Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
A cikk ha jól emlékszem kifejezetten a hosszú passzokra volt kihegyezve. Na most szvsz a "nem tud jobbat" az a preseason meccsen nyújtott teljesítményre, másrészt arra is vonatkozhat, hogy a hosszú passzoknál, amúgy sem tud jobbat.undisputedlyazt nem így fogalmazná meg. "he doesn't know any better" egyértelműen negatív, és ezt jelenti, hogy ennyit tud, rizikós passzokat dobálni ("take shots"), mert egy gunslinger. ha arról lenne szó, amit te mondasz, hogy bókolni akart, akkor azt mondta volna, hogy "he can't do it any better".
built for this shit
több mint 11 éve
Ezt a nyilatkozatot Carr és a preseason meccs kapcsán adta, ahol Carr "szétszedte" a secondaryt. Így jött a kérdés, hogy meglepődött-e Sherm, mire mondta, hogy nem, mert Carr gunslinger, bárkire van bátorsága rádobni a hosszút.hogy lehet ezt félreérteni? azt mondja, hogy Carr nem tud mást, csak gunslinger módjára szórni a labdákat, matchuptól függetlenül.deyell"He's not afraid to take shots. He's a gunslinger," Sherman said of Carr, per The News Tribune. "I'm not really surprised, at all. I mean, he doesn't know any better."Szvsz ezt itt félreérted 😊undisputedly
hatalmas bátorságra vall trash talkolni a 0-7-tel álló csapat újonc irányítóját.deyell
A cikk ha jól emlékszem kifejezetten a hosszú passzokra volt kihegyezve. Na most szvsz a "nem tud jobbat" az a preseason meccsen nyújtott teljesítményre, másrészt arra is vonatkozhat, hogy a hosszú passzoknál, amúgy sem tud jobbat.
Btw nem vagyok a képviselője Shermnek.
több mint 11 éve
hogy lehet ezt félreérteni? azt mondja, hogy Carr nem tud mást, csak gunslinger módjára szórni a labdákat, matchuptól függetlenül."He's not afraid to take shots. He's a gunslinger," Sherman said of Carr, per The News Tribune. "I'm not really surprised, at all. I mean, he doesn't know any better."Szvsz ezt itt félreérted 😊undisputedly
hatalmas bátorságra vall trash talkolni a 0-7-tel álló csapat újonc irányítóját.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Detto... nagyon jo szakember.Herminator egyetemi scout volt, mielőtt edző lett. Visszatért NFL után, az elembeteg zoknijaival együtt oda szakérteni meccsek alatt/előtt/után.én 2009 óta várom, hogy kinevezzék valahova ncaa főedzőnek, máig nem értem, hogy ez miért nem történt még meg...baggio
A rendszer amit ő futtatott, a tampa 2-cover 2 is fejlődik. Legfőképp viszont a csapatépítés, ami 20-30 éve még menő volt, mára lassú, illetve mások a szempontok. Ez is fejlődik. Nemcsak ő nagy név, aki ma már hátrányt szenvedne e-miatt (van aki ettől mai napig profi edző). Ez nem NFL sajátosság, de itt a leginkább probléma. Még a dinamikusan fejlődő egyetemi foci is lényegesen lassabban fejlődik (egy fecske mindig van. Sőt, sokkal kreatívabb innovatívabb az NCAAF) de a liga itt azonnal átveszi a jó/működő ötleteket. Aki nem, lemarad), és fontosabb, hogy sokkal kevésbé homogén, persze az elvárások is mások. Lehet kidolgozni egy rendszert hosszú évekig, minden korszak és stílus játszik. Mindegy mennyire korszerű, vagy épp még ki sem fejlesztett. Majd év közben kitalálják. NFLben ezzel kinyírnak szeptember végére. Aztán hamar ki is rúgnak.
(...)ulpianus
több mint 11 éve
"He's not afraid to take shots. He's a gunslinger," Sherman said of Carr, per The News Tribune. "I'm not really surprised, at all. I mean, he doesn't know any better."Szvsz ezt itt félreérted 😊
több mint 11 éve
Herminator egyetemi scout volt, mielőtt edző lett. Visszatért NFL után, az elembeteg zoknijaival együtt oda szakérteni meccsek alatt/előtt/után.én 2009 óta várom, hogy kinevezzék valahova ncaa főedzőnek, máig nem értem, hogy ez miért nem történt még meg...
