Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
a kalózöbölről tölthető A Football Life - Lyle Alzado.az megvan, hogy Murray futott 24 mph sebességgel is a sárdagonyában?
built for this shit
több mint 11 éve
2002-ben volt egy hasonlóan emlékezetes esős-saras meccs a Chiefs ellen hazai pályán. december végén, az utolsó forduló volt az alapszakaszban, ez döntött arról, hogy meglesz-e a Raidersnek az első helyes kiemelés az AFC-ben.deyellAz ilyen hatalmas tétmeccsekhez ilyen idő dukál! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Nagy gratula srácok, nagyon izgalmas meccs volt, megérdemelt győzelemmel!Itt volt már az ideje ennek a győzelemnek, messze nem ti vagytok a leggyengébb csapat a ligában!
több mint 11 éve
2002-ben volt egy hasonlóan emlékezetes esős-saras meccs a Chiefs ellen hazai pályán. december végén, az utolsó forduló volt az alapszakaszban, ez döntött arról, hogy meglesz-e a Raidersnek az első helyes kiemelés az AFC-ben.Romanowski tackle

egész meccs:
built for this shit
több mint 11 éve
Mondjuk azért az nem volt semmi, hogy egy playben 3 penaltyt is sikerült összhoznunk😊Nemtudom, van-e erre vmi adat, hogy hany penalty a rekord egy playben? (nem tomegverekedesre gondolok)
több mint 11 éve
Holnap! - NFL Network20:00 - ''A Football Life - Al Davis" - A Football Life features the life and career of one of the most influential executives in NFL history - Al Davis. The Raiders owner proved to be both feared and admired by his peers on his path to success.
21:00 "-A Football Life: Lyle Alzado" - "Three Mile" Lyle Alzado became one of the most dominant pass rushers in the NFL and even fought Muhammad Ali, all while concealing a secret that would rock the sports world.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
szezonMcFadden 125 carries, 2 TDs, 3.38 YPC
Jones-Drew 36 carries, 0 TDs, 1.77 YPC
Latavius Murray 14 carries, 2 TDs, 11.86 YPC
azon gondolkoztam, hogy lehet az, hogy az edzői stáb nem tudja a 12. hétig, hogy ki a legjobb futó a rosteren, de még azt sem, hogy ki a második legjobb futó. a meccset DMC futásokkal kezdte, aminek nem volt pozitív hozadéka.aztán megkapta Murray, és úgy futott, mintha Bo Jackson lett volna. a 90 yardos TD-nál a kulcsblokkot Austin Howard (!) osztotta ki az elit NT Dontari Poe (!) ellen. utána Murray egy helmet to helmet hit következtében ki lett ütve, majd megint jöttek a DMC és MJD futások, utóbbi teljesen reménytelen, semmi robbanékonysága nincs. ezt nem látja Olson? majd a 4. negyedben megkapta a labdát Marcel Reece, aki az edzéseken nem kapott labdát futóként. ennek ellenére egyértelműen jobb volt, mint DMC/MJD, majd 4 yardos átlaggal futott és megalapozta az egyébként remek 7 és fél perces game winning drive-ot. McFadden nem teljesen reménytelen, elkapóként például lehetne használni. de RB-ként még Reece is jobb nála. Murray valószínűleg nem fog így parádézni, mert a Rams, Broncos, 49ers, Bills védelme jobb a futás ellen, mint a Chiefsé, de így is simán a legjobb RB a rosteren, ha eddig játszott volt kezdőként, szerintem nyertünk volna 1-2 meccset ezt megelőzően. nagydarab, atletikus szörny, és még lát is a pályán, a Chargers ellen is 40+ yardot futott 4 cipelésből.
Carrnak nem volt jó meccse. legalább 3 intet dobhatott volna, abból lehetett volna bizony picksix is. nem segítette az eső nyilván, de a dobásmechanikája hagyott némi kívánnivalót maga után, főleg a lábmunkája, hátsó lábról dobott gyakran. nem tudom, mi van vele, de az utóbbi 3 meccsen kezd aggasztani. a támadófal viszonylag jó volt, főleg Penn és Wisniewski. Barnesra sem lehetett panasz, mert nem csinált szabálytalanságot. Watson sajnos gyenge volt, nagyon nem bírta tartani Houstont, 3 hurryt és 1 sacket engedett.
a védelem jó volt, különösen az első félidőben. utána nem tudom mi történt, de Tarver jött a soft coverage-eivel meg alig blitzelt, és rá is faragtunk. Mack és Moore pusztított, bár Moore az első TD-nél hibázott, amikor megette a play actiont. Woodson szintén remekelt, Haydenre nem lehetett panasz, Ross sokat fejlődött tavaly óta. Burris egyre kevesebbet hibázik, én meg vagyok elégedve vele, annak fényében, hogy nem a saját posztján játszik. de akit senki sem említett, pedig nagyot játszott, az Larry Asante. megsérült, majd bement az öltözőbe, így lehet hogy a második félidő végére már nem volt bent. több szerelése is volt, ami TD-től mentette meg a csapatot, special teamsben és a védelemben is. meg kell említenem Jamar Chaneyt és Ray-Ray Amstrongot is. két special teamer backup LB, akik SEMMIT SEM érnek. meccsenként van fejenként 2 szabálytalanságuk, Armstrong most például belerohant a punterbe az első félidő végén, meg Chaneyvel együtt gondoskodott arról, hogy több drive-ot is 10 yarddal hátrébb kezdjük. hogy miért nem lenne jobb bármelyik helyett Kaelin Burnett? Thorpe-nak volt egy jó ST tackle-je. ja, meg Kingnek is egy. Denarius Moore-t a mai fumble-je után ki kéne vágni.
Peter King @SI_PeterKing
Just off phone with Charles Woodson. Such admiration for him as a player. He wants another year.
kell is, ha már így olvassa a játékot:
built for this shit
több mint 11 éve
Woodson és Tuck számon kérte az öltözőben Siót és Macket a korai ünneplésük után:Woodson: “What the hell was y’all doing?”
Tuck: “Did you see me? I (wanted) to punch them right in the face.”
Moore: We was doing the handshake.
Woodson: FOR TEN MINUTES????
Moore: For seven minutes, yes.
Moore: “Hey. I turned around and he (pointing to Tuck) was yelling at me. And (Alex Smith) was like this (Moore squats like he’s under center).
Woodson: “Because they was about to go!”
Tuck: “I called timeout twice.”
Woodson: ”Unbelievable.”
Moore: “You know how they say act like you’ve been there before? I haven’t!” (eruption of laughter)
Tuck: ”I’ve been in this league for 10 years. C-Wood been in this league 18 years. We’ve never seen anything like that. Ever. You know how you say ‘I’ve seen it all’? I’ll never say that again.”
innen: blogs.mercurynews.com/thompson/2014/11/20/sio-moore-khalil-macks-celebration-turns-locker-room-hilarity/
built for this shit
több mint 11 éve
Vegre.....
több mint 11 éve
Na sikerült megnéznem 😊Természetesen baromira tetszett a meccs.
Természetesen nem voltunk közel sem hibátlanok, de egy igen erős, jó formában lévő csapatot tudtunk megverni.
Persze segített az eső is, meg a hangulat is, de az mindegy. A lényeg a W!!
Nagyon nagyott játszott CWood és nagyon fontos volt Tuck jelenléte játéka is. A.Smith is szépen dolgozott megint (JT megtalálta a helyét?).
A legfontosabb mégis a fiatalok játéka volt!
Carr szépen tette a dolgát és bár volt pár igen rizikós passza és a szerencse vele volt, jól látszik, hogy ígéretes fiatal irányítónk van kitudja mióta először.
Mack egy állat. Sack nem volt, de folyamatosan macerálta Alex-et és futás ellen nagyon hatékony továbbra is.
Hayden szépen dolgozott ma is, rozsda talán lejött már róla, mindenesetre komfortosan mozgott. Biztos szerelő és szép megoldásai voltak coverben is.
Sio Moore a sack ünneplés miatt biztos le lesz baszva, de egész meccsen kurva jó volt amúgy. Ez a Mack-Moore páros nagyon erős lesz\lehet.
