Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát ez van, sajnos ez nem a madden! 😊Sztem kell még szokniuk egymást a fiúknak a falban és nem lesz ott baj.Bruceféléve mást sem csinálnak, csak szokják egymást. Értem én, hogy a jó munkához idő kell, de na....Amadeus91
több mint 11 éve
PFF: DJ Hayden - 7 alkalommal dobtak rá, 2 elkapást engedett 25 yardért. két interceptiont ejtett el (első picksix lehetett volna). 2 büntetést fújtak rá, abból az első, a DPI 50-50, de a taunting az nevetséges volt.
built for this shit
több mint 11 éve
Sztem kell még szokniuk egymást a fiúknak a falban és nem lesz ott baj.Bruceféléve mást sem csinálnak, csak szokják egymást. Értem én, hogy a jó munkához idő kell, de na....
több mint 11 éve
Sztem kell még szokniuk egymást a fiúknak a falban és nem lesz ott baj. Türelem kell, meg állandóság, aztán egy egy ember beépítése akkor nem jár olyan nagy visszaeséssel, most csak a C ugyanaz a falban, mint tavaly.Viszont az év végi változással ez megint változni fog, szóval kurva jó lesz hogy megint nulla chemistryvel rendelkező faltól várjuk majd a csodát.
Én jövőre ugyanezzel a fallal vágnék neki, sőt ugyanezzel a QB-val is. A futók személye sztem mindegy, de ott sem baj, ha olyan ember van, aki azért ismeri a falat, tehát DMC maradjon, meg két fiatal. Az elkapó gárda az mindegy, mert a mostani sem rossz, de ha a fal kicsit tud javulni pass prot terén is, akkor nekik is több idejük van elszakadni. Egyébként valóban jó a kapcsolat egy két WR és Carr között.
Amikor amerikai fociztam (igaz def voltam), nagyon sok múlott azon, hogy mennyire van összhangban a fal, mert lehet egyénileg gyengébb emberekből is csinálni jó falat, ha tudnak együtt gondolkodni és mozogni és még az sem kell, hogy hatalmas nagy darabok legyenek, elég ha tudják hogy mit kell csinálniuk és hogy mit fog a mellettük lévő csinálni. Fél siker. De ez nem egy hónap után jön össze, hanem hosszabb idő múlva.
több mint 11 éve
Incognito kell ide.De egybe mégis egy rakás fogs...A Howard-Watson oldal annyira fogalmatlan agyilag sztem, h rossz nézni mennyire elváltják egymást néha, de a másik oldalon nem tudom miért nem megy a futás...a tavalyi fallal jobbak voltunk...hihetetlen, pedig most jóval komolyabb pass veszély is van Carr miatt elvben, mint volt tavaly...Pashos!Amadeus91
Barnes-Bergstrom-Gourde-Nix-Smith faszom...ilyesmi falakkal toltuk tavaly és jobban ment...tényleg nem értem mi ez idén...Rolni
aztán Howard cut
built for this shit
több mint 11 éve
Pashos!Hát igen, mert ugye bár DMCnek vannak gondok a visionjével, de azért arról nem tehet, hogy 10 futásból 3szor LOS előtt, 5ször LOS-on érnek oda a védők hozzá...ez így vicc kategória..Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a fal jövője...Rolniarra én is.
deyell
És igazából nem is értem mi a gond, mert Penn historikusan jó futás blokkoló LT. Wiz jó futásblokkoló Cnek számított eddig sztem. Howard RT poszton mutatott már jót mindkét területen és egykori edzője, aki elvileg OL guru tolta be OGnek, hogy ott állat legyen...
Ehhez jön Jackson aki futásban kicsit gyengébb ugyan mint gondoltam, de mondjuk ne a rookie-ra toljuk a terhet és a Barnes\Watson által fémjelzett RT poszt. Barnes amióta nálunk van korrekt run blocker, Watsonnak is megvan az ereje a dologhoz...ha elkapja a fonalat jól is csinálja...
De egybe mégis egy rakás fogs...A Howard-Watson oldal annyira fogalmatlan agyilag sztem, h rossz nézni mennyire elváltják egymást néha, de a másik oldalon nem tudom miért nem megy a futás...a tavalyi fallal jobbak voltunk...hihetetlen, pedig most jóval komolyabb pass veszély is van Carr miatt elvben, mint volt tavaly...
