tell us what you’re going to do. I think he’s just trying to figure out what the next thing is for him, and more than anything, trying to have a great game on Sunday.”
raider-forums.com/viewtopic.php?f=3&t=4328&sid=5d34f610dd749b69de5d523e890ed9e4
"Asked directly about Jim Harbaugh and the possibility of a trade with the 49ers, Davis said he had no comment due to tampering rules." @kawakami
több mint 11 éve
Éreztem én, hogy nem jól értem. Kösz a javítást!terrific jelentése itt: "félelmetesen jó"deyellFlip úgy tűnik, távozik.Ha új HC lesz valószínűleg úgyis mennie kellene. Sok sikert neki!
@BruceFeldmanCFB
Expect Raiders QB coach John DeFilippo to Pitt OC job on Pat Narduzzi's staff. Done a terrific job with Derek Carr.deyell
Tényleg olyan szörnyű munkát végzett Carr-al?peterbadbone
www.silverandblackpride.com/2014/12/24/7446137/oakland-raiders-to-begin-head-coach-interview-process-immediately-following-seasonAztán jöhetnek a távozó HC-k.
"Davis said they'll plan to start the interview process Monday and Tuesday next week when assistants from playoff teams are allotted time."Amadeus91
több mint 11 éve
terrific jelentése itt: "félelmetesen jó"Flip úgy tűnik, távozik.Ha új HC lesz valószínűleg úgyis mennie kellene. Sok sikert neki!
@BruceFeldmanCFB
Expect Raiders QB coach John DeFilippo to Pitt OC job on Pat Narduzzi's staff. Done a terrific job with Derek Carr.deyell
Tényleg olyan szörnyű munkát végzett Carr-al?peterbadbone
built for this shit
több mint 11 éve
Flip úgy tűnik, távozik.Ha új HC lesz valószínűleg úgyis mennie kellene. Sok sikert neki!
@BruceFeldmanCFB
Tényleg olyan szörnyű munkát végzett Carr-al?
több mint 11 éve
Flip úgy tűnik, távozik.@BruceFeldmanCFB
Expect Raiders QB coach John DeFilippo to Pitt OC job on Pat Narduzzi's staff. Done a terrific job with Derek Carr.
built for this shit
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/24/7446137/oakland-raiders-to-begin-head-coach-interview-process-immediately-following-season"Davis said they'll plan to start the interview process Monday and Tuesday next week when assistants from playoff teams are allotted time."
több mint 11 éve
Shelby Harris végre ott van az 53-as rosteren.
Tuck mint DT > Tuck mint DE
built for this shit
több mint 11 éve
Az leszögezhetem, hogy takarodjon RM. Ezen azonnal változtatni kell (és ebbe nincs az az Isten, hogy mélyebben beleássam magam). Elég megnézni milyen edzői kinevezések történtek (Carroll, Haribó, Arians, Pagano, Garrett xD ). Milyen játékosok kerültek be a drafton (ezt nem sorolom, gondolom te is tudnál párat) vagy át (Peyton, Peppers, Tate, Sancho 😀😀...).Hi Gaben!
Felőlem jöhet Haribó vagy Rio. De akár egy védelem orientált egyetemi edző is, bár jelöltek inkább a másik oldalon vannak (David Shaw, Art Briles, Jim McElwain). Ennek eldöntéséhez én keveset tudok, de szépen el lehetne itt mélyedni a dologban az tuti.gaben
Itt a szeretet ünnepének a közepén gondoltam írok egy kicsit provokatív választ, remélem nem érted félre, nem szívod mellre, nem ez a célom, egy hajóban evezünk már egy ideje 😊. Pusztán szeretném kicsit kimozdítani a "vitát".
Írhatod, h RM takarodjon csak nincs túl sok értelme így önmagában sztem. 3 draftja volt eddig, amiből az elsőnél a 3. kör végén kompenzációs pickel húzott először.
A másik két draftról jött:
Kezdő, ígéretes: QB, RB, #2WR(UDFA), #2TE, LG, RT, NT, SLB, WLB, CB-k, P(UDFA)
Szerintem ez elég korrekt eredmény. Ja és emellett még van egy back up QB-nk is UDFA-ról.