A rendszer amit ő futtatott, a tampa 2-cover 2 is fejlődik. Legfőképp viszont a csapatépítés, ami 20-30 éve még menő volt, mára lassú, illetve mások a szempontok. Ez is fejlődik. Nemcsak ő nagy név, aki ma már hátrányt szenvedne e-miatt (van aki ettől mai napig profi edző). Ez nem NFL sajátosság, de itt a leginkább probléma. Még a dinamikusan fejlődő egyetemi foci is lényegesen lassabban fejlődik (egy fecske mindig van. Sőt, sokkal kreatívabb innovatívabb az NCAAF) de a liga itt azonnal átveszi a jó/működő ötleteket. Aki nem, lemarad), és fontosabb, hogy sokkal kevésbé homogén, persze az elvárások is mások. Lehet kidolgozni egy rendszert hosszú évekig, minden korszak és stílus játszik. Mindegy mennyire korszerű, vagy épp még ki sem fejlesztett. Majd év közben kitalálják. NFLben ezzel kinyírnak szeptember végére. Aztán hamar ki is rúgnak.
(...)ulpianus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
"He's not afraid to take shots. He's a gunslinger," Sherman said of Carr, per The News Tribune. "I'm not really surprised, at all. I mean, he doesn't know any better." hatalmas bátorságra vall trash talkolni a 0-7-tel álló csapat újonc irányítóját.
built for this shit
több mint 11 éve
EN imadnam Hermet, igazi megszallott 😊
több mint 11 éve
Herminator egyetemi scout volt, mielőtt edző lett. Visszatért NFL után, az elembeteg zoknijaival együtt oda szakérteni meccsek alatt/előtt/után.
A Chiefsnél valóban a QB probléma fő ok volt. De a fentiek is hozzájárultak. Emellett akkor vonult vissza a szuperfal egy sikeres korszak végén. Olyankor nehezebben fogadják a szurkolók, az "építkezünk, addig szarok leszünk" hozzáállást. Bottom csapat szurkolója türelmesebben értékeli, ha van fejlődés, építkezés, csak legyen iránya.
GM poszt más kérdés, de nem hiszem, hogy felkérnék. Mivel ő a Jetsben és a Chiefsben is HC volt, nem végzett menedzseri munkát. Jó neki ahol van. Nincs stressz. Szakmázgat, sztorizgat, a pénze megvan. Minek járatná le azt a hírnevét amiből jól megél? Ez nem csak rá igaz. Persze embere válogatja, van az a pénz.
A Hermism elve egyszerű. (Írtam régebben pár példával, Al Davis is közte volt (miért is jó a sebesség, miért hitt benne Al, miért értik félre sokan, miért nem jött be), miszerint minden GM-HC valamilyen alapelvet elvet követ.)
Hermizmus tehát: Ha valaki megfelel a profi szintnek méretben és sebességben, a pályán sikeres, láthatóan felkészült, az szükséges alap. Nem látunk bele nagy dolgokat mért futóidőkbe, fekvenyomásba, pályán nyújtott teljesítmény nélkül. (Ez utóbbi is tud működni, lásd pl. Giants. Vagy Dontari Poe Crennelnél, ő abban hisz. ahogy Pioli is OLben igazol technika alapján, de DLben erőnyerőket, van magyarázatuk erre nekik is.)
Ezek közül Herman azt viszi, aki soha nem áll le. Lehet 0-100 az állás, megy előre. Lehet hulla fáradt, összevesztek az edzővel előbb, akkor is. Ha beszól neki valaki, még inkább. Vannak ilyen emberek, őket kereste. Meg lehet nézni akiket igazolt (Bowe, Charles, Pollard, Flowers, Carr, Dorsey, Albert, Hali). Játszanak sérülten, játszanak minden percben ahogy tőlük telik. Játszanak, mert imádnak nyerni.
Herm még segédedzőt is nevezett ki, csak mert a srác autodidakta módon edzővé képezte magát éveken át, feladta addigi civil karrierjét. A jelszó: "Play to win the game". Vagyis ha már játszol, nyerésre játssz. A többi aznap nem számít. Persze Herm nagy szónok volt, inkább így fogta meg a játékosait, nem diktátorként, vagy jópofizással. Megdumálta őket, lelkesítette. Minden sportban vannak nagy motivátor edzők, tud ez is működni. Lehet a Hermizmust követni nélküle is.
