Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Ja hát a matek valóban könnyebb volna 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Leonard stabil, kezdő szintű 3-4 DE olyan aki fizikálisan teljesen rendben van, amolyan jó munkás ember. Képes akár 2 emberrel hadakozni más hol lyukat biztosítva egy egy blitznek akár. Futás ellen kiváló de pass rushban tényleg gyér. Így (hiába csípem) ha marad a 4-3 nem hoznám el, mert nem jó UT-nek, LDE-nek luxus lenne a mi helyzetünkben.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
ha nem sikerült tradelni az 1/1 1/2-őt, akkor jöhet a legjobb DT ott, aki szerintem nem Leonard; de most ebbe ne menjünk bele 😛, esetleg Fairleyt elhozni FA-ról!
2/1-re vagy 2/2-re ASmith utódnak Rayt elhozni (tuti bent lesz még)sapka
ha nem Leonard, akkor ki? szerintem sem top prospect Williams, futás ellen jó, a pass rush kevés tőle. de nem látok más DT-t, akit érdemes lenne korán draftolni.

Shane Rayt 2/1-re? őt top 15-ös picknek gondolom az atletikussága miatt (ha már Anthony Barr 1/9 volt egy erősebb draft classben). ha Antonio Smith utódja kell, akkor más ötletem van: Owamagbe Odighizuwa, UCLA. egy jó pass rusher 3-4-es DE.deyell
Engem is érdekelne ki, ha nem Williams. Nem láttam még tőle sok meccset, főleg olvasottak alapján tettem előre.

A Harbós dologgal azért meg sok kérdőjel van még 😊
Jön? Szeretik pl az említett playák? Jönnek-e utánna? RM vagy a követekező GM vagy Mark Davis kipenget-e annyit nekik amennyit szeretnének?

Fairley-t én nem igazán fogadnám tárt karokkal...

Hardy-t igen, de ott is sok a ha egyenlőre...Rolni
Szerintem rengeteg dolog fog történni a draftig, és azt gondolom a végén nem Leonard lesz az aki a legtetején lesz a listának, és én félnék is őt választani; azt nem mondom meg kire gondolok 😛
Deyell, nem Antonio Smith, hanem Aldon Smith, adja magát a Mizu-Mizu párhuzam + ugyanannyira atletikus; de ezen kívül én nem sok többet tudok Rayről elmondani, amint a scoutok előveszik a gametapeket, látszani fog, hogy ő egy atletikusabb Kony Ealy ügyesen megy Goldennel a külső ívekre, de ezen kívül nem tud többet (szerintem). Másrészt ha tavaly az Ealy-Sam páros annyit ért el amennyit a drafton, akkor nem a Ray+Golden páros fogja őket lekörözni; aztán majd nagyot tévedek 😀

Rolni, ezzel én teljesen egyetértek, hogy nagyon zavaros ez a Harbó ügy! De ha jönne egyszerűbb lenne a matek 😛.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
ha nem sikerült tradelni az 1/1 1/2-őt, akkor jöhet a legjobb DT ott, aki szerintem nem Leonard; de most ebbe ne menjünk bele 😛, esetleg Fairleyt elhozni FA-ról!
ha nem Leonard, akkor ki? szerintem sem top prospect Williams, futás ellen jó, a pass rush kevés tőle. de nem látok más DT-t, akit érdemes lenne korán draftolni.

Shane Rayt 2/1-re? őt top 15-ös picknek gondolom az atletikussága miatt (ha már Anthony Barr 1/9 volt egy erősebb draft classben). ha Antonio Smith utódja kell, akkor más ötletem van: Owamagbe Odighizuwa, UCLA. egy jó pass rusher 3-4-es DE.deyell
Engem is érdekelne ki, ha nem Williams. Nem láttam még tőle sok meccset, főleg olvasottak alapján tettem előre.

A Harbós dologgal azért meg sok kérdőjel van még 😊
Jön? Szeretik pl az említett playák? Jönnek-e utánna? RM vagy a követekező GM vagy Mark Davis kipenget-e annyit nekik amennyit szeretnének?

