Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Most akkor Sparano>Harbs és ne is cseréljünk 😀RolniVigyétek légyszi
több mint 11 éve
Amúgy Brandian Ross mit játszik újabban gyerekek? Lehet nem is kell S-t húzni túl korán...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Hogy van az, hogy a coaching staffunk egyik héten úgy fest, mint akik középsulis csapathoz valók maximum, következő héten meg a liga egyik kimondottan erősnek tartott edzői karát simán outcoacholják??Most akkor Sparano>Harbs és ne is cseréljünk 😀
több mint 11 éve
Azért vicces ez a szitu.nézhetjük úgy is, hogy Harbaugh megnyerte első meccsét a Raiders-szel, pedig még ki se nevezték
Egy olyan edzőre hajtotok akit az átmeneti edzőtök egy gyengébb kerettel símán outcoachingolt.Bazzani
Hát az oregon elég sok macskajancsival játszott...TheBerzerkersorold őket kérlek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát vagyok annyira nagy fan, hogy nem is nézem inkább a meccset élőben, ha ezen múlik... 😊Jelzem, hogy nem tudtam nézni a meccset most sem....BruceVigyázz mert megkerestetnek a CIA-val és egész jövő idényre bezárnak valahová 😉 :pdande
több mint 11 éve
Jelzem, hogy nem tudtam nézni a meccset most sem....BruceVigyázz mert megkerestetnek a CIA-val és egész jövő idényre bezárnak valahová 😉 :p
több mint 11 éve
Jelzem, hogy nem tudtam nézni a meccset most sem....
több mint 11 éve
Azért vicces ez a szitu.Egy olyan edzőre hajtotok akit az átmeneti edzőtök egy gyengébb kerettel símán outcoachingolt.
több mint 11 éve
Akkor érdemes megnéznem a meccset??? 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Hát az oregon elég sok macskajancsival játszott...eszembe jutott, hogy Donald Penn a szezon előtt megfogalmazta a Raiders támadóstratégiáját az idei szezonra: “We’re gonna run the ball, run the ball, then run it again" - ezzel szemben 65-70%-ban passzolunk egy meccsen.Mariota statjai a gyenge ellenfelekből jönnek össze, vagy tényleg ennyire jó a srác?
a walterfootball szerint Leonard Williams jelezte a Raidersnek, az Oakland játékosa szeretne lenni. mivel kaliforniai gyerek, a Raidersnek szurkol. mondjuk a walterfootball nem egy insider oldal, úgyhogy az első része lehet, hogy kamu. ahogy már írtam, nem vagyok meggyőződve arról, hogy akkora ász, az első lépése lassabb, mint ami ideális lenne, pass rush-ban nyújthatna többet. ugyanakkor a többi elit prospectre (ha van egyáltalán ilyen) sem mondanám, hogy kihagyhatatlan, ha összejön a letrade, akkor jöhetne Big Catdeyell
186.3 3783 38 2 68.3
eléggé madden szint.Amadeus91
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
megint az 1/5-ös pick a miénk, mint legutóbb.mai meccsről: Carr legjobb teljesítménye volt a Chargers elleni első meccs mellett. fal megvédte, volt ideje bőven, nyugodt volt a zsebben. segítette Rivera, akinek karrierjének legjobb meccse volt, először ment 100 yard fölé. a legjobb WR ironikusan a fullback Reece volt. a futójáték sajnos elég gyenge továbbra is, talán egy hajszálnyival jobb Murrayvel, mint DMC-vel. legalább MJD nem kapott carryt. a védelemből Macket emelném ki, akinek volt sackje (kettő lett volna, az egyik sztornó a secondaryben illegal contact miatt), de a ninja is odatette magát. Siótol, Burristől, Rosstól volt pár missed tackle az első félidőben. a CB-k közül Hayden és Carrie jónak tűnt, Brown egy csúnyának látszó sérülés után jött vissza.
