Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Sparano meg is erősítetteRaiders coach Tony Sparano told Sirius XM Radio on Wednesday that Latavius Murray will not be utilized as a workhorse down the stretch.
built for this shit
több mint 11 éve
Ha már HC választás...Nálam egyenlőre Harbough a nyerő. Van Raiders-es múltja, karizmatikus, játekosként is van tapasztalata, kipróbált HC mind NCAA, mind NFL szinten. Valószínűleg tudna megfelelő minőségű kordinátorokat hozni. Számomra a kérdés, hogy milyen szerepkörbe jönne? Akarja-e a GM feladatait is átvenni, ezzel tejhatalmat kapni, vagy maradna a HC pozíciónál. Fontos kérdés ez, sok múlhat rajta!
Rex Ryan. Ő is nagyon tetszetős választás lenne. Lehetne ekézni a Jets szereplésével kapcsolatban, de saját véleményem szerint ott a GM-nek sokkal nagyobb a felelőssége, mint Rexnek. Neki sem lenne gond a jó kordinátor kiválasztása/meggyőzése, főleg ami a D#-t illeti, nála a másik oldal viszont nagyon lutri. Szerintem idén is lesz egy-egy megleőnek nevezhető HC/OC menesztés, ha sikerülne egy jó OC-t leakasztania, lehet jobb választás lenne, mint Harbough.
Holmgren... ezen sokat gondolkodtam. Tapasztalat, az van nála dögivel, ráadásul sikerekben sincs hiány. Tudna-e jó szakembereket maga köré gyűjteni? Mindenképp! De! Időtlen-idők óta nincs benne a vérkeringésben, ráadásul biztos, hogy neki nem lenne elég a HC poszt, ő tejhatalmat akarna, amiben nem vagyok biztos, hogy szívesen megadnék neki.
Jack Del Rio. rajta már én is gondolkodtam. A Jax óta szerintem már szerzett annyi tapasztalatot, hogy újra meg lehessen neki adni a bizalmat. Nem feltétlen azzal a stábbal, ami már itt fel lett vázolva, de nem tartanám rossz választásnak a kinevezését.
Amiben biztos vagyok, hogy HC tapasztalat nélküli kordinátort nem szeretnék, nem kellene még egy ígéretes karriert derékba törni.
Az egyetlen pozitív ebben a borzalmas szezonban, hogy a jelenlegi Sparano/Olsen duo-t nincs az az isten amelyik a helyén tudná tartani.
több mint 11 éve
Beindult a tankolás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Latavius Murray is getting 3rd RB reps.már miért is lenne? Van nekünk egy kezdő futónk. Már 90 yardnál jár, 2.2-es átlaggal.
mintha vicc lenne, pedig nem.
Watson out, Jackson az LG, Barnes az RT.deyell
több mint 11 éve
Latavius Murray is getting 3rd RB reps.Legalább a bal oldala rendben lesz a falnak 😊
mintha vicc lenne, pedig nem.
Watson out, Jackson az LG, Barnes az RT.deyell
Ellenben Olson tényleg menjen már a p.......ba. 3rd Rb? Come on man

több mint 11 éve
Latavius Murray is getting 3rd RB reps.mintha vicc lenne, pedig nem.
Watson out, Jackson az LG, Barnes az RT.
built for this shit
több mint 11 éve
Del Rio-t azért gondolnám nem rossz megoldásnak, mert van komoly kapcsolatrendszere, valószínűleg egy jóval erősebb stábot össze tudna rakni, mint egy fiatal titán.Del Rio, Rex Ryan, de még egy top fiatal kordinátor is sokkal jobban hangzana nála...Rolnitöbben írtátok Del Riót, de hogy miért, azt nem értem. HC-nak legfeljebb átlagos volt, a másik Broncos koordinátor jobb lenne. mert támadó szellemiségű főedző kéne
a topikban megjelent neveket olvasva inkább azt mondom, hogy adjunk Harbaugh-ért egy harmadik körös picket.deyell
Gase-től én nagyon fáznék. DA 2.0 ahogy Black írja. Ráadásul Peyton mellett ki tudja valóban mit tud ő?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
OL edzői posztra dobott be még egy Mike Tice nevet az emberünk.Szintén erős Del Rio kapocs, ex OL edző, OC (annak mondjuk szar) NFL szinten, sőt HC is volt Minnesotában.Tice nem jó OL coach, a többiek sztem alkalmasak a posztra amit leírtál.