Fairley-t én nem igazán fogadnám tárt karokkal...

Hardy-t igen, de ott is sok a ha egyenlőre...

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Szakértek én is

QB: Carr sima, nem is értem a Marcsira való élvezést, hogy nekünk ő kéne 1/1-re, luxus pick lenne. Carr mögé McGloin és csókolom. Schaub kuka.
RB/FB: DMC kuka, MJD kuka. Murray mehet felesben akár Marcival is, FB-nek meg Olawale
WR: Need no1 WR. Butler és Jones szeretős, Streater és Holmes is jó mint 3-4. WR, no1 target viszont nagyon kell. D'Mo kuka.
TE: Nagyon kell no1 TE is. Rivéra jó mint elkapó TE, de semmi több.
OL: Penn-Jackson-Wiz(meg kell tartani) okés, Howard kuka, Barnes kuka (lenne), Watson kérdőjel, ő verekedhet a helyéért, de sokat fejlődött.
DL: Woodley kuka, nálam A. Smith is dettó. Tuck jó, de nem no1 DE, nagyon kell egy passrusher. DT-nek Sims elmegy, már amikor akar játszani, ha tudunk helyette hozni egy kezdőszintű embert akkor okés. Pénz van fosásig, meg kell fizetni valakit. Mayowa szeretős.
LB: Mack-Sio pár éven belül ligaelit lehet, tökéletes. Burris gunner, Roach kuka.
CB: Rogers kuka, Brown kuka, Chekwa kuka. Hayden jól fest eddig, Carrie is tetszik, Thorpe pedig talány, hogy miért nem futott még be eddig korrekt karriert mint depth.
S: CWood nagyon jó lenne, ha maradna. Ross most már maradjon így, hogy megtanult focizni. Branch kuka, Dowling kuka. Amadeus91
Rogers kivételével, nagyon egyet tudok érteni...
De van a fejembe még egy olyan forgatókönyv, hogy Panthers cut Hardy és jön hozzánk😊
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark

Shane Rayt 2/1-re? őt top 15-ös picknek gondolom az atletikussága miatt (ha már Anthony Barr 1/9 volt egy erősebb draft classben). ha Antonio Smith utódja kell, akkor más ötletem van: Owamagbe Odighizuwa, UCLA. egy jó pass rusher 3-4-es DE.

built for this shit

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
azért nem olyan nehéz a matek, ha átjön Harbó a SF-ból!
gyorsan átgondolva:
áthozza a kulcsFA-kat (ugye most ott nincs túl sok pénz Kaepernick miatt)
Iupati-Crabtree-Skuta csak példaként, ha ők szeretik Harbót

2/1-re vagy 2/2-re ASmith utódnak Rayt elhozni (tuti bent lesz még)

és akkor valami olyan front7 lenne; hogy: Mack-Moore-Burris-Ray/Skuta + maradjunk a Leonard-Jelly-X vonalon
a támadófal pedig elég sokat erősödne, szóval így van esély egy erős/feltörekvő középcsapatként egy retoolt hozni,
depth nem igazán lenne, de szerintem egy offseason alatt nem elvárás
de azt gondolom igazi-komoly előrelépés lenne ha a front7+offenzív front kiemelkedően működne

lementem most magamnak, nagyon kíváncsi vagyok így alakul-e 😀😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ez az egyik alapfelállásunk:

4-3 under
Ez 4-3 még, de gyakorlatilag a RDE felállításával már akár 3-4 is lehetne...a lényeg amúgy is a gap kiosztás és a feladatok.

Az LB sor feladatkiosztása elég egyértelmű, de a DLben szépen kavar JT.

