Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Amari Cooper szerintetek megér top 5-ös picket? átlagos méretű WR, aki gyors, én Jeremy Maclinhez tudnám hasonlítani. de Mel Kiper szerint Marvin Harrisonhoz kell hasonlítani.deyellSzerintem pedig Sammy Watkinshoz 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Amari Cooper szerintetek megér top 5-ös picket? átlagos méretű WR, aki gyors, én Jeremy Maclinhez tudnám hasonlítani. de Mel Kiper szerint Marvin Harrisonhoz kell hasonlítani.
built for this shit
több mint 11 éve
"Source: Denarius Moore hurt ankle while tripping on stairs at team hotel during weekend. #Raiders"agysebész.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
egy öttagú bizottság (Bill Polian, Herm Edwards, Merril Hoge, Charles Davis, Carl Peterson) összeállította az idei All-Fundamentals teamet, amelybe 26 játékost választottak. ez a legjobb technikával játszók neveit tartalmazza. a támadók és a védők között két újonc szerepel, az egyik Zack Martin (Dallas), a másik Khalil Mack, az egyetlen Raider a listán. nagy elismeréspro32.ap.org/article/manning-gronkowski-all-fundamentals-team
built for this shit
több mint 11 éve
Carr-elemzés. A Raidersnek nem kell Mariota, írja a SImmqb.si.com/2014/12/10/derek-carr-franchise-qb-oakland-raiders/
built for this shit
több mint 11 éve
nem akarom leszólni ezt az írást, de ellenünk többen hoztak idén Pro Bowl level szintet 😀peteyahogy írta, itt a döntő a pass protection dominanciája volt, Donald Penn például egész évben Pro Bowl szintet hoz, bár nem fog bekerülni. a pass pro hasonlóan jó volt korábban is, amikor Jackson volt az LG (Rams ellen pl. nem ő volt), akkor korábban is volt ideje Carrnak, csak akkor általában 3-4 másodperces körbenézés után kidobta oldalra, mert nem volt üresen senki. most azonban jobb playeket hívott Olson, mint eddig. Reece-t használta WR-ként, végre voltak shallow crosserek Riverával, amit korábban hiányoltam, deep crosser Holmesszal stb.
built for this shit
több mint 11 éve
nem akarom leszólni ezt az írást, de ellenünk többen hoztak idén Pro Bowl level szintet 😀
több mint 11 éve
-1 drop, -1 throwaway, így jött ki a 26 a PFF-nél.Signature Stat: Carr ranked second in the league in Accuracy Percentage this week as he was on target on 85% of his passes (22-of-26).RolniAz NFL.com-on 22/28 volt a pass accuracy.Bruce
Raiders waived LB Jamar Chaney. -> az egyik penaltygyáros repült. Rod Streater jöhet vissza.
Since activated, DJ Hayden is 20th in NFL per PFF in yards allowed per coverage snap (1.01). Was 63rd at time of injury last year (1.60)
Andy Benoit (Sports Illustrated) észrevételei twitteren a 49ers elleni meccsről:
- Story of the game: Raiders pass pro dominated 49ers pass rush. 49ers D did not play poorly, Raiders O played well. Raiders pass pro was excellent, run-blocking was lethargic. Been the case all season. Penn did a sensational job on Aldon Smith. Aided indirectly by formations a bit but often just outplayed him 1 on 1. Gabe Jackson had tremendous awareness on blitz pickup to allow for Rivera 27 yards on first play of 4th quarter. Jackson moves fine but not a very agile run-blocker, can limit him as a puller at times.
- Carr a little hazy in his coverage reads throughout first half. Cover 2 and man-free lurk. Read the field very well in the second half. Rivera 19 yds down seam well-executed tight-window throw by Carr. Game-planned play. Pump fake moved Borland, created lane. Rivera 27 yds great job uncovering late in the down (improvised) vs. Borland. Play action, 2 receiver deep route concept. Carr moved out of pocket. Great patience. One of Carr’s best attributes: his patience, especially for young QB.
- Reece was critical in passing game, exploited 49ers LB’s in coverage. Reece 9-yd TD quick slant stack release vs. Cover 0 blitz. Carr poise+recognition, O play call defeated D play call.
- Brandian Ross INT on first play: out of structure, Kaepernick moving to his left and floated ball to Crabtree who was blanketed by CB Brown. Ross single-high safety, traversed most of the field. Ross has been much sounder overall this year, was a bad player last year. Improved.
- Raiders pass rush made steady noise. They did a lot with twists and stunts (and long stunts), often featuring Mack. Mack often lined up on the weak side, not just playing RDE, had snaps at DT – good way to employ him on stunts to the outside. Sack - beat Martin, stunt concept, Martin played it poorly.
- Hayden was very good in coverage. Best play was PD vs. Boldin out-route.
- Justin Ellis had a good game. Was stout vs. run and made blockers work on some pass plays.
