Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Howard lényegében mindenre alkalmatlan. Jó lenne egy rg draft, és akkor egész korrekt lenne a fal. Egyébként olyan edző kéne (min. Oc) -és most ellentmondok a saját Rex bandwagonomnak - aki ért a qb-k fejlesztéséhez. Végre szereztünk egy normàlisat, ne baxuk el.OL terén Tom Cable nevét azért meg kell említeni. Nálunk is fasza run blocking falat rakott össze anno senkikből. Nagy kérdés mire menne nélküle Bevell.Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
www.silverandblackpride.com/2014/12/31/7476383/oakland-raiders-interviewed-seattle-seahawks-offensive-coordinator
helyes.Amadeus91
Felepitette RW-t aki remek alapanyag volt, de pici es a drafthelye nem igen predesztinalta ekkora sikerre.
Rendszereben Lynch egy tokeletes szorny lett. (szebb persze nem lett)
Egy nagyon gyenge O linnal hozza rendre az eredmenyeket.
Amikor az O elvesztette a sztarjait, kepes volt a Hox ugy atveszelni, hogy az elso mecsek utani visszaeses utan a jatekuk ismet a regi es sikert sikerre halmoznak.
Ez azert eleg jo.Delonso_
RW felépítése nagyon szép dolog és Carr is sokat profitálhatna vszeg az érkezésével. Van egy jól festő RBnk is, akit szintén tudna vszeg jól használni.
Falunk lenne kérdéses...nem tudom mennyire ZBS only guy ő? Hox előtt is azt tolta már? Mert arra nem éppen alkalmas a keret, bár az is igaz, h hozzá kell nyúlni amúgy is...Wiz, ha marad még rendben lenne, illetve Watson atletikusság alapján működhetne, illetve Gabe Jackson fiatal, jól mozog ő még elkaristolhatna sztem ZBSben, de Penn és Howard teljesen alkalmatlan...jó mondjuk Howard idén PBSben is szar volt 😊Rolni
több mint 11 éve
OL terén Tom Cable nevét azért meg kell említeni. Nálunk is fasza run blocking falat rakott össze anno senkikből. Nagy kérdés mire menne nélküle Bevell.Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
www.silverandblackpride.com/2014/12/31/7476383/oakland-raiders-interviewed-seattle-seahawks-offensive-coordinator
helyes.Amadeus91
Felepitette RW-t aki remek alapanyag volt, de pici es a drafthelye nem igen predesztinalta ekkora sikerre.
Amikor az O elvesztette a sztarjait, kepes volt a Hox ugy atveszelni, hogy az elso mecsek utani visszaeses utan a jatekuk ismet a regi es sikert sikerre halmoznak.
Ez azert eleg jo.Delonso_
RW felépítése nagyon szép dolog és Carr is sokat profitálhatna vszeg az érkezésével. Van egy jól festő RBnk is, akit szintén tudna vszeg jól használni.
Falunk lenne kérdéses...nem tudom mennyire ZBS only guy ő? Hox előtt is azt tolta már? Mert arra nem éppen alkalmas a keret, bár az is igaz, h hozzá kell nyúlni amúgy is...Wiz, ha marad még rendben lenne, illetve Watson atletikusság alapján működhetne, illetve Gabe Jackson fiatal, jól mozog ő még elkaristolhatna sztem ZBSben, de Penn és Howard teljesen alkalmatlan...jó mondjuk Howard idén PBSben is szar volt 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Hm lassuk csak.Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.Pari
helyes.Amadeus91
Ez azert eleg jo.
több mint 11 éve
Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head CoachNagyon toljak Bevell-t, de en nem ertem miert...biztos bennem van a hiba, de szerintem a hox offense hihetetlenul gyenge, ha RW es Lynch nelkul csak a Rams lenne a hox.
helyes.Amadeus91
több mint 11 éve
Oakland Raiders interviewed Seattle Seahawks Offensive Coordinator Darrell Bevell for Head Coachwww.silverandblackpride.com/2014/12/31/7476383/oakland-raiders-interviewed-seattle-seahawks-offensive-coordinator
helyes.