Rolni
Egyébként ha valamit tanultam a mi re-rebuldünkből, h korántsem olyan egyértelmű, h a fiatal top OC (pl JMD) jobb mint a frissen bukott HC (pl Fox). Egyébként se lepne meg ha kiderülne h a HCk többsége, nem az első csapatával érte el legnagyobb sikereit, én legalábbis inkább az utóbbira tudnék példákat mondani, de utána nem néztem...Black_AdderVegyes a kép. A SB-győztes aktív HC-k közül Haribó, McCarthy, Payton és Tomlin az 1. megbízását tölti, Bellicheat, Carroll és Coughlin nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Gase-nek pontosan 1 évvel van több tapasztalata koordinátorként, mint Allennek volt. Egy fiatal tehetséges OC/DC személyében meg lehet találni a megváltót, de sokkal valószínűbb, h úgy jár, ahogy DA is járt. Egyszerűen túl nagy feladat egy ekkora szarban lévő franchise-t hirtelen rendbe szedni. Egy jóöreg, máshol már bizonyított HC sokkal több kapcsolattal rendelkezik, sokkal alkalmasabb stábot tud maga köré toborozni, és talán azt is jobban látja, h melyik játékos akar még játszani és melyik csak pénzt keresni... Ha Fox ma visszavonulna inkább Gase-t választanám a helyére nálunk, de nálunk már adott lenne neki a megfelelő stáb, és egy jó irányba úszó hajót kéne kormányoznia, nem pedig a hajóépítéssel kéne kezdenie... Nálatok viszont szerintem JDR nagyobb eséllyel válna be, ha már mindenképp megint minket akartok lerabolni koordinátorból...Del Rio, Rex Ryan, de még egy top fiatal kordinátor is sokkal jobban hangzana nála...Rolnitöbben írtátok Del Riót, de hogy miért, azt nem értem. HC-nak legfeljebb átlagos volt, a másik Broncos koordinátor jobb lenne. mert támadó szellemiségű főedző kénedeyell
Egyébként ha valamit tanultam a mi re-rebuldünkből, h korántsem olyan egyértelmű, h a fiatal top OC (pl JMD) jobb mint a frissen bukott HC (pl Fox). Egyébként se lepne meg ha kiderülne h a HCk többsége, nem az első csapatával érte el legnagyobb sikereit, én legalábbis inkább az utóbbira tudnék példákat mondani, de utána nem néztem...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Egy kis Carr elemzés: www.nfl.com/news/story/0ap3000000437784/article/rookie-qb-progress-report-teddy-bridgewater-derek-carr-solidRolniaz egyik szakinak az baja vele, hogy gunslinger mentalitása van, a másiknak meg az, hogy túl konzervatív, sokszor checkdownol. érted: gunslinger módjára dobálja a checkdownokat
built for this shit
több mint 11 éve
Del Rio, Rex Ryan, de még egy top fiatal kordinátor is sokkal jobban hangzana nála...Rolnitöbben írtátok Del Riót, de hogy miért, azt nem értem. HC-nak legfeljebb átlagos volt, a másik Broncos koordinátor jobb lenne. mert támadó szellemiségű főedző kéne
a topikban megjelent neveket olvasva inkább azt mondom, hogy adjunk Harbaugh-ért egy harmadik körös picket.
built for this shit
több mint 11 éve
Na annak nem örülnék...kurva régen volt már Ő edző...lehet, hogy jobb stábot tudna papíron összerakni, mint egy fiatal kordinátorból lett HC, de nem tudom mennyire tudná a csapatot megnyerni, illetve mennyire tudna friss, naprakész focit a pályára tenni...felőlem... másik verzió, hogy Tomsula lesz a főedző, aki már volt interim HC, így marad Fangio a DC, de ez már itt off.Fangio nem akar HC lenni. azzal meg egyetértek a kollegámmal, hogy miért hagyná el ezt a védelmet? top pénzt keres, egy elit védelmet irányít és rakott össze idén egy B válogatottból.peteymondjuk nem Raiders topic, de ha megy Harbaugh, nekem Fangio lenne az első gondolatom mint utód...Black_Adderszerintem is erre van esély, hogy Fangiót nevezik ki HC-nak, ha Harbaugh távozik tőlük.deyell
ami mindennél szomorúbb, az az, hogy Vic Tafur, a fő Raiders beat writer szerint nem jön Harbaugh, mert akkor McKenzie-nek mennie kéne, ő meg értelemszerűen nem akar, Mark Davis meg nem fogja kirúgni egyelőre. szóval Tafur szerint Holmgren lesz az új HC...deyell
Persze komoly sikerei voltak a GB és a Seahawks színeiben, de mikor volt már az...
Jöjjön max tanácsadónak vagy FA szakaszt kezelő FO embernek, de ne HCnak.
Del Rio, Rex Ryan, de még egy top fiatal kordinátor is sokkal jobban hangzana nála...
több mint 11 éve
Egy kis Carr elemzés:
több mint 11 éve
Az én gondolatom.Ébredj fel Pari 😊!!!