FA-ról érkezett:
Kezdő, valóban hasznos: LT, #3WR, LDE, DT, CB, S-k, MLB(IR csak nem a GM hibája), SLB-k(bár egyik sincs már kereten)
A rotációban valóban hasznos embereket akik nem kezdenek, mint pl. Pat Sims vagy Benson Mayowa nem is sorolom fel.
A QB helyzetet mindenki szereti felhozni, mint iszonyat baklövés. Ezzel kapcsolatban sztem egy GM-nek addig kell mennie, amíg meg nincs a válasz. Palmer-t valószínűleg nem kellett volna elengedni, de utána már kényszer pálya volt és a Flynn, Wilson, Schaub, McGloin beszerzések mögött, mind volt ráció. Több vagy kevesebb, de volt. Komoly rizikót sehol sem vállalt. Ja és úgy fest csak megtalálta a megoldást végül...kopp-kopp-kopp
FA piacon elvégzett munkáját szoktuk még ugye nagyon kutyázni. Igen volt a Saffold fiaskó és a Howard igazolás elég szarul fest, de mutass már olyan GM-et akinek minden húzása bejön. Woodley és MJD teste szétesett, benne volt a pakliban, ahogy az is, h képesek még 1-2 szezont letolni korrektül, mint Tuck vagy Smith vagy Penn. Egyik szerződés sem okoz gondot abban az esetben, ha nem megy az "öregnek" a dolog.
Miért nem igazolt TOP neveket? Ez a legjobb kérdés. Elég nehéz olyan csapatba top nevet igazolni, amelyik 10+ éve szopóágon van és a játékosok között végzett reprezentatív felmérés alapján a legkevésbé vonzó hely.
Annyira túl kellene fizetni őket, ami iszonyat kockázatot jelentene és besülés esetén oda jutnánk, ahova a végén Al vitt minket. Az igazi top játékosok más csapattól is vagyont akasztanak le, szóba sem állnak velünk és ez GM-től, tulajtól független. Nézd meg pl a Jags kiket igazolt. Az új HC ex-katonáit korrekt pénzen, illetve például faszán agyon fizették Beadlest...nem olyan könnyű ez az FA igazolós buli...
Hogy remekel az a Wheeler vagy Houston akiket elengedtünk?
Jared Veldheer-ért fáj egyedül a szívem, bár rövid távon Penn remekül pótolja...
HC igazolás valóban a GM dolga. 2012-ben vagyunk...cap hell miatt igazolni kvázi nem tudunk, sőt el kell küldeni jópár játékost. A drafton nincs első 3 körben pickünk. Friss GM-et nevezett ki a friss tulaj. Na ebbe a helyzetbe varázsló kellett volna vmi top HC idehozásához sztem. Ha Dennis Allen ki lett volna baszva rögtön az első vagy második szezonja után egy ilyen gyenge (minden szaki szerint a liga egyik, ha nem leggyengébb talent állománya) csapat fölül, akkor a tulaj és a GM is türelmetlen, kapkodó lett volna és sokkal jobb edzőt nem találtak volna sztem akkor sem. Idén végre lehetne lehetőség rendes HC szerzésére, mert van cap space, van full draft és az utóbbi két drafton, valamint az elmúlt FA-n sikerült egy vázat összerakni. Én ezt így látom.
Szeretném kérni, hogy ehhez hasonlóan indokold meg nekünk miért annyira fos GM RM.
Carroll új GM-el karöltve vett át egy anyagilag rendben lévő csapatot, amelyik azért rendelkezett pár jó játékossal. Illetve Carroll, mint NFL-ben egyszer már megbukott edző nem volt azért teljesen egyértelműen giga fogás akkor.
Harbaugh komoly keringő után egy nagyon jó talent levellel rendelkező egységet vett át, jó anyagi, FO helyzettel.
Pagano valóban egy gyengébb talent levellel bíró brigádot vett át, de ott is volt 1\1, rendezett cap helyzet.