több mint 11 éve
BUÉK
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
ha ennyire szeretne, jöjjön.
justblogbaby.com/2014/12/31/leonard-williams-love-land-oakland-raiders/
buék mindenkinekdeyell
több mint 11 éve
Boldog Új Évet Mindenkinek!
több mint 11 éve
ha ennyire szeretne, jöjjön.justblogbaby.com/2014/12/31/leonard-williams-love-land-oakland-raiders/
buék mindenkinek
built for this shit
több mint 11 éve
B.Ú.É.K.!!!
több mint 11 éve
7-9 legjobb esetben, jelenlegi erőviszonyok alapján. Ettől független minden évben vannak a vártnál gyengébb (2 éve KC, tavaly Texans, idén Tampa) és jobban teljesítők+ sérülések, drámák miegymás. Majd a pre után reálisabb lesz a sorsolás nehézsége.
több mint 11 éve
Néztem már, h jövőre sem lesz éppen könnyű a sorsolás 😊
több mint 11 éve
2015 - Oakland Raiders Opponents:Home - Denver, Kansas City, San Diego, Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, NY Jets
Away - Denver, Kansas City, San Diego, Cleveland, Pittsburgh, Chicago, Detroit, Tennessee
Hátha nem volt még. 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Sammie Cotes-ről vélemény? Bennt maradhat a 2. kör elejéig?Coates-ről én nem vagyok hajlandó rosszat mondani ezek után 😊
Sok helyen legjobb 7.-12 WR helyre teszik, de másol top 5.Pari
espn.go.com/blog/sec/post/_/id/91410/sammie-coates-spends-auburns-off-week-with-young-kenzie-his-inspiration
espn.go.com/video/clip?id=12040641
de ha szigorúan, mint játékost figyelem, akkor is a szegény ember Maclinje legalább

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
KösziTehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.RolniA most draftra érkező elit elkapók szinte mindegyikét nagyon bírom, Coopertől Strongon át Parkerig szerintem tele van instant playmakerekkel a class. A Raiders hiányposztjaival nem vagyok tisztában, de ha olyan égető need a WR, akkor is egy 2/4-ről első kör végére történő felmozgást tartok valószínűbbnek és logikusabb lépésnek.
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?RolniNem látok semmit a játékában, mely ennek ellenkezőjére engedne következtetni.baggio
több mint 11 éve
Sammie Cotes-ről vélemény? Bennt maradhat a 2. kör elejéig?Tehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.RolniA most draftra érkező elit elkapók szinte mindegyikét nagyon bírom, Coopertől Strongon át Parkerig szerintem tele van instant playmakerekkel a class. A Raiders hiányposztjaival nem vagyok tisztában, de ha olyan égető need a WR, akkor is egy 2/4-ről első kör végére történő felmozgást tartok valószínűbbnek és logikusabb lépésnek.
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?RolniNem látok semmit a játékában, mely ennek ellenkezőjére engedne következtetni.baggio
Sok helyen legjobb 7.-12 WR helyre teszik, de másol top 5.
több mint 11 éve
Tehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.RolniA most draftra érkező elit elkapók szinte mindegyikét nagyon bírom, Coopertől Strongon át Parkerig szerintem tele van instant playmakerekkel a class. A Raiders hiányposztjaival nem vagyok tisztában, de ha olyan égető need a WR, akkor is egy 2/4-ről első kör végére történő felmozgást tartok valószínűbbnek és logikusabb lépésnek.
