Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.Jaja ez megvan nekem is, de kérdés, hogy őt tudjuk-e landoltatni...
OC-nek meg majd hozna valami brusztos fociban jó edzőt.
És Harbaugh viselkedése még passzolna is a Black Hole-hoz 😀.Robilluma
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Szerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.Hát rohadtul nem örülnénk
OC-nek meg majd hozna valami brusztos fociban jó edzőt.
És Harbaugh viselkedése még passzolna is a Black Hole-hoz 😀.Robilluma

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nekem teljesen mindegy, hogy ki lesz az edző és milyen lesz az edzői stáb, de legyen egy irány, amihez ragaszkodnak és legyen idejük is végigvinni.Amúgy én egy offensive felfogású edzőt szeretnék elsősorban, de teljesen mindegy hogy milyen felfogású az a legfontosabb, hogy motivátor legyen és legyen nagyon erős egyénisége. A fontosabb az, hogy a két vezető koordinátora legyen tapasztalt és jó szakember. Az off sémánknál örülnék ha egy kicsit bevállalósabb lenne a csapat, úgy mint Hue idejében. A védelemben a saját filozófiám mindig az volt, hogy 5 embernél több ne rohamozzon, fő a biztonság, de sok mozgással bontsák meg az ellenfél off falát. Szóval én annyira nem vagyok híve a nagyon agresszív (értsd sokat blitzelő) védelmeknek, de nézni viszont azt jobb. Az a lényeg, hogy működő védelmet rakjon össze a most meglévő erősségeinkhez.
több mint 11 éve
Szerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.OC-nek meg majd hozna valami brusztos fociban jó edzőt.
És Harbaugh viselkedése még passzolna is a Black Hole-hoz 😀.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Kinn olvastam egy elég logikusan felépített edzői stábot a következő évekre.A HC-nek Jack Del Rio ex Jags HC-t, jelenlegi Denver DC-t írta az arc. Jó védelmi szaki az biztos és HC-nek sem volt az elején rossz, de aztán a körülmények kivégezték Jacksonvilleben.
Ami nagyon jó lehetne ebben a hire-ban az a kiterjedt kapcsolati rendszere (ezt mutatja az itteni coaching staff terv is)
DC-nek a jelenlegi Atlanta HC Mike Smith-t írta az elmélkedő. Jó eséllyel kirúgják az év végén és korábban volt már DC Del Rio alatt, annyira "gyengén", hogy HC állást kapott.
Bár Atlantában nem igazán sikerült erős védelmet összeraknia, szerintem ez a páros garancia lehetne egy erős védelemhez. 4-3 attacking D, a mostani Denverihez hasonló.
OC posztra két nevet dobott be az író. OC és QB coach szerepkörben vagy csak az egyiket megszerezve.
Az egyik név Dirk Koetter és Mike Mularkey a másik. Koetter dolgozott szintén Jack-el, jelenleg pedig Smith OC-je Atlantában. Csinált azért szép dolgokat Matt Ryan-nel, persze volt hozzá alapanyagja is. Mularkey is edzett Jack oldalán, volt már HC is. Nem iszonyat formabontó, übertrendi kreatív arcok, de korrekt egység összerakására sokkal több esélyük lenne, mint ennek a mostani Olson fiúnak.
OL edzői posztra dobott be még egy Mike Tice nevet az emberünk.Szintén erős Del Rio kapocs, ex OL edző, OC (annak mondjuk szar) NFL szinten, sőt HC is volt Minnesotában.
Nem csilli villi igazolások lennének, de egy elég tapasztalt, kompetens stáb lenne sztem.
Valószínűleg összességében erősebb, mint ha egy fiatal top kordinátort szerzünk, akinek gondjai lehetnek a szakterületével ellentétes oldal összeállításával és a HC feladatok is újak lennének.