A védők megtalálása mellett egyébként kevésbé közismert, hogy az elkapókhoz mennyire ért Herminator (jó persze, NFLben Eagles CB volt). Bowe mellett a Jetsbe Herm draftolta Cothceryt és Santana Mosst.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Herm ha jól emlékszem (Ulpi majd kijavít 😀) sztem abba bukott bele amivel sok HC küszködik, hogy nem talált jó irányítót. Egyébként valóban jó alapanyagot tudott összeszedni, részben Reid is abból él ha jól sejtem. Úgyhogy ő HC-nak sem lenne rossz szerintem, ha tanul a hibáiból. De ez most messzire vezet.
több mint 11 éve
Peterbadbone - abszolult nem vettem támadásnak. Sőt inkább arra akartam célozni a mondandóm első felével,hogy Neked van igazad. Amíg a csapat székhelyének a kérdése és a felső vezetés kérdése nincs tisztázva fölös a csapat fixációkon agyalni akár nekem akár Rolninak akár bárki másnak. Ezt akartam csak kifejteni.Cube! Nem akartalak támadni, de az írásomból remélem ki is derült, mert nem volt rossz amit írtál. Sőt még egyet is értenék, ha teljesülne 2 dolog ami nálam előbbrevaló(hol játszuk a hazai meccseket, illetve, hogy ki készíti fel a csapatot). Ha teszem azt fel egy támadás orientált edző jön, könnyen lehet, hogy behúzza a topQB-t a drafton, mondván más kölyke nem kell. Láttunk rá példát. Ebben az esetben simán rárepülhetünk a top FA/csere útján elérhető pass rusherre, aki, ha már Edwards-ot emlegetted Hali is lehet, ha a KC a Ford - Houston OLB párosra szavaz a jövőben. Amúgy Herm-öt a Raiders-ben látni nagyon jó lenne, már ami a tehetségkeresés és fejlesztés illeti, a többi munkásságával nem vagyok tisztában, majd talán Ulpi felvilágosít minket, ha erre jár.Lehet azon gondolkodni, hogy Oakland vagy LA a "jobb" város, de hogy a Raiders-nek melyik a megfelelőbb, az már más kérdés.(Bocsi PB kiszedtem a tartalmat,h ne foglaljon akkora helyet)
...........................
Bocs a hosszú hsz-ért!
Just win baby!peterbadbone
Teljesen jó az észrevétel azaz,hogy először ezeket kell rendbe tenni és csak utána jöhet az építkezés csapat szinten. Amit én írtam az már inkább a jelenlegi helyzet,csapat egy fixálási lehetősége. De tény,hogy szép sorjában kell haladni,mert nem is biztos maradnak ezek a felállások pl a védelemben. Az nem számít,hogy most mit nyomatunk vagy miket kezdünk el többségében nyomatni. Mert hát sanszos,hogy új vezetés új asszisztensek ergo új rendszer.
Persze ahogy Delonso is írta egy igazi jól működő 3-4 nehezebb ember anyagban összehozni egy agresszív 4-3mast kisebb munkával és kevesebb idő alatt kilehetne alakítani egy jó GM , HC párosnak.
Amúgy erről jut eszembe Ulpi egy régebbi HSZ. Mit szólnátok GM jelöltnek Herman Edwards-hoz. Mint HC megbukott Kansasben de elég sokáig az ő draftjaiból élt/él a csapat manapság is. Ergo GM-nek pláne nekünk ahol az építkezésen van a fő hangsúly ami a GM munkát illeti akár még jó is lehetne.
Amúgy én csípem Oaklandat de LA-re szavazok. Akkora várost nem hiszem,hogy ki tud szolgálni 2 egyetemi foci csapat legyen az két elég kiemelt program. A Clippers példája meg azért nem szerencsés mert alapból másodhegedűs volt a Lakers mögött. Míg LA-ban nincs másik NFL franchise. Habár hallani lehetett olyan híreket is,hogy 2 csapat menne csak más más főcsoportból. Mondjuk ebben az esetben aggályos.Cubehead
Oakland - Los Angeles - San Antonio - Toronto - London... nekem mindegy, a csapat a lényeg. A logo, a mez maradjanak a város nem számít (nekem),hisz a játékosok, vezetők, a tulajdonosok is cserélődhetnek, attól nem lesz más egy club, de ha az arculatát változtatják akkor igenis a lényegéhez nyúlnak hozzá. Ettől függetlenül azt hiszem, hogy Oakland-ben kell, hogy maradjon a franchise.
