Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
Top 5 most burned CBs in 2014

1. Cason
2. T. Brown
3. Amerson
4. Maxwell
5. Verner

Hayden + Carrie >>> Brown + Rogers

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
When quarterbacks threw towards Brandian Ross (-23.2 to -5.3) in 2013, they had an NFL Passer Rating of 140.0. This year that is down to 68.5.deyell
Ez is vmi. Amúgy szemre is jobb a játéka...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Egyébként innen senki nem ismeri őt, tehát nem biztos az hogy ő olyan, hogy csak nyertes csapatban akar játszani. Addig amíg erre nincs bizonyíték, az ártatlanság vélelme megilleti őt is. 😊

De egyébként nem akarom védeni, mert nem érdekel, ha valaki szidja, csak én úgy gondolom hogy sérülés esetén bárkin kárörvendeni (hacsak nem Patriots játékos az illető) nem illik! 😊Bruce
Ki az aki kárörvendezik egy sérülésen?TST
A kérdés jó, de Pats játékoson sem kellene...:-/ :#Minitron
😀TST
Minitron erre csak annyit kell mondani Karma! -és nem a Cicàé! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
When quarterbacks threw towards Brandian Ross (-23.2 to -5.3) in 2013, they had an NFL Passer Rating of 140.0. This year that is down to 68.5.

built for this shit

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Egyébként innen senki nem ismeri őt, tehát nem biztos az hogy ő olyan, hogy csak nyertes csapatban akar játszani. Addig amíg erre nincs bizonyíték, az ártatlanság vélelme megilleti őt is. 😊

De egyébként nem akarom védeni, mert nem érdekel, ha valaki szidja, csak én úgy gondolom hogy sérülés esetén bárkin kárörvendeni (hacsak nem Patriots játékos az illető) nem illik! 😊Bruce
A kérdés jó, de Pats játékoson sem kellene...:-/ :#Minitron
😀
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hm Ulpival nagyon egyetertek szinte mindig.
Ebben egy picit nem most. Arians rendszere nagyon QB friendly. Nem hiszem hogy most hogy kiesett Palmer lehuzhatjak a rolot, de meg azt sem nagyon hogy komolyabb visszaeses lesz a jatekukban,
Egy jo QB gyengebb csapatban is tud villantani.
Oke, nem total szetesettben.

Mas. Madden meg mindig tanacsadoja vajh Davisnek?
Nem bannam ha kicsit eloterbe kerulne az uj GM es HC ugyeben.
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok

A kérdés jó, de Pats játékoson sem kellene...:-/ :#

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."

Ki az aki kárörvendezik egy sérülésen?
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

De egyébként nem akarom védeni, mert nem érdekel, ha valaki szidja, csak én úgy gondolom hogy sérülés esetén bárkin kárörvendeni (hacsak nem Patriots játékos az illető) nem illik! 😊
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
gaben!

Jó játszott idén Palmer. Jó a Cards védelem, tiszta sor. De Palmer is jó volt. Cinciben is jó volt nagyon. Volt ő ott TOP 5 QB is.
A Cards pedig Cards, persze hogy rákefélnek valamivel, ha jól megy a szekér.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
...Bruce
Úgy könnyű játszani, ha körülötted minden kész pics@ melegmálé nem? Cinciből is elhúzott az első negatív mérlegű idénye után. (Cinciben kategorikusan ki volt jelentve, ha marad akkor versenyeztetés nélkül Ő a kezdő QB, Daltonnak is jót tett volna a padoztatás sztem.)

Nem értünk egyet de nem is baj. Én nem szidom csak remélem most kijátsszák végleg a kezdőből. Maga után mindig felégetett mindent. Jareddal együtt toll a fülébe. Nem is csodálom, hogy 1 csapatba igazoltak, ráadásul egyenesen innen. 😉
Nem szimpatikus hozzáállás szerintem, hogy csak ott vagyok hajlandó játszani ahol egy kész csapat van. Játékosként az ilyen mentalitású csapattársaktól mentsen meg az Isten! Nem hiába nem nyert idáig semmit életében.TST
Játékosként én is egyet értek Tst-vel. Félre értés ne essék nincs bajom vele nem kívánok rosszat neki de nem bírom az ilyen embereket.