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?RolniNem látok semmit a játékában, mely ennek ellenkezőjére engedne következtetni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tehát, ha jól értem Cooper fasza WR lehet szted is, de olyan mély a class, hogy lehet megéri más irányba menni elsőben és WR-t lehet húzni faszát a 2.ban is. Carr-nak nagyon kéne egy igazi #1WR sztem, így ha Williams mondjuk kimegy akkor Cooper simán képben lehetne a mély class ellenére is sztem.Ahogy írod nem csak a futballal kell foglalkozniuk NCAA szinten. Megjegyezném, h NFL szinten sem, mert arra van az OC-DC és egyéb segítők...egy ST coachból nem lehetne sikeres HC, ha egy HCnak csak az X-k és O-k lennének a feladatai, de ebbe ne menjünk most bele sztem.Rolniigen, a Jimmy-k és a Joe-k is, ahogy írtam, csak az ő lelkivilágukkal nem igen kell foglalkozni, a szerződéssel és átigazolással kapcsolatos ügyekre ott a front office, az FA-kre meg a draftra pedig a scouting részleg.
baggio, ha már úgyis itt vagy nem lenne kedved írni pár sort erről a 4 emberkéről?nem trollkodom tovább az NCAA-ről :p de viccen kívül Coopert nagyon bírom, viszont a WR class megint eléggé telített lesz ahhoz, hogy egy Oakland elkapót vigyen 1/4-re, Gregory és Ray a freak pass rusherek iránti komoly igény miatt felkapottak, de főleg előbbinél bustszagot érzek, Leonard lehet nyilván az álom pickbaggio
köszi előre isRolni
Gregory és Ray esetében eddigi infóim alapján kellene egy 3-4re történő váltás, mert 3-4OLB-ként könnyebben beválhatnak, mint 4-3DEként...a séma mondjuk sokban függ majd az edzői kartól...
Williams szerinted domináns játékos lesz NFL szinten akkor?
több mint 11 éve
Ahogy írod nem csak a futballal kell foglalkozniuk NCAA szinten. Megjegyezném, h NFL szinten sem, mert arra van az OC-DC és egyéb segítők...egy ST coachból nem lehetne sikeres HC, ha egy HCnak csak az X-k és O-k lennének a feladatai, de ebbe ne menjünk most bele sztem.Rolniigen, a Jimmy-k és a Joe-k is, ahogy írtam, csak az ő lelkivilágukkal nem igen kell foglalkozni, a szerződéssel és átigazolással kapcsolatos ügyekre ott a front office, az FA-kre meg a draftra pedig a scouting részleg.
baggio, ha már úgyis itt vagy nem lenne kedved írni pár sort erről a 4 emberkéről?nem trollkodom tovább az NCAA-ről :p de viccen kívül Coopert nagyon bírom, viszont a WR class megint eléggé telített lesz ahhoz, hogy egy Oakland elkapót vigyen 1/4-re, Gregory és Ray a freak pass rusherek iránti komoly igény miatt felkapottak, de főleg előbbinél bustszagot érzek, Leonard lehet nyilván az álom pick
köszi előre isRolni

---
több mint 11 éve
TOP opcióink 1\4-en?: www.silverandblackpride.com/2014/12/30/7464117/oakland-raiders-2015-nfl-draft-top-options-at-number-four-pickCooper és Williams adja magát. Gregory nekem annyira nem tetszik, de még nem igazán foglalkoztam vele sem. Sok helyen olvasom, h Ray jobb opció lenne.
baggio, ha már úgyis itt vagy nem lenne kedved írni pár sort erről a 4 emberkéről?
köszi előre is
több mint 11 éve
Ha az egyetemi edzőknek ugyanazt kellene csinálnia, mint a profiknak, akkor nagyobb is lenne az átjárás, de sokszor még az alacsonyabb szintekről feljebb mozgó sikeres NCAA mestereknek sem jön össze ugyanaz az első osztályban. Mivel egy nagy programnál a kisebbektől és az NFL csapatoktól eltérően nem csak a futballal kell foglalkozniuk. Pont. Tehát ha kizárólag a futball szakmai részére koncentrálunk, akkor szerintem bárhonnan nézzük, a profiknál könnyebb dolgozni, mert csak az X-ek és O-k, illetve a Jimmy-k és Joe-k vannak a képletben, nem a Jimmy-k anyjai vagy a Joe-k sok pénzt kereső apjai. Ez egy megfogható dolog, hogy mekkora a nyomás vagy hogy mi számít könnyű vagy épp nehéz munkának, az nem.baggioAkkor most ott tartunk, h meg tudunk állapodni abban, hogy más feladatot végeznek.