Barnes-Bergstrom-Gourde-Nix-Smith faszom...ilyesmi falakkal toltuk tavaly és jobban ment...tényleg nem értem mi ez idén...Rolni
több mint 11 éve
jelenleg a franchise-nak nincs elnöke. arra gondoltam, hogy meg kéne tartani Reggie-t, mert az utóbbi két draftja jó (az első nem, de akkor még nem a jelenlegi scoutokkal dolgozott) és a scoutjait is, mert RM elmondta a draft után, hogy a hátsó körökből nem ő választ, hanem a megfigyelők, akik kihúzták Carrie-t, Riverát. viszont elvenném McKenzie-től azt a jogot, hogy szabadügynököket igazolhassan, és tradelhessen, ez a hatáskör a jövőben kinevezendő elnöké lenne. ennek van reális alapja? ja meg kéne egy pro scouting director is, hogy ne ilyen Woodleykra, MJD-kre, meg Howardokra szórják a pénzt.Barnes-Bergstrom-Gourde-Nix-Smith faszom...ilyesmi falakkal toltuk tavaly és jobban ment...tényleg nem értem mi ez idén...RolniBarnes sztem jobb lenne RG-nek, mint Howard, mert jobban mozog. Howard lomha mint a szar, nem tud húzni
built for this shit
több mint 11 éve
Hát igen, mert ugye bár DMCnek vannak gondok a visionjével, de azért arról nem tehet, hogy 10 futásból 3szor LOS előtt, 5ször LOS-on érnek oda a védők hozzá...ez így vicc kategória..Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a fal jövője...Rolniarra én is.
deyell
És igazából nem is értem mi a gond, mert Penn historikusan jó futás blokkoló LT. Wiz jó futásblokkoló Cnek számított eddig sztem. Howard RT poszton mutatott már jót mindkét területen és egykori edzője, aki elvileg OL guru tolta be OGnek, hogy ott állat legyen...
Ehhez jön Jackson aki futásban kicsit gyengébb ugyan mint gondoltam, de mondjuk ne a rookie-ra toljuk a terhet és a Barnes\Watson által fémjelzett RT poszt. Barnes amióta nálunk van korrekt run blocker, Watsonnak is megvan az ereje a dologhoz...ha elkapja a fonalat jól is csinálja...
De egybe mégis egy rakás fogs...A Howard-Watson oldal annyira fogalmatlan agyilag sztem, h rossz nézni mennyire elváltják egymást néha, de a másik oldalon nem tudom miért nem megy a futás...a tavalyi fallal jobbak voltunk...hihetetlen, pedig most jóval komolyabb pass veszély is van Carr miatt elvben, mint volt tavaly...
Barnes-Bergstrom-Gourde-Nix-Smith faszom...ilyesmi falakkal toltuk tavaly és jobban ment...tényleg nem értem mi ez idén...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
.Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a fal jövője...Rolniarra én is.
built for this shit
több mint 11 éve
Carr-ban én továbbra is látom a fantáziát, lehetőséget!Védelmi oldalon tetszik Mack, Moore, Jelly és CWood játéka. Utóbbi időben Mayowa is kezd hasznosan beforogni és Carrie kezdi érezni a CB posztot szépen. Tegnapi meccs alapján azt mondom, h Hayden is rendben lehet...CJ Wilson és Sims is egész hasznos és néha Tuck is megrázza magát...kéne még a DLbe is egy Mack szerű állat, aki emeli a DL-t, illetve nagyon kéne egy rendes MLB, mert az sokat dobna a dolgon.
Secondaryben ha a fiatalok még alakulnak lehet, h CWood pótlása lesz a legnagyobb feladat nem is a CB poszt...
Az, hogy ennyire nem tudunk futni viszont szégyen gyalázat. RM és Sparano is szégyelheti magát. Howard teljesen fogalmatlan RG poszton...úgy forog, mint kezdő buzi a gőzben...Watson továbbra is elkövet mentális hibákat...kellene mellé egy rock szolid RG...Gabe Jackson futás blokkolása hagy maga után némi kivetni valót sajnos...pass pro rendben van és ahhoz képest, h rookie szavunk nem lehet, de azért ebben sokat kéne fejlődnie még...Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a fal jövője...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nem tudom, kell-e írni a nyilvánvalót, de amíg nem lesz normális futójátékunk, addig nem sok jóra számíthatunk.Na igen, futás nélkül rookie QB-val nem könnyű, láttuk Palmernél még tapasztalt QB-val sem. Én csak azt nem értem,hogy miért erőltetjük MJD látszik,hogy nincs meg benne az az erő,lendület mint anno. Inkább DMC És Murray között osztanám a snap számot.
Illetve azt sem tudom, hogy a mi D-nk szívta fel magát, vagy a hawks O volt ennyire fogalmatlan.Pari
Ami meg a labda másik oldalát illeti. A Hawks Oline-ja elég gyengusz volt tegnap, igazából nem is csoda 2-3 kezdő ember hiányában. Viszont tény,hogy a mi Defense-nk egyre jobb mióta a Wilson, Sims, Elly , Mayowa fallal állunk ki. S mióta Moore vissza jött az Lb sor is egész pofás. Mind Moore mnd Mack elég komoly munkát tesz le az asztalra meccsről meccsre, Moore egyértelműen vezér jellem, imádom ahogy pörög. Valamint Burrist is egyre kevésbé égetik meg. Nem Mlb az látszik mint ahogy az is,hogy nem is lesz de egyre inkább teszi tisztesen a dolgát. Szinte mindig a labda körül mozog és egyre több szebb megmozdulása van pl tegnap is ahogy leolvasta a screen passzt és back fielden le is vadászta -3 yard. Ha jövőre Roach vissza jön vagy Fa/Draftról jön egy MLB biztos nem fog kezdeni de egy hasznos all around LB-t nyertünk a személyében. (Persze ha marad a 4-3)

több mint 11 éve
Azért a csapatot nem ismerve ez mekkora eredmény lenne! 😀😀 Hogy megszorongattuk a bajnokok!!!