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Palmernek nem a győzelemmel volt gondja. Akkor rágott be, mikor arra kérték ,hogy hadd vágjanak pénzéből a csapat pénzügyi problémái miatt. Azt mondta, kizárt dolog. Ekkor mérgesedett el a helyzet (és ez hasonlít a Cicni aktára) Ekkor mondta csak, hogy back up is lenne inkább nyertes csapatban, mint a Raidersben egy dollárt is engedjen.ulpianus
Az idei 8-1 sem az ő érdeme, hanem a védelemé. Jó átlagos meccsei voltak, ahogy egész karrierje alatt. A sérülés sosem jön jól, de ettől még unszimpatikus figura.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Palmernek nem a győzelemmel volt gondja. Akkor rágott be, mikor arra kérték ,hogy hadd vágjanak pénzéből a csapat pénzügyi problémái miatt. Azt mondta, kizárt dolog. Ekkor mérgesedett el a helyzet (és ez hasonlít a Cicni aktára) Ekkor mondta csak, hogy back up is lenne inkább nyertes csapatban, mint a Raidersben egy dollárt is engedjen.ulpianus
tudtommal csak átstrukturálásról volt szó, javíts ki, hogy ha nincs igazam. Arra emlékszem, hogy mondta, hogy inkább máshol kevesebbért játszik mintsem a Raiderstől kevesebb lóvét kapjon.
Kár, hogy a fekete lyuk nem nyelte el...
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Palmernek nem a győzelemmel volt gondja. Akkor rágott be, mikor arra kérték ,hogy hadd vágjanak pénzéből a csapat pénzügyi problémái miatt. Azt mondta, kizárt dolog. Ekkor mérgesedett el a helyzet (és ez hasonlít a Cicni aktára) Ekkor mondta csak, hogy back up is lenne inkább nyertes csapatban, mint a Raidersben egy dollárt is engedjen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
...Bruce
Úgy könnyű játszani, ha körülötted minden kész pics@ melegmálé nem? Cinciből is elhúzott az első negatív mérlegű idénye után. (Cinciben kategorikusan ki volt jelentve, ha marad akkor versenyeztetés nélkül Ő a kezdő QB, Daltonnak is jót tett volna a padoztatás sztem.)

Nem értünk egyet de nem is baj. Én nem szidom csak remélem most kijátsszák végleg a kezdőből. Maga után mindig felégetett mindent. Jareddal együtt toll a fülébe. Nem is csodálom, hogy 1 csapatba igazoltak, ráadásul egyenesen innen. 😉
Nem szimpatikus hozzáállás szerintem, hogy csak ott vagyok hajlandó játszani ahol egy kész csapat van. Játékosként az ilyen mentalitású csapattársaktól mentsen meg az Isten! Nem hiába nem nyert idáig semmit életében.
több mint 11 éve
Azért Palmert nagyon sajnálom. Sokáig az egyik kedvenc irányítóm volt, bár amikor idekerült örültem, de utána itt sajnos nem teljesített jól.
Az hogy pont a szerződéskötései után jár pórul, az valami miatt van, de attól még sajnálom hogy megsérült.

Nálam az nem főbűn, hogy itt szarul teljesít, máshol meg megtáltosodik. Ez inkább a saját csapatunk bűne, mintsem egy-egy játékosé.Bruce
Na ezt azért hagyjuk már... Én is nagyon örültem neki amikor ide jött, azt hittem a Bengalsban van a hiba (ott kijelentette, hogy vagy elcserélik vagy visszavonul!).

"itt sajnos nem teljesített jól"
Aztán amit itt is művelt? King of the Garbage Time! Olyan kijelentés után, hogy Inkább elmegy backupnak más csapathoz csak húzzon el Oaklandből... (azután, hogy eladtuk a csapat jövőjét érte) Csak nekem cseszi a csőröm? Lehet Ti ezekre nem emlékeztek de Én igen.
Nem kívánok neki maradandó sérülést meg ilyenek csak valahogy szívja meg, főleg a bukszája terén mert amit csinál az egy vicc.