talán a Chiefs ellen megint jó lesz Murray.
meglepő, de ma Greg Olsont is dicséret illeti a playcalljai miatt. különösen a Penn TD, de volt más jó callja is
Rookie Derek Carr's passer rating of 140.2 is a new career high and the seventh highest single-game passer rating in franchise history.
built for this shit
több mint 11 éve
Soha rosszabbat 😊
több mint 11 éve
Szép volt!!
több mint 11 éve
eszembe jutott, hogy Donald Penn a szezon előtt megfogalmazta a Raiders támadóstratégiáját az idei szezonra: “We’re gonna run the ball, run the ball, then run it again" - ezzel szemben 65-70%-ban passzolunk egy meccsen.Mariota statjai a gyenge ellenfelekből jönnek össze, vagy tényleg ennyire jó a srác?
a walterfootball szerint Leonard Williams jelezte a Raidersnek, az Oakland játékosa szeretne lenni. mivel kaliforniai gyerek, a Raidersnek szurkol. mondjuk a walterfootball nem egy insider oldal, úgyhogy az első része lehet, hogy kamu. ahogy már írtam, nem vagyok meggyőződve arról, hogy akkora ász, az első lépése lassabb, mint ami ideális lenne, pass rush-ban nyújthatna többet. ugyanakkor a többi elit prospectre (ha van egyáltalán ilyen) sem mondanám, hogy kihagyhatatlan, ha összejön a letrade, akkor jöhetne Big Catdeyell
186.3 3783 38 2 68.3
eléggé madden szint.
több mint 11 éve
eszembe jutott, hogy Donald Penn a szezon előtt megfogalmazta a Raiders támadóstratégiáját az idei szezonra: “We’re gonna run the ball, run the ball, then run it again" - ezzel szemben 65-70%-ban passzolunk egy meccsen.a walterfootball szerint Leonard Williams jelezte a Raidersnek, az Oakland játékosa szeretne lenni. mivel kaliforniai gyerek, a Raidersnek szurkol. mondjuk a walterfootball nem egy insider oldal, úgyhogy az első része lehet, hogy kamu. ahogy már írtam, nem vagyok meggyőződve arról, hogy akkora ász, az első lépése lassabb, mint ami ideális lenne, pass rush-ban nyújthatna többet. ugyanakkor a többi elit prospectre (ha van egyáltalán ilyen) sem mondanám, hogy kihagyhatatlan, ha összejön a letrade, akkor jöhetne Big Cat
built for this shit
több mint 11 éve
Sokszor értek egyet veled Ulpi! 😊Ezt en is igy latom.
Lassan már nem is kell ide írnom, mert majdnem mindig úgy írod le ahogy én is leírnám 😀Bruce
Jokat ir,
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Jonathan Dowling IR
több mint 11 éve
Kelly "The Survivor" Skipper simán megússza 😊
több mint 11 éve
Én arra leszek kíváncsi, hogy vajon Kelly Skipper megússza-e?
több mint 11 éve
Jó és volt már olyan,hogy a bukott HC a régi klubban új állást kapott?JanekDave Campo jut eszembe, 2000-02 között Cowboys főedző volt, előtte sokáig segédedző, majd 2008-11 között visszatért DB coachnak.
több mint 11 éve
Sokszor értek egyet veled Ulpi! 😊Lehet mi ketten egy skizofrén tudat vagyunk és/vagy egymást álmodjuk.
Lassan már nem is kell ide írnom, mert majdnem mindig úgy írod le ahogy én is leírnám 😀Bruce
Kipróbálom a legerősebb tesztet: Hajrá Raaaid...chiefs. Hajrá Raaaiii.. Jamaal!! Áh, nem megy. Akkor mégse.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Sokszor értek egyet veled Ulpi! 😊Lassan már nem is kell ide írnom, mert majdnem mindig úgy írod le ahogy én is leírnám 😀
deyell