Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem igazán hagynak Mark Davisnek alternatívákat a fiuk...reptetni kell itt mindenkitRolniNem is baj.
több mint 11 éve
Nem igazán hagynak Mark Davisnek alternatívákat a fiuk...reptetni kell itt mindenkit
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Szégyen.
több mint 11 éve
látom ma is futottunk 48 yardot.
több mint 11 éve
Azon kívül, hogy újra mienk az 1/1 nem sok mindennek örülhet ma egy raiders drukker.
több mint 11 éve
hiányolom a Schaub videót, úgy hallottam ő is pályán volt.nézem a highlightot jobb híján; katasztrófa. Katasztrófa....Amadeus91lassan azt is feleslegesgaben
mondogatom már egy ideje, hogy az ő picsán rúgásával kell, hogy induljon a rebuild jövőre.nézem a highlightot jobb híján; katasztrófa. Katasztrófa....Amadeus91az ilyen dilettáns lépések miatt érzem úgy, hogy McKenzie-t is ki kell rúgni szezon után.deyell
több mint 11 éve
nézem a highlightot jobb híján; katasztrófa. Katasztrófa....Amadeus91lassan azt is felesleges
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
nézem a highlightot jobb híján; katasztrófa. Katasztrófa....Amadeus91bohózat. felhozzák Atkinson3-at a PS-ből, aki világ életében fumble-zott össze vissza - tegnap is írtam, hogy félek a fumble-jei miatt, erre természetesen felköhögi kétszer, meg csinál egy szabálytalanságot. Ray Ray Armstrong még mindig a rosteren van, régóta írom, hogy ki kéne vágni, mert csak kárára van a csapatnak, ennél bárki jobb ST-ben, ma meg leszerelte Carrie-t egy visszahordásnál. az ilyen dilettáns lépések miatt érzem úgy, hogy McKenzie-t is ki kell rúgni szezon után.
built for this shit
több mint 11 éve
Nem rossz csapat a Rams, ezt bizonyították idén többször is, de mi történt a Chiefs elleni frenetikus győzelem óta?:/
több mint 11 éve
nézem a highlightot jobb híján; katasztrófa. Katasztrófa....
több mint 11 éve
Inkább attól félhetünk, hogy én is nézem a meccset! 😀
több mint 11 éve
Rodger Saffold has incentive for matchup against Raiders.meg Joe Barksdale (RT) is, akit McKenzie vágott ki. félhetünk
built for this shit
több mint 11 éve
Happy Birthday!
több mint 11 éve
nem lepne meg, ha valamelyik sztárfutónk repült volna. (tippem: MJD)tán inkább egy elkapó fog repülni, ha visszatér Streater
edit: Carlos Rogers ment IR-re.Amadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
George Atkinson III felkerült az 53-as rosterre. hogy ki lett kivágva (D-Moore?) még nem tudni. meg az sem, hogy mi lesz a szerepe a meccsen (RB, KR, gunner) - ha előbbi kettő, akkor tartanék a fumble-jei miatt.nem lepne meg, ha valamelyik sztárfutónk repült volna. (tippem: MJD)
Billy Beane meg megint eltradelte a csapat legjobb játékosát. nem lehet ezt bírni Athletics szurkolókéntdeyell
edit: Carlos Rogers ment IR-re.
több mint 11 éve
George Atkinson III felkerült az 53-as rosterre. hogy ki lett kivágva (D-Moore?) még nem tudni. meg az sem, hogy mi lesz a szerepe a meccsen (RB, KR, gunner) - ha előbbi kettő, akkor tartanék a fumble-jei miatt.Billy Beane meg megint eltradelte a csapat legjobb játékosát. nem lehet ezt bírni Athletics szurkolóként
built for this shit
több mint 11 éve
az a lenyeg, hogy nyerunk egy evet egy need befoltozasara...😊Imaink egy resze meghallgatasra talalhat.Ja, ő tolószékkel is szívesen játszana.gaben
Cwood szivesen jatszana meg egy evet:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000435550/article/charles-woodson-wants-to-play-another-yearPari
több mint 11 éve
Latavius Murray not practicing, he is out for Sunday.Hátha legalább Reecet nyomjuk majd a DMC/MJD borzalom helyett...
a győzelmi esély jelentősen csökkent ezzel.deyell
több mint 11 éve
Imaink egy resze meghallgatasra talalhat.Ja, ő tolószékkel is szívesen játszana.
Cwood szivesen jatszana meg egy evet:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000435550/article/charles-woodson-wants-to-play-another-yearPari
több mint 11 éve
Imaink egy resze meghallgatasra talalhat.Cwood szivesen jatszana meg egy evet:
több mint 11 éve
Latavius Murray not practicing, he is out for Sunday.a győzelmi esély jelentősen csökkent ezzel.
built for this shit
több mint 11 éve
L. Murray még nem ment át az agyrázkódás-teszten. lehet, hogy nem játszik, és akkor nézhetjük megint DMC / MJD futásait.ez meg a raiders.comról:
Mack has totaled 59 tackles (47 solo). Of those 59 tackles, 42 (71.2%) of them were made for a loss or within three yards of the line of scrimmage. Of his 47 solo tackles, 29 (61.7%) of those have been for a loss or within three yards of the line of scrimmage. He is currently tied for first among defensive players in “stuffs” with 10 tackles at or behind the line of scrimmage, according to STATS, INC.
Mack is currently tied for fourth in tackles for loss in the NFL with 12.
built for this shit
több mint 11 éve
Harbaugh megszerzésével Tarver maradása sem lenne szerintem lehetetlen, hisz dolgoztak már együtt. Leo Williams szerintem nagyon jó választás lenne. Amit eddig láttam tőle meggyőző, mind futás ellen, mind passzsiettetésben jó. Sérüléssel együtt is játszik, ráadásul az UCLA elleni mecss után valami olyasmit mondott, hogy visszeatérne senior évére csak hogy legyőzze az UCLA-t. Ami nekem azt mutatja, hogy ambíciózus, nem szeret veszíteni.
Perzse sok jó játékos lesz a drafton és sok minden változik addig, közel sem biztos, hogy a DT lesz a legfontosabb hiányposzt, vagy, hogy ő lesz a legjobb játékos, de én egyenlőre szimpatizálok vele.
Murray visszatérésében nagyon bíztam, állat volt a pályán, Ausberry-ről pedig nem értem, hogy miért nem modtunk le előbb. Woodson azt nyilatkozta, hogy játszana jövőre is, szerződést neki mielőbb!!!
több mint 11 éve
Raiders RB Latavius Murray is back at practice.Érdekes...
Raiders place TE David Ausberry on the reserve/injured list, sign DT Ricky Lumpkin from the practice squad.
és nem Shelby Harrist.deyell
több mint 11 éve
Raiders RB Latavius Murray is back at practice.Raiders place TE David Ausberry on the reserve/injured list, sign DT Ricky Lumpkin from the practice squad.
és nem Shelby Harrist.
built for this shit