Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Harbough Oaklandba igazol és a kedvenc idézetét csak egy picit kell megváltoztatnia:visszasírjátok még egyszer, ha távozik, meglásd. főleg ha 2005-2010-hez hasonló szezonok jönnek.
Who's got it better then us?
Nobody....sorry...EverybodyAlabama Niners
built for this shit
több mint 11 éve
bocsánat ezt nem hagyhattam ki
több mint 11 éve
Harbough Oaklandba igazol és a kedvenc idézetét csak egy picit kell megváltoztatnia:Who's got it better then us?
Nobody....sorry...Everybody
több mint 11 éve
ja, elfelejtettem mondani, hogy a létező legretardáltabb zebra, Jeff Triplette vezeti a Chargers elleni meccset. lesz itt élet az eredménykövetőben, úgy érzem
built for this shit
több mint 11 éve
a pénz egy dolog, de a kérdés, hogy szerzi meg a Raiders. jelen állás szerint tradelni kéne érte, mert jövőre is van szerződése. a másik lehetőség, hogy Jed York kirúgja, ez nem tudom, mennyire reális.Állítólag a GM Baalkeval csúnyán összerúgta a port és a szezon végén gyanúsan távozik.
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
a pénz egy dolog, de a kérdés, hogy szerzi meg a Raiders. jelen állás szerint tradelni kéne érte, mert jövőre is van szerződése. a másik lehetőség, hogy Jed York kirúgja, ez nem tudom, mennyire reális.napi pletyka:Sokbalesz 😉sutianap
Ian Rapoport @RapSheet
Jim Harbaugh is no longer on the Dolphins radar in unlikely event Philbin is fired. His wife wants to stay in the Bay Area. Hello Raidersdeyell
de felőlem legyen
built for this shit
több mint 11 éve
napi pletyka:
Ian Rapoport @RapSheet
Jim Harbaugh is no longer on the Dolphins radar in unlikely event Philbin is fired. His wife wants to stay in the Bay Area. Hello Raidersdeyell
Sokbalesz 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
napi pletyka:Ian Rapoport @RapSheet
Jim Harbaugh is no longer on the Dolphins radar in unlikely event Philbin is fired. His wife wants to stay in the Bay Area. Hello Raiders
built for this shit
több mint 11 éve
2. nem mind1 már? Úgyis repül a banda nagy része a 0-16 után.1. McKenzie egyébként sem szereti a balhés arcokat.Kíváncsi lennék, hogy Incognitoért miért nem jelentkezünk be. Mondjuk a többi csapat sem erölteti a dolgot.TSTazt hogy bevethető guard és tackle poszton is. és jobb mint a többi backupRaiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.Valamit nagyon csípnek benne... Csak mi a toszt?TST
#championship
eddig az év egy biztos pontja volt, amikor Barnes egy éves szerződést kapott, ez megtörtént 2009-től, erre most hosszabbítanak vele.deyell
Streatert ezen a héten lehetett volna aktiválni az IR-ről, de nem tették meg.deyell
2. Egy nyeretlen csapat öltözőjébe a morált javítandó pont egy ilyen tajparaszt idióta hiányzik. #hellnoempty taxi
több mint 11 éve
jó meglátás1. McKenzie egyébként sem szereti a balhés arcokat.Kíváncsi lennék, hogy Incognitoért miért nem jelentkezünk be. Mondjuk a többi csapat sem erölteti a dolgot.TSTazt hogy bevethető guard és tackle poszton is. és jobb mint a többi backupRaiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.Valamit nagyon csípnek benne... Csak mi a toszt?TST
#championship
eddig az év egy biztos pontja volt, amikor Barnes egy éves szerződést kapott, ez megtörtént 2009-től, erre most hosszabbítanak vele.deyell
Streatert ezen a héten lehetett volna aktiválni az IR-ről, de nem tették meg.deyell
2. Egy nyeretlen csapat öltözőjébe a morált javítandó pont egy ilyen tajparaszt idióta hiányzik. #hellnoempty taxi
több mint 11 éve
1. McKenzie egyébként sem szereti a balhés arcokat.Kíváncsi lennék, hogy Incognitoért miért nem jelentkezünk be. Mondjuk a többi csapat sem erölteti a dolgot.TSTazt hogy bevethető guard és tackle poszton is. és jobb mint a többi backupRaiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.Valamit nagyon csípnek benne... Csak mi a toszt?TST
#championship
2. Egy nyeretlen csapat öltözőjébe a morált javítandó pont egy ilyen tajparaszt idióta hiányzik. #hellno

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Kíváncsi lennék, hogy Incognitoért miért nem jelentkezünk be. Mondjuk a többi csapat sem erölteti a dolgot.azt hogy bevethető guard és tackle poszton is. és jobb mint a többi backupRaiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.Valamit nagyon csípnek benne... Csak mi a toszt?TST
#championship
több mint 11 éve
azt hogy bevethető guard és tackle poszton is. és jobb mint a többi backupRaiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.Valamit nagyon csípnek benne... Csak mi a toszt?TST
#championship
Streatert ezen a héten lehetett volna aktiválni az IR-ről, de nem tették meg.
built for this shit
több mint 11 éve
Raiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.Valamit nagyon csípnek benne... Csak mi a toszt?
#championship
több mint 11 éve
Raiders signed OL Khalif Barnes to a one-year $2M extension through 2015.#championship
eddig az év egy biztos pontja volt, amikor Barnes egy éves szerződést kapott, ez megtörtént 2009-től, erre most hosszabbítanak vele.
built for this shit
több mint 11 éve
Gabe Jackson and Carlos Rogers out. Tuck and Carrie are questionable.
built for this shit
több mint 11 éve
mer Charles-szon múlik, ha a falon múlna lenne ij siralmasdeyellVagy nem értem jól az alsót vagy nagyon meglepő...Chiefs-t erős futó csapatnak gondoltam...miért vannak mínuszban mindenhol?
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Vagy nem értem jól az alsót vagy nagyon meglepő...Chiefs-t erős futó csapatnak gondoltam...miért vannak mínuszban mindenhol?
deyell
Nálunk jól látszik a két OG szenvedése...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Legalább ebben van ráció.Pont a fent említett újoncok miatt szeretném, ha legalább 1 győzelmünk lenne ebben az évben. Legalább érezzék meg a győzelem ízét idén.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000427264/article/oakland-raiders-lead-list-of-top-10-rookie-classes?campaign=Facebook_atn_wesselinggaben
több mint 11 éve
Khalif Barnes is working at left guard, with Gabe Jackson still out with a knee injury.azt gondoltam, hogy a Chargers legalább verhető az előző meccsből kiindulva, mert azóta jobb a D#. de így hogy Kalifa az LG, sok esélyt nem látok. de legalább Watson és Hayden edz
built for this shit
több mint 11 éve
Legalább ebben van ráció." Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Mayock elemzi az 51 yardos TD-twww.nfl.com/videos/coverage-gaps/0ap3000000426800/Coverage-Gaps-C-J-Anderson-s-51-yard-touchdown
built for this shit
több mint 11 éve
Khalif Barnes and Matt McCants working in place of injured regulars Gabe Jackson and Menelik Watson, respectively.ez botrányos lesz. Barnes és Howard a két guard. igazán leigazolhatnánk Incognitót
DJ Hayden not at practice
kezdődik..
built for this shit
több mint 11 éve
Jó igaz, nem kárörvendett senki a sérülésén, ezt benéztem! 😊

deyell