Mit gondoltok?
több mint 11 éve
Penn kellemes meglepetés.Igen per pillanat kellenek a veteránok is sajna... Csak Tuck az aki néha játszani akar az idén idehozott veteránok közül. Megjegyezném, hogy Ő is "csak" 31, Woodley meg most novemberben lett 30. Ilyen gyorsan nem kellett volna kiégnie.csak draftról nem jutunk egyről a kettőre...PariNfl.com főoldalán szavazás megy arról, hogy Beast Mode hol folytatja jövőre:Szokjunk már le erről a veterán toborzásról!
Én szívesen látnám a sorainkban😊Pari
Jó játékos, viszont balhés meg ár-érték arányban sem éri meg.
El kellene zavarni a hozott veteránokat (kivéve talán Tuck), meg a teljes vezetést (GM valamelyik egyetem vezetéséből???). Aztán jöjjön Haribó és rázza gatyába a bandát! Négy év múlva felőlem elvesztheti az öltözőt itt is amikor már négyszer voltunk zsinórban rájátszásban. (OK: ez nem valószínű)gaben
Kicsit sikerülne foltozni a lyukakat, én már beérném a D-ben egy kezdő színtű MLB és egy kezdő CB érkezésével. Már az is rengeteget dobna szerintem a játékunkon.TST
több mint 11 éve
Igen per pillanat kellenek a veteránok is sajna... Csak Tuck az aki néha játszani akar az idén idehozott veteránok közül. Megjegyezném, hogy Ő is "csak" 31, Woodley meg most novemberben lett 30. Ilyen gyorsan nem kellett volna kiégnie.csak draftról nem jutunk egyről a kettőre...PariNfl.com főoldalán szavazás megy arról, hogy Beast Mode hol folytatja jövőre:Szokjunk már le erről a veterán toborzásról!
El kellene zavarni a hozott veteránokat (kivéve talán Tuck), meg a teljes vezetést (GM valamelyik egyetem vezetéséből???). Aztán jöjjön Haribó és rázza gatyába a bandát! Négy év múlva felőlem elvesztheti az öltözőt itt is amikor már négyszer voltunk zsinórban rájátszásban. (OK: ez nem valószínű)gaben
Kicsit sikerülne foltozni a lyukakat, én már beérném a D-ben egy kezdő színtű MLB és egy kezdő CB érkezésével. Már az is rengeteget dobna szerintem a játékunkon.
több mint 11 éve
csak draftról nem jutunk egyről a kettőre...Nfl.com főoldalán szavazás megy arról, hogy Beast Mode hol folytatja jövőre:Szokjunk már le erről a veterán toborzásról!
több mint 11 éve
Titeket is érint

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000436548/Trumaine-Johnson-intercepts-Schaub-and-scoresés mi ezért picket adtunk geci. Már önmagában ezért ki kéne baszni Reggiet.

a szezonunk 1 képen.
több mint 11 éve
(GM valamelyik egyetem vezetéséből???)gabenszerintem ilyenre még sose volt példa 😊 fordítva rémlik az NFL VP Ray Anderson Arizona State AD-nek való kinevezése, meg nyilván egyetemi adminisztrációban dolgozók is mennek néha a profi ligába, de egyetem vezetőségéből rögtön NFL GM garantáltan nem lesz senki, ahogy general managerből se athletic director

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nfl.com főoldalán szavazás megy arról, hogy Beast Mode hol folytatja jövőre:Szokjunk már le erről a veterán toborzásról!
El kellene zavarni a hozott veteránokat (kivéve talán Tuck), meg a teljes vezetést (GM valamelyik egyetem vezetéséből???). Aztán jöjjön Haribó és rázza gatyába a bandát! Négy év múlva felőlem elvesztheti az öltözőt itt is amikor már négyszer voltunk zsinórban rájátszásban. (OK: ez nem valószínű)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Azt én sem hiszem.Nagyon olcsón nem lehet megúszni. Másrészt a Jets is bejelentkezett mint lehetséges partner. Ahogy Höriggins írta, általában első kör (minimum) benne van, ha egy HC annyira kapós, hogy nem várják meg, míg lapátra kerül.ulpianusaz kellene még nekünk, hogy 1/1-ért jöjjön hc😊Pari
Höri erre alapozott:
eddig minden HC-tradeben volt legalább 1 első kör, amit oda kellett adni (Belichick, Parcells, Gruden), de ennél jóval többet szoktak kérni az aktuális gazdák.Herm Edwards nem volt elit HC, így engedték el negyedik körért a Jetsből (ahonnan ki akarták rúgni) a Chiefsbe, ahol előtte több posztot is betöltött már, az votl az ő anyaklubja igazából. Ilyet figyelembe szokás venni, bizonyos kluboknál legalábbis.