Tafur azt írta, hogy Thompkins személyes okokból nincs a csapattal és lehet nem is játszik a Seahawks ellen. Tudtok erről valami bővebbet? Szerintem hasznos játékos, jó lenne, ha nem kelene nélkülöznünk őt is.peterbadbone
Ami engem illet Oakland vagy LA, de szvsz LA jót tenne a csapatnak.
Ami meg Herm-t illeti ahogy írtam is határozottan emlékszem Ulpi Hsz-ére amiben azt ecseteli,hogy mint HC nem de mint Scout nagyon ott van. Valamint a minap láttam épp egy közös fotót Steaterrel szóval némi kapcsolat is meg lenne a dologhoz. Arról nem beszélve,hogy neki a neve is elég jó egy elismertebb HC szerzéséhez is szvsz.
www.facebook.com/OfficialRStreater/photos/a.245259652332306.1073741829.238276879697250/312940658897538/?type=1&theater

több mint 11 éve
Cube! Nem akartalak támadni, de az írásomból remélem ki is derült, mert nem volt rossz amit írtál. Sőt még egyet is értenék, ha teljesülne 2 dolog ami nálam előbbrevaló(hol játszuk a hazai meccseket, illetve, hogy ki készíti fel a csapatot). Ha teszem azt fel egy támadás orientált edző jön, könnyen lehet, hogy behúzza a topQB-t a drafton, mondván más kölyke nem kell. Láttunk rá példát. Ebben az esetben simán rárepülhetünk a top FA/csere útján elérhető pass rusherre, aki, ha már Edwards-ot emlegetted Hali is lehet, ha a KC a Ford - Houston OLB párosra szavaz a jövőben. Amúgy Herm-öt a Raiders-ben látni nagyon jó lenne, már ami a tehetségkeresés és fejlesztés illeti, a többi munkásságával nem vagyok tisztában, majd talán Ulpi felvilágosít minket, ha erre jár.Lehet azon gondolkodni, hogy Oakland vagy LA a "jobb" város, de hogy a Raiders-nek melyik a megfelelőbb, az már más kérdés.(Bocsi PB kiszedtem a tartalmat,h ne foglaljon akkora helyet)
Bocs a hosszú hsz-ért!
Teljesen jó az észrevétel azaz,hogy először ezeket kell rendbe tenni és csak utána jöhet az építkezés csapat szinten. Amit én írtam az már inkább a jelenlegi helyzet,csapat egy fixálási lehetősége. De tény,hogy szép sorjában kell haladni,mert nem is biztos maradnak ezek a felállások pl a védelemben. Az nem számít,hogy most mit nyomatunk vagy miket kezdünk el többségében nyomatni. Mert hát sanszos,hogy új vezetés új asszisztensek ergo új rendszer.
Persze ahogy Delonso is írta egy igazi jól működő 3-4 nehezebb ember anyagban összehozni egy agresszív 4-3mast kisebb munkával és kevesebb idő alatt kilehetne alakítani egy jó GM , HC párosnak.
Amúgy erről jut eszembe Ulpi egy régebbi HSZ. Mit szólnátok GM jelöltnek Herman Edwards-hoz. Mint HC megbukott Kansasben de elég sokáig az ő draftjaiból élt/él a csapat manapság is. Ergo GM-nek pláne nekünk ahol az építkezésen van a fő hangsúly ami a GM munkát illeti akár még jó is lehetne.
Amúgy én csípem Oaklandat de LA-re szavazok. Akkora várost nem hiszem,hogy ki tud szolgálni 2 egyetemi foci csapat legyen az két elég kiemelt program. A Clippers példája meg azért nem szerencsés mert alapból másodhegedűs volt a Lakers mögött. Míg LA-ban nincs másik NFL franchise. Habár hallani lehetett olyan híreket is,hogy 2 csapat menne csak más más főcsoportból. Mondjuk ebben az esetben aggályos.Cubehead
Oakland - Los Angeles - San Antonio - Toronto - London... nekem mindegy, a csapat a lényeg. A logo, a mez maradjanak a város nem számít (nekem),hisz a játékosok, vezetők, a tulajdonosok is cserélődhetnek, attól nem lesz más egy club, de ha az arculatát változtatják akkor igenis a lényegéhez nyúlnak hozzá. Ettől függetlenül azt hiszem, hogy Oakland-ben kell, hogy maradjon a franchise.