RM marad GM
Harbaugh HC
Sexy Rexy DC
Pep Hamilton OC
😊Pari
több mint 11 éve
Az én gondolatom.RM marad GM
Harbaugh HC
Sexy Rexy DC
Pep Hamilton OC
😊
több mint 11 éve
felőlem... másik verzió, hogy Tomsula lesz a főedző, aki már volt interim HC, így marad Fangio a DC, de ez már itt off.Fangio nem akar HC lenni. azzal meg egyetértek a kollegámmal, hogy miért hagyná el ezt a védelmet? top pénzt keres, egy elit védelmet irányít és rakott össze idén egy B válogatottból.peteymondjuk nem Raiders topic, de ha megy Harbaugh, nekem Fangio lenne az első gondolatom mint utód...Black_Adderszerintem is erre van esély, hogy Fangiót nevezik ki HC-nak, ha Harbaugh távozik tőlük.deyell
ami mindennél szomorúbb, az az, hogy Vic Tafur, a fő Raiders beat writer szerint nem jön Harbaugh, mert akkor McKenzie-nek mennie kéne, ő meg értelemszerűen nem akar, Mark Davis meg nem fogja kirúgni egyelőre. szóval Tafur szerint Holmgren lesz az új HC...
built for this shit
több mint 11 éve
Fangio nem akar HC lenni. azzal meg egyetértek a kollegámmal, hogy miért hagyná el ezt a védelmet? top pénzt keres, egy elit védelmet irányít és rakott össze idén egy B válogatottból.mondjuk nem Raiders topic, de ha megy Harbaugh, nekem Fangio lenne az első gondolatom mint utód...Black_Adderszerintem is erre van esély, hogy Fangiót nevezik ki HC-nak, ha Harbaugh távozik tőlük.deyell
Romant vihetitek :#
több mint 11 éve
mondjuk nem Raiders topic, de ha megy Harbaugh, nekem Fangio lenne az első gondolatom mint utód...Black_Adderszerintem is erre van esély, hogy Fangiót nevezik ki HC-nak, ha Harbaugh távozik tőlük.
built for this shit
több mint 11 éve
mondjuk nem Raiders topic, de ha megy Harbaugh, nekem Fangio lenne az első gondolatom mint utód...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Füligjimmy leírta, az a ritkább, ha egy jó koordinátor marad a helyén (pl LeBeau). Léteznek munkakapcsolatok, amik működnek, az meg többet ér annál, mintha valakivel nem szeret vagy nem tud együtt dolgozni egy edző, akár egy jó roster mellett is.Arra gondoltál már, h ha új HC-tek lesz akkor az hozza a saját DC-jét?Rolni...ha lesz új HC.
Nem biztos, h minden HC össze van nőve egy komplett edzői stábbal, továbbá amennyiben mégis jönne HC csak ránéz kik voltak ott az edzők előtte, és biztosan nem vak, h lássa milyen is a védelem.Alabama Niners
A Harbaugh famíliával pedig elég nyilvánvalóan jó a kapcsolata Fangiónak. 2008-tól dolgozott John Harbaugh alatt 2 évet, de amikor a 2010-es szezonra 5 évi Ravens-es assistant HC + pozíciós edzőként nem kapta meg a DC posztot, akkor elengedték DC-nek máshová. Meglepő módon Jim Harbaugh alkalmazásában kötött ki a Stanfordnál (sztem jó ajánlást kapott 😊 ). Ahonnan mindössze 1 év közös munka (és az év College DC-je cím bezsebelése) után vitte magával JH a Niners-be. Ahol kiharcolt neki idén egy fizuemelést és hosszabbítást.
Csak találgatok, de sztem fontos neki, hogy kivel dolgozik együtt. Egyébként a Dome Patrolos 9 éve után ('94-ben ért véget) 3-5 évig dolgozott az nfl-es csapatainál.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Új HC esetén nagyon ritkán marad kordinátor a korábbi brigádból. Nem kizárt, de ritka, csak erre akartam utalni.
több mint 11 éve
Ekkora faszságot Phil "The Visionary" Emery akart ráerőltetni a HC jelöltekre, csak Marinelli beintett neki, és inkább visszalépett egyet a ranglétrán. Edzőváltáskor repül a két koordinátor....ha lesz új HC.Arra gondoltál már, h ha új HC-tek lesz akkor az hozza a saját DC-jét?RolniSzerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.azt meséld már el nekem, hogy Fangio miért hagyná ott az öböl szebbik felét? Amikor egy sokkal jobb alapanyaggal dolgozik, aminek elég mély depth opciói is vannak, szemben az Oakland védelmével, ami már kezd alakulni (?) , de még eléggé messze van attól, hogy jónak nevezhessék. Ráadásul évek alatt talán elérnének egy nem negatív szezont. Ezzel szemben az arany oldalon olyan problémákkal kezd megküzdenie, hogy a Willis-Bowman duóba hogyan olvassza bele a remeklő Borlandot, meg Brooks kontra Lynch szitu, továbbá a legnagyobb baja, hogy Aldont már megint milyen hülyesége miatt akarják eltiltani. A szakmai kihívást hagyjuk ki az indokok közül!Alabama Niners
OC-nek meg majd hozna valami brusztos fociban jó edzőt.