Egyedüli kivétel az általatok bemutatott Herm Edwards-csere, ami csak névlegesen az, de Harbaugh nála tuti értékesebb.Höri
Ettől még bármi lehet. Például elsőként érdekelne engem, őt magát mennyire mozgatja a Raiders HC poszt. Legyen eldöntve a Raiders GM ügy. Vagy mi van ha a Raiders költözik? Ha az NFC Westbe kerül? Az zavarja vagy motiválja edző bá't?
Meglátjuk, ez elég jó húzás is lehet, ha sikerül. Csak nem gyere Harbó hamm bekaplak módon megy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Nfl.com főoldalán szavazás megy arról, hogy Beast Mode hol folytatja jövőre:-Hoxs - 26%
-Raiders - 19%
-Retire - 22%
-Other - 32%
Én szívesen látnám a sorainkban😊
több mint 11 éve
Nagyon olcsón nem lehet megúszni. Másrészt a Jets is bejelentkezett mint lehetséges partner. Ahogy Höriggins írta, általában első kör (minimum) benne van, ha egy HC annyira kapós, hogy nem várják meg, míg lapátra kerül.ulpianusaz kellene még nekünk, hogy 1/1-ért jöjjön hc😊
több mint 11 éve
a szezon elején jöttek olyan hírek, h. kezdi elveszteni az öltözőt, ez sosem jó jel, főleg ha a pályán egyébként nem rossz a csapat. Ez sem túl korrekt : espn.go.com/nfl/story/_/id/11646559/peyton-manning-pursuit-began-jim-harbaugh-rift-san-francisco-49erspapucs 😀 mondjuk én örülök, h. nem ő lett a HC-nk, de ez itt off.Joey Tribbianinem teljesen off a legutóbbi hírek (pletykák) tükrében, kifejthetnéd, hogy miért gondolod így. én első blikkre örülnék neki, de meglehet, hogy nem ismerem annyira.deyell
De igazából azért örülök, mert ha ő jött volna, akkor marad a Banner-Lombardi duó. Őket a legnagyobb ellenfeleinknek sem kívánom. Nálatok ilyen veszély nincs.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
papucs 😀 mondjuk én örülök, h. nem ő lett a HC-nk, de ez itt off.Joey Tribbianinem teljesen off a legutóbbi hírek (pletykák) tükrében, kifejthetnéd, hogy miért gondolod így. én első blikkre örülnék neki, de meglehet, hogy nem ismerem annyira.