Nagyon jó kis irányító lehetne de egy f@szkalap.TST
Azért egy szurkoló könnyen tud szidni bárkit és meg is teheti, mert ezért szurkoló.
De azért hogy ilyen ellenértéket kapott érte a Bengals, az nem a Raiders hibája, hanem azé, aki ezt kifizette érte (Hue).
Első körben nem tudjuk, hogy a Bengalsból miért is akart eljönni, de nyilván az hogy draftolták Daltont és hogy őt favorizálták, ő pedig játszani akart. Jött is a lehetőség hogy a Raidersbe jöjjön, ahol kezdőként és megmentőként számítanak rá, tehát nem bánta hogy jöhet. Az ellenérték az más tészta, de az nem az ő dolga, mint ahogy már fentebb írtam is.
Palmer azután, hogy meglátta/megtapasztalta, hogy milyen gyenge csapat van körülötte, egyértelmű hogy húzni akart innen. Ő nem szurkoló, hanem olyan játékos aki nyerni akart és itt nem volt rá lehetősége.

Ezért én különválasztanám ezt a két dolgot. Attól függetlenül mint ember lehet egy fasz, de attól hogy ő rosszul teljesít, én nem fogom utálni, mert ha a körülményeket megnézzük azért nem volt ideális az állapot (mint ahogy most sem az).

Mindenesetre sajnálom, de mint ahogy Höri is írta, a nagyobb pech az az lett volna, hogy ha a szerződés aláírása előtt sérül le! 😊
több mint 11 éve
Midseason All-Pro teambe Mack, mint honorable mention befért. Szép teljesítmény rookie-tól ilyen szar csapat-tól...
 www.profootballfocus.com/blog/2014/11/05/midseason-all-star-team/2/

több mint 11 éve
 www.mercurynews.com/marcus-thompson/ci_26903597/thompson-time-raiders-clean-house-again
cikk a tisztogatásszükségességéről...persze van benne badarság azért rendesen (Howard, mint solid NFL player...talán másik poszton, de jelenleg...)

Mack mellett Carr-t és Jackson-t emelik ki, mint stabil építőkockák. Utánuk még Moore-t, Carrie-t és Hayden-t említik, mint tehetséges, fiatal játékosok.

Jelly Ellis-t kihagyták, pedig sztem simán ő is építőkocka.

Emellett vannak még azért olyan játékosok, akik fiatalok és jó kiegészítő playák lehetnek: Streater, Rivera, Butler, Mayowa, Taiwan Jones

Meg van még pár potenciállal bíró, kérdéses fiatal is: King, Murray, McGill, Dowling, Harris, Thorpe

Emellett van pár olyan veterán aki segíthet: Tuck, Penn, Wiz, Reece, Jones, Branch, CWood, Condo, Jano, Barnes

De ez akárhogy is számolom 28 fő és ebből 6 a tehetséges, de csupa kérdőjel kategóriában van és közel sem kezdő szint mindegyik a többiek közül sem...

Gyakorlatilag nem lettünk igazából jobb csapat, mint 3 éve voltunk...talán van pár fiatal akik miatt a jövő jobban fest, de nagy kérdés, h mennyire töri meg őket a sok vesztes meccs, az új staff, az új rendszerek...

Itt jön azért be a képbe számomra RM felelőssége. Mit tett le az asztalra, ami annyira pozitív?

Tudom, h a két utóbbi draftot szoktuk emlegetni, de azért:
Hayden kibaszott risky pick volt és eddig nem igazolódott be, még akkor sem, ha pl legutóbb is jól játszott, mert meg is sérült.
Watson nem éppen azt hozza amit egy 2. körös másodéves OT-től várnék.

Aki a Mack picket nem húzta volna meg a helyében az dilettáns.
Carr pick megintcsak nagyon adta magát.