Ahogy írod nem csak a futballal kell foglalkozniuk NCAA szinten. Megjegyezném, h NFL szinten sem, mert arra van az OC-DC és egyéb segítők...egy ST coachból nem lehetne sikeres HC, ha egy HCnak csak az X-k és O-k lennének a feladatai, de ebbe ne menjünk most bele sztem.
Ha kizárólag futball szakmai részre koncentrálunk akkor sztem pont, hogy nem lehet nehezebb az NCAA edzők helyzete, mert az NFL mezőnye erősebb, mint egy NCAA mezőny. A győzelmekhez hétről hétre nagyobb szakmai tudás kell sztem.
Ha a focival kapcsolatos szakmai részhez hozzávesszük az egyéb teendőket, akkor lehet esetleg oda jutni, hogy nehezebb a dolga egy NCAA HC-nek, mert mondjuk több mindennel foglalkozik.
Ezután mondjuk továbbra is tartom, h nem lehet érdemben összehasonlítani a két posztot, pont az eltérő feladatkörök miatt. Van akinek ez megy jobban, van akinek az. Nem véletlen, h van olyan NCAA HC pápa aki csúnyát bukott az NFLben és biztos van olyan NFL HC, akinek nem igazán menne egy NCAA HC szerepkör annyira jól.
több mint 11 éve
Ha annyival nehezebb lenne az egyetemi HC-skodás akkor az onnan érkező HC-knek jellemzően sikert, sikerre kéne halmoznia az NFLben. Ez azért nem így van. A két munka sokban azonos, hasonló, míg sokban teljesen eltérő. Ebben gondolom megállapodhatunk. Alma és körte között igen nehéz valóban különbséget tenniRolniez volt az eredeti kérdés
Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?BMGHa az egyetemi edzőknek ugyanazt kellene csinálnia, mint a profiknak, akkor nagyobb is lenne az átjárás, de sokszor még az alacsonyabb szintekről feljebb mozgó sikeres NCAA mestereknek sem jön össze ugyanaz az első osztályban. Mivel egy nagy programnál a kisebbektől és az NFL csapatoktól eltérően messze nem csak a futballal kell foglalkozniuk. Pont. Tehát ha kizárólag a futball szakmai részére koncentrálunk, akkor szerintem bárhonnan nézzük, a profiknál könnyebb dolgozni, mert csak az X-ek és O-k, illetve a Jimmy-k és Joe-k vannak a képletben, nem a Jimmy-k anyjai vagy a Joe-k sok pénzt kereső apjai. Ez egy megfogható dolog, hogy mekkora a nyomás vagy hogy mi számít könnyű vagy épp nehéz munkának, az nem.
Vannak edzők, akik szeretik ezt a mikromenedzsmentet is, vannak, akik belátták, hogy a profik kőkemény világa nem nekik való, de nem egy szakember sokszor szinte "menekül" az NFL-be (pl. Bill O'Brien vagy épp mentora, Bill Belichick, aki soha nem akart egyetemi szinten dolgozni apja példájából okulva), Moránál ugyanezt el tudom képzelni, persze nem feltétlen rajta műlik, hogy kap-e még egy lehetőséget.

---
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Saban már maga cáfolta asszem, hogy érdekelné bármelyik NFL csapat HC pozija.új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG
Minket pedig egyelőre Jim Mora-val boronáltak csak össze, de ott is addig jutott a dolog h a buyout részt megkérdezte Casserly Mora szerződésében.
több mint 11 éve
Szerintem elég nehéz összehasonlítani az NCAA edzők és az NFL edzők dolgát. Szvsz az egyetemi futballban sokrétűbbek a feladatok, de ezért is van az egyetemi futballban több dolgozó, vezető, edző. Azt azért ne gondolja senki, hogy csakis a HC csinál mindent, a felelősség az övé, de nem ő végzi a munka nagy részét, "csak" tudnia kell mindenről és mindent össze kell hangolnia, ezért tartom nehezebb feladatnak az egyetemi edzőséget.