Mayowa-Smith-Ellis-Wilson legutóbb ez volt talán legtöbbet a base. Tuck rendszeresen feltűnik LDE és DT posztokon is, de sztem RDEben is láttam. Mack elég sokat van lenn RDE poszton, de LDEből is indul néha. Mayowa és Wilson is megfordul mindkét oldalon. Smith is mozog LDE posztról időnként. Benn Sims elég sokat van fenn főleg futás ellen Ellis mellett.

Ha találunk egy korrekt DT-t, aki Smith feladatkörét át tudja venni és egy igazi veszélyes speed rushert RDE posztra, akkor elég komoly DL állhat össze. Ha érkezik egy jó RDE, akkor mondjuk Mayowa többet lehet LDE és Wilson mehet be DTnek, így úgy gondolom a legfontosabb egy RDE lenne. Utána következik az MLB és S poszt, aztán a DT. Ettől függetlenül, ha BPA alapon érkezik mondjuk egy Leonard Williams DL-be akkor sem sírom el magam majd...

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Én már ezt egyszer kifejtettem de neki futok még egyszer 😉

Rolni - szerintem is mostanában több a 4-3 és a kerethez szerintem jobban is illik.

Az összképhez hozzá tartozik,hogy én is támadó beállítottságú új Hc-t várok de legalább is egy új Hue J.-hoz hasonló kreatív Oc-t. Jt mint Dc maradhatna immáron 3ik éve kezdi bebizonyítani,hogy hozott anyagból is képes valami jót ha nem is nagyszerűt alkotni.

QB - Carr, McGloin, rendszer ismerettel rendelkező veterán back up qb
FB - Reece, Olawale
HB - Murray, RB2 draftról, DMC megfelelő áron szituációs fegyverként vagy Sheet
TE - TE1 draftról, Ausberry/ Rivera, Leonhardt/ Kasa
WR1 - FA (pl Vincent Jackson) , Streater
WR2 - Streater, Holmes
WR3 - Jones, Butler, Thompkins
LT - Penn, LT2 draftról
LG - Jackson, Bergstom
C - Wisniewski, Boothe
RG - Draft/FA, Barnes
RT - Howard/Watson, McCants

RDE - Draft/ FA, Mayowa
LDE - Tuck, Autry
NT - Sims, Ellis
UT/DT - Wilson, McGee
SLB - Mack, Chaney/Armstrong/Udfa,FA
MLB - Draft, Roach
WLB - Moore, Burris
CB1 - Hayden, Carrie
CB2 - Brown, CB2 draftról, McGill
CB3 - Chekwa, Thorpe
SS - Woodson, Asante
FS - Branch/ FA, Ross, Dowling

ST - ahogy most van, Condo,Janikowski,King

Woodsontól kell még egy év. Branchnél le kell adni a fizuból különben mehet amerre akar (én sajnálnám mert csípem de az utóbbi 2 éve tényleg gáz)
Ami a WR1-t illeti vannak nagyon jó játékosok de nem látom (egyenlőre),hogy bármelyik is képes lenne konzisztensen #1 lenni. Ezért kihúznám a kövi évig egy teljesítmény arányos szerződéssel egy nagyobb nevű FA-vel akár magas áron is.

2015 Draft sorrend need alapján (ha nincs csere)
1; MLB / RDE
2; RDE / MLB
3; RG / LT
4; TE
5; CB / RB
6; LT / RG
7; RB / CB

Csak,hogy mindenki értse és ne legyen félre értés, Pennben még van 1-2 jó év így egy jó Rg nagyobb need. 2016-s drafton persze már kell gondoskodni egy FR LT-ről Penn elé/mögé még 1 évre.

2016 Draft
1; WR
2; LT
3; S

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Szakértek én is

QB: Carr sima, nem is értem a Marcsira való élvezést, hogy nekünk ő kéne 1/1-re, luxus pick lenne. Carr mögé McGloin és csókolom. Schaub kuka.
RB/FB: DMC kuka, MJD kuka. Murray mehet felesben akár Marcival is, FB-nek meg Olawale
WR: Need no1 WR. Butler és Jones szeretős, Streater és Holmes is jó mint 3-4. WR, no1 target viszont nagyon kell. D'Mo kuka.
TE: Nagyon kell no1 TE is. Rivéra jó mint elkapó TE, de semmi több.
OL: Penn-Jackson-Wiz(meg kell tartani) okés, Howard kuka, Barnes kuka (lenne), Watson kérdőjel, ő verekedhet a helyéért, de sokat fejlődött.
DL: Woodley kuka, nálam A. Smith is dettó. Tuck jó, de nem no1 DE, nagyon kell egy passrusher. DT-nek Sims elmegy, már amikor akar játszani, ha tudunk helyette hozni egy kezdőszintű embert akkor okés. Pénz van fosásig, meg kell fizetni valakit. Mayowa szeretős.
LB: Mack-Sio pár éven belül ligaelit lehet, tökéletes. Burris gunner, Roach kuka.
CB: Rogers kuka, Brown kuka, Chekwa kuka. Hayden jól fest eddig, Carrie is tetszik, Thorpe pedig talány, hogy miért nem futott még be eddig korrekt karriert mint depth.
S: CWood nagyon jó lenne, ha maradna. Ross most már maradjon így, hogy megtanult focizni. Branch kuka, Dowling kuka.

ST: Fasza minden, pedig év elején ki akartam rakni Janikát.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Igazából a nagy kérdés ha jól látom az lesz, hogy hogyan adod el az 1/1-et, ehhez sokkal nagyobb finesz kell, tehát új edző aki egyik héten a samoait nézi a másik héten a teleheszi professzort és nyomni a Jetset, Redskinst, Buxot, Titanz, Rams-et folyamatosan. MarioT go to Oak! jüvőhéttől már ezzel a címmel nyomulnék.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Szval. sztem a legfontosabb need a vezető edzői poszt. Utána kell a Draftról 1WR, 2DT, 3LB, DB, OL.
Irányitó poszton biztos lehetne húzni nagyobb nevet Carr nál és olyatis akiben később esetleg nagyobb potenciál van, de sztem ő az az Offensből akire a legtöbbet lehet épiteni és a legkésőbb nyúlnék az ő személyéhez. Futó poszton kell erősités igen, jól látjátok... De mi a francnak adjunk draft picket addig, amig az OL kurvára leszarja mi történik előtte 2 yardon?! Skillpostokat fog tölteni mostmár a következő vezetőedző remélem és 12évnyi szenvedés utána ISMÉT LEIRHATOM azt hogy JÖVŐRE MAJD REMÉLEM JOBB LESZ!
több mint 11 éve
Hát nálam azért kicsit másképp fest a dolog.

QB fronton egyetértek. Carr és McGloin elegendőnek tűnik, de főleg, ha jön új HC\OC simán lehet, hogy érkezik még egy veterán rendszert ismerő QB.

RB fronton tiszta sor, hogy MJD utolsó szezonját húzta itt le, sőt sztem az NFLben is. DMC részemről maradhatna, mint kiegészítő RB, akit főleg külső futásokra és screen passzokra valamint slotba elkapónak kimozgatásra használnék. Murray és DMC mellé pedig kell egy új RB még. Draft vagy UDFA lenne a választásom nem FA.

FB sor pipa.

TE posztra kellene valóban egy all-around TE, aki #1ként funkcionál. Inkább ezt is draftról látom megoldhatónak. TE#3 posztra egy Leonhardt, Kasa esetleg további emberkék csatát várok.

WR posztra kell egy igazi #1. Valószínűleg csak draftról tudjuk orvosolni ezt a posztot. Akár első, akár második körben téma lehet ez. Nálam Streater a #2 JJ és bőven Holmes előtt. JJ a #3 és utána a Holmes-Butler-Thompkins trio küzdene további camp emberkékkel a rosterre kerülésért.

OL-ba én megtartanám Wiz-t és a fal bal oldalát teljesen, de Penn mögé időszerű lenne egy fiatal LT beszerzése drafton. RG posztra mindenféleképpen kell embert hozni, aki legalább harcol egy nagyot Barnes-al. Howard-ot vagy kivágnám rögtön, ha nincs DM utána, mint ahogy azt múltkor olvastam, írtam vagy megtartanám TCig és megnézném, h jobb oldalon melyik posztra tud odaérni, milyen helyen. RG-t FA-n is próbálnék, illetve draft vagy UDFA vonalat is megvizsgálnám. Furcsálom, hogy Watsont és McCants-ot nem is melíted. Nálam ők maradnának egyértelműen kereten és az RT posztért folytatott versenyben aktívan benne lennének. Sztem Watson rendben lesz jövőre.

DE posztra, ha maradunk 4-3nál akkor mindenképpen kell egy speed rusher. FA-n is erősen megpróbálkoznék a beszerzéssel (JPP, Avril, Graham), illetve drafton is relatív korán megpróbálnék egy "ilyet" beszerezni. Ez a poszt kulcsfontosságú sztem a védelem szempontjából.

DT poszton nálam Smith szigorúan rotációs elem csak. Ellis az egyik kezdő nálam és mellé kell embert találni. Sims-et megtartanám sztem hasznos rotációs elem. Stacy nálam még maradna simán legalább TCig. Igazi UT-t kellene szerezni, ha maradunk 4-3ban. Leonard Williams lehet megoldás, ha elérhető és nem tudunk letradelni pl...de rajta kívül is van egész jó opció 2. vagy 3. körben is sztem.

OLB posztok megoldottak a mostani séma szerint, ha ez nem változik nagyot (3-4), akkor csak depth kell. Az lehet FA, UDFA vagy késői draft, ha vmi steal gyanús elem megmarad. Burris, amúgy azért értékes tag sztem, mert simán berakható OLB posztra is rotációba vagy rövidebb időszakra sérülés esetén.

MLB poszt problémás, kell új ember, mert nem nagyon bíznék Roachban sajna már. Ha úgy fest szezon után, h tudja vállalni a köv évet, akkor mögé kell egy fiatal srác draftról, aki belenő a feladatkörbe, tűzoltásra Burris maradna nálam...

CB poszton még Haydent nézni kell, de úgy fest rendben lesz. Carrie ígéretes, de sérülékenynek mondható egyetemi karrierje alapján, így kell azért kezdőként bevethető ember még oda is. FA piacról lehet egy Brown visszaigazolás vagy egy Thurmond leigazolás lehet a legjobb esélyünk. McGill, Thorpe és Chekwa mellé aztán lehet még később vki hozni draftról vagy UDFA-ról versenynek.

S poszton legfontosabb kérdés, hogy CWood vállal-e még egy évet. Branch fizuja erős, emiatt lehet vele komoly beszélgetések indulnak a két derékbatört szezon után...Ross RFA, tuti megtartanám az eddig látottak alapján. Asante és Dowling mellé azért mindenképp hoznék még embert versenyre. Ha CWood elsétál akkor komoly need alakul és FA, valamint draft terveket is alakítani kell.

Jano-Condo-King per pill maradós, hiszen van máshol dolog bőven.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Hát nem tudom, azért ebbe a D-be kellene egy igazi pass rusher DE, egy MLB (sztem ezt FA-ről megoldható, nem kell olyan nagy név) továbbá CB-k tömkelege.

Az Offense számomra most nagy kérdés. Ha visszatér Möri kivi leszek, hogy megy a futás. Jó lett volna ha Sheets nem sérül le egyből.
Lehet a legnagyobb baj az O-ban a két nagyobb nevű futó, MoJo és DMC. Sajnálnám mindkettőt ha kiderülne, hogy hasznavehetetlenek és nem kezdő szintűek de az lenne a legjobb a csapatnak.