Arra azért nehéz alapozni, h 3. körben eddig sikerült két jó játékost lőni és legutóbb még a 4. kört is sikerült ellőni. Ráadásul nem rég olvastam, h elvileg a 3. köröstől nem is RM választ, hanem a scoutokra bízza a dolgot...ez így azért nem annyira veretes...

Nem mondom, h RM takarodj, de Mark Davis helyében (nagyon nincs amúgy könnyű helyzetben) nagyon végig gondolnám a GM pozíciót is. 3 teljes év után nem hiszem, h kapkodással lehetne már vádolni, így a következő felvételi procedúra során ezt nem lenne ez negatívum sztem.

Most úgy gondolom, hogy a HC döntésbe nagyon erősen bele kell folynia MD-nek és nem feltétlenül szakértői szemmel, hiszen az kérdéses mennyi van neki, de mint felelős vezető igenis szakértőket kell felkérnie és profi módon kell ezt levezényelni. Ha a top HC nem kér RM-ből akkor pedig nagyon el kell gondolkodni ezen...Ha sikerül HC-t szerezni és még bízik RMben akkor is kellene egy kicsit bővíteni a front office-t. Beszéltük már, h röhej az, h nincs pro-scout pl...

több mint 11 éve
Azért Palmert nagyon sajnálom. Sokáig az egyik kedvenc irányítóm volt, bár amikor idekerült örültem, de utána itt sajnos nem teljesített jól.
Az hogy pont a szerződéskötései után jár pórul, az valami miatt van, de attól még sajnálom hogy megsérült.

Nálam az nem főbűn, hogy itt szarul teljesít, máshol meg megtáltosodik. Ez inkább a saját csapatunk bűne, mintsem egy-egy játékosé.Bruce
Na ezt azért hagyjuk már... Én is nagyon örültem neki amikor ide jött, azt hittem a Bengalsban van a hiba (ott kijelentette, hogy vagy elcserélik vagy visszavonul!).

"itt sajnos nem teljesített jól"
Aztán amit itt is művelt? King of the Garbage Time! Olyan kijelentés után, hogy Inkább elmegy backupnak más csapathoz csak húzzon el Oaklandből... (azután, hogy eladtuk a csapat jövőjét érte) Csak nekem cseszi a csőröm? Lehet Ti ezekre nem emlékeztek de Én igen.
Nem kívánok neki maradandó sérülést meg ilyenek csak valahogy szívja meg, főleg a bukszája terén mert amit csinál az egy vicc.

Nagyon jó kis irányító lehetne de egy f@szkalap.
több mint 11 éve

Nálam az nem főbűn, hogy itt szarul teljesít, máshol meg megtáltosodik. Ez inkább a saját csapatunk bűne, mintsem egy-egy játékosé.
több mint 11 éve
PFF-nél a támadóknál mindenki negatív értékelést kapott, kivéve Marcel Reece (0.8) és Brice Butler (0.0). Wisniewski -3,9! nézhetünk új center után jövőre.

védőknél Woodson a missed tackle-jei miatt -5,9. Hayden végre pozitív

DJ Hayden, CB: +1.2

Breakdown: A very active game for Hayden, as he bounced back from a two-penalty display last week, picking up an early interception. Ended up surrendering a touchdown (2Q, 0:35) and a pair of first downs, but made up for it getting his hands on two more passes to deny completions later in the game.

Signature Play: 3Q, 3:50. Maintained close coverage on Demaryius Thomas in the end zone, but wasn’t able to haul in the interception.

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Palmer meg a karma hatalma ugyehogyugye?TST
nyugdij...Delonso_
Van érzéke a nagy lóvét felvenni a semmiért és utána nem csinálni semmit... Kitűnő pénzügyi szakember.TST
Akkor hozzánk továbbra is beillene... (N)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
nyugdij...Delonso_
Van érzéke a nagy lóvét felvenni a semmiért és utána nem csinálni semmit... Kitűnő pénzügyi szakember.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
nyugdij...
több mint 11 éve
Palmer meg a karma hatalma ugyehogyugye?