És Harbaugh viselkedése még passzolna is a Black Hole-hoz 😀.Robilluma
Nem biztos, h minden HC össze van nőve egy komplett edzői stábbal, továbbá amennyiben mégis jönne HC csak ránéz kik voltak ott az edzők előtte, és biztosan nem vak, h lássa milyen is a védelem.
Nem titeket kívántalak ekézni, személy szerint örülnék egy erős és eredményes Oaklandi társaságnak.Alabama Niners
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
...ha lesz új HC.Arra gondoltál már, h ha új HC-tek lesz akkor az hozza a saját DC-jét?RolniSzerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.azt meséld már el nekem, hogy Fangio miért hagyná ott az öböl szebbik felét? Amikor egy sokkal jobb alapanyaggal dolgozik, aminek elég mély depth opciói is vannak, szemben az Oakland védelmével, ami már kezd alakulni (?) , de még eléggé messze van attól, hogy jónak nevezhessék. Ráadásul évek alatt talán elérnének egy nem negatív szezont. Ezzel szemben az arany oldalon olyan problémákkal kezd megküzdenie, hogy a Willis-Bowman duóba hogyan olvassza bele a remeklő Borlandot, meg Brooks kontra Lynch szitu, továbbá a legnagyobb baja, hogy Aldont már megint milyen hülyesége miatt akarják eltiltani. A szakmai kihívást hagyjuk ki az indokok közül!Alabama Niners
Nem biztos, h minden HC össze van nőve egy komplett edzői stábbal, továbbá amennyiben mégis jönne HC csak ránéz kik voltak ott az edzők előtte, és biztosan nem vak, h lássa milyen is a védelem.
Nem titeket kívántalak ekézni, személy szerint örülnék egy erős és eredményes Oaklandi társaságnak.
több mint 11 éve
Arra gondoltál már, h ha új HC-tek lesz akkor az hozza a saját DC-jét?Szerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.azt meséld már el nekem, hogy Fangio miért hagyná ott az öböl szebbik felét? Amikor egy sokkal jobb alapanyaggal dolgozik, aminek elég mély depth opciói is vannak, szemben az Oakland védelmével, ami már kezd alakulni (?) , de még eléggé messze van attól, hogy jónak nevezhessék. Ráadásul évek alatt talán elérnének egy nem negatív szezont. Ezzel szemben az arany oldalon olyan problémákkal kezd megküzdenie, hogy a Willis-Bowman duóba hogyan olvassza bele a remeklő Borlandot, meg Brooks kontra Lynch szitu, továbbá a legnagyobb baja, hogy Aldont már megint milyen hülyesége miatt akarják eltiltani. A szakmai kihívást hagyjuk ki az indokok közül!Alabama Niners
több mint 11 éve
Szerintem a Jim Harbaugh - Vic Fangio duót kell elhozni SF-ból. Utóbbi is nagyon fontos lenne, szenzációs munkát végez a D-vel (jó tehetséggondozás, jó draftok, kjó FA igazolások *bár utóbbi kettő nyilván a HC-GM párossal koordinálva zajlik*, sérülések esetén sincs katasztrófa a jó depth és rendszer miatt, na és persze nagyon tapasztalt edző). Nem véletlen, hogy tavasszal a HC egy éves hosszabbítást (2015-ig) és fizetésemelést harcolt ki neki, mondjuk a hosszabbítás most kifejezetten nem jön jól Harbaugh kérőinek.azt meséld már el nekem, hogy Fangio miért hagyná ott az öböl szebbik felét? Amikor egy sokkal jobb alapanyaggal dolgozik, aminek elég mély depth opciói is vannak, szemben az Oakland védelmével, ami már kezd alakulni (?) , de még eléggé messze van attól, hogy jónak nevezhessék. Ráadásul évek alatt talán elérnének egy nem negatív szezont. Ezzel szemben az arany oldalon olyan problémákkal kezd megküzdenie, hogy a Willis-Bowman duóba hogyan olvassza bele a remeklő Borlandot, meg Brooks kontra Lynch szitu, továbbá a legnagyobb baja, hogy Aldont már megint milyen hülyesége miatt akarják eltiltani. A szakmai kihívást hagyjuk ki az indokok közül!