Tafur azt írta, hogy Thompkins személyes okokból nincs a csapattal és lehet nem is játszik a Seahawks ellen. Tudtok erről valami bővebbet? Szerintem hasznos játékos, jó lenne, ha nem kelene nélkülöznünk őt is.
több mint 11 éve
Hozzám kétszer törtek be. Ma már az a városrész nem is létezik. Lakóparkokat építenek a helyén.Helmut Zimmerjaja, August Marks!
Láttam a Sons of Anarchy-ben 😀
több mint 11 éve
Ezt a vitat el tudnank folytatni egy darabig .. 😊London egyre rosszabb. A terrorveszely es a bunozes mar az egyes zonaban is erezheto.
En is csak az uzleti erdekeim miatt lakom itt, amugy Skocia sokkal jobban tetszik, vagy picit arrebb a fovarostol.
több mint 11 éve
Igazad van, tényleg rossz ötlet a világ egyik legnagyobb tőkekoncentrációjával bíró gazadasági szektora mellett olcsó telkeket rekultiválni.Forbes! Ők elemzők, akik nézik a változást!En azt elhiszem hogy sok ceg koltozik oda azert hogy sporoljon.
Szerintem én is arról beszéltem. Ja és 14 hónapot éltem ott. Még írtam is ide városrekonstrukciós közmunkãkról. Hozzám kétszer törtek be. Ma már az a városrész nem is létezik. Lakóparkokat építenek a helyén.Helmut Zimmer
Am azt nem hogy egy haborus ovezet annyira vonzo befektetoi szempontbol. Hacsak nem epp olcso teruleteket vasarol fel amit rehabilitalhat.Delonso_
Wells Fargonál, Morgan Stanleynél hülyék ülnek... Itt van ez a bankválság is meg minden, meg hát kik ők, ugye :p
Excel lovagok akik hüvelykujj szabály szerint 3 szoros EBITDA értéken vesznek?! Ja nem!
Nyílván azért finanszírozzák a Hév (Bart) vonal teljes modernizációját ( földrengésbizosság 80 mph-pálya, interoperabilitás, stb.) a 2000 es évek eleje óta csitrilliárdokért, hogy a prolik, hiszen Oaklandban és a környező háború sújtotta területeken, mint Berkeley csak prolik élnek. Szóval azért építették meg együtt Kalifornia állammal, és SF grófsággal, a világ legkorszerűbb közösségi közlekedési hálózatát egy vagyonért, hogy a prolik átmenjenek bűnözni Friscoba, Berkeleybe, Richmondba, ezért adtak át idén is új állomásokat és kötötték össze a Caltrainnel. Más magyarázat nincs is. Ja de van, hogy azért építették, hogy integrálják Oaklande.
Nem állnak le, mert már elköltöttêk a projekt teljes költségvetésének 70% ãt. Ami meg a bűnözést illeti, pont a los angelesi példát alkalmazzák, amiről tudjuk, hogy 14 évig tartó projekt volt.
London- Canary Wharf... Szerintem nem kell bemutatni. Jó nem nyugat London, de azért nem rettenet, pedig 90-ben még görény egy hely volt.
Mindegy is én is a 4-3 ra esküszöm 😊
több mint 11 éve
volt egy szép jelenet a Browns elleni meccsen a támadóktól is.
built for this shit
több mint 11 éve
Mar latom is ahogy konnyes szemmel ez az ember terelgeti a nagycsaladosokat egy kozos cserkesz piknikre, Oakland jol teljesit tablakkal 😊jobban*
Ki ne akarna ott elni?Delonso_
több mint 11 éve
Lehet azon gondolkodni, hogy Oakland vagy LA a "jobb" város, de hogy a Raiders-nek melyik a megfelelőbb, az már más kérdés.(Bocsi PB kiszedtem a tartalmat,h ne foglaljon akkora helyet)
Bocs a hosszú hsz-ért!