Arians egy bitang jó keret élére került oda, nem volt nehéz meggyőzni gondolom.
Ezeket a helyzeteket nem igazán lehet a 2012-es vagy gyors kirúgás után a 2013-as Raider helyzettel összevetni...
Peyton, Peppers, Tate...innen Peyton és Peppers egyértelműen olyan helyre ment, ahol bajnoki gyűrűre van esélye. Ebbe a versenybe nem tudtunk beszállni. Tate esetében jogosabb a felvetés, de jó pénzt kapott ott is és Stafford dobál neki, valamint CJ a párja míg nálunk Pryor és McGloin volt éppen a QB páros és Streater lett volna a párja...nehéz döntés 😊
Én továbbra is azt mondom, hogy RM-t csak azért kirúgni, hogy történjen valami nem szabad. Ha esetleg egy Jim Harbaugh azért nem akar ide jönni, mert itt RM a GM, akkor azon el lehet gondolkodni már és ha van megfelelő alternatívája pl.: egy Tom Gamble, akivel a HC tud majd együtt dolgozni akkor érdemes lehet meglépni a dolgot.
Hozni egy új rookie GM-et, azért, hogy Ő válasszon majd egy Dennis Allen 2.0-t nem nagyon látom mitől oldaná meg a gondjainkat.
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Minden Raider Fannak!!!
több mint 11 éve
instagram.com/p/w7jPU1JBzL/ 😊Megérdemelt pihenő?
Mack impact: sports.yahoo.com/news/mack-makes-big-impact-rookie-raiders-203441996--nfl.htmlRolni
www.foxsports.com/nfl/story/oakland-raiders-send-qb-derek-carr-home-sick-122314
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Az leszögezhetem, hogy takarodjon RM. Ezen azonnal változtatni kell (és ebbe nincs az az Isten, hogy mélyebben beleássam magam). Elég megnézni milyen edzői kinevezések történtek (Carroll, Haribó, Arians, Pagano, Garrett xD ). Milyen játékosok kerültek be a drafton (ezt nem sorolom, gondolom te is tudnál párat) vagy át (Peyton, Peppers, Tate, Sancho 😀😀...).Értem Én de akkor neked mi az álláspontod azonkívül, hogy mindenkit rúgjunk ki a picsába? Kit hoznál ide HC-nak Haribón kívül? Kit neveznél ki GM-nek?...TSTNem akarlak megsérteni, de ez birka mentalitás.gaben
RM-nél egyedül a Hayden pick nem tetszik. Van még néhány igazolás ami nem jött be de veteránoknál van ilyen. Schaub igazolást sem mondtam rossznak, persze nem jött be de az akkori elérhető QB-k közül Ő volt a legjobb! Persze most már olyan mélységekben van hogy csuhajja de akkor Sancheznél jobb megoldásnak tűnt nálam.
Én mindenre nyitott vagyok, mert ez a 0-10 nekem sem volt leányálom, legyen bármi is a vége szóval kíváncsian várom az irományod. Remélem igazat adhatok neked ha elolvastam.TST
Felőlem jöhet Haribó vagy Rio. De akár egy védelem orientált egyetemi edző is, bár jelöltek inkább a másik oldalon vannak (David Shaw, Art Briles, Jim McElwain). Ennek eldöntéséhez én keveset tudok, de szépen el lehetne itt mélyedni a dologban az tuti.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
😊Mack impact: sports.yahoo.com/news/mack-makes-big-impact-rookie-raiders-203441996--nfl.html
több mint 11 éve
Pro Bowl: csak Marci.Amadeus91Mack és Woodson lemondások esetén bekerülhetnek.
több mint 11 éve
Pro Bowl: csak Marci.
több mint 11 éve
Igaz hogy kicsit sokat keres, de szerintem sokat tud segíteni a partvonalon Carrnak. Luk mellett is ott ficeg Hassie. Bronzba is örülnènek, ha lenne egy mentor, ijen ződsègeket nemàrt megkarózni.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak