Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
két fosztogató a re-draft top 3-ban

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Gabe Jackson out. térdsérülésdeyell
Boothe vagy Bergstrom helyettesíti?

Rex-től, mint HC kicsit azért fáznék...pont amiatt, amit fentebb leírtam Westernek...

Sparano nem egy X és O zseni ez tuti, de nem is kell, h a HC az legyen. Motiválja a játékosait és vannak kapcsolatai. Sajnos nem nagyon látok jobb reális opciót jelenleg...Rolni
Osztom Delonso véleményét, Sparano nem alkalmas HC-nak.

Rex Ryan-nek viszont örülnék. Ő egy tipikus rockstar HC jelölt, még, ha a Jets nem is úgy működik, ahogy szeretnék. Bár ahogy olvasgattam az idei vesszőfutás inkább a GM hibája, mert Rex az offseasonban követelt egy minőségi CB-t, de nem kapott, ezért kell most egy S-nek CB-t játszani. Az O# talán egy kicsit vakfolt nála, de nem hiszem, hogy ő ne tudna hozni egy jobb OC-t, mint Olsen. A D#-t viszont nem kérdés, hogy rendbe tudná tenni. Nála mindegy, hogy milyen védelmi felállást kell alkalmazni, a jelenlegi játékosállomány használható elemeit is ki tuná szűrni és fel tudná használni. Nekem ő az egyik kedvenc jelöltem.

Mark Davis újra San Antonio-ba látogatott, persze rögtön jelezte, hogy nem a lehetséges költözésről megy tárgyalni... perszeee, hogy nem azért! 😊
Főleg, nem azért, mert jelenleg is függöben van az Oaklandi stadion terve pénzhiány miatt. Nekem úgy tűnik, hogy MD nagyon is Oakland-ben képzeli el a Raiders-t és addig akar nyomást generálni míg rá nem bírja a város/állam vezetését, hogy támogassák az építkezést.peterbadbone
erre mondta Ulpianus, hogy ami máshol nem megy, az itt mehet és ami itt nem megy, az máshol megy, Oakland ilyen szempontból külön dimenzió.
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Boothe vagy Bergstrom helyettesíti?peterbadbone
Barnesdeyell
Kíváncsi leszek,hogy megindul e a futásunk. Mert ugye többször elhangzott,hogy jobb oldalt Watson nyers,inkonzsztens Howard meg fogalmatlan , bal oldalt meg a rookie nem elég jó még futásoknál. Szerintem közel sem ez a baj már ami a bal oldalt illeti. Ha Barnes-al megy akkor igen de kétlem,hogy így lesz

több mint 11 éve
Boothe vagy Bergstrom helyettesíti?peterbadbone
Barnes

built for this shit

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Boothe vagy Bergstrom helyettesíti?

Rex-től, mint HC kicsit azért fáznék...pont amiatt, amit fentebb leírtam Westernek...

Sparano nem egy X és O zseni ez tuti, de nem is kell, h a HC az legyen. Motiválja a játékosait és vannak kapcsolatai. Sajnos nem nagyon látok jobb reális opciót jelenleg...Rolni
Osztom Delonso véleményét, Sparano nem alkalmas HC-nak.

Rex Ryan-nek viszont örülnék. Ő egy tipikus rockstar HC jelölt, még, ha a Jets nem is úgy működik, ahogy szeretnék. Bár ahogy olvasgattam az idei vesszőfutás inkább a GM hibája, mert Rex az offseasonban követelt egy minőségi CB-t, de nem kapott, ezért kell most egy S-nek CB-t játszani. Az O# talán egy kicsit vakfolt nála, de nem hiszem, hogy ő ne tudna hozni egy jobb OC-t, mint Olsen. A D#-t viszont nem kérdés, hogy rendbe tudná tenni. Nála mindegy, hogy milyen védelmi felállást kell alkalmazni, a jelenlegi játékosállomány használható elemeit is ki tuná szűrni és fel tudná használni. Nekem ő az egyik kedvenc jelöltem.

Mark Davis újra San Antonio-ba látogatott, persze rögtön jelezte, hogy nem a lehetséges költözésről megy tárgyalni... perszeee, hogy nem azért! 😊
Főleg, nem azért, mert jelenleg is függöben van az Oaklandi stadion terve pénzhiány miatt. Nekem úgy tűnik, hogy MD nagyon is Oakland-ben képzeli el a Raiders-t és addig akar nyomást generálni míg rá nem bírja a város/állam vezetését, hogy támogassák az építkezést.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
De a törpök élete nem csak játék és mese...
több mint 11 éve
Gabe Jackson out. térdsérülés

built for this shit

több mint 11 éve
Vélemények?Rolni
Hát nézd, mint DC el tudnám viselni Rexit, de hogy majd a komplett jets stáb ideköltözzön azt már nem, botrány amit a jets művel az elmúlt 5 évben...minden téren.Pari
QB nélkül nehéz OCnek lenni, ezt nem annyira írnám MM számlájára (nincs is ott 5 éve), azért őket írtam, mert van legalább vmi logikai összefüggés így...

ryan sztem biztosan hc állást kap valaholWester
Van rá esély persze, de nem lennék ennyire biztos benne. Ennyi év alatt sikeresen megmutatta, h nem nagyon tud komoly OC nélkül rendes, komplett csapatot összerakni és nem nagyon megy neki az OC választás sem...
Sparano mint HC?! Nehogymá'.

Rexy viszont jöhet HC-nak.Amadeus91

rohadt nagy ellentmondás van itt. Sparano aki kvázi egy posztot tud - vagy még azt se - edzeni legyen hc, Rex, meg aki a legnagyobb D# guruk egyike, ő meg ne? Rex hc, meg egy kompetens OC oszt voálá. Sparano ugyanaz a tescos megoldás mint DA volt anno, nem kell erőfeszítés hozzá és tudjuk megint 2 évig puffogtatni rebuilding c. bullshitet. Egy normális franchisenál repülne a gmtől a takarítóig mindenki egy 0-16s év után, mi meg sparanozunk.... Hagyjuk már.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jajj tudtam hogy ez lesz... Interim coach aztan mar arrol beszelunk legyen o veglegesitve.
Sparano donteskeptelen ember rossz valasztasokkal.
Olyan amilyen a coordinatorai. Akiket rosszul valaszt meg.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Vélemények?Rolni
Hát nézd, mint DC el tudnám viselni Rexit, de hogy majd a komplett jets stáb ideköltözzön azt már nem, botrány amit a jets művel az elmúlt 5 évben...minden téren.Pari
QB nélkül nehéz OCnek lenni, ezt nem annyira írnám MM számlájára (nincs is ott 5 éve), azért őket írtam, mert van legalább vmi logikai összefüggés így...

Van rá esély persze, de nem lennék ennyire biztos benne. Ennyi év alatt sikeresen megmutatta, h nem nagyon tud komoly OC nélkül rendes, komplett csapatot összerakni és nem nagyon megy neki az OC választás sem...

Rexy viszont jöhet HC-nak.Amadeus91

Sparano nem egy X és O zseni ez tuti, de nem is kell, h a HC az legyen. Motiválja a játékosait és vannak kapcsolatai. Sajnos nem nagyon látok jobb reális opciót jelenleg...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve

Rexy viszont jöhet HC-nak.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Nagyszerű DC edző lenne nálunk. De isten ments, hogy HC legyen belőle.
Egyetemekről valaki?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 053 — Jó ötletnek tűnt!
ryan sztem biztosan hc állást kap valahol

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Csak a miheztartás végett a szezon második felének jelenlegi legnehezebb sorsolása:
- vs Denver Broncos (6-2)
- at San Diego Chargers (5-4)
- vs Kansas City Chiefs (5-3)
- at St. Louis Rams (3-5)
- vs San Francisco 49ers (4-4)
- at Kansas City Chiefs (5-3)
- vs Buffalo Bills (5-3)
- at Denver Broncos (6-2)
Köszi AFC West. :-/

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Vélemények?Rolni
Hát nézd, mint DC el tudnám viselni Rexit, de hogy majd a komplett jets stáb ideköltözzön azt már nem, botrány amit a jets művel az elmúlt 5 évben...minden téren.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Edző fronton a legutóbbi Deyell írás és kinti vélemények alapján arra jutottam, hogy Sparano mindenképpen képben kell, hogy legyen a HC posztért sztem.

Nem azt mondom, h legyen automatikusan kinevezve HCnek, csak azt, hogy kerüljön bele a jelöltek közé valódi súllyal. Szerződése amúgy is van, szóval nem megy sehova, hacsak nem küldik mondjuk azért, mert az új HC nem akar vele együtt dolgozni...

Úgy gondolom, hogy bár lehet álmodozni arról, hogy vmi igazán top HC jelölt minket választ, de nem reális. Nem hiszem, h Harbough vagy vmelyik egyetemi top jelölt minket választana a megüresedések közül. Sőt még az is simán benne van a pakliban, hogy egy valóban hot coordinator, mint pl Bowles sem minket fog választani, ha több opciója van.

Reálisan nézve sztem egy erős közepes coordinátort tudnánk lőni magunknak és marad a nagy kérdés, hogy milyen staff-ot tud összerakni...

Sparano alatt\vagy érte jobban, erősebben játszik a csapat ez jól látszik. Neki azért lehet jobb kapcsolatai vannak, mint egy fiatal coordinátornak, mint mondjuk McDermott, ergó lehet erősebb edzői kart tud összerakni.

Kinn bedobták Rex Ryan nevét, mint DC jelölt, hiszen egyértelműen megvan a kapcsolat közöttük és Rex szinte tuti repül NYból. Kapcsolat ide kapcsolat oda nehéz lesz sztem Ryan-t elhozni Oaklnadbe(LAbe), de ha sikerülne...
Ryan mellé rögtön Mornighweg nevét is bedobták OCnak...az a staff azért elég erős lenne sztem és nem nagyon látom honnan tudnánk erősebbet összerakni...

Amúgy mivel Sparano deal alatt van, mint OL edző és ass. HC amúgy is még úgy is bekerülhet a képbe Rex, mint HC...vele lehet maradhatna Sparano is és reális lehet a Marty M. OC jelölés is...

Vélemények?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
Csupa zseni az MLB FA-kínálat: David Harris, Rey Maualuga, Brandon Spikes, Mason Foster, Colin McCarthy, D.J. Williams, Dane Fletcher, Jason Trusnik, Darryl Sharpton, Jasper Brinkley, Nate Irving, Casey Matthews, Akeem Dent, Rolando McClain, Larry Foote, Josh Mauga, Akeem Jordan, Kelvin Sheppard

Hogy csak a jobbakat említsem 😀empty taxi
Köszi Empty!
Kb anyám borogass kategória szinte mind elvétve néhol némi fantáziával.Cubehead
Mondjuk ha marad a 4-3 base D, akkor nickelben úgyis nagyjából MAck és Sio lenne fent, vagyis egy 2down run stopper MLB kellene igazából, olyan meg azért akad a listán... 😊

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Finoman fogalmazta meg a velemenyet.
Imadom az oreget.
több mint 11 éve
John Madden szerint Gruden nem lenne megoldás.

“The further you get away from it — the game changes from week to week, from month to month and from year to year,” Madden said. “So the more years you’re out, they’re playing a different game than he coached. The game that Jon Gruden coached isn’t the game they’re playing now.”

built for this shit

több mint 11 éve
Gabe Jackson vs Tony McDaniel

vine.co/v/OeAVxOe3B5V

Justin Ellis spin move, és megkergeti Wilsont (150 kilósan)

vine.co/v/OeqbYj3DtrO

emlékeztek még erre?

deyell
Komoly kis vine-k 😛, Jó ezeket ilyen ínséges időben nézegetni.
Ami meg a képet illeti, hiányzik egy olyan kreatív és motivátor mint H. Jackson.

több mint 11 éve
Gabe Jackson vs Tony McDaniel

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Justin Ellis spin move, és megkergeti Wilsont (150 kilósan)

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

emlékeztek még erre?

built for this shit

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Csupa zseni az MLB FA-kínálat: David Harris, Rey Maualuga, Brandon Spikes, Mason Foster, Colin McCarthy, D.J. Williams, Dane Fletcher, Jason Trusnik, Darryl Sharpton, Jasper Brinkley, Nate Irving, Casey Matthews, Akeem Dent, Rolando McClain, Larry Foote, Josh Mauga, Akeem Jordan, Kelvin Sheppard

Köszi Empty!
Kb anyám borogass kategória szinte mind elvétve néhol némi fantáziával.Cubehead
Hát azért elférne néhány Oaklandben 😀
több mint 11 éve

Köszi Empty!
Kb anyám borogass kategória szinte mind elvétve néhol némi fantáziával.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

Hogy csak a jobbakat említsem 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Másik ember akire érdemes lenne figyelni majd FAn az Jerry Hughes...Billsnél elég jól megy neki a 4-3DE dolog...fiatal is...mondjuk elég erős a mellette DLben lévő állományRolni
Nem vagyok képben a jövő évi FA class-l, (még nem volt időm átpörgetni). A kérdésem a kövi MLB poszton van valaki mozdítható és említésre méltó? Csak mert ha marad a 4-3 akkor az RDE mellett ő a másik sarok kő. Muszáj azt a posztot is orvosolni akár lesz Roach akár nem. Véleményem szerint az lenne az ideálid ha az egyik lenne csak Rookie mint megoldás.