Deyell, Rolni nem emlékszem, hogy melyikőtök szokott berakni PFF számokat. Abban az esetben ha lemegy pár meccs és erősödik a futójáték örülnék neki ha kicsit majd nyomoznátok az O fallal kapcsolatban. Én sajnos olyan hülye vagyok ehhez, hogy mit hol merre mint 3 kiló hámozott fityma...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 255 — NFL bracket champion '26
Howard ekkora fizuval kezdő lesz, a kérdés hol. Az OL-ből kimaradt Watson. A DT-sor McGeevel kiegészülve sztem marad, túl sok másik pozícióban van lyuk ahhoz, hogy komoly FA/draftpick kerüljön ide invesztálásra. Rogers maradását kizárom, öreg és motiválatlan, T. Brown visszaigazolása sanszosabb. H Woodson válal-e még 1 évet az kérdés. Kulcs FA-k még akiket meg kellene tartanotok Wiz és Sims, bár Ellis jobb lehet, mint Sims, csak ha Fat Pat lelép akkor tényleg kell szerezni egy kezdő DT-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Nektek hogy nézne ki a depth chart, vagy az ideális roster így a szezon 2/3-án túl, ha mindenki egészséges lenne, illetve hova draftolnátok, vagy keresnétek szabad ügynököt?
Szerintem:
QB: Carr/McGloin
RB: Murray, RB2;
FB: Reece, Olawale
WR: WR1, Holmes, Streater
WR: Jones, Thompkins, Butler
TE: TE1; Rivera
LT: Penn
LG: Jackson
C: Wisniewski
RG: RG1; Howard
RT: RT1, Barnes

DE: DE1, Tuck, Wilson, Mayowa,
DT: Smith, DT2, Ellis, Sims,
LB: Mack, Moore, Burris
CB: Hayden, Rogers, CB3, Carrie,
FS: Cwood, FS2, Dowling
SS: SS1, Ross

Need-jeink (nem fontossági sorrendben):
O: RB2; WR1; TE1; RG1; RT1
D: DE1; DT2; CB3; FS2; SS1

De azért remélem, hogy akik eddig alig játszottak, most vmennyire bizonyíthatnak majd élesben.
több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/11/24/7274471/big-turnaround-for-oakland-raiders-defense-gaining-momentum

Cikk arról mennyivel jobb a védelem az utóbbi 6 meccsen, mint volt az első 5 meccsen.
Sokkal jobb, pedig nem arról van szó, h az O feljavult volna és ez húzná a D-t.

Érdekes volt, h rámutat, h azóta megy jobban a védelem, mióta Woodley IR-re került és Tuck inkább rotációban van használva, így Wilson és Mayowa kap sok snap-et DE poszton...A.Smith se játszik annyit, mint az elején, így hatékonyabb.

Említi Hayden-t is, aki sokat lendített a secondaryn sztem.

Burrist is kiemeli, jogosan amúgy, mert sokat fejlődött első meccsek óta, illetve megemlíti Ross-t aki valóban meglepően jól játszik idén. És inkább FS szerepkörben van mostanában, mert CWood többet van LOS közelben.

Jason Tarver kezd összerakni egy elég jó védelmet. Persze sok múlik még az utolsó meccseken, de ha ámadó felfogású HC jön, akkor én szívesen látnám JT-t viszont, mint DC. Sokat jelentene a fiataloknak, h egy rendszerben vannak stabilan. Amúgy csak én érzem úgy, hogy jobban 4-3-at tolunk mostanában?

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
nem arról van szó, hogy minden holdingot be kell fújni, de azt mindenképpen kell, ami a play kimenetelét döntően befolyásolja. márpedig itt az történt, a holding döntően befolyásolta azt, hogy touchdown lett a játék vége. ez amúgy nem simán holding volt, hanem ráadásul a facemaskját fogva rángatta le. ezt nem fújják be senkinek? na perszedeyell
Nézd, holding volt. Ezt eddig sem vitattam. Ahogy más csapatnál is az volt.
Ezen a Raiders-Chiefs meccsen például volt egy DPI 3rd&9 szituban, ami hasonló bírói tévedés volt. Továbbment a Raiders, és TD lett. Kikaptunk. Ez van, nem fogok ezen bírózni napokig. Parkernek igaza volt, hogy felháborodott. Ahogy neked is igazad van abban, amin felháborodsz. A DPI is ugyanilyen persze, azt is benézik a bírók rendszeresen pro és kontra.