Lassan mindenkinek van egy meglepetés győzelme, ideje lenne már tőlünk is.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Nem tudom, kell-e írni a nyilvánvalót, de amíg nem lesz normális futójátékunk, addig nem sok jóra számíthatunk.Illetve azt sem tudom, hogy a mi D-nk szívta fel magát, vagy a hawks O volt ennyire fogalmatlan.
több mint 11 éve
visszaraktam a pezsgőt a hűtőbe.Nem, egyszerűen sérült.empty taxiCarlos Rogers out.deyellmármint cut?Amadeus91
több mint 11 éve
Nem, egyszerűen sérült.Carlos Rogers out.deyellmármint cut?Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ebből is látszik, hogy Hall mennyire tájékozatlan, mert Sherman valójában 5. körös elkapó sebesség nélkül.... 😊Sörmenről az ugrik be mindig, amit Hall mondott neki twitteren, hogy normális társak nélkül az ami; 5. körös corner sebesség nélkül.Amadeus91A cikk ha jól emlékszem kifejezetten a hosszú passzokra volt kihegyezve. Na most szvsz a "nem tud jobbat" az a preseason meccsen nyújtott teljesítményre, másrészt arra is vonatkozhat, hogy a hosszú passzoknál, amúgy sem tud jobbat.undisputedlyazt nem így fogalmazná meg. "he doesn't know any better" egyértelműen negatív, és ezt jelenti, hogy ennyit tud, rizikós passzokat dobálni ("take shots"), mert egy gunslinger. ha arról lenne szó, amit te mondasz, hogy bókolni akart, akkor azt mondta volna, hogy "he can't do it any better".deyell
több mint 11 éve
Brandian Ross was fined $22,050 for unnecessary roughness, striking a defenseless receiver in head and neck area.na, már megérte visszaigazolni. Végre egy true raider a rosteren.
azért kapta, mert kiütötte Jordan Cameront. ilyen pénzbüntetéseket nem nagyon kapnak a játékosaink, idén ez volt az első.deyell
több mint 11 éve
Brandian Ross was fined $22,050 for unnecessary roughness, striking a defenseless receiver in head and neck area.azért kapta, mert kiütötte Jordan Cameront. ilyen pénzbüntetéseket nem nagyon kapnak a játékosaink, idén ez volt az első.
built for this shit
több mint 11 éve
Sörmenről az ugrik be mindig, amit Hall mondott neki twitteren, hogy normális társak nélkül az ami; 5. körös corner sebesség nélkül.A cikk ha jól emlékszem kifejezetten a hosszú passzokra volt kihegyezve. Na most szvsz a "nem tud jobbat" az a preseason meccsen nyújtott teljesítményre, másrészt arra is vonatkozhat, hogy a hosszú passzoknál, amúgy sem tud jobbat.undisputedlyazt nem így fogalmazná meg. "he doesn't know any better" egyértelműen negatív, és ezt jelenti, hogy ennyit tud, rizikós passzokat dobálni ("take shots"), mert egy gunslinger. ha arról lenne szó, amit te mondasz, hogy bókolni akart, akkor azt mondta volna, hogy "he can't do it any better".deyell
több mint 11 éve
Btw nem vagyok a képviselője Shermnek.undisputedlyEddigi munkásságod nem ezt mutatja 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Khalil Mack vs. Browns (pár vine-t már beraktam, de van itt még több)www.silverandblackpride.com/2014/10/31/7138455/watch-gifs-of--oakland-raiders-khalil-mack-eating-up-blocks-vs-cleveland-browns
built for this shit
több mint 11 éve
Nem akarok beleszolni a vitaba, de nyelvileg itt a pont.A cikk ha jól emlékszem kifejezetten a hosszú passzokra volt kihegyezve. Na most szvsz a "nem tud jobbat" az a preseason meccsen nyújtott teljesítményre, másrészt arra is vonatkozhat, hogy a hosszú passzoknál, amúgy sem tud jobbat.undisputedlyazt nem így fogalmazná meg. "he doesn't know any better" egyértelműen negatív, és ezt jelenti, hogy ennyit tud, rizikós passzokat dobálni ("take shots"), mert egy gunslinger. ha arról lenne szó, amit te mondasz, hogy bókolni akart, akkor azt mondta volna, hogy "he can't do it any better".deyell