Amúgy én csípem Oaklandat de LA-re szavazok. Akkora várost nem hiszem,hogy ki tud szolgálni 2 egyetemi foci csapat legyen az két elég kiemelt program. A Clippers példája meg azért nem szerencsés mert alapból másodhegedűs volt a Lakers mögött. Míg LA-ban nincs másik NFL franchise. Habár hallani lehetett olyan híreket is,hogy 2 csapat menne csak más más főcsoportból. Mondjuk ebben az esetben aggályos.

több mint 11 éve
Mar latom is ahogy konnyes szemmel ez az ember terelgeti a nagycsaladosokat egy kozos cserkesz piknikre, Oakland jol teljesit tablakkal 😊Ki ne akarna ott elni?
több mint 11 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2014/10/30/azt_hitte_csak_itthon_vannak_durva_polgarmesterek/Forbes! Ők elemzők, akik nézik a változást!En azt elhiszem hogy sok ceg koltozik oda azert hogy sporoljon.
Szerintem én is arról beszéltem. Ja és 14 hónapot éltem ott. Még írtam is ide városrekonstrukciós közmunkãkról. Hozzám kétszer törtek be. Ma már az a városrész nem is létezik. Lakóparkokat építenek a helyén.Helmut Zimmer
Am azt nem hogy egy haborus ovezet annyira vonzo befektetoi szempontbol. Hacsak nem epp olcso teruleteket vasarol fel amit rehabilitalhat.Delonso_
pont ide illik😊)
több mint 11 éve
Burris momentán a legrosszabb MLB/ILB a ligában. Minden rendben van vele, csak a labda zavarja és úgy fordul mint a csuklós ikarusz, btw más csapatoknál a rosterre nem férne fel, mi meg vele tervezgetjük a védelmet. No thx.
több mint 11 éve
nem hallottál még róla? arról beszéltem, hogy jelenleg több a 3-4-es felállás, és ez hogy néz ki. Burrist nehéz nem megemlíteni, amikor legutóbb minden defensive snap során a pályán volt. egyébként nem volt annyira szar, csak egy hibára emlékszem tőle, mondjuk abból 30-40 yardos screen passzt kaptunk be.ez nem is lehetetlen, de a Raiders egyre több 3-4-et nyomat:Burris?!?!?!?!?!?!?!??!?!Amadeus91
Wilson - Ellis - A. Smith
Mayowa - Moore - Burris - Mack
tehát Grahamnek nem valószínű, hogy lenne hely itt. Orakpóra nagyobb esély van, ő sérülés után jön ki a piacra., meg jövőre 29 éves leszdeyell
built for this shit
több mint 11 éve
Ez miért olyan meglepő? Jelenleg ő a kezdő MLB-tek, aki mellesleg a tackle leader is a csapatban.Burris?!?!?!?!?!?!?!??!?!Amadeus91ez nem is lehetetlen, de a Raiders egyre több 3-4-et nyomat:4-3-ban állítom, a liga egyik legjobb DE-je lenne.mustaineMondjuk nem egy sack gép a srác, de vszeg upgrade lenne...Trade az eagles el.Graham jó ötlet, jöhetne. de ő jövőre free agent jelen állás szerint, szóval nem cserealap. megszerezhetnénk viszont az FA piacról (szép álom, mivel még nem 30 éves)deyell
Kaptok egy grahamet egy futót és egy pár cetlitJanek
Ha esetleg új dealt is adnának neki mehetne a deal szotyiért 😊Rolni
tehát Grahamnek nem valószínű, hogy lenne hely itt. Orakpóra nagyobb esély van, ő sérülés után jön ki a piacra., meg jövőre 29 éves leszdeyell
több mint 11 éve
Burris?!?!?!?!?!?!?!??!?!ez nem is lehetetlen, de a Raiders egyre több 3-4-et nyomat:4-3-ban állítom, a liga egyik legjobb DE-je lenne.mustaineMondjuk nem egy sack gép a srác, de vszeg upgrade lenne...Trade az eagles el.Graham jó ötlet, jöhetne. de ő jövőre free agent jelen állás szerint, szóval nem cserealap. megszerezhetnénk viszont az FA piacról (szép álom, mivel még nem 30 éves)deyell
Kaptok egy grahamet egy futót és egy pár cetlitJanek
Ha esetleg új dealt is adnának neki mehetne a deal szotyiért 😊Rolni
több mint 11 éve
En a magam reszerol 4-3 parti vagyok.Egy minosegi 3-4-et osszeszedni joval nehezebb feladat.