Ez is egy szabály, amit képtelenség jól betartani. Talán meg kellene változtatni, hogy legalább egységes legyen. A bírók hol befújják, hol nem. Az sem korrekt. Mert ne attól függjön, épp ki a bíró, hogy mi a szabály.

Hidd el, vagy ne, de ilyet minden jobb pass rusherről lehetne találni, amit nem fújtak be, pedig a vak is látja mi történt. Nem egy esetben. Emlékszem mikor Halinak a egyik évben valaki összeszedte a 90 QB siettetését, amiből asszem 11 sackje lett vagy mennyi, és abban is volt vagy 15 olyan meg nem adott holding, hogy csak pislogsz.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Nem az a vicc, hogy nem fújták be. Hanem hogy senkinek nem fújják be. Megjegyzem nagyon halkan óvatosan, hogy Halin, Houstonon, Von Milleren és ... és .. és ... pont ugyanennyi holding van, amit nem fújnak be.
Igazából a szabály rossz. Ha mindent befújnának, akkor kevesebb holding lenne, de meghalnának az irányítók. És mivel Goodell mániája, hogy a foci nézettségét az irányítók jelentik, így inkább van ez a megoldás, hogy holding, de mégse.ulpianus
nem arról van szó, hogy minden holdingot be kell fújni, de azt mindenképpen kell, ami a play kimenetelét döntően befolyásolja. márpedig itt az történt, a holding döntően befolyásolta azt, hogy touchdown lett a játék vége. ez amúgy nem simán holding volt, hanem ráadásul a facemaskját fogva rángatta le. ezt nem fújják be senkinek? na persze

built for this shit

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem az a vicc, hogy nem fújták be. Hanem hogy senkinek nem fújják be. Megjegyzem nagyon halkan óvatosan, hogy Halin, Houstonon, Von Milleren és ... és .. és ... pont ugyanennyi holding van, amit nem fújnak be.
Igazából a szabály rossz. Ha mindent befújnának, akkor kevesebb holding lenne, de meghalnának az irányítók. És mivel Goodell mániája, hogy a foci nézettségét az irányítók jelentik, így inkább van ez a megoldás, hogy holding, de mégse.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Sparano elküldte a Mack elleni holdingokat a ligának, hogy kezdjék már el befújni őket. ez úgy tűnik, sikertelen volt, itt a Charles TD-t megelőző jelenet slow motionben. közvetlenül a zebra orra előtt!

vine.co/v/O1vbUMID5Hvdeyell
Remélem azért elkezdik befújogatni mert ez most már vicc... Al biztosan megoldaná a dolgot! 😊
több mint 11 éve
Streater hosszú idő után edz (FP). Jackson nem, Murray az agyrázkódás miatt szintén nem

built for this shit

több mint 11 éve
ez is egy vélemény...  www.nationalfootballpost.com/The-maturation-of-Derek-Carr.htmlRolni
Evan "szakértő" Silva szerint meg Mettenberger a legjobb újonc QB.

más: Sparano elküldte a Mack elleni holdingokat a ligának, hogy kezdjék már el befújni őket. ez úgy tűnik, sikertelen volt, itt a Charles TD-t megelőző jelenet slow motionben. közvetlenül a zebra orra előtt!

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

built for this shit

több mint 11 éve
ez is egy vélemény...  www.nationalfootballpost.com/The-maturation-of-Derek-Carr.html

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
a kalózöbölről tölthető A Football Life - Lyle Alzado.

az megvan, hogy Murray futott 24 mph sebességgel is a sárdagonyában?

deyell
Ez mondjuk kicsit sokallom, de azért derék! 😉