Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
és a győzelem után megnézhetjük A Football Life legújabb részét, ami Three Mile Lyle Alzadóról szól.deyellÍrni is akartam.
Lyle "koksz" Alzado, hatalmas figura volt. Nyugodjon békében!
www.nfl.com/videos/a-football-life/0ap3000000430966/A-Football-Life-Lyle-Alzado-trailer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Na ennek már baromira itt volt az ideje!
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Lehet tényleg jó ómen ha én nem nézek egy meccsünket! :S 😀BruceLehet nekünk ettől kezdve közösen kellene távol maradni meccs időben a képernyőtől 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Gratula, már a meccs előtt nyertetek, annyira fel volt spanolva a társaság, van egy fr QB-tok így tovább!Egy gond van, lehet Sparano az ilyen meccsekkel felírja magát a HC listára, ami hosszú távon nem biztos, hogy bejövős nektek.
több mint 11 éve
Lehet tényleg jó ómen ha én nem nézek egy meccsünket! :S 😀
több mint 11 éve
ez azért igazi C'mon Man volt
Justin Tuck just told Moore he wanted to fight him when he called the timeout.
built for this shit
több mint 11 éve
Hatalmas meccs volt! Ahogy Iktriad is írta szívvel-lélekkel játszottak a srácok. Igaz voltak nagyon homály időszakok, főleg mikor DMC-re és MJD-re kellett építenünk a futást. Nem tudom kinek jutott eszébe, hogy az utolsó negyedben RB-nek Reece-t FB-nek Olawale-t küldje fel, de nálam megérdemli a meccs tiszteletbeli kegjobb edzői húzása díjjat! Remélem el is felejtik ezután, hogy más felállás is létezik! Nálam DMC max a visszahordásokat kapná ezután. Murray és Reece meg intézzék csak a futásokat. Remélem Murray agyrázkódása nem komoly, szerencsére van most 10 napja, hogy kiheverje.
A védelem 80 futott yardon tartotta a liga legjobb futóját, ami jó, de a 3. harmadbeli leolvadást rossz volt nézni. Persze az sem könnyítette meg a dolgukat, hogy az O# szinte alig haladt és nem tett fel pontot a táblára. De a végén megtették amit meg kellett és megállították a főnököket!
Még mindig nehéz elhinni, hogy nyertünk, már nem is számítotam rá, hogy nem 0-16 lesz az év végi mérleg.
több mint 11 éve
Üdv a 2014-es szezon (eddig) egy győzelmes csapatainak klubjában, már nagyon vártunk Titeket! Megérdemelt W, ami rettentően kijárt már ennek a csapatnak, gratula Raiders!Amúgy a szívem a szakad meg, hogy azt látom MoJo-nak mennyire nem megy már... pedig nagyon szurkoltam neki, hogy jó legyen nálatok és érdemben segítse a gyermekkori kedvenc csapatát.
több mint 11 éve
Latavius Murray became the first player in NFL HISTORY to rush for 110+ yards on less than 5 carries. ejj ha nem ütik ki...
built for this shit
több mint 11 éve
Ilyenkor a 0-16-os Lions tagjai összülnek pezsgőzni, hogy idén sem dől meg a rekord? 😊
több mint 11 éve
Ez nagyon durva volt... JUST WIN BABY!
több mint 11 éve
és a győzelem után megnézhetjük A Football Life legújabb részét, ami Three Mile Lyle Alzadóról szól.
built for this shit
több mint 11 éve
Charles Woodson is now the first player in NFL history to record 50 INTs and 20 sacks.Örülök, hogy egy ekkor legendának a pályafutása érintette Green Bayt! Imádtam!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Gratulálok a győzelemhez! Chiefs szimpatizáns vagyok, de ma nem érdemeltek W-t nálam. Megérdemelt győzelem szép volt!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Nem megmondtam, hogy kiszurkolom?! Több mint 1 év után nyertünk... Úgy örültek ott a népek mintha SB-t nyertünk volna! xD
több mint 11 éve
Hatalmas gratula a Whez. Szívvel-lélekkel küzdöttetek, és az idei legjobb TNFet hoztátok össze!
több mint 11 éve
és a háromfejű szörny a futójátékban: LaMont Jordan - Justin Fargas - Zack Crockettfbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1622755_837009023009740_3909160588938500282_n.jpg?oh=fce49652c12708f5f93cef1ca35288c4&oe=54E440AA&__gda__=1424124209_1b263a41b6364389c05cde2f18ef519cAmadeus91Stuart Schweigert (Y) nagyon csíptemTST
built for this shit
több mint 11 éve
Stuart Schweigert (Y) nagyon csíptemAmadeus91
több mint 11 éve
Már egy ideje szarok az egészbe de most felkelek és csak nektek kiszurkolom azt a rohadt W-t! 😊
több mint 11 éve
Én sem nézem ma élőben...hátha ez sikert hoz 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Én meg ma nem is nézem a meccset mert nem fér most bele! 😊Én a peccnél csak a magyar focit utálom jobban!
Amúgy nekem mindegyik csapat szimpatikus a csoportunkból, talán a Denver legkevésbé, de ez hozzá sem mérhető a patriotshoz. Hasonló a szitu a magyar focihoz, ahol a fradit gyűlölöm a legjobban.
A Raiders jó szereplésén túl, az okoz még örömöt, ha kikap a pats 😀Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Én meg ma nem is nézem a meccset mert nem fér most bele! 😊Amúgy nekem mindegyik csapat szimpatikus a csoportunkból, talán a Denver legkevésbé, de ez hozzá sem mérhető a patriotshoz. Hasonló a szitu a magyar focihoz, ahol a fradit gyűlölöm a legjobban.
A Raiders jó szereplésén túl, az okoz még örömöt, ha kikap a pats 😀
több mint 11 éve
Ma kevesbe leszek ideges mint amugy minden heten hogy veszitunk.Hiaba csoportellenfel a Chiefs. Oket valahogy kedvelem valoszinu Dick Vermeil miatt.
Amadeus91