built for this shit
több mint 11 éve
papucs 😀 mondjuk én örülök, h. nem ő lett a HC-nk, de ez itt off.februárban még olyan híreket olvastam, h. a SF azonnal elutasította az ajánlatot. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/02/report_49ers_quickly_rebuffed.htmlez meg októberi, itt azt írják, hogy Harbaugh felesége miatt utasította el az ajánlott, mert az asszony nem akart elköltözni
"During follow-up conversations, Harbaugh's name came up, and Banner made the 49ers an offer, the source said. According to ESPN's Adam Schefter, a first-round pick was not part of the discussion. The 49ers immediately rejected the offer, and talks went no further, the source said."Joey Tribbiani
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/05/browns-nearly-had-harbaugh-for-two-third-round-picks/deyell
több mint 11 éve
Tom Gamble nevét említette vki legutóbb twitteren, mint opció. Ex-49ers FO tag, aki jelenleg Philliyben dolgozik Chip mellett.Adam Schefter szerint tradelni fogunk Harbough-ért.valószínűnek az tűnne, hogy trade után hosszabbít, és a hosszabbítással együtt kér egy új GM-et.deyell
Ez lehet az egyetlen verzió amiben MD megszerezheti JH-t anélkül, h RM-et el kelljen küldenie...lehet ez is szempont. Mondjuk trade-t csak akkor tudnám támogatni, ha hosszabbít is JH, mert csak 1 éve van hátra jelenleg. Rolni
több mint 11 éve
februárban még olyan híreket olvastam, h. a SF azonnal elutasította az ajánlatot. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/02/report_49ers_quickly_rebuffed.htmlez meg októberi, itt azt írják, hogy Harbaugh felesége miatt utasította el az ajánlott, mert az asszony nem akart elköltözni
"During follow-up conversations, Harbaugh's name came up, and Banner made the 49ers an offer, the source said. According to ESPN's Adam Schefter, a first-round pick was not part of the discussion. The 49ers immediately rejected the offer, and talks went no further, the source said."Joey Tribbiani
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/05/browns-nearly-had-harbaugh-for-two-third-round-picks/
built for this shit
több mint 11 éve
februárban még olyan híreket olvastam, h. a SF azonnal elutasította az ajánlatot. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/02/report_49ers_quickly_rebuffed.htmlNagyon olcsón nem lehet megúszni. Másrészt a Jets is bejelentkezett mint lehetséges partner. Ahogy Höriggins írta, általában első kör (minimum) benne van, ha egy HC annyira kapós, hogy nem várják meg, míg lapátra kerül.ulpianuskizárt, a Browns két harmadik kört ajánlott érte, el is fogadta volna a 49ers, de Harbaugh megvétózta, mert nem akart elköltözni a családjával. ez volt februárban, amikor még két év volt vissza a szerződéséből, és 3 remek szezont produkált. az idei éve nem az igazi.deyell
"During follow-up conversations, Harbaugh's name came up, and Banner made the 49ers an offer, the source said. According to ESPN's Adam Schefter, a first-round pick was not part of the discussion. The 49ers immediately rejected the offer, and talks went no further, the source said."
több mint 11 éve
Adam Schefter szerint tradelni fogunk Harbough-ért.valószínűnek az tűnne, hogy trade után hosszabbít, és a hosszabbítással együtt kér egy új GM-et.
Ez lehet az egyetlen verzió amiben MD megszerezheti JH-t anélkül, h RM-et el kelljen küldenie...lehet ez is szempont. Mondjuk trade-t csak akkor tudnám támogatni, ha hosszabbít is JH, mert csak 1 éve van hátra jelenleg. Rolni
built for this shit
több mint 11 éve
Nagyon olcsón nem lehet megúszni. Másrészt a Jets is bejelentkezett mint lehetséges partner. Ahogy Höriggins írta, általában első kör (minimum) benne van, ha egy HC annyira kapós, hogy nem várják meg, míg lapátra kerül.ulpianuskizárt, a Browns két harmadik kört ajánlott érte, el is fogadta volna a 49ers, de Harbaugh megvétózta, mert nem akart elköltözni a családjával. ez volt februárban, amikor még két év volt vissza a szerződéséből, és 3 remek szezont produkált. az idei éve nem az igazi.
built for this shit
több mint 11 éve
Nagyon olcsón nem lehet megúszni. Másrészt a Jets is bejelentkezett mint lehetséges partner. Ahogy Höriggins írta, általában első kör (minimum) benne van, ha egy HC annyira kapós, hogy nem várják meg, míg lapátra kerül.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Adam Schefter szerint tradelni fogunk Harbough-ért.Ez lehet az egyetlen verzió amiben MD megszerezheti JH-t anélkül, h RM-et el kelljen küldenie...lehet ez is szempont. Mondjuk trade-t csak akkor tudnám támogatni, ha hosszabbít is JH, mert csak 1 éve van hátra jelenleg.
Az is jó kérdés, h mit adnánk\kérnének érte...gondolom sok ajánlatuk azért nem lesz, így lehet "olcsón" megúsznánk.