Jelly szépen dolgozik középen, komoly része van a run Dben.
Murray kibaszott jól futott, kár a sérülésért (kurva nagyot kapott). Remélem a hosszabb pihi jót tesz neki és tud játszani köv meccsen. Ahogy néztem múltkor is, meg most is az jutott rögtön eszembe, h lehet nem is a fal ilyen szar futásblokkoláshoz?? Lehet, h csak MJD teljesen lelassult és DMC ennyire nem látja a lyukakat, nem várja meg a helyet? Ezt Reece futásai is alátámasztják kicsit, de remélhetőleg év végéig még kiderül a dolog...
Watson nem volt kimagaslóan jó, de voltak szép megmozdulásai főleg az első félidőben bíztató ez is.
Ross sokkal jobb amúgy, mint tavaly sztem. Burris is javul folyamatosan egyébként, persze all-pro MLB sose lesz, de hasznos csere\depth emberke lehet évekre sztem.
Halkan megjegyzem, hogy mindegyik srác RM draft pick (Ross csak pick up) és kezdenek igen jól játszani...lehet mégis megérdemel még egy kis időt RM??
Sparano amúgy szépen egyben tartja a csapatot fejben és pörgeti őket. Ez nagyon fontos ilyen rekordnál sztem. Sokat segít neki CWood és Tuck meg a többi veterán. Ilyen szempontból jó pick up-ok voltak...Ha a csapat így tudna végig játszani és jönne még pár W, akkor sztem Sparano-t komolyan benn kellene tartani a HC jelöltek között. Öltözői video alapján a srácok vele vannak.
Jason Tarver egyre jobb védelmet tesz pályára! Mack, Jelly egyre jobban beleszokik a dologba, Hayden visszatérése sokat számít sztem a secondary stabilitásának szempontjából, illetve kezdi megtalálni az öregek legjobb helyét (Tuck, Smith).
Offensenek ugye kurva sokat számít, h elindult a futójáték...persze Olson-t ilyenkor igencsak meg kellene kérdezni, h eddig faszért nem Murray és Reece volt használva a DMC-MJD duo helyett...vele továbbra sem vagyok kibékülve, de W után ő is jobban fest 😊
Kíváncsi leszek, h megmarad-e a lendület köv meccsre vagy jön a good old raiders forma és gyalázatos szerepléssel bukunk...
Nah most mindegy, addig is:
Just Win Baby!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Lehet tényleg jó ómen ha én nem nézek egy meccsünket! :S 😀BruceLehet nekünk ettől kezdve közösen kellene távol maradni meccs időben a képernyőtől 😊Rolni
Persze hogy akkor nyerünk amikor nem látom........Amadeus91Ha ez így van akkor engem meglincsel a black hole...
Elaludtam...amint bekapcsoltam a meccset, kiütötték a legjobb játékosunkat...
több mint 11 éve
Antonio Smith sorozatban 24 vereség után végre nyert egy meccset 😀 (14 a Texansban, 10 a Raidersben)Dexxter TailorMatt Schaub detto. És szerencsére semmi köze hozzá!
Kár hogy a rájátszás már elment. xD
több mint 11 éve
Persze hogy akkor nyerünk amikor nem látom........Amadeus91Akkor te is kezd el gondolkozni ezen! 😀
Este megnézem a sport 2-n a meccset, mert hallani akarom Ricsit! 😀
több mint 11 éve
Hát srácok. Csapatnak rajtunk kívül rég szurkoltam ennyire 😊Nagyon jók voltatok, kifejezetten örülök Murray nagy játékainak 😊

több mint 11 éve
Gratulálok a W-hez.Gratula, már a meccs előtt nyertetek, annyira fel volt spanolva a társaság, van egy fr QB-tok így tovább!😀 Egy győzelem után ezt egy kicsit erősnek érzem.
dande
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Gratula a W-hez ! Teljesen megérdemeltétek 😊 Végre már 😊
több mint 11 éve
Antonio Smith sorozatban 24 vereség után végre nyert egy meccset 😀 (14 a Texansban, 10 a Raidersben)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Azért itt látszik, hogy messze nem lenne olyan trágya ez az O ha életre kelne a futójátékunk. DMC, MoJo sajnos tényleg kuka. Bár még most sem vagyok elégedett DMC használatával mert az mellett, hogy középre futtatjuk egy screen passzt sem kap amiből igazán hatékony lehetne.Nekem is ez volt a nap legfontosabb tanulsága. Tavaly elvileg gyengébb fal mögött Jennings egész korrekt volt. Idén meg nem volt futójátékunk...de Murray és Reece azért bizonyította, hogy nem a fallal van a gond, hanem csak DMC és MJD fogalmatlan.
TST
Nagyon remélem, hogy Murray hamar felépül, mert úgy legalább tisztán látnánk szezon végén, hogy mi az igazi need,
nagyon fontos lenne a fiataloknak több játékidőt adni, olyanoknak is akik eddig szinte semmit sem kaptak, hogy kiderüljön mink van...Rolni felvetésével meg nagyon egyet tudok érteni, meccsenként próbáljunk ki 2-3 ritkán használt playert élesbe, lássuk kiben van fantázia.
Akiknek nagyon sok időt biztosítanék:
Latavius Murray, Brice Butler, Kenbrell Thompkins
Korrekt játékidőt adnék még:
Keith McGill, Neiko Thorpe, Denico Autry, Stacy McGee, Jonathan Dowling
Shelby Harris PS-ből történő felhozatalán is komolyan elgondolkodnék, főleg, ha Autry nem érdemel játékidőt edzésmunkája alapján esetleg...
Ki kell deríteni mit tudnak, mit lehet várni tőlük.Rolni
több mint 11 éve
Nem lett volna itt ilyen meleg a pite ha nem áll el az eső... Egyből a KC elkezdett passzolni, szegény Murray meg ki lett ütve. Ha nem állítjuk be Reece-t akkor itt nagy copás lett volna. Én mindig nagyon megbecsülöm a győzelmeinket mert hát eléggé böjtölünk ilyen téren, de ezt különösképp elraktározom! 😊
Azért itt látszik, hogy messze nem lenne olyan trágya ez az O ha életre kelne a futójátékunk. DMC, MoJo sajnos tényleg kuka. Bár még most sem vagyok elégedett DMC használatával mert az mellett, hogy középre futtatjuk egy screen passzt sem kap amiből igazán hatékony lehetne.
Woodson milyen kis cuki volt visszahordóként. Csórikám milyen statikusan próbált ugrabugrálni. 😀 De remélem marad minimum még 1 évet mert iszonyat magas szinten játszik ilyen vénember létére és marhára szükség van rá. Más QB-k ennyi idősen már a földön húzzák a szottyadt heréiket...
Green Bayben fogják a fejeket sztem, hogy elengedték.
Jah és a KC elleni Sport TV-s meccseinket mindig behúzzuk! 😊
több mint 11 éve
Olyanok lesztek mint Billy Beane xDLehet tényleg jó ómen ha én nem nézek egy meccsünket! :S 😀BruceLehet nekünk ettől kezdve közösen kellene távol maradni meccs időben a képernyőtől 😊Rolni
több mint 11 éve
Persze hogy akkor nyerünk amikor nem látom........
több mint 11 éve
grat!! ez már járt, közel sem az oakland a leggyengébb csapat a ligában.
több mint 11 éve
Yeeeeeeeeee! mostantól csak W! 😀 nem tudom Murrayt miért kellett eddig jegelni. szezon előtt nézegettem róla egyetemi videókat, és reménykedtem hogy bedobjuk elég hamar, mert nagy tehetség a srác... erre végigszenvedtük a szezon 70%-át a kiégett duoval.. (mindkettőt szeretem, DMC kedvencem lesz mindig is, de sajnos neki leáldozott... 😕 ) na mindegy, most lehet reménykedni, hogy a húzóembereket, és azokat akiket érdemes, megtartunk, aztán fain draft, FA piac kipusztítása, és #csempijönsip. (mindigjövőre 😀) JWB!