- Carrie got snaps in the slot this game. Played mostly outside earlier in year (Rogers on IR now).
- Woodson INT disguised Cover 3, similar concept Raiders did previous play. Kaepernick did not read it, Woodson great eyeing QB.
built for this shit
több mint 11 éve
Az NFL,com oldalon lehet szavazni Carr-re a hét legjobb újonca szavazáson:több mint 11 éve
Signature Stat: Carr ranked second in the league in Accuracy Percentage this week as he was on target on 85% of his passes (22-of-26).RolniAz NFL.com-on 22/28 volt a pass accuracy.
több mint 11 éve
Signature Stat: Carr ranked second in the league in Accuracy Percentage this week as he was on target on 85% of his passes (22-of-26).
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
szegény, csak túl akarta élni a hazautat.Nem nagyon hiszem azt, hogy a stáb elfelejtett volna edzősködni a SB évhez képest...de persze Ti látjátok a dolgokat hétről hétre, én elhiszem csak fura volt ez a tűnjön már innen, vigyük nyugodtan téma nekem a sikerei után..csak nehogy ez legyen a vége
félreértés ne essék, én kedvelem Jimbót, pont ezért szeretném ha távozna, egyértelmű, hogy az nem fog működni, hogy marad és visszatérünk a top csapatok közé, valakinek mennie kell és én inkább Baalke pártján vagyok, valamint mindkét félnek nagyon kell az új impulzus, ahogy petey írta, már nem megy az ami 1-2 éve, úgyhogy remélem Jim megy (akár hozzátok) és összeszedi magátpicstii
deyell
több mint 11 éve
Nem nagyon hiszem azt, hogy a stáb elfelejtett volna edzősködni a SB évhez képest...de persze Ti látjátok a dolgokat hétről hétre, én elhiszem csak fura volt ez a tűnjön már innen, vigyük nyugodtan téma nekem a sikerei után..csak nehogy ez legyen a vége
félreértés ne essék, én kedvelem Jimbót, pont ezért szeretném ha távozna, egyértelmű, hogy az nem fog működni, hogy marad és visszatérünk a top csapatok közé, valakinek mennie kell és én inkább Baalke pártján vagyok, valamint mindkét félnek nagyon kell az új impulzus, ahogy petey írta, már nem megy az ami 1-2 éve, úgyhogy remélem Jim megy (akár hozzátok) és összeszedi magátpicstii
built for this shit
több mint 11 éve
félreértés ne essék, én kedvelem Jimbót, pont ezért szeretném ha távozna, egyértelmű, hogy az nem fog működni, hogy marad és visszatérünk a top csapatok közé, valakinek mennie kell és én inkább Baalke pártján vagyok, valamint mindkét félnek nagyon kell az új impulzus, ahogy petey írta, már nem megy az ami 1-2 éve, úgyhogy remélem Jim megy (akár hozzátok) és összeszedi magátÉrtem én, de sztem egyáltalán nem csak az ő felelőssége ez a szitu...GM-nek is van szerepe ezzel a médiafelhajtással abban, hogy nem tud senki 100%-on koncentrálni...nem gyűlöljük, de valami az SB után kezdett repedezni. és ez most tetőzött be, ami tulképp Jimbo fafejűsége. buktunk egy rahedli meccset, csak mert nem tudott belenyúlni és simán outcoacholták. blődségeket beszél, és olyan döntéseket hozAmúgy én nem igazán értem ezt a Harbs gyűlöletet a ti oldalatokról. Egy elég komoly hullámvölgyből rántott ki titeket, folyamatos PO, konf döntők, SB döntő...egy gyengébb év miatt, aminek némi köze lehet ahhoz is azért, h már szezon előtt az elcserélésétől volt hangos a média...RolniMost akkor Sparano>Harbs és ne is cseréljünk 😀RolniVigyétek légyszipicstii
amit tűzzel-vassal végigver. nem egyszerű eset, de talán jobb lesz így.
