Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
és a győzelem után megnézhetjük A Football Life legújabb részét, ami Three Mile Lyle Alzadóról szól.
built for this shit
több mint 11 éve
Charles Woodson is now the first player in NFL history to record 50 INTs and 20 sacks.Örülök, hogy egy ekkor legendának a pályafutása érintette Green Bayt! Imádtam!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Gratulálok a győzelemhez! Chiefs szimpatizáns vagyok, de ma nem érdemeltek W-t nálam. Megérdemelt győzelem szép volt!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Nem megmondtam, hogy kiszurkolom?! Több mint 1 év után nyertünk... Úgy örültek ott a népek mintha SB-t nyertünk volna! xD
több mint 11 éve
Hatalmas gratula a Whez. Szívvel-lélekkel küzdöttetek, és az idei legjobb TNFet hoztátok össze!
több mint 11 éve
és a háromfejű szörny a futójátékban: LaMont Jordan - Justin Fargas - Zack Crockettfbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1622755_837009023009740_3909160588938500282_n.jpg?oh=fce49652c12708f5f93cef1ca35288c4&oe=54E440AA&__gda__=1424124209_1b263a41b6364389c05cde2f18ef519cAmadeus91Stuart Schweigert (Y) nagyon csíptemTST
built for this shit
több mint 11 éve
Stuart Schweigert (Y) nagyon csíptemAmadeus91
több mint 11 éve
Már egy ideje szarok az egészbe de most felkelek és csak nektek kiszurkolom azt a rohadt W-t! 😊
több mint 11 éve
Én sem nézem ma élőben...hátha ez sikert hoz 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Én meg ma nem is nézem a meccset mert nem fér most bele! 😊Én a peccnél csak a magyar focit utálom jobban!
Amúgy nekem mindegyik csapat szimpatikus a csoportunkból, talán a Denver legkevésbé, de ez hozzá sem mérhető a patriotshoz. Hasonló a szitu a magyar focihoz, ahol a fradit gyűlölöm a legjobban.
A Raiders jó szereplésén túl, az okoz még örömöt, ha kikap a pats 😀Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Én meg ma nem is nézem a meccset mert nem fér most bele! 😊Amúgy nekem mindegyik csapat szimpatikus a csoportunkból, talán a Denver legkevésbé, de ez hozzá sem mérhető a patriotshoz. Hasonló a szitu a magyar focihoz, ahol a fradit gyűlölöm a legjobban.
A Raiders jó szereplésén túl, az okoz még örömöt, ha kikap a pats 😀
több mint 11 éve
Ma kevesbe leszek ideges mint amugy minden heten hogy veszitunk.Hiaba csoportellenfel a Chiefs. Oket valahogy kedvelem valoszinu Dick Vermeil miatt.
több mint 11 éve
a ProFootballFocus két szerkesztője (a nyolcból) úgy gondolja, hogy a Raiders nyer a Chiefs ellen. ennyire bíznak Murrayben vajon?Butler-t is szeretném többet látni...RolniButlert a hírek szerint nem komálják az edzők, mint D. Moore-t. utóbbit meg is értem, de Butler talán az egyetlen elkapónk, aki képes YAC-re
built for this shit
több mint 11 éve
napi statisztikák:Hát ha meccsen nem a cipelések nagyrésze Murray-é akkor Sparano is elmehet az anyjába végleg...
Darren McFadden has carried 28 straight times over the past 3 games without gaining a single first down
Maurice Jones-Drew has gone 24 straight carries without gaining a 1st down, dating back to season opener
Latavius Murray, who led the team in snaps at RB last week, got more work than normal in practice this week, a source said.
ideje.
Gabe Jackson Scott Bair szerint out (TJ Carrie szintén)deyell
Butler-t is szeretném többet látni...
Carrie kiesésével pedig McGill-ből szeretnék többet látni...nem a helyén kezdőként, de Hayden és Brown mögött mint csere igen
több mint 11 éve
napi statisztikák:Darren McFadden has carried 28 straight times over the past 3 games without gaining a single first down
Maurice Jones-Drew has gone 24 straight carries without gaining a 1st down, dating back to season opener
Latavius Murray, who led the team in snaps at RB last week, got more work than normal in practice this week, a source said.
ideje.
Gabe Jackson Scott Bair szerint out (TJ Carrie szintén)
built for this shit
több mint 11 éve
ha nagy nevű edző jönne ide (pl. Harbaugh), akkor McKenzie-nek harangoztak.ámen!
deyell
Húzzon a dagi a picsába.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
LT Murray egyik megiramodása. ilyenre McFadden képes lett volna? tán inkább belefutott volna valamelyik falemberbeDMC big hit (vs Kavell Conner)
built for this shit
több mint 11 éve
Ray Guy a Chiefs elleni meccs félidejében kapja meg a HoF gyűrűjét. Maiava távozott a csapattól, eddig IR-en volt.Sajnos nálunk sem tudta megmutatni, mit is tudna ha nem lenne ennyit sérült.
több mint 11 éve
"I used to love playing the Raiders ... they sent me to many Pro Bowls. So I can't hate."Paritán inkább a szteroid küldte a Pro Bowlra
built for this shit
több mint 11 éve
Merriman üzenete:class act...
There's only one way to save the Oakland Raiders ... FIRE EVERYONE ... so says ex-NFL star Shawne Merriman, who says the team is "as bad as it gets."
"They need to clean house," Merriman says ... "Bring some people in there who WANT to play football ... and people who want to win."
But the best part about the encounter with the former San Diego Chargers linebacker -- when he took a second to PRAISE the Silver and Black.
"I used to love playing the Raiders ... they sent me to many Pro Bowls. So I can't hate."
Yeah, they suck.Pari
több mint 11 éve
Merriman üzenete:There's only one way to save the Oakland Raiders ... FIRE EVERYONE ... so says ex-NFL star Shawne Merriman, who says the team is "as bad as it gets."
"They need to clean house," Merriman says ... "Bring some people in there who WANT to play football ... and people who want to win."
But the best part about the encounter with the former San Diego Chargers linebacker -- when he took a second to PRAISE the Silver and Black.
"I used to love playing the Raiders ... they sent me to many Pro Bowls. So I can't hate."
Yeah, they suck.
több mint 11 éve
Korántsem gondolom, h RM biztonságban lenne, de a tavalyi erős draft miatt és Hayden+Watson+Sio miatt főleg ha DJ is villant még jó eséllyel maradhat.Én eddig egy rockstar edzőnek leigazolásának voltam a híve, aki jó UFA neveket tudna idecsábítani. De az elmúlt két év draftja után most azt remélem, hogy egy olyan rockstar edző jöjjön ide aki jó UFA neveket tudna idecsábítani, de együtt tud dolgozni RM-el.
Madden és Wolf ajánlotta Davisnek RMet, tudta az elején is Mark, h nem 2-3 éves projekt lesz emiatt is gondolom, h kaphat még egy HCt...Rolni
Ez az év elment, az 1/1 szinte biztos.
Az 1/1 joggal Davis megpróbálhat idecsábítani egy rockstar edzőt, de én a draftot mindenképp meghagynám RM-nél. Kíváncsi leszek, nagyon nagy kavarások lesznek még itt az tuti.
Amadeus91