ha gyengébb év is van, de legalább látszik hogy kaparunk és látni mit akarunk nem zavarna, de pont ez nincs. unalmas, érdektelen, kiszámítható és szürke lett a csapat, pedig ez a keret többre hivatott, ez kinek a felelőssége?petey
Nem nagyon hiszem azt, hogy a stáb elfelejtett volna edzősködni a SB évhez képest...de persze Ti látjátok a dolgokat hétről hétre, én elhiszem csak fura volt ez a tűnjön már innen, vigyük nyugodtan téma nekem a sikerei után...Rolni
több mint 11 éve
Értem én, de sztem egyáltalán nem csak az ő felelőssége ez a szitu...GM-nek is van szerepe ezzel a médiafelhajtással abban, hogy nem tud senki 100%-on koncentrálni...nem gyűlöljük, de valami az SB után kezdett repedezni. és ez most tetőzött be, ami tulképp Jimbo fafejűsége. buktunk egy rahedli meccset, csak mert nem tudott belenyúlni és simán outcoacholták. blődségeket beszél, és olyan döntéseket hozAmúgy én nem igazán értem ezt a Harbs gyűlöletet a ti oldalatokról. Egy elég komoly hullámvölgyből rántott ki titeket, folyamatos PO, konf döntők, SB döntő...egy gyengébb év miatt, aminek némi köze lehet ahhoz is azért, h már szezon előtt az elcserélésétől volt hangos a média...RolniMost akkor Sparano>Harbs és ne is cseréljünk 😀RolniVigyétek légyszipicstii
ha gyengébb év is van, de legalább látszik hogy kaparunk és látni mit akarunk nem zavarna, de pont ez nincs. unalmas, érdektelen, kiszámítható és szürke lett a csapat, pedig ez a keret többre hivatott, ez kinek a felelőssége?petey
Nem nagyon hiszem azt, hogy a stáb elfelejtett volna edzősködni a SB évhez képest...de persze Ti látjátok a dolgokat hétről hétre, én elhiszem csak fura volt ez a tűnjön már innen, vigyük nyugodtan téma nekem a sikerei után...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
napi statisztika: Derek Carr's 140.2 rating was 2nd highest vs 49ers under Vic Fangio. Peyton Manning's 157.2 earlier this year.3rd downnál 9/10, 98 yard, 3 TD volt Carr teljesítménye.
Gabe Jackson:
built for this shit
több mint 11 éve
nem gyűlöljük, de valami az SB után kezdett repedezni. és ez most tetőzött be, ami tulképp Jimbo fafejűsége. buktunk egy rahedli meccset, csak mert nem tudott belenyúlni és simán outcoacholták. blődségeket beszél, és olyan döntéseket hozAmúgy én nem igazán értem ezt a Harbs gyűlöletet a ti oldalatokról. Egy elég komoly hullámvölgyből rántott ki titeket, folyamatos PO, konf döntők, SB döntő...egy gyengébb év miatt, aminek némi köze lehet ahhoz is azért, h már szezon előtt az elcserélésétől volt hangos a média...RolniMost akkor Sparano>Harbs és ne is cseréljünk 😀RolniVigyétek légyszipicstii
ha gyengébb év is van, de legalább látszik hogy kaparunk és látni mit akarunk nem zavarna, de pont ez nincs. unalmas, érdektelen, kiszámítható és szürke lett a csapat, pedig ez a keret többre hivatott, ez kinek a felelőssége?
több mint 11 éve
Szep skalp.Grat. 😉
több mint 11 éve
hát ja, szerintem DL/OL/WR draft varható tőlünk az első körre, de kíváncsi vagyok, hogy a FO-nk hogy látja ezt.Győztes meccset nem kell magyarázni, szal a véleményem a látottakról:btw a két falba kéne először is draftolni.Amadeus91
A fal ma megvédte rendesen Carr-t, volt ideje, végig pásztázta a teljes pályát és okosan dobta annak aki szabadon volt. Eddig legtöbbször nyomta az 1. opciónak, ha kellet ha nem, kb. egy tucat int-et úszott meg az elmúlt meccseken, de tegnap mindössze 1 pick gyanúsat dobott.
Szerintem segítette a fal munkáját az is, hogy Murray személyében éledező futójátékunk van, amire figyelni is kell a D-nek, nem úgy mint a korábbi meccseinken...
Ha az O jól megy akkor a D-nk is többet ad bele. vice versa
Jó volt, így tovább.Pari
több mint 11 éve
Győztes meccset nem kell magyarázni, szal a véleményem a látottakról:btw a két falba kéne először is draftolni.
A fal ma megvédte rendesen Carr-t, volt ideje, végig pásztázta a teljes pályát és okosan dobta annak aki szabadon volt. Eddig legtöbbször nyomta az 1. opciónak, ha kellet ha nem, kb. egy tucat int-et úszott meg az elmúlt meccseken, de tegnap mindössze 1 pick gyanúsat dobott.
Szerintem segítette a fal munkáját az is, hogy Murray személyében éledező futójátékunk van, amire figyelni is kell a D-nek, nem úgy mint a korábbi meccseinken...
Jó volt, így tovább.Pari
több mint 11 éve
Győztes meccset nem kell magyarázni, szal a véleményem a látottakról:A fal ma megvédte rendesen Carr-t, volt ideje, végig pásztázta a teljes pályát és okosan dobta annak aki szabadon volt. Eddig legtöbbször nyomta az 1. opciónak, ha kellet ha nem, kb. egy tucat int-et úszott meg az elmúlt meccseken, de tegnap mindössze 1 pick gyanúsat dobott.
Jó volt, így tovább.
több mint 11 éve
sparanot adjuk erte😊Most akkor Sparano>Harbs és ne is cseréljünk 😀RolniVigyétek légyszipicstii